50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kuzular opuyorumnanaktan
sencecim dün s e n d e z a y ı f l a da kalın bacaklarımız için yaptıklarımız diye mi ne bi topik okudum herkesde bi winsor pilates bun and thigh sculpting çılgınlığı kaydirigubbakcemile3 aaaaa dedim ben bu aplanın videolarını indirmiştim tabi o zamanlar göbüş kilo her bişi olduğundan bacak ve totoya sıra gelmemiş tabi :roflol: :roflol: bana işe yarıcak gibi geliyo zaten pilateste inceltmesse başka bişi inceltmes callen sewmiyos bilmiyorumkismile
heeee şimdide mikemmelll bi ficuda sahip değilim ama ben çok zayıf sewmiyom nişanlımda öle kaydirigubbakcemile3 o yüzden artık böle 15-20 dk cardio ardından bölgesel hareketler yapmaya karar werdim pilatesle olumunekankayizsmile
2 güne birde nivea body dinamik sabahlar yaptım mı süper olur :lepi:

zuzum çook geçmiş olsun canım :gitme: dikkat et kendine olumunekankayizsmile özledim seni ne zamandır görüşemedik opuyorumnanaktan

yesacım balerin elbisesi fikri süper sırnaşık şey ama yanında bi de balerin tahtası da olsun laelaelaelaelae ewde oraya buraya tutunmak zor oluyo yaw delikafadulden

kızlar geçmişi atlayarak okudum gamyoncuiremsu sefiyom hepinizide olumunekankayizsmile
he bu arada bu sabah düne göre eksik çıktım 400 gr kadar sempatiksalakcinni reglim faranjit için kullandım ilaçlardan kesilmişti demkki yeni yeni iniyo şişlik bende dedim o kadar dikkat ettim 19 mayıs tatilinide fırsat bilip sabah kardio akşam pilates yapmıştım neden az gitti diyodum :sinifsinif: umarım böle dewam eder hadi bakalım opuyorumnanaktan
ben 2 kuru incir,5 kavrulmamış fındığımı yedim üstüne bide yeşil çayımı açtim pilates yapacüüüm guclubacismile sositososito öperim hepinizi a.s.

Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bugün çok bi pozitif gördüm kendimi

tartının da etkisi olabilir bugün tartıda 47.7 yi gördüm kızlarrrrrr :)))

Canım günaydınnnn burda kimse yalnız değil hiç bi konuda zaman geçtikçe bunu daha iyi anlıycaksın tatlım normal hayatta etrafımda burdaki gibi arklarım yok benim yani o kadar diyim zemuszemus

Ay callanla belimi zedeledim kesin eğilip ayakkabımı bağlayamadım bugün sancı giriyodu ben bacaj hareketlerine hiç bakmadım callanın belki onları yaparım bacaklar fena durumda kızlarrrr boğum boğum zaten kendinden yamur bi de kaslanınca feci bir görüntü oluştu
winsor pilatesi indiriyim bari

Hadi bakalımmmm callandan kalanlar winsoraaaaa yok öyle kendi başına spor yapmakkkk laelaelaelaelae

Dün yediklerim yaptıklarımmm
Bu haftanın koçu kim yahu??

Koçum yazıyom bak

06:30
1 bardak su
1 kayısı
2 ceviz
2-3 çilek
3-4 kiraz

06:30 - 07:10 yürüdüm

08:30
1 bardak yeşil çay
2 dilim esmer ekmek
3-4 dilim tulum peyniri

10:30
Yeşil çay

12:00
1 karnı yarık sadece içi (sossuz )
1 küçük dilim kepek ekmeği
2 kaşık cacık (çok tuzluydu bıraktım valla)
Maydonoz, roka, mor lahana salatası tuzsuz sirkeli az z.yağlı

14:40
2 büyük kuru kayısı
4-5 Fındık, 2-3badem, 1 ceviz, 2-3 leblebi
Biberiye çayı

17:00
1 karnı yarık sadece içi (sossuz )
1 küçük dilim kepek ekmeği
Maydonoz, roka, mor lahana salatası tuzsuz sirkeli yağsız

19:30
Neskafe light sütlü 1 kaşık ballı

21:00 – 23:00
Leslie ile 4 mil fast & firm
Sopa 300 adet
Yana eğilme 300 adet
Mekik 180 adet
Callan girişimi ve bel sakatlama egzersileri

23:30
1 bardak light süt
3-5 çilek
1 kayısı
2-3 kiraz

Son düzenleme:
günaydın dün 1 saat sporumu yaptım öle yattım,vicdanım çok rahat garik

kaydirigubbakcemile3 aman insan öyle oluyo valla spor yapınca yorgun olunur ertesi gün zor kalkılır deniyo ama ne zaman spor yapmasam kalkamıyorum ertesi sabah zorlanıyorum vicdani bi mesela bu cidden sempatiksalakcinni

HAFTANIN KOCU ANHCHUSAYA ILK GUNUNDE BASARILAR DILERIZ BI DE GUNAYDINLAR:)

ben de kalktim corek otumu yedim cok nefisti tadi hhe:)) yedim ama yani bildiginiz hart hurt cignedim:)

Gunaydin herkese..
Ben de sabah kalktim 4 mil leslie mi yaptim corek otumu su an yemekteyim.naneli yesil cayimda tam yanimda duruyor, birazdan yudumlamaya baslarim.Haftanin kocu ben olmaya calisacagim kizlar..Hafta ici buradayim ama hafta sonu cok fazla girmezsem kizmayin bana. Elimden geleni yapacagim.

Amanin biz 4 sene ayri ulkelerde yasadik 15 gun ne ki geciverir, biter hemencicik.
Gayet guzel bir kahvalti, peynir yemesende protein ihtiyacibi yumurtadan karsilamissin

Gercekten cok guzel bir menu. Bir de nescafe yerine filtre kahve icsen sana yildizli pekiyi veriridim. Ama pekiyi yi aldin (Benim cocuklugumda vardi belki siizn doneminizde sayi sistemine gecilmistir ama biz yildizli pekiyilerle buyuduk)
Ben winsor pilatesi yapiyom guzel. seviyom ben..Ah bir de su callana alisverseydimmm
günaydın dün 1 saat sporumu yaptım öle yattım,vicdanım çok rahat garik
Sana da aferinnnn

HAFTANIN KOCU ANHCHUSAYA ILK GUNUNDE BASARILAR DILERIZ BI DE GUNAYDINLAR:)

ben de kalktim corek otumu yedim cok nefisti tadi hhe:)) yedim ama yani bildiginiz hart hurt cignedim:)

Tesekkur ederim yesacim..Ben de tam su anda cigniyorum corek otumu...

Son düzenleme:

anacım bende yarım yamalak yapıyom zatiii netçen:1shok: benim cadı kızım ısındıktan sonra bacaklarını 2 ye açıp oturur o kadaannn esnek emmee callanda duvara tosladıııı:jeyyar: anla yanii odunluk mesele ddiiiiilllllllaelaelaelaelae

[
heheh yasemncigimle beni soyle pembe balerinlerin giydigi etek seyimsi olur yaa onlarla dusundum de pek cok guldum :))[/B]

hayal gücüne gurbaaannnnnnsırnaşık şey balerin haaaaakannehir
a

ayyyyy o balerin eteklerinden bulamayiz mi acaba yasemncigim olur da yanlislik falan olur BI HAFTA olsun birinci olur ona hediye gndereyim heehhe:))

yaa ne işime gerek birincilik benim zatiimillet beni gördümü kaçacak delik arıyoooo korkuluğaaa döndümmm:1ninca: dayıma hasta ziyaretine gittim (( bayaa durumu kötüü)) o bilee anneme sölee şuna yeter artık zayıflamasın çok çirkin olmuş didi yaamafoldumben kafamçokkarıştı

deli valla deliiii kaydirigubbakcemile3

biliyomda çaktırmıyom napçan idare ediyozzzvereliniortak sırnaşık şey:roflol:

Amanin biz 4 sene ayri ulkelerde yasadik 15 gun ne ki geciverir, biter hemencicik.Gayet guzel bir kahvalti, peynir yemesende protein ihtiyacibi yumurtadan karsilamissin

Pardon koç, peynir yazmayı unutmuşum, 1 kibrit kutusundan az büyükçe yarım yağlı peynir de yedim peynirsiz yaşayamam ki :)

Bu arada eşim 15 gündür yok ama bir 15 gün daha ayrıyız, iş için sık sık yurt dışına gidiyor hep böyle yalnız kalıyorum. Ama aralıksız 4 sene ayrı ülkede yaşamak hiç kolay değil, iyi üstesinden gelmişsin bravo valla.

Şimdi ab rocket la biraz mekik çalıştım ama bu sefer yanında verilen cd ile birlikte. Benim çektiğim mekikler mekik falan değilmiş, hibirşey yapmıyormuşum meğer. Karnım alev alev yanıyor. Kızlar göbeği olan ve mekik çekmekten benim gibi nefret edenler alsın bu aleti 50 tl olması lazım, yer kaplamıyor ve portatif. Öptüm hepinizi..hihoyyyt

sensewitch canım senin kilon çok düşük neden hala diyet yapıyorsun anlamadım? :bbo:

cnm diyet yapmıyorum sağlıklı besleniyorum yiyorum herşeyden ama dikkat ediyorum bi de cnm benim boyum 155 :) fotomu çekip koyucam bacaklarım incelmeli, simitlerim gitmeli, belim incelmeli, sırtım şekillenmeli he bi de göğüsler dikleşmeli bunlar olunca tamamdır

Çok mu saydım ne sempatiksalakcinni

e biraz öylee olduuuuu galibaaa:tomato:

Evet bizim icin cok iyi bir sinav oldu, yurutmeyi becerdik, cok fedakarlik gosterdik. Simdi de hem o hem ben cok sik seyahat ediyoruz isimiz nedeniyle arada ufak ayriliklar oluyor ama ben seviyorum bu ufak ayriliklari. Bazen yalniz kalmak da iyi oluyor. Zaten evlenmeden once on sene tek basima yasadigim icin alismisim yalnziliga.
Peynir yemen iyi olmus, peynir iyidir.. Yalniz gun sonunda menulerinizi toptan yazarsaniz aslinda daha guzel yorumlar yapabilirim butununu gordugum icin.

ab rocket hakkinda hic bir bilgim yok. Ben eve spor aleti alinmasini istemiyorum cok cunku esek kadar bir kosu bandi var ve cok yer kapliyor. Gobek icin de pilates yapiyorum. Ama yanma hgissediyorsan mekikten sonra gercekten ise yariyor demektir. Devam......

Sağol koçum zemuszemus
canım sıkkındı demliyemedim monarchı gördüm koydum amacım hiç kahve içmemekti dün

benim indirdiğim pilates winsor pilates mi ki yaa ben onu da yapamamıştım belim ağrıyo yerden kalkıp ayakları yukarı kaldırırken bilmiyorumkismile

bu arada şaka maka kızlar belim fenaaa

az sonra esneticem inşallah ofise birileri gitmez ben yere kapanırken

İbadet ediyorum derim gayri bilmiyorumkismile

Usenme, sikma canini demle kahveni, mis gibi kahve ic boyali kahve aromali sicak su yerine....
beline de dikkat. hemen callani birak... Pilatesi de yapiyorsan topla yap bele cok yuk binmiyor topla. Winsor pilates toplu degildir ama..
hahaha sen ofiste misin??? ay cok komik bu..bk kupem dustu onu ariyordum falan de diyebilrisin...

Ömür boyu birlikte mutlu bir yaşam diliyorum size koç. Küçük ayrılıklar ilişkiyi canlandırıyor, özlem aşkı perçinliyor. ıyi gitmeyen evliliklere evlilik terapistleri tarafından en çok önerilen şeymiş ayrı yaşamak, ayrı kalmak.

Bu arada hepiniz ne kadar zayıfsınız yaa, bazen kendimi yanlış topikte hissediyorum. ıçimden 90 kilo ve üstündekilerin zayıflama topiğine katılmak geliyor moral olsun diye

Bu arada hepiniz ne kadar zayıfsınız yaa, bazen kendimi yanlış topikte hissediyorum. ıçimden 90 kilo ve üstündekilerin zayıflama topiğine katılmak geliyor moral olsun diye

yaa dün komşum geldii hemen hemen aynı boydayız bi tartılayım şöyle dedi ve tartıldı söylediği kilo beni şok ettti:1shok:

59 kiloyum dedi yaaa anam ne kadar zayıfffflaelaelaelaelae hani ben aynaya bakıyorumda :1no2: benim kalça var onun hafif üst ve göbiş var offffffflaelaelaelaelae
boyunu bilmiyorum ama eminim sende çok zayıfsın dünden beri kendimi bi garip hissdiyorumbilmiyorumkismile :1ninca:

ben önceden demiştim dün sabah 500 gr gitti
60 kilo iken 59.5

sen çok şekersin cnm yaaaa

günaydın kızlar opuyorumnanaktan

yasicim çok teşekkür ederim (bu arada yasi dediğime kızmıosun dimi )

yeni koçumuza hayırlı olsun..

sense cim yazıyı buraya yazıp kaçıcam ben çok etkilendim okadar doğru yazmış ki öpüyorum hepinizi..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…