50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hatılıyom kuzucum, arada sırada öyle oluyo... bence arada sırada bilinçli kaçamaklar yaparak daha istikrarlı beceririz bu işi. Kesinlikle kilo almadığımız her haftayı başarılı saymalıyız :dance: Ben bu hafta 1 kilo vermişim gibi sevindim.

Hııım menünü yazmamak da seni kötü etkilemiştir, yazmalısın... Çok güzel koçluk yapıyon, saat 12 olsun da ex koçum diyem sana da sırnaşık şey

peppercim dr gidince bir serum sizi iyilşetirir içine mutlaka mide bulantısına etkili ilaç koyarlar birde ağrı kesici koyarlar yeter...o yuzden yolculuk guzel gecer...bu arada iyi ve sağlıklı yolculuklar..sağlıkla gidin sağlıkla gelin

sanada iyi hafta sonları....

evet tam koçluğuma denk geldiği için motivasyon bozukluğu utancımdan yazamadım :kedi:
ama bundan sonra içtiğim suya yürüdüğüm yola kadar yazıcam zuzu
yeni bir dönem başlıyor..:lepi::lepi:

devir teslim yapsaydık sempatiksalakcinni

cokacimcoook Afiyet olsun, ben de peynirli makarna yiyem cokacimcoook

İyi hafta sonları hepimize opuyorumnanaktan

kuzucuğum herşey için teşekkürler, çok iyi bir koçtunzemuszemus

teşekkür ederim spatzcım..opuyorumnanaktan

KIZLAR HEMEN HERGÜN HERKESİN MENÜSÜNÜ OKUDUM KENDİMCE YORUMLAMAYA ÇALIŞTIM KİMİ ZAMAN AKŞAM TOPLU YAPTIM..
GÖZDEN KAÇIRDIKLARIM VARSA AFFOLA

evet tam koçluğuma denk geldiği için motivasyon bozukluğu utancımdan yazamadım :kedi:
ama bundan sonra içtiğim suya yürüdüğüm yola kadar yazıcam zuzu
yeni bir dönem başlıyor..:lepi::lepi:

Özelden yaz bundan sonra utanırsan kaydirigubbakcemile3 Vaaaay zuzum tam formunda :lepi: Bence 50 kiloya birlikte ulaşcaz olumunekankayizsmile

vereliniortak çok zayıflığı sevmiyorum ama drapeli gelinlik için bu fedekarlığı yaparım sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Değer valla canım opuyorumnanaktan Bi de şey oluyo, insan az kiloda kendini daha zayıf olacak sanıyo ama evdeki hesap çarşıya uymuyo sempatiksalakcinni :roflol:

Ateşim varmış benim yahuu, gidem de serinleyem, ulan kola, sen nelere kadirsin -tatlicadiarzu-

görüşürüz zuzu hadi dinlen sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…