saoll canimm benimmm opucuk iyi geldi valla Şeniz
biricigim benimm saolasinnn cicegim.inan iki gundur biletlere bakip duruyorum ama bi yandanda anneannemi annemi yalniz birakmaya gonlum el vermio annemin yukunu bi nebze bende aldim anneannemle ben ilgileniorum anlican iki arada bi derede kaldim ne yapcagimi sasirmis haldeyim bebegimm sen kafana takma nolur senin finallerin varmis allahha siginiyorum allahh bi caresini vercek insallah bi cikis yolu gostercek insallah bitanem
Hoşgeldin, her gün yediklerimiz yaptığımız sporları yazıyoruz, haftanın koçu değerlendiriyor, cuma günleri bana msj atıp o hafta ne kadar verdiğini ve ne kadar olduğunu yazıp listeye ekliyorsun, birinciler seçiliyor.
Burda herkes yavaş veya hızlı kilo veriyor, kopmazsan sen de verirsin.
merhabaaaa hoşgeldin tatlımmmmmopuyorumnanaktan
Erkeklerin fıtratın da bu var diye bişey yok, asla yok. Can Dündar piyasaya oynamayı iyi bilir, yaşadığını yazan bir adam değil zaten.
Dedim ben, sen sabırsız çıktın, bazen unutuyoruz kim yeni kim eski ondandır:)
Hoşbulduk teşekkürler :) o zaman bende pazartesinden itibaren başlıyorum, bende yavaş kilo verenlerdenim sanırım, pazartesi her şeyi yazacağım size, hatta ben kendine işkence uygulayacak kadar zalimce davranabiliyorum diet konusunda amacım 53 kg a düşmek umarım :1hug:
ben kaçtım kızlar
pek giremiyorum pc ye bu aralar kota aşmak üzere
baaaaaay opuyorumnanaktan
Peki neden bu kadar çok erkek eşini aldatıyor, hem de çoğu eşini çok seviyor ve ayrılmak istemiyor? Bizler neden böyle bir arayışa girmiyoruz, neden hiç ihtiyaç duymuyoruz?
öyle valla 7 aylık doğmuşum zaten :dance:
Arkadaşlar ben üni. deyken 62 kg a kadar çıkmıştım ama bölgesel olduğu için kötüd duruyor ben o zaman çok sıkı dietle 48 kg a düştüm bu sefer de canlı cenaze gibi oldum kötüydüm sonra 54 55 e filan çıktım bu konularda epey bilgim var beimde sizlerede aktaracağım şekerler
tesekkur ederim.sen yine mesgul olsan da arada bir gireceginden eminim ben.Bu arada eski koçumuz kuzuya destekleri için çok teşekkür ediyorum opuyorumnanaktan
Yeni koçumuz anchusaya da kolay gelsin diyorum yalnız benim bu hafta hem finaller hem kayınvalide malum, o yüzden biraz kopuk olabilirim
selam kizlar
nasilsinizzz?ben 60 kilo olddum uzuntuden kilo vermeme bile seviniomm cunku iiyi deilim gercekten.burda iki gundur yagmur gok gurultusu simsek girla gidior haliyle elektirik gidip gelio bunlar sorun deildi adam feci durumda artik cekilcek kahri hic kalmamis geldigime o kadar pismanim ki anlatamam sizee
annemde anneannemde benden once geldikleri icin onlar bile demisler nasil idare etcez laftan anlamio sacma sapan davranio evde huzur birakmioo bunlari bile bile beni cagirdilar kendileride dio hata eettik bildigimiz halde bu durumda seni cagirdik anneannemin bakimi iyice bana kaldi cunku adamin annem pervane oluyo sanki sakat bi yere kimildicak diye odu kopuyo bide simdi mersine gidelim diye tutturdu oksurugu gecmio ordaki hava temizmis orda duzelcekmis bu kadar salak adam burdaki hava hic bi yerde yok bide biz gundoganin dagin tepesindeyiz en temiz oksijen bol olan yerdeyiz ama adam sabit fikirli hale ile anneannesi kalsin burda biz mersine gidelim .daha sezon acilmadigi icin burda incin top oynuyoo bide insaat var isci dolu hepsi ac kurt gibi bakiolar bide beni burda anneannemle bi basia birakcak annemde istemio ama evde huzur namina bisey yok daha neler neler ama bir bir yazmak istemiorum biktim artik duymamazdan gelemiosun evde basbagran bi adam var annannemde yasli kadin heyecan basiyo bisey olcak offf yani avazim ciktigi kadar bagirmak istiorum daha minubus seferleride baslamadi disarida cikamiorum sitedede yalniz dolasamiorum isciler kayniolarr off yani dilerim sizlerin gunleri guzel geciodur kizlar evinizde huzurunuz varsa sagliginiz yerindeyse cok sukur gercekten yasamadan icinde olmadan insan bilemio bir deil iki deil omur bu adami idare etmekle gecio simdi cayi bitmistir anneannemin yanina cikicam cayini koyuyumm akilsiz kafam ne gelirsin buraya anne anneannemi ozledim onlarda ozlemisler en azindan deniz mevsimi gelseydim burasida hareketli olurdu denize gider gelirdim.zaten haptan daha yeni kurtuldum bu adam depresyona sokmakta birebir baska biseye gerek yok bi iki gun kalsaniz herkesi depresyona sokar valla neyse canlar sizide burda bunaltmayim
Yetiştirilme tarzımızdan, erkekler ön öğrenmelerinden bilinç altlarında buna hakları olduğunu düşünüyorlar, kadınlarsa süper egolarına aldatmayı büyük ayıp, günah olarak işlemişler. Akıllarından geçse de yapamıyorlar. Cesareti olan, toplumun kurallarının baskısında çok fazla kalmayan, ve aklına koyup aldatan kadın sayısı da o kadar fazla ki, ama kadınlar bunu gurur duyarak anlatmıyor elbette, öğrenen kocası vs de, utandığı için anlatmadığından iyi saklanıyor, aradaki fark bu.
Kızlar benim çıkmam lazım, misafir gelcek, son hazırlıkları yapıyım, çok öptüm sizleri opuyorumnanaktan
Kızlar benim çıkmam lazım, misafir gelcek, son hazırlıkları yapıyım, çok öptüm sizleri opuyorumnanaktan
Yetiştirilme tarzımızdan, erkekler ön öğrenmelerinden bilinç altlarında buna hakları olduğunu düşünüyorlar, kadınlarsa süper egolarına aldatmayı büyük ayıp, günah olarak işlemişler. Akıllarından geçse de yapamıyorlar. Cesareti olan, toplumun kurallarının baskısında çok fazla kalmayan, ve aklına koyup aldatan kadın sayısı da o kadar fazla ki, ama kadınlar bunu gurur duyarak anlatmıyor elbette, öğrenen kocası vs de, utandığı için anlatmadığından iyi saklanıyor, aradaki fark bu.
Koç, benim 1,5 ayda 4 kilo vermem gerek ne yapmalıyım, yavaş gidiyorum ben. Ne olur bir yardım. boy 1.61 kilo 58 bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?