50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kuzucum kepekli yagsiz makarna yapiyordum ama dolapta kayseriden gelen bir miktar pastirma buldum. Onlari pisirip hellim peynirli pastirmali kepekli yagsiz makarna yapacagim. Pek diyet yemegi olmuyor ama napalim. Bu gece boyle olsun...YAnina da minicik bir kadeh kirmizi sarap ( bu da misafirlerden kaldi. sise acilmisti.bir haftadir bitiremedik gitti) aksam menum budur kocum....hadi optum sizi bay bay

ben kilo veremiycem. çok acıkıyorum yaa. off yaa.yiyerek zayıflanmaz mı(((((((((((((((

ilk günlerinse zordur zaten ama dayanmaya calıs..
zaten yıyerek zayıflanır :) acıktıkca az kalorili şeylerden az mıktarda tüketip açlıgını bastıracaksın..
zamanla alısırsın bu tempoya zamanla yemek stilin hayat boyu bu tempoda devam edebilir hale gelır
o zaman da bir daha kılo problemın asla olmaz hayat boyu fit olursun

Bizim digital tarti bozuldu onun yerine eskisini kullanmak zorunda kaldim onda sorun var bu kesin birsey...

düzensiz beslenme,uyku bozuklugu ve stresslerımın etkısıyle 57 olup hedefe daha da yaklasmıs bulunmaktayım :)
hoş birşey değil tabii benmkısı keske saglıklı bı sekılde olsaydı
bu arada BMI ye göre güya zayıfmışımm normal bile değilmişim yani
ama ben niye hala kilolu gözüküyorumakannehir
yalancı bu BMI pis BMI nolcak:umursamaz:

Hayirli olsun cnm.. Evet benim kilomda normalmis mis mis sacma ya...

Hayirli olsun cnm.. Evet benim kilomda normalmis mis mis sacma ya...

ki bir bayan ile erkegın BMI si aynı sekılde hesaplanıor yani boy kılo farkı
iyi de erkekle kadın arasında fark var boy-kılo farkı degısımınde yansıyan goruntude
zaten sacmalık orada başlıyor ki ben BMI ye göre normal oldugum zamanlar kı bu suankı halımden 12 kılo kadar fazlası oluor herkes ne cok kılo almıssın sen dıyodu..
diyorum işte yalancının önde gidenilmaz:

sabah küçük bi didlim ekmek ve az beyaz peynir yedim,saat 16,00 gibide tavuklu salata yedim gene koca bi tabak yağsız tuzsuz,acaip tıkadı akşam bişi yiyemeceğim o yüzden
hareket olarakta sabah 1 saat spor yaptım,akşam yatmadanda bi saat spor yapacam

Veeee haftanın listesi: delikafadulden

kuzu 56.1 (1 kg vermiş) alkisalkisalkis
zukseddin 57(1 kg vermiş) alkisalkisalkis

yasemin 56.9 (600 gr vermiş)
klik 53.3 (600 gr vermiş)
lachesis 56.9 (500 gr vermiş)
linguist 55.2 (300 gr vermiş)
anchusa 52.3 (200 gr vermiş)
peppermint 54.2 (200 gr vermiş)
sensewitch 47.9 (200 gram vermiş)
dulcinea 53 (100 gr vermiş)

truf 53.6 (aynı)
spatz 54.3 (aynı)
nesmekaya 52 (aynı)
tweety 57 (aynı)
nilufert 54.8(300 gr almış)

Bu hafta aramıza katılan: (Hoşgeldinnnn hihoyyyt)

frosythia 57.1 (3.7 kg vermiş)

Son düzenleme:
Bu hafta iki birincimiz var, kuzu ve zukseddin, tebrikler ikinize de, bunlar da kupalarınız

:hooray: :hooray:

Listede olmayan arkadaşlar, yarına kadar msj atıp listeye eklenebilir misiniz?

Yesam, prensesim, siz geç geldiğiniz için bildirim yapmadınız herhalde, yarın olmayabilirim diye bugünden yayınladım ama, yarın girebilirsem eklerim sizi de, ya da siz kendinizi ekleyin Şeniz

gruba geldıgımde 59.8 dim şimdi bu sabah 57.1 geldım ama 1 hafta oldu mu gelelı emın degılım..

gruba geldıgımde 59.8 dim şimdi bu sabah 57.1 geldım ama 1 hafta oldu mu gelelı emın degılım..

bir haftada 2.7 kilo vermemişsindir herhalde, verdiysen kendine dikkat, bünyen zayıf düşmüştür. geçen cuma kaç olduğun önemli, şimdilik seni 900 gr olarak listeye ekliyim mi, haftaya bana msj atmayı unutma olur mu canım, ben her zaman buraya bakamıyorum çünkü.

Gecen cuma 60.8 ymısım.. eskı yazdıklarımı karıstırdım
stresslı bı dönemdeyımm yeme duzenım de cok bozuk halıyle iştahsızlık var bıde
uyku problemı gec yatıorm az uyuorumm
ondan bu dönem saglıgımı cok ıhmall ettım
öncesınde lıda kullanıordum bırakalı 10 gun olmustur ama onun da etkısı devam edıor olabılır.

ikimiz de yedik canim,
ekler cok guzeldi.. bi gariplik yoktu. ama bilmiyorum ki...

gerci annemler de hastaymis, ve ablam dedi ki su ara salgin varmis, ictigimiz sulardan mi nedense cok kisi bu sekilde hastaymis.

Zehirlenme yapan yiyeceklerin çoğunun tadı bozulmaz tatlım zaten o yüzden zehirler anlamazsın

krema tehlikeli çünkü sabahtan akşama kadar tezgahın üzerinde duruyor sürekli kullanıldığı için 1 gün önceden de artmışsa risk daha da yüksek tabi...

3.7 kilo mu verdin yani akannehir
Canım dikkat et kendine, birden kilo verdikten sonra tansiyon düşüşleri yaşıycaksın muhtemelen 1-2 hafta, geri almazsan olaylara iyi yanından bakıp sevinebiliriz, tabi stresten olması kötü olmuş, umarım bu stresli dönemini atlatırsın. :1hug:
lide ne olaki zayıflama hapı mı? Onlar zararlı değil mi canım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…