koymuştum canım sonradan kaldırdım..
sende 25 yaşındaydın dimi spatz?
evet canım 25'im. sen de mi?
devir teslim yapsaydık sempatiksalakcinni
dur yahu ne devir teslimi
12 ye kadar sen gorevdesin...a.s
ben kilo veremiycem. çok acıkıyorum yaa. off yaa.yiyerek zayıflanmaz mı(((((((((((((((
Tartınız digitalse ve sürekli sabit sert düz bi zeminde duruyorsa, bence sorun sende kaydirigubbakcemile3 Emin olmak için, eline ağırlığından emin olduğun bişi alıp tartıl bi de, mesela 500 gram makarna cokacimcoook
düzensiz beslenme,uyku bozuklugu ve stresslerımın etkısıyle 57 olup hedefe daha da yaklasmıs bulunmaktayım :)
hoş birşey değil tabii benmkısı keske saglıklı bı sekılde olsaydı
bu arada BMI ye göre güya zayıfmışımm normal bile değilmişim yani
ama ben niye hala kilolu gözüküyorumakannehir
yalancı bu BMI pis BMI nolcak:umursamaz:
Hayirli olsun cnm.. Evet benim kilomda normalmis mis mis sacma ya...
Listede olmayan arkadaşlar, yarına kadar msj atıp listeye eklenebilir misiniz?
Yesam, prensesim, siz geç geldiğiniz için bildirim yapmadınız herhalde, yarın olmayabilirim diye bugünden yayınladım ama, yarın girebilirsem eklerim sizi de, ya da siz kendinizi ekleyin Şeniz
gruba geldıgımde 59.8 dim şimdi bu sabah 57.1 geldım ama 1 hafta oldu mu gelelı emın degılım..
bir haftada 2.7 kilo vermemişsindir herhalde, verdiysen kendine dikkat, bünyen zayıf düşmüştür. geçen cuma kaç olduğun önemli, şimdilik seni 900 gr olarak listeye ekliyim mi, haftaya bana msj atmayı unutma olur mu canım, ben her zaman buraya bakamıyorum çünkü.
ikimiz de yedik canim,
ekler cok guzeldi.. bi gariplik yoktu. ama bilmiyorum ki...
gerci annemler de hastaymis, ve ablam dedi ki su ara salgin varmis, ictigimiz sulardan mi nedense cok kisi bu sekilde hastaymis.
Gecen cuma 60.8 ymısım.. eskı yazdıklarımı karıstırdım
stresslı bı dönemdeyımm yeme duzenım de cok bozuk halıyle iştahsızlık var bıde
uyku problemı gec yatıorm az uyuorumm
ondan bu dönem saglıgımı cok ıhmall ettım
öncesınde lıda kullanıordum bırakalı 10 gun olmustur ama onun da etkısı devam edıor olabılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?