günaydın kızlarzemuszemus
ne kadar çok uyumuşum yaaa inanamadım kendime. haftasonu da erken kalkmak istiyorum aslında ama vücudum isyan ediyor.
biraz önce tartıldım 54 çıktımhihoyyythihoyyythihoyyyt
dünkü menümü de yazayım yeni koçum anchusa'yayerimseniben
uyanınca: 1 bardak su
kahvaltı: kepek ekmeği arası beyaz peynir, domates, salatalık + tek şekerli nescafe
ara:yeşil çay
öğlen: 1 tane mücver + yarım tabak sebzeli soya soslu çin tavuğu + bir kaç kaşık supangle
ara:içine tarçın kabugu atılmış yeşil çay + bir kaç tane kuru üzüm ve fındık
akşam: 3 kaşık tavuklu nohut yemeği + yoğurt
gece: yine 1 kupa yeşil çay
1 saat pilates + 20dk tempolu yürüyüş yaptım.
Arkadaşlar bende çıkıyorum şimdilik p.tesi sabah görüşmek üzere çptüm hepinizi bye olumunekankayizsmile
Usenme, sikma canini demle kahveni, mis gibi kahve ic boyali kahve aromali sicak su yerine....
beline de dikkat. hemen callani birak... Pilatesi de yapiyorsan topla yap bele cok yuk binmiyor topla. Winsor pilates toplu degildir ama..
hahaha sen ofiste misin??? ay cok komik bu..bk kupem dustu onu ariyordum falan de diyebilrisin...
yaa dün komşum geldii hemen hemen aynı boydayız bi tartılayım şöyle dedi ve tartıldı söylediği kilo beni şok ettti:1shok:
59 kiloyum dedi yaaa anam ne kadar zayıfffflaelaelaelaelae hani ben aynaya bakıyorumda :1no2: benim kalça var onun hafif üst ve göbiş var offffffflaelaelaelaelae
boyunu bilmiyorum ama eminim sende çok zayıfsın dünden beri kendimi bi garip hissdiyorumbilmiyorumkismile :1ninca:
sen çok şekersin cnm yaaaa
selam kızlar, günaydn herkese
3 gündür hasta olduğum için giremedim hatta beslenme planım da bozuldu diyebilirim ama sabah tartıldım ve 0.5 kg vermişim mutlu oldum. gerçi gören bi arkadaşım kilo aldığımı söyledi ama moral bozmicam.
Boyum 1.61 mezurayla böyle çıkıyor normalde ne kadar bilmiyorum. Şişman değilim ama bölgesel yağlanmalarım beni çok çirkin gösteriyor. Armut yipiyim maalesef, en şanssız vücut tipi, sürekli form tutmazsan hacı yatmaz gibi oluyosun. :)
Kuzu; çok güzel yazmış Can Dündar ama böyle bir adam bile karısını aldattı. Erkeklerin fıtratında bu var. Ne kadar kötü değil mi?
selam kizlar
nasilsinizzz?ben 60 kilo olddum uzuntuden kilo vermeme bile seviniomm cunku iiyi deilim gercekten.burda iki gundur yagmur gok gurultusu simsek girla gidior haliyle elektirik gidip gelio bunlar sorun deildi adam feci durumda artik cekilcek kahri hic kalmamis geldigime o kadar pismanim ki anlatamam sizee
annemde anneannemde benden once geldikleri icin onlar bile demisler nasil idare etcez laftan anlamio sacma sapan davranio evde huzur birakmioo bunlari bile bile beni cagirdilar kendileride dio hata eettik bildigimiz halde bu durumda seni cagirdik anneannemin bakimi iyice bana kaldi cunku adamin annem pervane oluyo sanki sakat bi yere kimildicak diye odu kopuyo bide simdi mersine gidelim diye tutturdu oksurugu gecmio ordaki hava temizmis orda duzelcekmis bu kadar salak adam burdaki hava hic bi yerde yok bide biz gundoganin dagin tepesindeyiz en temiz oksijen bol olan yerdeyiz ama adam sabit fikirli hale ile anneannesi kalsin burda biz mersine gidelim .daha sezon acilmadigi icin burda incin top oynuyoo bide insaat var isci dolu hepsi ac kurt gibi bakiolar bide beni burda anneannemle bi basia birakcak annemde istemio ama evde huzur namina bisey yok daha neler neler ama bir bir yazmak istemiorum biktim artik duymamazdan gelemiosun evde basbagran bi adam var annannemde yasli kadin heyecan basiyo bisey olcak offf yani avazim ciktigi kadar bagirmak istiorum daha minubus seferleride baslamadi disarida cikamiorum sitedede yalniz dolasamiorum isciler kayniolarr off yani dilerim sizlerin gunleri guzel geciodur kizlar evinizde huzurunuz varsa sagliginiz yerindeyse cok sukur gercekten yasamadan icinde olmadan insan bilemio bir deil iki deil omur bu adami idare etmekle gecio simdi cayi bitmistir anneannemin yanina cikicam cayini koyuyumm akilsiz kafam ne gelirsin buraya anne anneannemi ozledim onlarda ozlemisler en azindan deniz mevsimi gelseydim burasida hareketli olurdu denize gider gelirdim.zaten haptan daha yeni kurtuldum bu adam depresyona sokmakta birebir baska biseye gerek yok bi iki gun kalsaniz herkesi depresyona sokar valla neyse canlar sizide burda bunaltmayim
Arkadaşlar, grubunuza başkalarını almıyor musunuz? Kimse bir merhaba demedi ama.senağlama
Koç, benim 1,5 ayda 4 kilo vermem gerek ne yapmalıyım, yavaş gidiyorum ben. Ne olur bir yardım. boy 1.61 kilo 58 bilmiyorumkismile
Kacamak yapmaz ve sporunu da yaparsan verirsin. hangi sporlari yapiyorsun soyle bakayim?
ona gore yonlendirelim seni./.
Canim nescafeyi begenmedim. Al bir french press is yerine kahve demle kendine.. boyali su icme tamam mi? Supangleyi hic gormuyorum. zaten bir kac kasik yemissin olur o kadar...Onun disinda supersin.. Sporunu da yapmissin zaten. daha ne olsun?
yerimsenibenŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
Hiç kaçamak huyum yoktur. Eve sokmuyorum kaçamak yapabileceğim şeyleri. Yaptığım hareketler
ip atlama
kum torbası yumruklama,
mekik aletiyle düz, yan ve ters mekik çekme,
bir de twist and shape denen bir alet var onu normalden farklı kullanıyorum ben, gevşek bacak arkalarım için şöyle ki; yere yatıyorum, belimi havaya kaldırıyorum ve pedallara öyle basıyorum, inanılmaz çalıştırıyor bacak arkalarını ve popoyu.
Yaptıklarım bunlar.
Şimdiden teşekkürler sevgili koç.:1hug:
sağol anchusacım. french press işini düşünüyorum ben de. uygulamaya koyarım umarım..
bir de şu anda tavsiyen üzerine pump it up'i indiriyorum sevgili koçumopuyorumnanaktan
Annen niye çekiyor bu adamı anlamadım, hep böylemiydi ki, ben olsam bütün gün kavga ederdm herhalde, hiç çekemem sürekli bağıran insanları.
Tamam canım evde yok french press bulamadım buralarda çarşıya inmek lazım
ok callanın sadece bacak hareketlerini yapıcam sanırsam göbekten çok bacağa taktım yaa berbar duruyolar duraklardaki hareketli reklam tabelalarından yürüken görüntüm yansıyo da kadrajın dışına atıyorum kendimi
e tatlım sen de 56 ları gördün ve ondan daha dirisin onun pörsümüştür etleri sempatiksalakcinni seninki dipdiri SPOR SPORRRRRRR olumunekankayizsmile
Yok yaw o kadar değilim sempatiksalakcinni burdakilerin kafasını şişiren forumun mutsuz kızıyım aslında kaydirigubbakcemile3
Spordan canım kaslar şişiyo yenigöbek çalıştıktan 5-10 dk sonra göbeğine bak şişmeye başlar o yüzden öyle gelmiştir onlara duyma SPORA BESLENMEYE devammm opuyorumnanaktan
Offf sormaaa yaaa
hacı yatmaza koptum yasuş yaaasempatiksalakcinni bu arada herkes sana ayrı bişiy diyo yasi yas yasuş
hadi bakalım zemuszemus
off tatlım yaa anneannen için gittin onun hatırı için duymamaya çalış tatlım yaaa bak yanındayız biz en azından net var evde yoksa ne olurdu??
Gel canım gel hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
gerek diye bişiy yokkkk sağlıklı beslenmenin spor yapmanın keyfine varırsan takır takır gider hepsi
canimin ici insan duymamazliga gelemio cunku istedigi bisey olmayinca ortalik birbirine girio adam o kadar anormal biri gazetedeki ucuncu sayfa haberlerinde adamlar gibi oluyoo tatlimm allah buyuk diorum allahh yardim etsinnnn iyiki varsiniz canlarrrrr
sizlerle paylasiorummmmm Şeniz
sevgili koçum, bütün bu hareketleri 1 günde yapıyorum ama azar azar yapıyorum. Kendimi harap etmiyorum yani. Menüye gelince tek tek buraya yazıp forumu kirletmeyeyim akşam hepsini birden yazayım en iyisi. Yeşil çay içmeyi denedim büyük bir hevesle ama öyle bir midemi bulandırdı ki 10 dakika sonra kendimi tuvalette çıkarırken buldum malesef. Biberiye çayını en kısa zamanda deneyeceğim. Benim vücudum çok su tutuyor zaten bu yüzden tuzu da azalttım. Bu arada kahvede süt tozuna hayır kampanyanı can-ı gönülden destekliyorum, sırf kalori başka birşey değil.Ben de bıraktım süt tozunu gerçek süt koyuyorum kahveme. Kolay gelsin, ilgin için çok teşekkür ederim. Söylediklerini dikkate alıcam.:ecrin_bebek:
kizlar ben kactim...disari cikacagiz. aksama girerim... hafta sonu diye ipin ucunu kacirmayin haaaa kizarim... bu hafat en saglikli beslenen arkadasi sececegim en cok yildizli pekiyi alanlar arasindan. optum//
bir de şu anda tavsiyen üzerine pump it up'i indiriyorum sevgili koçumopuyorumnanaktan
evet lutfen al bir french press.artik heryerde bulmak ve kullanmak mumkun. nescafeye ve sut tozuna hayir kampanyasi baslatiyorum. Iciyorsak gercek kahve icelim gercek sut ile..
pump it up u da bir dene. biz bu gece esimle yapacagiz.gaza getirdim onu hayatta yapamazsin sen agir gelir diye.... gorecegiz bakalim..
sevgili koçum, bütün bu hareketleri 1 günde yapıyorum ama azar azar yapıyorum. Kendimi harap etmiyorum yani. Menüye gelince tek tek buraya yazıp forumu kirletmeyeyim akşam hepsini birden yazayım en iyisi. Yeşil çay içmeyi denedim büyük bir hevesle ama öyle bir midemi bulandırdı ki 10 dakika sonra kendimi tuvalette çıkarırken buldum malesef. Biberiye çayını en kısa zamanda deneyeceğim. Benim vücudum çok su tutuyor zaten bu yüzden tuzu da azalttım. Bu arada kahvede süt tozuna hayır kampanyanı can-ı gönülden destekliyorum, sırf kalori başka birşey değil.Ben de bıraktım süt tozunu gerçek süt koyuyorum kahveme. Kolay gelsin, ilgin için çok teşekkür ederim. Söylediklerini dikkate alıcam.:ecrin_bebek:
anchusa tadı hiç önemli değil, yararlı olduğunu bildiğim en berbat şeyleri bile içebilirim. (akşamları mayalı süt içiyorum düşün) yeşil çay maalesef mideme dokundu. normal çay bile bazen dokunur ama bu fena yaptı, fermentasyon farklılığından dolayıdır belki hiç bilemiyorum.
amanin sen bayagi dolmussun prensesfb. Valla kolay gelsin. ben de pek gelemem boyle huzursuzluklara sinir hastasi olup cikarim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?