50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar kilomu cözdüm Kadin doktorumu aradim sizde tartildigimda kac kiloydum diye sordum 60 dedi ve daha demin tartildim 55.7 ama karnim baya geri cekilmis böyle 5cm karnim cikik 3-4kg versem tam gider ama 49kg olmak istiyorum karnimi böyle ilk defa güzel bi sekilde görüyorum günde 100mekik cekmek ise yaradi... =)

ya şu mayalı sütü yesa da içiyo ne işe yarıyo ki yaa??
Bakıyim bi netten
fermentasyon falan dedi biri sanırsam meslektaş mı var ne ama bakıyoruz muhasebeci yazıyor??? kaydirigubbakcemile2

mayalı sütü saçlarım hızlı uzasın diye içiyorum canım. fermentasyon olayına gelince ben biraz araştırmacı bi kişilik olduğum için (özellikle sağlık konusunda) yeşil çay ve siyah çayın farkını okurken öğrenmiştim. Evet meslek muhasebe

benimde 1.60 yıllardır 56 kiloyu görmeyince gerçekten yadırgadım böyle düşünme hacı yatmaz falan her insan kendince güzelliği vardır bendede sırf kalça var dediğim gibi ama ben biraz kadın balık eti olmalı diyenlerdenim:)) biraz daha konuşursam kızlar beni bölümden paketliyecekk:ecrin_bebek:

erkeklere inanıyormuş gibi yapıp kendi hallerine bırakıcaksın hepsi aynı bi şekilde illaaa aldatıyorlar:1ninca:

nescafeye ve sut tozuna hayir kampanyasi[/B] baslatiyorum. Iciyorsak gercek kahve icelim gercek sut ile..
..

selam canım kolay gelsinn bende neskafe ile süt tozuna hayır diyorumyerimseniben

ah benim güzel meleğimm yaaaa annen niye katlanıyor bu adamaa bir ömür çekilmez bu çilee yaaa allah sabırlar versin hepinize bitanem........

günde 100 mekik çekerek mi yaptın..nezamandır çekiyosun pekifisfisfis

ben kahve pek içmem de, bitki çaylarından pratik olsun diye french press aradım, mudoda yok, boynerde yok, tepe homeda yok, nerde bulunur ki bu french press.
Filtre kahve deyince aklıma kanalda gece çalışırken uyumamak için içtiğim, şirketin cafesinin çamur kahveleri geliyor aklıma akannehir

ay canım benim ne kötü adammış o öyle ya, Allah herkese iyi insanlar nasip etsin valla. Ayrılamıyormuş bile ne korkunç durum. Umarım senin de iyi bir eşin olur ve kurtulursun o ortamdan hayatım.

Evet ben de yeşil çayı ya yaseminle, ya limonla, tarçınla falan içerim. Anchusa bazen o kadar benziyorsun ki bana, senin söylediğini ben söylemişim gibi.
Canım o biberiye çayını demleyip iki gün içiyorum demişsin, bitki çayları bekleyince bir garip oluyor dokunmasın canım, ben dikkat ettim de ertesi gün köpürüyor resmen çaydanlığı çalkalarken, bir günlük yapsan daha güzel olur sanki. İçine karanfille karabiber koyunca da güzel oluyor bu arada. Şulecim söylemişti. Karabiberi fazla kaçırmamak lazım tabi, o zaman değişik bir acılığı oluyor, fikri garip ama tadını sevdim ben baya:)

Yasemin kuşum nasılsın?

aaa canım bence armut tipli oldugun için şanslı hissetmelisin kendini daha avantajlıdır.. elma olmak daha zordur.. azcık kilo alsan yanlardan çıkan yagları,göbeği,kalınlaşmış üst gövdeyi, yada kap kalın kolları napsan saklayamazsın yerimseniben
ama suan tahmınımce önce basenlerın kalcan cıkıor göbegın ve can simitleri cok sonra gelıorlar yanılıo muyum hatta üst gövden kolay kolay kılo almıor..
ki alt bedenı kılo alsan bile kamufle etmek daha kolaydır.
o nedenle şanslı bi vucut tipine şanslısın tabii en şanslıları her yerden eşit şekilde kilo alıp verenler ama bu şansa sahip olabilenler %1'lik bir oran ne yazıkki..
o nedenle çogunluk içindeki şanslı grupta olduguna mutlu olmalısın bencebayanssulusmile

evet aynen dediğin gibi üstten pek kilo almam, önce altım şişer o yüzden çok orantısız oluyorum. Ama dev gibi birde göbeğim oluyor bana kaç kere hamile sanıp yer verdiler otobüste biliyormusun hiç bozuntuya vermedim ben de :bbo: Alt taraf kamufle ediliyor ama sadece uzun etekle, ben de hiç giymem tarzım değil. kilo alınca kalçam o kadar büyüyor ki görsen inanamazsın. Şu an boyum 1.61 kilom 58 ve kalça çevrem 99 cm düşünebiliyormusun kabus gibi.

canım sporla metabolizma yavaşladığını da senden duydum. ben 5 sene tenis, 7 sene profesyonel basketbol ve senelerdir gymlerde düzenli spora giden birisiyim. spor yaptıkça metabolizma yavaşlamaz aksine vücudunda kas yoğunluğu artacağı için hızlanır. hmm şöyle bir durum olabilir kas yağdan daha ağır çektiği için kilo verme durmuş hatta kilo almaya başlamış gibi görünebilirsin başında.. ama sıkılaşma olacağı için incelmen devam eder ki bu olayda bile başında kaslar ilk oluşurken düzensiz,dağınık görünümde olurlar bu da şişkin kilolu bir görünüme sebep olabilir ki spora devam ettikçe düzelir bu durum da..
şuna gelince sporun gerektiği kadar yapılması konusunda hem fikiriz
çünkü fazla spor yapmak, kasların yorulmasına, yıpranmasına yol açar bu da kas oluşumunu geciktirir. ki en kötüsü devamında kaslar zedelenebilir de.. ki bu içinden çıkılmaz rahatsızlıklara neden olabilir. bu daha çok ağırlık,yüksek efor ve güç gerektiren durumlarda görülür..
en ideali kondisyonuna göre sporu yavaş yavaş arttırmaktır.. ki bu bir anda çok spor yapmaktan çok ama çok daha verimli sonuçlar sağlar..
ukalalık olarak algılanmasını istemem ama senelerce sporun içinde kalmış birisi olarak nacizane deneyim ve bilgilerimi paylaşmak istedim:kedi:

bir de şöyle düşün ama fit oldugunda vücudun daha şekilli oluyor. elma vucut tipine sahip olanlarda genellikle bel oyuntusu yoktur. ve kalça basıktır.
ama sen de olan görüntü kavisli bir bel çıkık bir kalca ve daha orantılı bir fizik dimi amayerimseniben
düşünsene istedgın kıloya gelıp 90 dolaylarında bir kalcaya sahip oldugunu bence görüntü mükemmel olacaktır:)
o nedenle de hersey bızım elımızde dıorumm..
bunu da sana örnek teşkil etmesi için yazıyorum çok değil daha nisan başıydı kalça ölçüm 102 idi :1shok::1shok:
ve daha hazirana bile gelmedik ama şuan ölçüsü 91
tabiikide benim gibi hızlı davranmanı önermem ama daha yavaş daha saglıklı adımlarla daha da kalıcı güzel sonuçlar elde edebilirsin :)

bugün 13.30 da kalktım. 14.00 de kahvaltı yaptım. 1 galeta ve 1 dilim kepek ekmeği ydim. peynir domateszeytin biraz yağ ve reçel. hala diyet yapmaya adapte olamadım. biraz kolbastı oynadım. şimdide bi tane elma yedim. off

ben de günlerdir devam eden düzensiz beslenmeme son verip, markete gidip saglıklı seyler almayı planlıyorum :)
yarın sabah itibariyle saglıklı bir güne başlayacagım artık

sensecimmmmmmmmmmm kuzum mayali sut her derde derman canim faydalarini bi yazsam aklin durur ben de sacim uzasin diye iicyorum en temel ozellik olaraktan ama herkeslere tavsiye ediliyor midesinde sorunu olanlar haric 50 kere soylendi ama ben yine de soyleyim kilo yapmiyor gobek yapmiyor tuylenme yapmiyor:)

yok canım pörsen benim malesefffffflaelaelaelaelae kim kimin kafasını şişiriyo yaaaa alsanaalsanasmile delimi neeeeeŞeniz

pardon ben yineee salakladım :bbo:yasi yas yasuş ??????:sm_confused:

Herşeyi birbirine sokmuşsun yine okuyamadım alsanaalsanasmile
herkes sana seslenirken kafasına göre takılıyo yaaa onu diyorum aklinialirimsmile

yağ ne yağı pardon koçuuummmmm burda yaramazlık yapan biri var yazdım ben tahtaya yemek yiyenleri sositososito

Hıh onu sorcaktım kilo falan ne ayak anlamadım (sol ayak ihihihi sempatiksalakcinni ) çok mu neşeliyim toptan kırdım mı bugün anlamadım ama pek bi neşem yerinde hayır olsunn kaydirigubbakcemile5

anneme herbişiyi ısmarladım bugün valla

selülit için yağ karışımlarımı
kabaklifi kesemi
kurutulmuş melisamı
yılanyağı sabunumu
ballı petekli sabunu
hodan yağımı

bi de gül suyu yapçam evde bakalım olucak mı :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…