50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam tamama aglama hemen:))canim tabii sagligin daha onemli kuzum canim ya bi de yazacagim yazacagim unutuyorum tam detayi anlayamadim da ne olursa olsun ne olursun su hayatta senden onemlisi yok hic moralini bozma uzulme emi:_)

heheh yasemncigimle beni soyle pembe balerinlerin giydigi etek seyimsi olur yaa onlarla dusundum de pek cok guldum :))

hehheh canim 46yi gorursun sonra yine spora devam edersin tartiya yansimazsa yansimasin sen yine belini falan inceltirsin valla bravo:) senin icin soylemiyorum canim da arada 10 kilo fark olanlarin cizelge yapmasina da karsiyim ben bolgesel zayiflama istiyorlarsa spor yapsinlar cizelge yapip 9 kilo vermem gerek 5 kilo vermem gerek demeye gerek yok bence

kizlar gözümü doyurmak için yemek bölümündeki bütün pastalara keklere kurabiyelere baktımbilmiyorumkismile

acilen uyumalıyım yoksa ölücem açlıktanmafoldumben

hadi iyi geceler çıtır kuşlar.öpüyoruz sizi....

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kimler gelmis kimler gelmis hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dulciiiiiiiiiiiiiiiiiiii anber kuzummmm hastamiydin sen kuzum gecmisler olsun

spatzicigmmmmmmmmmmmm hadi iyi geceler kuzum goruusruz:)

Lachesiscim liste expres liste olmuş tam süper olmuş valla, bundan sonra cuma günü şeyedek daha güzel oluyo, ellerine sağlık Şeniz

YESA CADISI nerde senin kilon :mymeka:
YaSeMıNCıM kıııız maşallah, 56 lı kilo ha aklinialirimsmile

Son düzenleme:
dulsimmmm bitaneciim geçmiş olsun havalar alengirlii oynak bişey zaten kendine dikkat et bol bol c vitamini al :içelim:

Saolasın canım, şaka maka şifayı kaptım, allahtan burnum falan akmıyo, bariz soğuk koladan oldu. Boğaz ve ateş olayı kötü ama :sinifsinif: Normalde ben grip yılın en sıcak zamanı olurum zaten -tatlicadiarzu-

kuzum yaaaaaaaaa valla 50lerdeyim ben biliyorum kilomu da iste ev sahiplerim geldiler ya bi turlu tartilamadim oncesinde unuttum o zaman bildirim yapiyorum 50.2(ayni:))

ayyyyyyyyyyyy yirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm o zaman haftaya en basa beni yazsin scyllacigima deyim de carsambadan bildirim yapacagim listesin basinda olmak icin hehhe:)) off birer cumlelik mesajlar yolluyorum yahuu:) aman ne olacak demi gunduz hic yazamiyorum zaten

Ayy bebeğğğm çok sağol yaa geçicek bu kara bulutlar dağılacak elbet tabii biz o zamana kadar durmıyyycizzzz mikemmel şekilde siporumuzu yapiciiiizzz hatta bunla ilgili bi atasözü de vardııııı neydi neydi heh pilavdan gelenin sopası kırılsın heh :)

Balerin kıyafeti bomba yahuuuuuuuuuu sempatiksalakcinni yehhhuuuuuuuu

Saolasın cimcimem, sen de uzak diyarlarda dikkat et kendine, seksi cadı seni kaydirigubbakcemile3

ayyy saolasin kuzum ben de bugun su icmedim hic bi de hep disardaydik gunu birlik geziye gittik ve inanilmaz sicakti sasirdik kaldik:) kendimden gecmistim eve gelince direkt yataga attim kendimi ama simdi iyiyim kusum olumunekankayizsmile

dagilacak dagilacak canim yaa bize bulut mu dayanir amannn de gec hersey iyi olur de gec hadi hobaaaaaaaaaaaa te te te de gec hehe off yine civttim gitsem mi ben acaba mayali sutumu ictim bu arada:))))))

ayyyyy o balerin eteklerinden bulamayiz mi acaba yasemncigim olur da yanlislik falan olur BI HAFTA olsun birinci olur ona hediye gndereyim heehhe:))

Evet cnm vermem gerek diye sayısal hesap yapıp yazmamak lazım tabi ben gaza geliyim diye 44 e çekicektim 45 i bile kabul etmedi motivasyon için bugün pepperle konuştuk onun üzerine değiştirecektim

Ne açıkladım be hey maşallah okursam düzeltemicem toptan yolluyom kaydirigubbakcemile

Sensecim naber yerimseniben

Dulcineacım geç kaldım çıkmışsın ama merhabaaaa bilmiyorumkismile

deli valla deliiii kaydirigubbakcemile3

Dışarda pek de aydın olmayan bir hava olsa da herkese günaydın. Sabah 6:00'da kalktım bir daha uyuyamadım. Evde yalnızım, eşim yurt dışında bir 15 gündür. :gitme: O gelene kadar fazlalıklarımı atmak daha fit bir görünüme kavuşmak istiyorum. Umarım başarabilirim.

Kahvaltı:

2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış tumurta
1 domates+2 salatalık
şekersiz çay

Not: İyi ki sizler varsınız insan kendini yalnız hissetmiyor.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…