50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim nescafeyi begenmedim. Al bir french press is yerine kahve demle kendine.. boyali su icme tamam mi? Supangleyi hic gormuyorum. zaten bir kac kasik yemissin olur o kadar...Onun disinda supersin.. Sporunu da yapmissin zaten. daha ne olsun?

Tamam canım evde yok french press bulamadım buralarda çarşıya inmek lazım
ok callanın sadece bacak hareketlerini yapıcam sanırsam göbekten çok bacağa taktım yaa berbar duruyolar duraklardaki hareketli reklam tabelalarından yürüken görüntüm yansıyo da kadrajın dışına atıyorum kendimi

e tatlım sen de 56 ları gördün ve ondan daha dirisin onun pörsümüştür etleri sempatiksalakcinni seninki dipdiri SPOR SPORRRRRRR olumunekankayizsmile

sen çok şekersin cnm yaaaa

Yok yaw o kadar değilim sempatiksalakcinni burdakilerin kafasını şişiren forumun mutsuz kızıyım aslında kaydirigubbakcemile3

Spordan canım kaslar şişiyo yeni göbek çalıştıktan 5-10 dk sonra göbeğine bak şişmeye başlar o yüzden öyle gelmiştir onlara duyma SPORA BESLENMEYE devammm opuyorumnanaktan

Offf sormaaa yaaa

hacı yatmaza koptum yasuş yaaasempatiksalakcinni bu arada herkes sana ayrı bişiy diyo yasi yas yasuş
hadi bakalım zemuszemus

off tatlım yaa anneannen için gittin onun hatırı için duymamaya çalış tatlım yaaa bak yanındayız biz en azından net var evde yoksa ne olurdu??

Arkadaşlar, grubunuza başkalarını almıyor musunuz? Kimse bir merhaba demedi ama.senağlama

Gel canım gel hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

Koç, benim 1,5 ayda 4 kilo vermem gerek ne yapmalıyım, yavaş gidiyorum ben. Ne olur bir yardım. boy 1.61 kilo 58 bilmiyorumkismile

gerek diye bişiy yokkkk sağlıklı beslenmenin spor yapmanın keyfine varırsan takır takır gider hepsi

Kacamak yapmaz ve sporunu da yaparsan verirsin. hangi sporlari yapiyorsun soyle bakayim?
ona gore yonlendirelim seni./.

Hiç kaçamak huyum yoktur. Eve sokmuyorum kaçamak yapabileceğim şeyleri. Yaptığım hareketler
ip atlama
kum torbası yumruklama,
mekik aletiyle düz, yan ve ters mekik çekme,
bir de twist and shape denen bir alet var onu normalden farklı kullanıyorum ben, gevşek bacak arkalarım için şöyle ki; yere yatıyorum, belimi havaya kaldırıyorum ve pedallara öyle basıyorum, inanılmaz çalıştırıyor bacak arkalarını ve popoyu.
Yaptıklarım bunlar.

Şimdiden teşekkürler sevgili koç.:1hug:

Canim nescafeyi begenmedim. Al bir french press is yerine kahve demle kendine.. boyali su icme tamam mi? Supangleyi hic gormuyorum. zaten bir kac kasik yemissin olur o kadar...Onun disinda supersin.. Sporunu da yapmissin zaten. daha ne olsun?

sağol anchusacım. french press işini düşünüyorum ben de. uygulamaya koyarım umarım..

bir de şu anda tavsiyen üzerine pump it up'i indiriyorum sevgili koçumopuyorumnanaktan

bunlarin hepsini birden bir gunde yapiyorsan bence cok fazla !!!! Metabolizmani fazla sporla yavaslatabilirsin. Biz genelde cardio yaninda sikilastirici haraketler yapiyoruz. Sen cardio olarak ip atlayip kum torbasi yumrukluyorsun ve mekik ve digerleriyle de sikilastiriyorsun.
Ara ogun yapmayi sakin ihmal etme, ve odem attirici bitki caylari ic. (su aralar benim favorim biberiye cayi, aktarlarda satiliyor)yesil cay mutlaka ic. menulerini gorunce nasil beslendigine dair bir fikrim olabilir.
bir de benim fikrim kendine su tarihe kadar su kadar kilo vermem gerek diye sinirlar ve baskilar koyma. hep ters tepiyor boyle seyler bende. strese giriyorum ve kilo veremiyorum bu durumlarda. s aglikli beslenip spor da yaparsan zaten kilo vermen kacinilmaz. biz haftada yarim kilodan fazla kilo vermeyi zaten tasvip etmiyoruz

sağol anchusacım. french press işini düşünüyorum ben de. uygulamaya koyarım umarım..

bir de şu anda tavsiyen üzerine pump it up'i indiriyorum sevgili koçumopuyorumnanaktan

evet lutfen al bir french press.artik heryerde bulmak ve kullanmak mumkun. nescafeye ve sut tozuna hayir kampanyasi baslatiyorum. Iciyorsak gercek kahve icelim gercek sut ile..
pump it up u da bir dene. biz bu gece esimle yapacagiz.gaza getirdim onu hayatta yapamazsin sen agir gelir diye.... gorecegiz bakalim..

Annen niye çekiyor bu adamı anlamadım, hep böylemiydi ki, ben olsam bütün gün kavga ederdm herhalde, hiç çekemem sürekli bağıran insanları.

valla kuzumm aslinda hic bi yonden muhtac deil bende diorum bastan beri bak yirmi seneyi gectii adam gunden gune daha kotu oluyo cunku korkusundan bi turlu birakamadi.durumlar biraz karisikk adamla kavga edilmioki zaten gozu donuyo en ufak bi cevapta ustune yuruyo bicak cekio adam normal olmadigi icin her davranisi psikopatca tatlim normal yapida bi nsanlar kavgada edersin zamaninda tartisirdinda ama adam gibi olur bu dort dortluk akil hastasi allah buyukk elbet cikis yolu olcakk
tabi daha beter halde insanlar vardir halime sukretmem gerekir yinede sukur olsun diorum ama inan yasamasi cok zorrrr insan malesef
her an kalp carpintisiiyla dolasiosun evde zaten agzindan bi guzel cumle cikmaz uyanir uyanmaz sikayete baslar sikayaetle uyanir sikayetle yatar dusunsene her an yaninda sikayet eden durumdan memnun olmayan hep sinirli asabi psikopat bi adam var annecimmm senelerdir depresan hapini birakamadi canim benim korkuyorum valla adam tas gibi herkesi yarimm etti evde neyse uzadikca uzar bu konularrrr bitanemmm

canimin ici insan duymamazliga gelemio cunku istedigi bisey olmayinca ortalik birbirine girio adam o kadar anormal biri gazetedeki ucuncu sayfa haberlerinde adamlar gibi oluyoo tatlimm allah buyuk diorum allahh yardim etsinnnn iyiki varsiniz canlarrrrr
sizlerle paylasiorummmmm Şeniz

amanin sen bayagi dolmussun prensesfb. Valla kolay gelsin. ben de pek gelemem boyle huzursuzluklara sinir hastasi olup cikarim...

sevgili koçum, bütün bu hareketleri 1 günde yapıyorum ama azar azar yapıyorum. Kendimi harap etmiyorum yani. Menüye gelince tek tek buraya yazıp forumu kirletmeyeyim akşam hepsini birden yazayım en iyisi. Yeşil çay içmeyi denedim büyük bir hevesle ama öyle bir midemi bulandırdı ki 10 dakika sonra kendimi tuvalette çıkarırken buldum malesef. Biberiye çayını en kısa zamanda deneyeceğim. Benim vücudum çok su tutuyor zaten bu yüzden tuzu da azalttım. Bu arada kahvede süt tozuna hayır kampanyanı can-ı gönülden destekliyorum, sırf kalori başka birşey değil.Ben de bıraktım süt tozunu gerçek süt koyuyorum kahveme. Kolay gelsin, ilgin için çok teşekkür ederim. Söylediklerini dikkate alıcam.:ecrin_bebek:

ben deyesil cay icemiyordum. bir sure japonyada yasadim ve orada o kadar cok icmisim ki (su niyetine neredeyse) 1 yil sonunda yesil cay gormek bile istemedim. 3 yil agzima koymadim ondan sonra. simdi ne mi yapiyorum. yesil cayi caktirmadan iciyorum. aktardan yasemin ve tarcin cubugu aldim, yesil cay a onlari katip normal cay demler gibi demliyorum hem zevkle iciyorum hem de yesil cayin tadi gelmiyor yaseminden oturu. bu dedigim bibveriye cayinin icindede yesil cay var. 5- 6 farkli bitki var. mutlaka ne yap ne et ic yesil cay...

kizlar ben kactim...disari cikacagiz. aksama girerim... hafta sonu diye ipin ucunu kacirmayin haaaa kizarim... bu hafat en saglikli beslenen arkadasi sececegim en cok yildizli pekiyi alanlar arasindan. optum//

anchusa tadı hiç önemli değil, yararlı olduğunu bildiğim en berbat şeyleri bile içebilirim. (akşamları mayalı süt içiyorum düşün) yeşil çay maalesef mideme dokundu. normal çay bile bazen dokunur ama bu fena yaptı, fermentasyon farklılığından dolayıdır belki hiç bilemiyorum.

AY UNUTMADAN YAZIYIM KUZUUU YAZI İÇİN ÇOK SAĞOL CANIM HARİKA GERÇEKTEN olumunekankayizsmile

Ay ben de ben deeee

alıcam alıcam ben de ay benimki çubuk gibi yaaa beraber spor da yapamıyoruz ki gr yağ olmaz mı kardeşim o kadar da yiyo yani 185 boy 63 kg yaaa

Canım yeşil çayı tok karnına iç aç karnına fena yapar bilirim ben ama iç mutlaka vereliniortak

ya şu mayalı sütü yesa da içiyo ne işe yarıyo ki yaa??
Bakıyim bi netten
fermentasyon falan dedi biri sanırsam meslektaş mı var ne ama bakıyoruz muhasebeci yazıyor??? kaydirigubbakcemile2

amanin sen bayagi dolmussun prensesfb. Valla kolay gelsin. ben de pek gelemem boyle huzursuzluklara sinir hastasi olup cikarim...

canimin ici bunlar neki yazsamm heralde sayfalar yetmezz hayatimm
bizde sinir hastasi olduk zaten daha yeni hapi biraktimmm umarim tekrarlamaz ama tekrarlasa bile hap icmek istemiorum antidepresan yuzunden aldigim kilolari vermekte cok zorlaniorummm tatlimmm huzur o kadar onemliki evinizde huzur varsa bi iki kilo sorun deil bisekilde verilir ama her an huzursuz ortamda yasamak cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…