50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya yine dr luk yapmış gibi olacam ama 37 iç vücut normal ısısıdır..35-36 normal değerler sayılır..37 de olunca hafif bir ateş düşürücü ile düşürülmeye başlanır..

sagol cnm,

biz midemizi ya bozduk yedigimiz biseyden ya da usuttuk sanirim.

esim de ayni benim gibiymis, az once aradi cok kotuyum diye , erken gelecekmis.
yolda kusmazsam iyi dedi, onda da mide bulantisi ve asiri halsizlik varmis.

Bizim tartida var bence sorun yeni almam lazim...

yok yalnizca daha cok musama gosteriyorsun. kesinlikle kotu degilsin..butun menuleri okuyup yoprum yaptin bi kere....
bu geceden itibaren benim koc ama ben hafta sonu zor girerim biraz napcam bilmiyorum

cumartesi pazar bende yoktum akşamları girip toplu alıntı yaparak yorumladım.
haftaiçide burdaydım zaten..

evet kuzum hemen hemen aynı hızda vermişiz..kaydirigubbakcemile5

Buarada ben kaç gündür menünü falan okumayamadım, dikkat ediyon, özen gösteriyon di mi??? aklinialirimsmile Senin kaytarma lüksün yok, gelin hanım kaydirigubbakcemile3

kizlar yavas verdik demeyin Allah askinaaa,

be kac aydiir 2 kilocuk verdim ))

bel rahatsizligi sekte vurdu benim zayiflama calismalarima ama :-((

Peppercim, yesayı unutmamak lazım kaydirigubbakcemile3 Geldiğimden beri bi ileri bi geri cimcimem. Belin herşeyden önemli, sen dikkat etmeye devam et, elbet iyileşip spora devam etcen kaydirigubbakcemile5

sagol cnm,

ekleri ikinizde yediniz mi? ve icindeki kremanin kokusu tadi normal miydi??

sagol cnm,

canım bence dün o pastaneden eşinin aldığı şeyler bozdu midenizi. kreması filan sıcaktan bozulmuştur belki.

biz evde bir alemizdir zaten...

maşallah size

Buarada ben kaç gündür menünü falan okumayamadım, dikkat ediyon, özen gösteriyon di mi??? aklinialirimsmile Senin kaytarma lüksün yok, gelin hanım kaydirigubbakcemile3

bi ara demiştim motivasyonum bozuldu die bir kaç gün ondan sonra toparladım.
allahtan kilo almamışım..
evet koçken hiç menü yazmadım ama yarında itibaren yazıyorum koçla birlikte acımasızca eleştirebilirsin beni

Bizim tartida var bence sorun yeni almam lazim...
Tartınız digitalse ve sürekli sabit sert düz bi zeminde duruyorsa, bence sorun sende kaydirigubbakcemile3 Emin olmak için, eline ağırlığından emin olduğun bişi alıp tartıl bi de, mesela 500 gram makarna cokacimcoook
biz evde bir alemizdir zaten...
Maşallah size, darısı bizim başımıza artıkın :asigim:

İYİ YOLCULUKLAR PEPPERCİM.

cumartesi pazar bende yoktum akşamları girip toplu alıntı yaparak yorumladım.
haftaiçide burdaydım zaten..

yani sizleri 1 haftadır tanıyorum ama bende dun aynı çıkmama rağmen beni motive etti bir kaç arkadaş ...bugun 500 gr eksik çıktım teşekkür ederim kendi adıma

Esim aradi bugun erken gelebiliyormus. ben kalkip hellim peynrilerimi kizartayim ve makarna nin suyunu koyayim. Kocum yagsiz makarna yapcam valla...
PEppermint sana iyi yolculuklar ve gecmis olsun
Diger kizlar iyi hafta sonlari
Kocunuz olarak hafta sonu girmeye calisacagim foruma ama giremezsem kizmayin cok emi. hafta ici burdayim
bay bay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…