50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Annen niye çekiyor bu adamı anlamadım, hep böylemiydi ki, ben olsam bütün gün kavga ederdm herhalde, hiç çekemem sürekli bağıran insanları.

Hoşbulduk teşekkürler :) o zaman bende pazartesinden itibaren başlıyorum, bende yavaş kilo verenlerdenim sanırım, pazartesi her şeyi yazacağım size, hatta ben kendine işkence uygulayacak kadar zalimce davranabiliyorum diet konusunda amacım 53 kg a düşmek umarım :1hug:

Erkeklerin fıtratın da bu var diye bişey yok, asla yok. Can Dündar piyasaya oynamayı iyi bilir, yaşadığını yazan bir adam değil zaten.

Peki neden bu kadar çok erkek eşini aldatıyor, hem de çoğu eşini çok seviyor ve ayrılmak istemiyor? Bizler neden böyle bir arayışa girmiyoruz, neden hiç ihtiyaç duymuyoruz?

Arkadaşlar ben üni. deyken 62 kg a kadar çıkmıştım ama bölgesel olduğu için kötüd duruyor ben o zaman çok sıkı dietle 48 kg a düştüm bu sefer de canlı cenaze gibi oldum kötüydüm sonra 54 55 e filan çıktım bu konularda epey bilgim var beimde sizlerede aktaracağım şekerler

Kendine kıyma o kadar yavaş yavaş verirsin, önemli olan o beslenmeyi alışkanlık haline getirmek.

ben kaçtım kızlar
pek giremiyorum pc ye bu aralar kota aşmak üzere
baaaaaay opuyorumnanaktan

Görüşürz canım opuyorumnanaktan

Peki neden bu kadar çok erkek eşini aldatıyor, hem de çoğu eşini çok seviyor ve ayrılmak istemiyor? Bizler neden böyle bir arayışa girmiyoruz, neden hiç ihtiyaç duymuyoruz?

Yetiştirilme tarzımızdan, erkekler ön öğrenmelerinden bilinç altlarında buna hakları olduğunu düşünüyorlar, kadınlarsa süper egolarına aldatmayı büyük ayıp, günah olarak işlemişler. Akıllarından geçse de yapamıyorlar. Cesareti olan, toplumun kurallarının baskısında çok fazla kalmayan, ve aklına koyup aldatan kadın sayısı da o kadar fazla ki, ama kadınlar bunu gurur duyarak anlatmıyor elbette, öğrenen kocası vs de, utandığı için anlatmadığından iyi saklanıyor, aradaki fark bu.

öyle valla 7 aylık doğmuşum zaten :dance:

kaydirigubbakcemile3

Payşa tabi, ama çok ağır diyetler yapmıyoruz, çünkü o zaman kolay geri alınıyor, kalıcı olsun istediğimizden kendimizi zorlamıyoruz.

Kızlar benim çıkmam lazım, misafir gelcek, son hazırlıkları yapıyım, çok öptüm sizleri opuyorumnanaktan

Bu arada eski koçumuz kuzuya destekleri için çok teşekkür ediyorum opuyorumnanaktan

Yeni koçumuz anchusaya da kolay gelsin diyorum yalnız benim bu hafta hem finaller hem kayınvalide malum, o yüzden biraz kopuk olabilirim
tesekkur ederim.sen yine mesgul olsan da arada bir gireceginden eminim ben.

umarim bir an once duzene girersiniz..kolay gelsin diyorum.

Doğru tespit.. Burda iş anne babalara düşüyor, kızlarını nasıl yetiştiriyorlarsa, oğullarını da öyle yetiştirmeliler bu konuda bence.

buna ben de katiliyorum, aldatan kadin sayisi da hic az degil. aldatma bir tek yatakta da olmuyor iste... Insanin kafasinda bitirmesi en tehlikeli sey. Erkekler daha pohpohlanarak buyuyorlar ve tabusuz. O yuzden daha cesurlar.Cinsel egitim almadigimiz icin buyurken hep baskiliyoruz kendimizi..Karsi cinsi yeterince taniyip buyumuyoruz ki. Kadin tabulardan oturu baskilamaya devam ediyor, ya da kafasinin icinde aldatiyor esini sevgilisni.Ezik erkeklerde bir yerde patlak verip erdemsizlesiyorlar.Hatta bunu meziyet saniyor..
Erkekleri de cok fazla gunah kecisi yapmayalim. Ben cok duzgun, erdemli erkeklerle de karsilastim.

günaydın kızlarzemuszemus

ne kadar çok uyumuşum yaaa inanamadım kendime. haftasonu da erken kalkmak istiyorum aslında ama vücudum isyan ediyor.

biraz önce tartıldım 54 çıktımhihoyyythihoyyythihoyyyt

dünkü menümü de yazayım yeni koçum anchusa'yayerimseniben

uyanınca: 1 bardak su
kahvaltı: kepek ekmeği arası beyaz peynir, domates, salatalık + tek şekerli nescafe
ara:yeşil çay
öğlen: 1 tane mücver + yarım tabak sebzeli soya soslu çin tavuğu + bir kaç kaşık supangle
ara:içine tarçın kabugu atılmış yeşil çay + bir kaç tane kuru üzüm ve fındık
akşam: 3 kaşık tavuklu nohut yemeği + yoğurt
gece: yine 1 kupa yeşil çay

1 saat pilates + 20dk tempolu yürüyüş yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…