ayyyyyyyyyyyyyy canimmm ellerine saglik okudum aslinda ama gozumden kacti demek ki Allah Allah cok operim canim al yanaktan:)
iyi geceler kızlaarr nasılsınızzz bakalımmmzemuszemus
kuzu canım koçluğun için teşekkürlerkaydirigubbakcemile5
hoşgeldik kızlarrrrrkaydirigubbakcemile2
yaa ben akşam yemeğinde çok az yedim, çok karnım acıktı naapsameyvahedigeldismile
sence canım burdayken sölimm hala callenetics e başlayamadıysan ben bugün pc deki egzersiz videolarını karıştırıken winsor pilates bun and thigh videosunu buldum ve sadece 20 dakika :) hemen leslie ile 1 mil yürüyüp ardından bunu yaptım acayip sewdim tamda aradığım şey kimbilir ne ara indirdim sırnaşık şey kalça ve bacakları çok iyi çalıştırıyo ve gayette zewkli guclubacismile
hehhehe yasemcigim guldurdun beni yahuuu
:)) kiskancligin bu kadari kiza yedireceksin hepsini o kilo alip sen zayiflayacaksin deeeeemi hehhe:))
hehhehe bak yine guldurdun hehhehe:)) ayy canim Allah seni basimizdan eksik etmesin hele benim basimdan kiminle ugrascam yoksa:)))) oooohhh callan da en cok senle bana yarasin canim :)))) ben de yaptim
CALLAN YAPILDI GUN 2
heheh valla yaa canim senin yerin ayri bi de trufun heheh olsaydi da iki takilsaydim yahu:))
sense kuzum birak yaaaa hepimizi ayaklandirdin hadi callan yapalim neyim diye sattin hemen bizi yapiyoz biz yasemnimle hih:)))))
@sense bugün can dündarın bi yazısını okudum aklıma sen geldin konu dışı ama paylaşmak istiyorum sizinle diğer arkadaşlarda okusun çok güzel:asigim:
heheh valla yaa canim senin yerin ayri bi de trufun heheh olsaydi da iki takilsaydim yahu:))
sense kuzum birak yaaaa hepimizi ayaklandirdin hadi callan yapalim neyim diye sattin hemen bizi yapiyoz biz yasemnimle hih:)))))
hııhh duy senseciiimm sattın bizii alsanaalsanasmile neyse bizde innnnnncecikk oluncaa koycaz fotolarıı sende görcennnnnn-tatlicadiarzu- laelaelaelaelae
afferin yasemncigim soyle soyle :))) ama masallah kiz 50nin altinda yaa hayalim 47.9 gormus tartida ayy ben bi gorsem bi daha gelmem bu forma hehehe saka saka ya o zaman degil de hamile olunca birakcam hehe:))) :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?