Dışarda pek de aydın olmayan bir hava olsa da herkese günaydın. Sabah 6:00'da kalktım bir daha uyuyamadım. Evde yalnızım, eşim yurt dışında bir 15 gündür. :gitme: O gelene kadar fazlalıklarımı atmak daha fit bir görünüme kavuşmak istiyorum. Umarım başarabilirim.
Kahvaltı:
2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış tumurta
1 domates+2 salatalık
şekersiz çay
Not: ıyi ki sizler varsınız insan kendini yalnız hissetmiyor.:1hug:
günaydın kuzular opuyorumnanaktan
sencecim dün s e n d e z a y ı f l a da kalın bacaklarımız için yaptıklarımız diye mi ne bi topik okudum herkesde bi winsor pilates bun and thigh sculpting çılgınlığı kaydirigubbakcemile3 aaaaa dedim ben bu aplanın videolarını indirmiştim tabi o zamanlar göbüş kilo her bişi olduğundan bacak ve totoya sıra gelmemiş tabi :roflol: :roflol: bana işe yarıcak gibi geliyo zaten pilateste inceltmesse başka bişi inceltmes callen sewmiyos bilmiyorumkismile
heeee şimdide mikemmelll bi ficuda sahip değilim ama ben çok zayıf sewmiyom nişanlımda öle kaydirigubbakcemile3 o yüzden artık böle 15-20 dk cardio ardından bölgesel hareketler yapmaya karar werdim pilatesle olumunekankayizsmile
2 güne birde nivea body dinamik sabahlar yaptım mı süper olur :lepi:
günaydın dün 1 saat sporumu yaptım öle yattım,vicdanım çok rahat garik
Amanin biz 4 sene ayri ulkelerde yasadik 15 gun ne ki geciverir, biter hemencicik.Dışarda pek de aydın olmayan bir hava olsa da herkese günaydın. Sabah 6:00'da kalktım bir daha uyuyamadım. Evde yalnızım, eşim yurt dışında bir 15 gündür. :gitme: O gelene kadar fazlalıklarımı atmak daha fit bir görünüme kavuşmak istiyorum. Umarım başarabilirim.
Kahvaltı:
2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış tumurta
1 domates+2 salatalık
şekersiz çay
Not: ıyi ki sizler varsınız insan kendini yalnız hissetmiyor.:1hug:
Gercekten cok guzel bir menu. Bir de nescafe yerine filtre kahve icsen sana yildizli pekiyi veriridim. Ama pekiyi yi aldin (Benim cocuklugumda vardi belki siizn doneminizde sayi sistemine gecilmistir ama biz yildizli pekiyilerle buyuduk)Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bugün çok bi pozitif gördüm kendimi
tartının da etkisi olabilir bugün tartıda 47.7 yi gördüm kızlarrrrrr :)))
Canım günaydınnnn burda kimse yalnız değil hiç bi konuda zaman geçtikçe bunu daha iyi anlıycaksın tatlım normal hayatta etrafımda burdaki gibi arklarım yok benim yani o kadar diyim zemuszemus
Ay callanla belimi zedeledim kesin eğilip ayakkabımı bağlayamadım bugün sancı giriyodu ben bacaj hareketlerine hiç bakmadım callanın belki onları yaparım bacaklar fena durumda kızlarrrr boğum boğum zaten kendinden yamur bi de kaslanınca feci bir görüntü oluştu
winsor pilatesi indiriyim bari
Hadi bakalımmmm callandan kalanlar winsoraaaaa yok öyle kendi başına spor yapmakkkk laelaelaelaelae
Dün yediklerim yaptıklarımmm
Bu haftanın koçu kim yahu??
Koçum yazıyom bak
06:30
1 bardak su
1 kayısı
2 ceviz
2-3 çilek
3-4 kiraz
06:30 - 07:10 yürüdüm
08:30
1 bardak yeşil çay
2 dilim esmer ekmek
3-4 dilim tulum peyniri
10:30
Yeşil çay
12:00
1 karnı yarık sadece içi (sossuz )
1 küçük dilim kepek ekmeği
2 kaşık cacık (çok tuzluydu bıraktım valla)
Maydonoz, roka, mor lahana salatası tuzsuz sirkeli az z.yağlı
14:40
2 büyük kuru kayısı
4-5 Fındık, 2-3badem, 1 ceviz, 2-3 leblebi
Biberiye çayı
17:00
1 karnı yarık sadece içi (sossuz )
1 küçük dilim kepek ekmeği
Maydonoz, roka, mor lahana salatası tuzsuz sirkeli yağsız
19:30
Neskafe light sütlü 1 kaşık ballı
21:00 – 23:00
Leslie ile 4 mil fast & firm
Sopa 300 adet
Yana eğilme 300 adet
Mekik 180 adet
Callan girişimi ve bel sakatlama egzersileri
23:30
1 bardak light süt
3-5 çilek
1 kayısı
2-3 kiraz
Sana da aferinnnngünaydın dün 1 saat sporumu yaptım öle yattım,vicdanım çok rahat garik
HAFTANIN KOCU ANHCHUSAYA ILK GUNUNDE BASARILAR DILERIZ BI DE GUNAYDINLAR:)
ben de kalktim corek otumu yedim cok nefisti tadi hhe:)) yedim ama yani bildiginiz hart hurt cignedim:)
Yaaaaaaaa yapamıyorummm yapamıyorummmm yoksa at bacağı ile dolaşmak hiç de güzel gelmiyo bana da ama ben onları kendi yöntemlerimle incelticem esneticem
gördüm valla 45 yapıyim dedim hedefi site bile kabul etmedi yaniiiiiiiiiii
[
heheh yasemncigimle beni soyle pembe balerinlerin giydigi etek seyimsi olur yaa onlarla dusundum de pek cok guldum :))[/B]
a
ayyyyy o balerin eteklerinden bulamayiz mi acaba yasemncigim olur da yanlislik falan olur BI HAFTA olsun birinci olur ona hediye gndereyim heehhe:))
deli valla deliiii kaydirigubbakcemile3
Amanin biz 4 sene ayri ulkelerde yasadik 15 gun ne ki geciverir, biter hemencicik.Gayet guzel bir kahvalti, peynir yemesende protein ihtiyacibi yumurtadan karsilamissin
sensewitch canım senin kilon çok düşük neden hala diyet yapıyorsun anlamadım? :bbo:
cnm diyet yapmıyorum sağlıklı besleniyorum yiyorum herşeyden ama dikkat ediyorum bi de cnm benim boyum 155 :) fotomu çekip koyucam bacaklarım incelmeli, simitlerim gitmeli, belim incelmeli, sırtım şekillenmeli he bi de göğüsler dikleşmeli bunlar olunca tamamdır
Çok mu saydım ne sempatiksalakcinni
Pardon koç, peynir yazmayı unutmuşum, 1 kibrit kutusundan az büyükçe yarım yağlı peynir de yedim peynirsiz yaşayamam ki :)
Bu arada eşim 15 gündür yok ama bir 15 gün daha ayrıyız, iş için sık sık yurt dışına gidiyor hep böyle yalnız kalıyorum. Ama aralıksız 4 sene ayrı ülkede yaşamak hiç kolay değil, iyi üstesinden gelmişsin bravo valla.
Şimdi ab rocket la biraz mekik çalıştım ama bu sefer yanında verilen cd ile birlikte. Benim çektiğim mekikler mekik falan değilmiş, hibirşey yapmıyormuşum meğer. Karnım alev alev yanıyor. Kızlar göbeği olan ve mekik çekmekten benim gibi nefret edenler alsın bu aleti 50 tl olması lazım, yer kaplamıyor ve portatif. Öptüm hepinizi..hihoyyyt
Gercekten cok guzel bir menu. Bir de nescafe yerine filtre kahve icsen sana yildizli pekiyi veriridim. Ama pekiyi yi aldin (Benim cocuklugumda vardi belki siizn doneminizde sayi sistemine gecilmistir ama biz yildizli pekiyilerle buyuduk)
Ben winsor pilatesi yapiyom guzel. seviyom ben..Ah bir de su callana alisverseydimmm
Sağol koçum zemuszemus
canım sıkkındı demliyemedim monarchı gördüm koydum amacım hiç kahve içmemekti dün
benim indirdiğim pilates winsor pilates mi ki yaa ben onu da yapamamıştım belim ağrıyo yerden kalkıp ayakları yukarı kaldırırken bilmiyorumkismile
bu arada şaka maka kızlar belim fenaaa
az sonra esneticem inşallah ofise birileri gitmez ben yere kapanırken
ıbadet ediyorum derim gayri bilmiyorumkismile
Bu arada hepiniz ne kadar zayıfsınız yaa, bazen kendimi yanlış topikte hissediyorum. ıçimden 90 kilo ve üstündekilerin zayıflama topiğine katılmak geliyor moral olsun diye
Listede olmayan arkadaşlar, yarına kadar msj atıp listeye eklenebilir misiniz?
Yesam, prensesim, siz geç geldiğiniz için bildirim yapmadınız herhalde, yarın olmayabilirim diye bugünden yayınladım ama, yarın girebilirsem eklerim sizi de, ya da siz kendinizi ekleyin Şeniz
cnm diyet yapmıyorum sağlıklı besleniyorum yiyorum herşeyden ama dikkat ediyorum bi de cnm benim boyum 155 :) fotomu çekip koyucam bacaklarım incelmeli, simitlerim gitmeli, belim incelmeli, sırtım şekillenmeli he bi de göğüsler dikleşmeli bunlar olunca tamamdır
Çok mu saydım ne sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?