3.7 kilo mu verdin yani akannehir
Canım dikkat et kendine, birden kilo verdikten sonra tansiyon düşüşleri yaşıycaksın muhtemelen 1-2 hafta, geri almazsan olaylara iyi yanından bakıp sevinebiliriz, tabi stresten olması kötü olmuş, umarım bu stresli dönemini atlatırsın. :1hug:
lide ne olaki zayıflama hapı mı? Onlar zararlı değil mi canım ya.
1 ay lida kullanmıstım tartıda 70lerı gorunce..
işte nısan baslarından bu yana yaklasık 13-14 kılo kadar gıttı.
o tabıı lıda sayesınde oldu bu haftakı anormaldı.
lida zayıflama hapı bılıorum zararlı olabilecegini ama gözüm karardı 70lerı goruncekı hiç bir pantalonum olmuordu.
cidden etkılıymıs daha bende gözle görülür hissedilir bi zararı olmadı bakalım ama işşala o 1 aylık kullanımı kayıpsız atlatırım..
vay süpermiş ya, ben cesaret edemem gerçi, ölenler falan oldu aman sen de bundan sonra kullanma olur mu, sağlığını toparlamaya bak.
Bu hafta iki birincimiz var, kuzu ve zukseddin, tebrikler ikinize de, bunlar da kupalarınız
:hooray: :hooray:
ayy evet bende lidayı hiç iyi duymadım,dikkat et kendine nisanda bu yanada 13-14 kilo bana fazla gibi geldi sanki
fazla ama cıldırmıstım gözüm dönmüştü bugune kadar olmadgm kadar kılo almıstım
kıyafetlerım olmuordu artık bütün projelerım yalan oluodu
o gözü karalıkla bir kereye mahsus dıerek yaptım inşallah pişman olmam:S
bundan sonra dikkat edersin canım,sende haklısın gerçi insan çok kilo alınca psikolji falan kalmıo demorilize oluo insan,eh şu anda kilon ii olduğuna göre dikkatli beslenirsin artık canım
Listede olmayan arkadaşlar, yarına kadar msj atıp listeye eklenebilir misiniz?
Yesam, prensesim, siz geç geldiğiniz için bildirim yapmadınız herhalde, yarın olmayabilirim diye bugünden yayınladım ama, yarın girebilirsem eklerim sizi de, ya da siz kendinizi ekleyin Şeniz
ben de bu ılacın methını senelerdır duyuyordum..
ama hakkında yazılan çizilenler yüzünden cesaret edemıordum..
dedgım gıbı tartıda 70lı sayıları gördüm.
üstüne bi tv projesi vardı kesin gibiydi kilolu bulundugum için alınmadım.
psıkolojim bozuldu yani ev arkadasım bunun üstüne lida kullansana dedı ben kullandım bişey olmadı ve 1 senedır de sadece 2 kg aldım gerıye dedı o da zamanında 18 kılo vermıs lidayla
yok işte sadece alkolle kullanırsan ve yeterlı su işmezsen zararlı oluor dedı..
iyi bakalım dedım 2 kutu almıstım fakat 1 ayda 1 kutuyu bıtırdımm..
ama nasıl içtigimi bana sor korka korka ıcıordum acaba bısı olcak mı dıe
ki hala kuruntu yapıorumm acaba bişi oldu mu dıee 2. kutuya başlamaya cesaret edemedım..
işşala sonradan bişey cıkmaz ama
iyi tarafı bugune kadar napsam ıncelmeyen yerlerden de gitti kılolar.
teşekkür ederim canımhihoyyyt
yalnız şöle bi durum var,ben kolay kilo verebilen biriyim aslında,heleki şimdi yeni başladım ya güsel güsel gider kilolarım takiiii kitlenme kilo verimi durma aşamasına gelene kadar,regliyken tartılıp 1kilo eksik çıkmak ii olsa gerek(hoş tartı biraz dandik ama)
şu kilo verme aşaması durunca iice moralim bozulur benim artıkın:umursamaz:
bu arada en şişmanınız benmişim ayol ortaya çıktı:1ninca:
Anlıyorum seni canım ama güzelleşmek için kilo verirken sağlığımızdan olup iyice çirkinleşmek de var, onu geçtim ölüm riski var.
Sen büyük risk almışsın, bir daha sakın diyorum yapma, ve bu durumu iyi değerlendir, bu arada da sağlığına dikkat et, vitamin içmeyi falan ihmal etme.
.
sabah küçük bi didlim ekmek ve az beyaz peynir yedim,saat 16,00 gibide tavuklu salata yedim gene koca bi tabak yağsız tuzsuz,acaip tıkadı akşam bişi yiyemeceğim o yüzden
hareket olarakta sabah 1 saat spor yaptım,akşam yatmadanda bi saat spor yapacam
Bu hafta iki birincimiz var, kuzu ve zukseddin, tebrikler ikinize de, bunlar da kupalarınız
:hooray: :hooray:
anlıyorum seni canım ama güzelleşmek için kilo verirken sağlığımızdan olup iyice çirkinleşmek de var, onu geçtim ölüm riski var.
Sen büyük risk almışsın, bir daha sakın diyorum yapma, ve bu durumu iyi değerlendir, bu arada da sağlığına dikkat et, vitamin içmeyi falan ihmal etme.
Canım arada duruyor 1-2 hafta ama sonra hızlanıyor merak etme, o arada pes etmezsen sorun olmaz.
melabaaaaaaaaaa ben geldim dun menumu yazdim ama kocumdan bi yorum gormedim valla(
bugunku b=menumu yaziyoruM KUZUM KOCUM BI YORUM ARTIK YAHU:)) SAAT 12DEN SONRA YENI KOC ANCHUSA liste icinde ellerine saglik LACHESISCIGIM ben tartilmadim ama yine 50lili bi seyler bekliyorum 50alti degildir yani
sabah kalkinca
corek otu
sabah
2 dilim ekmek
az peynir
az recel
ogle
2 dilim ekmek (arasinda az kasar)
1 kucuk muz
1 elma bar
meyve suyu
ara
kucucuk sutlu irmik tatlisi
yemekten 30dk once
corek otu (direkt yutmak olmaz yiyecegiz :)
aksam
balik- sebze -patatesli bi yemek
simdi de callan icin cikiyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?