50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyyyyyyyyyyyy canimmm ellerine saglik okudum aslinda ama gozumden kacti demek ki Allah Allah cok operim canim al yanaktan:)

iyi geceler kızlaarr nasılsınızzz bakalımmmzemuszemus

kuzu canım koçluğun için teşekkürlerkaydirigubbakcemile5

ayyyyyyyyyyyyyy canimmm ellerine saglik okudum aslinda ama gozumden kacti demek ki Allah Allah cok operim canim al yanaktan:)

iyi geceler kızlaarr nasılsınızzz bakalımmmzemuszemus

kuzu canım koçluğun için teşekkürlerkaydirigubbakcemile5

hoşgeldik kızlarrrrrkaydirigubbakcemile2
yaa ben akşam yemeğinde çok az yedim, çok karnım acıktı naapsameyvahedigeldismile

hoşgeldik kızlarrrrrkaydirigubbakcemile2
yaa ben akşam yemeğinde çok az yedim, çok karnım acıktı naapsameyvahedigeldismile

hoşbulduuum canımcımm şöyle bi bakayım dedimm ne var ne yok diyee :ecrin_bebek:

meyva yokmu fındık fıstık leblebi bi avuç kadar ye üzerine bitki çayı iç kendine gelirsin canım
aaa hepsini demedim haaaabilmiyorumkismile sırnaşık şey

dulsimmmm bitaneciim geçmiş olsun havalar alengirlii oynak bişey zaten kendine dikkat et bol bol c vitamini al :içelim:

yesaaaaa callanı yaptım yarım saat dünde yaptım
anam her yeri,m yanıyooakannehir yarına allah kerimm

kız sen benle ne uğraşıyon yok sokaktaki çocuklarda biliyomuşşşşşşmuşşşşşşş:mymeka: :dilcikar:

Son düzenleme:
hehhehe yasemcigim guldurdun beni yahuuu
:)) kiskancligin bu kadari kiza yedireceksin hepsini o kilo alip sen zayiflayacaksin deeeeemi hehhe:))

Ayyyyyyyyyy nasıl iyi geldi anlatamam lingucum yaaaa az önce yapıyim dedim leslinin üzerine yok anam yokkkkkkkkkkkk ben hayatta yapamam winsor pilatesi indiriyim bari bu arada erkek arkadaşım indiriyo hepsini ona söylüyorum bunu da söylersem şimdi tamamdır artık nette ne kadar spor atraksiyonu varsa hepsini sömürdün diyo zaten
ya cnm bacakları böyle inceltir tarzda mı hareketler???

Bu arada açıklıyorum arkadaşlar benim CALLAN olayım bitmiştir belimi sakatlıyordum cidden berbat bişiy kaydirigubbakcemile2

kilo thickerımı 45 e çekiyim dedim alt sınır 46ymış kabul etmedi factory

selülitlerin fena olmuş görmemiştim iç bacağım dolmuş nasıl olmuş anlamadım kahveyi ağzıma sürmem bi daha

Son düzenleme:
hehhehe bak yine guldurdun hehhehe:)) ayy canim Allah seni basimizdan eksik etmesin hele benim basimdan kiminle ugrascam yoksa:)))) oooohhh callan da en cok senle bana yarasin canim :)))) ben de yaptim

CALLAN YAPILDI GUN 2

hehhehe bak yine guldurdun hehhehe:)) ayy canim Allah seni basimizdan eksik etmesin hele benim basimdan kiminle ugrascam yoksa:)))) oooohhh callan da en cok senle bana yarasin canim :)))) ben de yaptim

CALLAN YAPILDI GUN 2

zatii ben diyom ben olmasam bu yesacık nappaaardııııııııııılaelaelaelaelae -tatlicadiarzu-

heheh valla yaa canim senin yerin ayri bi de trufun heheh olsaydi da iki takilsaydim yahu:))

sense kuzum birak yaaaa hepimizi ayaklandirdin hadi callan yapalim neyim diye sattin hemen bizi yapiyoz biz yasemnimle hih:)))))

heheh valla yaa canim senin yerin ayri bi de trufun heheh olsaydi da iki takilsaydim yahu:))

sense kuzum birak yaaaa hepimizi ayaklandirdin hadi callan yapalim neyim diye sattin hemen bizi yapiyoz biz yasemnimle hih:)))))

hııhh duy senseciiimm sattın bizii alsanaalsanasmile neyse bizde innnnnncecikk oluncaa koycaz fotolarıı sende görcennnnnn-tatlicadiarzu- laelaelaelaelae

afferin yasemncigim soyle soyle :))) ama masallah kiz 50nin altinda yaa hayalim 47.9 gormus tartida ayy ben bi gorsem bi daha gelmem bu forma hehehe saka saka ya o zaman degil de hamile olunca birakcam hehe:))) :))

@sense bugün can dündarın bi yazısını okudum aklıma sen geldin konu dışı ama paylaşmak istiyorum sizinle diğer arkadaşlarda okusun çok güzel:asigim:

Ayyy hangi yazı hemen okuyim ne hakkında

ya yapamıyommmmmmmmmmmm odun gibiyim bükülmüyo bi yanım kitlenip kalcam yaaa hiç mi insafınız yok ??? :hulya:

Bu arada siz nasıl yapıyonuz yaa içimizde ne balerinler varmış haberimiz yokmuş

hııhh duy senseciiimm sattın bizii alsanaalsanasmile neyse bizde innnnnncecikk oluncaa koycaz fotolarıı sende görcennnnnn-tatlicadiarzu- laelaelaelaelae

Yaaaaaaaa yapamıyorummm yapamıyorummmm yoksa at bacağı ile dolaşmak hiç de güzel gelmiyo bana da ama ben onları kendi yöntemlerimle incelticem esneticem

afferin yasemncigim soyle soyle :))) ama masallah kiz 50nin altinda yaa hayalim 47.9 gormus tartida ayy ben bi gorsem bi daha gelmem bu forma hehehe saka saka ya o zaman degil de hamile olunca birakcam hehe:))) :))

gördüm valla 45 yapıyim dedim hedefi site bile kabul etmedi yaniiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…