Veeee haftanın listesi: delikafadulden
kuzu 56.1 (1 kg vermiş) alkisalkisalkis
zukseddin 57(1 kg vermiş) alkisalkisalkis
yasemin 56.9 (600 gr vermiş)
klik 53.3 (600 gr vermiş)
lachesis 56.9 (500 gr vermiş)
linguist 55.2 (300 gr vermiş)
anchusa 52.3 (200 gr vermiş)
peppermint 54.2 (200 gr vermiş)
sensewitch 47.9 (200 gram vermiş)
dulcinea 53 (100 gr vermiş)
truf 53.6 (aynı)
spatz 54.3 (aynı)
nesmekaya 52 (aynı)
nilufert 54.8(300 gr almış)
Bu hafta aramıza katılan: (Hoşgeldinnnn hihoyyyt)
frosythia 57.1 (3.7 kg vermiş)
dulsimmmm bitaneciim geçmiş olsun havalar alengirlii oynak bişey zaten kendine dikkat et bol bol c vitamini al :içelim:
tamam tamama aglama hemen:))canim tabii sagligin daha onemli kuzum canim ya bi de yazacagim yazacagim unutuyorum tam detayi anlayamadim da ne olursa olsun ne olursun su hayatta senden onemlisi yok hic moralini bozma uzulme emi:_)
heheh yasemncigimle beni soyle pembe balerinlerin giydigi etek seyimsi olur yaa onlarla dusundum de pek cok guldum :))
Saolasın cimcimem, sen de uzak diyarlarda dikkat et kendine, seksi cadı seni kaydirigubbakcemile3
Ayy bebeğğğm çok sağol yaa geçicek bu kara bulutlar dağılacak elbet tabii biz o zamana kadar durmıyyycizzzz mikemmel şekilde siporumuzu yapiciiiizzz hatta bunla ilgili bi atasözü de vardııııı neydi neydi heh pilavdan gelenin sopası kırılsın heh :)
Balerin kıyafeti bomba yahuuuuuuuuuu sempatiksalakcinni yehhhuuuuuuuu
hehheh canim 46yi gorursun sonra yine spora devam edersin tartiya yansimazsa yansimasin sen yine belini falan inceltirsin valla bravo:) senin icin soylemiyorum canim da arada 10 kilo fark olanlarin cizelge yapmasina da karsiyim ben bolgesel zayiflama istiyorlarsa spor yapsinlar cizelge yapip 9 kilo vermem gerek 5 kilo vermem gerek demeye gerek yok bence
Sensecim naber yerimseniben
dagilacak dagilacak canim yaa bize bulut mu dayanir amannn de gec hersey iyi olur de gec hadi hobaaaaaaaaaaaa te te te de gec hehe off yine civttim gitsem mi ben acaba mayali sutumu ictim bu arada:))))))
ayyyyy o balerin eteklerinden bulamayiz mi acaba yasemncigim olur da yanlislik falan olur BI HAFTA olsun birinci olur ona hediye gndereyim heehhe:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?