kizlar kahve beyazlatici tozunda cokmu kalori var?ben sade nescafe iciom ama arada light sut kouyomm
ya şu mayalı sütü yesa da içiyo ne işe yarıyo ki yaa??
Bakıyim bi netten
fermentasyon falan dedi biri sanırsam meslektaş mı var ne ama bakıyoruz muhasebeci yazıyor??? kaydirigubbakcemile2
Boyum 1.61 mezurayla böyle çıkıyor normalde ne kadar bilmiyorum. Şişman değilim ama bölgesel yağlanmalarım beni çok çirkin gösteriyor. Armut yipiyim maalesef, en şanssız vücut tipi, sürekli form tutmazsan hacı yatmaz gibi oluyosun. :)
Kuzu; çok güzel yazmış Can Dündar ama böyle bir adam bile karısını aldattı. Erkeklerin fıtratında bu var. Ne kadar kötü değil mi?
nescafeye ve sut tozuna hayir kampanyasi[/B] baslatiyorum. Iciyorsak gercek kahve icelim gercek sut ile..
..
canimin ici bunlar neki yazsamm heralde sayfalar yetmezz hayatimm
bizde sinir hastasi olduk zaten daha yeni hapi biraktimmm umarim tekrarlamaz ama tekrarlasa bile hap icmek istemiorum antidepresan yuzunden aldigim kilolari vermekte cok zorlaniorummm tatlimmm huzur o kadar onemliki evinizde huzur varsa bi iki kilo sorun deil bisekilde verilir ama her an huzursuz ortamda yasamak cok zor
e tatlım sen de 56 ları gördün ve ondan daha dirisin onun pörsümüştür etleri sempatiksalakcinni seninki dipdiri SPOR SPORRRRRRR olumunekankayizsmile
Yok yaw o kadar değilim sempatiksalakcinni burdakilerin kafasını şişiren forumun mutsuz kızıyım aslında kaydirigubbakcemile3
hacı yatmaza koptum yasuş yaaasempatiksalakcinni bu arada herkes sana ayrı bişiy diyo yasi yas yasuş
hadi bakalımzemuszemus
yok canım pörsen benim malesefffffflaelaelaelaelae kim kimin kafasını şişiriyo yaaaa alsanaalsanasmile delimi neeeeeŞeniz
pardon ben yineee salakladım :bbo:yasi yas yasuş ??????:sm_confused:
Kizlar kilomu cözdüm Kadin doktorumu aradim sizde tartildigimda kac kiloydum diye sordum 60 dedi ve daha demin tartildim 55.7 ama karnim baya geri cekilmis böyle 5cm karnim cikik 3-4kg versem tam gider ama 49kg olmak istiyorum karnimi böyle ilk defa güzel bi sekilde görüyorum günde 100mekik cekmek ise yaradi... =)
evet lutfen al bir french press.artik heryerde bulmak ve kullanmak mumkun. nescafeye ve sut tozuna hayir kampanyasi baslatiyorum. Iciyorsak gercek kahve icelim gercek sut ile..
pump it up u da bir dene. biz bu gece esimle yapacagiz.gaza getirdim onu hayatta yapamazsin sen agir gelir diye.... gorecegiz bakalim..
valla kuzumm aslinda hic bi yonden muhtac deil bende diorum bastan beri bak yirmi seneyi gectii adam gunden gune daha kotu oluyo cunku korkusundan bi turlu birakamadi.durumlar biraz karisikk adamla kavga edilmioki zaten gozu donuyo en ufak bi cevapta ustune yuruyo bicak cekio adam normal olmadigi icin her davranisi psikopatca tatlim normal yapida bi nsanlar kavgada edersin zamaninda tartisirdinda ama adam gibi olur bu dort dortluk akil hastasiallah buyukk elbet cikis yolu olcakk
tabi daha beter halde insanlar vardir halime sukretmem gerekir yinede sukur olsun diorum ama inan yasamasi cok zorrrr insan malesef
her an kalp carpintisiiyla dolasiosun evde zaten agzindan bi guzel cumle cikmaz uyanir uyanmaz sikayete baslar sikayaetle uyanir sikayetle yatar dusunsene her an yaninda sikayet eden durumdan memnun olmayan hep sinirli asabi psikopat bi adam var annecimmm senelerdir depresan hapini birakamadi canim benim korkuyorum valla adam tas gibi herkesi yarimm etti evde neyse uzadikca uzar bu konularrrr bitanemmm
ben deyesil cay icemiyordum. bir sure japonyada yasadim ve orada o kadar cok icmisim ki (su niyetine neredeyse) 1 yil sonunda yesil cay gormek bile istemedim. 3 yil agzima koymadim ondan sonra. simdi ne mi yapiyorum. yesil cayi caktirmadan iciyorum. aktardan yasemin ve tarcin cubugu aldim, yesil cay a onlari katip normal cay demler gibi demliyorum hem zevkle iciyorum hem de yesil cayin tadi gelmiyor yaseminden oturu. bu dedigim bibveriye cayinin icindede yesil cay var. 5- 6 farkli bitki var. mutlaka ne yap ne et ic yesil cay...
günde 100 mekik çekerek mi yaptın..nezamandır çekiyosun pekifisfisfis
Yasemin kuşum nasılsın?
Boyum 1.61 mezurayla böyle çıkıyor normalde ne kadar bilmiyorum. Şişman değilim ama bölgesel yağlanmalarım beni çok çirkin gösteriyor. Armut yipiyim maalesef, en şanssız vücut tipi, sürekli form tutmazsan hacı yatmaz gibi oluyosun. :)
Kuzu; çok güzel yazmış Can Dündar ama böyle bir adam bile karısını aldattı. Erkeklerin fıtratında bu var. Ne kadar kötü değil mi?
iyiyim canım bende çıkmışım o saatte sen nasılsın misafirinle nasıl gidiyor
aaa canım bence armut tipli oldugun için şanslı hissetmelisin kendini daha avantajlıdır.. elma olmak daha zordur.. azcık kilo alsan yanlardan çıkan yagları,göbeği,kalınlaşmış üst gövdeyi, yada kap kalın kolları napsan saklayamazsın yerimseniben
ama suan tahmınımce önce basenlerın kalcan cıkıor göbegın ve can simitleri cok sonra gelıorlar yanılıo muyum hatta üst gövden kolay kolay kılo almıor..
ki alt bedenı kılo alsan bile kamufle etmek daha kolaydır.
o nedenle şanslı bi vucut tipine şanslısın tabii en şanslıları her yerden eşit şekilde kilo alıp verenler ama bu şansa sahip olabilenler %1'lik bir oran ne yazıkki..
o nedenle çogunluk içindeki şanslı grupta olduguna mutlu olmalısın bencebayanssulusmile
bunlarin hepsini birden bir gunde yapiyorsan bence cok fazla !!!! Metabolizmani fazla sporla yavaslatabilirsin. Biz genelde cardio yaninda sikilastirici haraketler yapiyoruz. Sen cardio olarak ip atlayip kum torbasi yumrukluyorsun ve mekik ve digerleriyle de sikilastiriyorsun.
Ara ogun yapmayi sakin ihmal etme, ve odem attirici bitki caylari ic. (su aralar benim favorim biberiye cayi, aktarlarda satiliyor)yesil cay mutlaka ic. menulerini gorunce nasil beslendigine dair bir fikrim olabilir.
bir de benim fikrim kendine su tarihe kadar su kadar kilo vermem gerek diye sinirlar ve baskilar koyma. hep ters tepiyor boyle seyler bende. strese giriyorum ve kilo veremiyorum bu durumlarda. s aglikli beslenip spor da yaparsan zaten kilo vermen kacinilmaz. biz haftada yarim kilodan fazla kilo vermeyi zaten tasvip etmiyoruz
evet aynen dediğin gibi üstten pek kilo almam, önce altım şişer o yüzden çok orantısız oluyorum. Ama dev gibi birde göbeğim oluyor bana kaç kere hamile sanıp yer verdiler otobüste biliyormusun hiç bozuntuya vermedim ben de :bbo: Alt taraf kamufle ediliyor ama sadece uzun etekle, ben de hiç giymem tarzım değil. kilo alınca kalçam o kadar büyüyor ki görsen inanamazsın. Şu an boyum 1.61 kilom 58 ve kalça çevrem 99 cm düşünebiliyormusun kabus gibi.
yok canım pörsen benim malesefffffflaelaelaelaelae kim kimin kafasını şişiriyo yaaaa alsanaalsanasmile delimi neeeeeŞeniz
pardon ben yineee salakladım :bbo:yasi yas yasuş ??????:sm_confused:
bugün 13.30 da kalktım. 14.00 de kahvaltı yaptım. 1 galeta ve 1 dilim kepek ekmeği ydim. peynir domateszeytin biraz yağ ve reçel. hala diyet yapmaya adapte olamadım. biraz kolbastı oynadım. şimdide bi tane elma yedim. off
sensecimmmmmmmmmmm kuzum mayali sut her derde derman canim faydalarini bi yazsam aklin durur ben de sacim uzasin diye iicyorum en temel ozellik olaraktan ama herkeslere tavsiye ediliyor midesinde sorunu olanlar haric 50 kere soylendi ama ben yine de soyleyim kilo yapmiyor gobek yapmiyor tuylenme yapmiyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?