bi ara demiştim motivasyonum bozuldu die bir kaç gün ondan sonra toparladım.
allahtan kilo almamışım..
evet koçken hiç menü yazmadım ama yarında itibaren yazıyorum koçla birlikte acımasızca eleştirebilirsin beni
Esim aradi bugun erken gelebiliyormus. ben kalkip hellim peynrilerimi kizartayim ve makarna nin suyunu koyayim. Kocum yagsiz makarna yapcam valla...
PEppermint sana iyi yolculuklar ve gecmis olsun
Diger kizlar iyi hafta sonlari
Kocunuz olarak hafta sonu girmeye calisacagim foruma ama giremezsem kizmayin cok emi. hafta ici burdayim
bay bay
Hatılıyom kuzucum, arada sırada öyle oluyo... bence arada sırada bilinçli kaçamaklar yaparak daha istikrarlı beceririz bu işi. Kesinlikle kilo almadığımız her haftayı başarılı saymalıyız :dance: Ben bu hafta 1 kilo vermişim gibi sevindim.
Hııım menünü yazmamak da seni kötü etkilemiştir, yazmalısın... Çok güzel koçluk yapıyon, saat 12 olsun da ex koçum diyem sana da sırnaşık şey
Esim aradi bugun erken gelebiliyormus. ben kalkip hellim peynrilerimi kizartayim ve makarna nin suyunu koyayim. Kocum yagsiz makarna yapcam valla...
Kocunuz olarak hafta sonu girmeye calisacagim foruma ama giremezsem kizmayin cok emi. hafta ici burdayim
bay bay
bay bay
kuzucuğum herşey için teşekkürler, çok iyi bir koçtunzemuszemus
evet tam koçluğuma denk geldiği için motivasyon bozukluğu utancımdan yazamadım :kedi:
ama bundan sonra içtiğim suya yürüdüğüm yola kadar yazıcam zuzu
yeni bir dönem başlıyor..:lepi::lepi:
Özelden yaz bundan sonra utanırsan kaydirigubbakcemile3 Vaaaay zuzum tam formunda :lepi: Bence 50 kiloya birlikte ulaşcaz olumunekankayizsmile
Özelden yaz bundan sonra utanırsan kaydirigubbakcemile3 Vaaaay zuzum tam formunda :lepi: Bence 50 kiloya birlikte ulaşcaz olumunekankayizsmile
KUZUCUM dur hele, hala koçumuzsun)
dulcicim kızın hedefi 53 amaaaa-tatlicadiarzu-
dulcicim kızın hedefi 53 amaaaa-tatlicadiarzu-
ay dulci acaip gaza geldim yine kaydirigubbakcemile3
1,60 boyunda ya, 50 kiloyu yeni hedef belirleyebilir varsayımıyla yazdım, gelinlik için ince olmak istiyo ya...
1,60 boyunda ya, 50 kiloyu yeni hedef belirleyebilir varsayımıyla yazdım, gelinlik için ince olmak istiyo ya...
53 olunca 50ye çekilecek o kilo eminim herkesyerimsenibente aynısı oldu
vereliniortak çok zayıflığı sevmiyorum ama drapeli gelinlik için bu fedekarlığı yaparım sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
hadi bakalım inşallah o zaman canımsüprizzzzz
sen kendi resmini koymamışsın hiç ? koysana seni de görelim ?
Değer valla canım opuyorumnanaktan Bi de şey oluyo, insan az kiloda kendini daha zayıf olacak sanıyo ama evdeki hesap çarşıya uymuyo sempatiksalakcinni :roflol:
Ateşim varmış benim yahuu, gidem de serinleyem, ulan kola, sen nelere kadirsin -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?