50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hehhehhehe illa sense iyi ki dondun yawrim be aramiza aman gitme kaybolma bi yerlere esprilerin igrenc otesi olsa da biz seni cooo..oook seviyoruz zhehe

yyaa herkes kilo aldirir o gobek yapar diye konusuyordu da diger topikte mayali sut icemnin topiginde ondan dedim kusum:)

malzemelerin hayirli ugurlu olsun:)

anacım alıntı falan olmayınca acaba dedim yavvv ne kızıyonn
hay maşşallahh beee laelaelaelaelae]ürünlere bak kafamçokkarıştı hee yaa biraz bülee olcan dağıtçan ortalığıı birbirine sokçan ohh beeelaelaelaelaelae (( hayırdır hayırr)):lepi:

yasemncigim senin adin alinti kralicesi olsunn bundan sonra hehhe bi de omurlerinde haftanin birincisi olduklarini sadece ruyalarinda gorenler diye bi baslik atacagim ilk sira senin heheh sonraki de benim heh:)

selam arkadaşlar,bugün sabah kalktım yarım simit ve kaşar penirir yedim. ilk aramda bi tane elma yedim,öğlen yemek getirmediğim için milletten otlandım iş yerinde;yarım milföy böreği,bi dilim kek yedim.akşam da çorba kasesinde kasenin yüzde 70ni dolduracak şekilde kus kus yedim.ha bu arada sabah kalktıktan hemen sonra hemen sirkeli suyumu içtim,kahvaltıdada yeşil çay içtim:)akşamda gene ve gene 1 saat sporumu ihmal etmicem yatmadan önce

Öyle pozitif öyle motive edici konuşuyorsun ki insana moral aşılıyorsun eksik olma. Nasıl o kadar kısa zamanda inceldin ne olur formülünü bana da ver. Ben kendi yöntemimle devam edersem çok yavaş kilo veriyorum. değişiklikler yapmam lazımalkisalkisalkis

Son düzenleme:

son yöntemimi boşverr çok riskliydi bi anlık gözüm dönmesiyle yaptımm.
ilaç kullandım..
o nedenle de hoş birşey olmadıgı için kimseye tavsiye etmek istemem..
ama daha öncesınde de aynı durumdan 88 kalça ölçüsüne çok daha saglıklı yoldan inmişliğim olmuştu. 100ü bulup 3 ayda inmiştim.
şu şekilde öncelikle beslenmeme çok dikkat etmiştim..
kısıtlı zeytınyagı harıc yag ve gazlı içecekleri hayatımdan cıkarmıstım.
tatlı yemedım.
bol meyve,sebze ve sıvı tükettim.
günde en az 3 litre su içtim.
normal öğünlerden çok acıktıkca bişeyler atıştırarak gecıstırdım kı daha cok meyve ve sebze agırlıklı.. hmm bide peynir,süt yogurt
onun dısında sabah aksam 1er saat yürüyüş yada tempolu koşu yaptım..
ki fırsatın varsa elektroterapiye de gidebilirsin bölgesel incelmeyi hızlandırıorr..

slm kuzular opuyorumnanaktan bugün yaptıklarım guclubacismile we yediğim mamalar cokacimcoook

sabah
2 kuru incir + 5 fındık
yeşil çay

pilates yaptım ebru ve winsoru harmanladım kaydirigubbakcemile3

kahvaltı
2 kupa açık çay
1 orta boy haşlanmış patatesten yeşillikli salata(az zeytinyağlı)
1 haşlanmış yumurta
az peynir
domates,salatalık,biber

ara
dondurma

ara
sütlü türk kahwesi + biraz kaju fıstık

öğlen
1 dilim kızarmış tam bug. ekmeği
5 köfte
bollca yeşil salata
1 bardak ayran

spor (nivea body)

ara
1 kupa bitki çayı
1 tabak kiraz

akşam
z.yağlı taze fasulye
cacık
yarım dilim kadar ekmek

ara
portakal ve bi kaç kiraz

çiçeemmm hodan yağını çatlaklar için mi aldın sempatiksalakcinni bende aldım emme pek bi fark yok sankim yaw zaten çözüm yok çatlaklara da işte bi umut sürüyom bakalım gamyoncuiremsu güzel nemlendiriyo ama kaydirigubbakcemile3

yorumlucak kimse yok mu acepzemuszemus

iyi akşamlar canım ben bu işlerde pekte iyi değilim :kedi:
sadece bir iki yorum yapayım o zamangamyoncuiremsu
ilk aranda yanında yoğurt veyaa ayran olsa daha rahat ederdin elma biraz insanın içini kıyarda :1ninca:
öğle yapıcak bişeyin olmadığı için normal sayıyorum
akşam kuskusun oranı da bence iyi yanına hafif bir salata yada domates biber olabilirdi
birde bu gece meyvanı ihmal etmessen güzel olur derim ben:lepi:

herkese iyi akşamalr
bugunkü yediklerim
sabah
1 lop yumurta
1 dlm ekmek
azıcık peynir
4 zeytin

öğle
1 porsiyon kızartma patates
1 dlm ekmek yanında sucuk( öyle kocaman fln değil ama cnm çok çekti)

ikindi
1 incecik parmak kalınlığında kek(benim parmaklarım çok incedir)
1 nescafe

akşam
1 elma
1 nektarin
1 kase yoğurt

Herkese iyi akşamlar, kardiyomu yaptım duşumu aldım, akşam yemeğimi yedim (2 kaşık yağsız piyaz+150 gr ızgara et)ben hiç burdaki leslie, ebru şallı callan videolarına bakmıyorum. Hep kendi yöntemlerimi geliştiriyorum. Eğlenceli de oluyor. Belki ilginç bulup denemek isteyen olur diye buraya yazmak istiyorum.

sabahları içimden kardiyo yapmak gelmiyor o yüzden daha pasif hareketler yapıyorum, mekik, şınav kum torbası gibi.

Akşamları kardiyo yapıyorum. Daha önceleri evin içinde ordan oraya koşuyordum ya da ip atlıyordum ama şimdi daha eğlenceli bir yöntem buldum. Aslında hiçbiriniz yabancı değilsiniz. Hani çocukken sokağa çıkamadığımız zamanlar evde sandalyelerin ayaklarına ip bağlayıp lastik oynardık ya (yoksa sadece ben mi öyle yapıyordum bilemedim şimdi) bu akşamda bunu yaptım. ıpi ilk başlarda diz hizasında tuttum ama çok zor oldu, bende başlangıç seviyesi olarak bilek hizasına karar verdim. bu ipler arasında istediğiniz kombinasyonda atlayabilirsiniz sizin yaratıcılığınıza ve ritm duygunuza kalmış. Tabii eşliğinde muhakkak yüksek ritimli bir müzik dinleyin, yoksa pes ettirir motivasyon ve maksimum eğlence için müzik şart. Bende öyle kalın bir ip yada lastik olmadığı için uzun bir adsl kablosu vardı onu kullandım. Siz de benzer birşeyler bulabilirsiniz. Çok kısa sürede ter atmaya başlayacaksınız. Kalp atışlarınız çok hızlandığında biraz yavaşlayın evin içinde yürüyün sonra tekrar zıplamaya başlayın. ılk başlarda zor gelebilir ama dakikalar geçtikçe bırakmak istemeyecksiniz. Not göğüsleri sıkı tutan bir sütyen giyin mümkünse sporcu sütyeni. Öyle birşey yoksa ellerinizle sabitleyip öyle zıplayın sarkmasın. hihoyyyt

allah sana iyilikler versin emiikaydirigubbakcemile3 çok güzel yaaaa sevdim ben bu işidelikafadulden vereliniortak

Slm kızlar benide aranıza alır mısınız
2 haftadır dietteyim 2 kilo gitti bile
şuan 56 yım inş. 50 olma niyetindeyiz
Desteğinizle daha dikkatli davranırım diye düşünüyorum ne güzel paylaşıyorsunuz herşeyi
Dieti çok istikrarlı ve düzenli yapıyorum
Bu hafta spora başlıyorum
Eskiden plates yapardım zayıflamak için değilde vücudum şekile girsin kondüsyon olsun falan diye
Şimdi incelmeye ihtiyacım var :)

yok aramıza girmek için en az 5 kilo vermiş olman gereklisırnaşık şey şaka şaka hoşgeldin. bulduğum ilk boşluktan daldım ben de yeni katıldım aralarına. spora evde mi başlıyorsun gym salonunda mı? Bu gün ne yiyip ne içtin anlat biraz hihoyyyt

teşekkür ederim canıma.s.

spora evde başlıyorum canım plates topundan lastiklerine
koşu bandımızdan mekik aletimize zaten evimiz spor salonu gibihihoyyyt:roflol:sempatiksalakcinni

Bugün sabah markete gitmem gerektiği için keyfim kaçtı ve kahvaltıda sadece peynir tırtıkladım ucundan birkaçtanede zeytin
akşam az yağlı taze fasulye 1 kaşık kadar pilav
az çöncede bitki çayı içtim
Akşam üzeri arkadaşımla kısır yedim
3-4 tanede kayısı

Yaptığım diete göre hafta sonu istediğimi yiyebiliyorum ama bugünkü tek kaçamağım kısır oldu
Sanırım midem küçüldü:bbo:
birde durmadan su içiyorum bugün nedense:bbo:

Sabah geç kalktığım için öğlenle birleştirip 2 tane minik hamburger ekmeğine kaşarlı tost yapıp yedim.
Arada 2 tane erik yedim.
Arada biber yedm ağzım yandı.
Akşam yarım tabak körili ve soyalı tavuk ile, yarım tabak pilav yedim. Bir de patlıcan salatası yedim.
Birazdan yine erik yiycem.

Sporda yapacak pek halim yok, ev işleriyle uğraştım yine

iyi akşamlar herekse,
diyete başlayalı+spora 1 ay oldu ve benim başlangıç kilom 53 şimdiki 52 ne kadaannnn çok kilo vermişimmm demii;?valla moralimi bozmayımm dedimm,ama çok bozuldummmmm,hiç bişey yemeyecemmmmmm ,artıkınn sadece sebze meyveyle beslencemmmmm,ay benden sonra diyete başlayanalar+benden daha az hareket edenler 2-3 kilo verdiii benim salak metabolizmaaa beni gıcıkk ettii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…