Herşeyi birbirine sokmuşsun yine okuyamadım alsanaalsanasmile
herkes sana seslenirken kafasına göre takılıyo yaaa onu diyorum aklinialirimsmile
yağ ne yağı pardon koçuuummmmm burda yaramazlık yapan biri var yazdım ben tahtaya yemek yiyenleri sositososito
Hıh onu sorcaktım kilo falan ne ayak anlamadım (sol ayak ihihihi sempatiksalakcinni ) çok mu neşeliyim toptan kırdım mı bugün anlamadım ama pek bi neşem yerinde hayır olsunn kaydirigubbakcemile5
anneme herbişiyi ısmarladım bugün valla
selülit için yağ karışımlarımı
kabaklifi kesemi
kurutulmuş melisamı
yılanyağı sabunumu
ballı petekli sabunu
hodan yağımı
bi de gül suyu yapçam evde bakalım olucak mı :lepi:
bir de şöyle düşün ama fit oldugunda vücudun daha şekilli oluyor. elma vucut tipine sahip olanlarda genellikle bel oyuntusu yoktur. ve kalça basıktır.
ama sen de olan görüntü kavisli bir bel çıkık bir kalca ve daha orantılı bir fizik dimi amayerimseniben
düşünsene istedgın kıloya gelıp 90 dolaylarında bir kalcaya sahip oldugunu bence görüntü mükemmel olacaktır:)
o nedenle de hersey bızım elımızde dıorumm..
bunu da sana örnek teşkil etmesi için yazıyorum çok değil daha nisan başıydı kalça ölçüm 102 idi :1shok::1shok:
ve daha hazirana bile gelmedik ama şuan ölçüsü 91
tabiikide benim gibi hızlı davranmanı önermem ama daha yavaş daha saglıklı adımlarla daha da kalıcı güzel sonuçlar elde edebilirsin :)
Öyle pozitif öyle motive edici konuşuyorsun ki insana moral aşılıyorsun eksik olma. Nasıl o kadar kısa zamanda inceldin ne olur formülünü bana da ver. Ben kendi yöntemimle devam edersem çok yavaş kilo veriyorum. değişiklikler yapmam lazımalkisalkisalkis
Herşeyi birbirine sokmuşsun yine okuyamadım alsanaalsanasmile
herkes sana seslenirken kafasına göre takılıyo yaaa onu diyorum aklinialirimsmile
yağ ne yağı pardon koçuuummmmm burda yaramazlık yapan biri var yazdım ben tahtaya yemek yiyenleri sositososito
Hıh onu sorcaktım kilo falan ne ayak anlamadım (sol ayak ihihihi sempatiksalakcinni ) çok mu neşeliyim toptan kırdım mı bugün anlamadım ama pek bi neşem yerinde hayır olsunn kaydirigubbakcemile5
anneme herbişiyi ısmarladım bugün valla
selülit için yağ karışımlarımı
kabaklifi kesemi
kurutulmuş melisamı
yılanyağı sabunumu
ballı petekli sabunu
hodan yağımı
bi de gül suyu yapçam evde bakalım olucak mı :lepi:
selam arkadaşlar,bugün sabah kalktım yarım simit ve kaşar penirir yedim. ilk aramda bi tane elma yedim,öğlen yemek getirmediğim için milletten otlandım iş yerinde;yarım milföy böreği,bi dilim kek yedim.akşam da çorba kasesinde kasenin yüzde 70ni dolduracak şekilde kus kus yedim.ha bu arada sabah kalktıktan hemen sonra hemen sirkeli suyumu içtim,kahvaltıdada yeşil çay içtim:)akşamda gene ve gene 1 saat sporumu ihmal etmicem yatmadan önce
selam arkadaşlar,bugün sabah kalktım yarım simit ve kaşar penirir yedim. ilk aramda bi tane elma yedim,öğlen yemek getirmediğim için milletten otlandım iş yerinde;yarım milföy böreği,bi dilim kek yedim.akşam da çorba kasesinde kasenin yüzde 70ni dolduracak şekilde kus kus yedim.ha bu arada sabah kalktıktan hemen sonra hemen sirkeli suyumu içtim,kahvaltıdada yeşil çay içtim:)akşamda gene ve gene 1 saat sporumu ihmal etmicem yatmadan önce
Herkese iyi akşamlar, kardiyomu yaptım duşumu aldım, akşam yemeğimi yedim (2 kaşık yağsız piyaz+150 gr ızgara et)ben hiç burdaki leslie, ebru şallı callan videolarına bakmıyorum. Hep kendi yöntemlerimi geliştiriyorum. Eğlenceli de oluyor. Belki ilginç bulup denemek isteyen olur diye buraya yazmak istiyorum.
sabahları içimden kardiyo yapmak gelmiyor o yüzden daha pasif hareketler yapıyorum, mekik, şınav kum torbası gibi.
Akşamları kardiyo yapıyorum. Daha önceleri evin içinde ordan oraya koşuyordum ya da ip atlıyordum ama şimdi daha eğlenceli bir yöntem buldum. Aslında hiçbiriniz yabancı değilsiniz. Hani çocukken sokağa çıkamadığımız zamanlar evde sandalyelerin ayaklarına ip bağlayıp lastik oynardık ya (yoksa sadece ben mi öyle yapıyordum bilemedim şimdi) bu akşamda bunu yaptım. İpi ilk başlarda diz hizasında tuttum ama çok zor oldu, bende başlangıç seviyesi olarak bilek hizasına karar verdim. bu ipler arasında istediğiniz kombinasyonda atlayabilirsiniz sizin yaratıcılığınıza ve ritm duygunuza kalmış. Tabii eşliğinde muhakkak yüksek ritimli bir müzik dinleyin, yoksa pes ettirir motivasyon ve maksimum eğlence için müzik şart. Bende öyle kalın bir ip yada lastik olmadığı için uzun bir adsl kablosu vardı onu kullandım. Siz de benzer birşeyler bulabilirsiniz. Çok kısa sürede ter atmaya başlayacaksınız. Kalp atışlarınız çok hızlandığında biraz yavaşlayın evin içinde yürüyün sonra tekrar zıplamaya başlayın. İlk başlarda zor gelebilir ama dakikalar geçtikçe bırakmak istemeyecksiniz. Not göğüsleri sıkı tutan bir sütyen giyin mümkünse sporcu sütyeni. Öyle birşey yoksa ellerinizle sabitleyip öyle zıplayın sarkmasın. hihoyyyt
Slm kızlar benide aranıza alır mısınız
2 haftadır dietteyim 2 kilo gitti bile
şuan 56 yım inş. 50 olma niyetindeyiz
Desteğinizle daha dikkatli davranırım diye düşünüyorum ne güzel paylaşıyorsunuz herşeyi
Dieti çok istikrarlı ve düzenli yapıyorum
Bu hafta spora başlıyorum
Eskiden plates yapardım zayıflamak için değilde vücudum şekile girsin kondüsyon olsun falan diye
Şimdi incelmeye ihtiyacım var :)
iyi akşamlar canım ben bu işlerde pekte iyi değilim :kedi:
sadece bir iki yorum yapayım o zamangamyoncuiremsu
ilk aranda yanında yoğurt veyaa ayran olsa daha rahat ederdin elma biraz insanın içini kıyarda :1ninca:
öğle yapıcak bişeyin olmadığı için normal sayıyorum
akşam kuskusun oranı da bence iyi yanına hafif bir salata yada domates biber olabilirdi
birde bu gece meyvanı ihmal etmessen güzel olur derim ben:lepi:
yok aramıza girmek için en az 5 kilo vermiş olman gereklisırnaşık şey şaka şaka hoşgeldin. bulduğum ilk boşluktan daldım ben de yeni katıldım aralarına. spora evde mi başlıyorsun gym salonunda mı? Bu gün ne yiyip ne içtin anlat biraz hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?