50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende geçen sene "hafta içi sık, haftasonu serbest" diyeti uyguluyordum. güzel kilo vermiştim ama hem istediğim kiloya inmem uzun sürdü hem de pazartesilere adapte olmak zor oluyordu.
Ben de evde spor yapıyorum. salona düzenli gitmeyi beceremedim bi türlü biz de evi salona çevirdik sizin gibi.
Sürekli su içmen kısırdan olabilir gibi geldi bana

selam
kocunuz geldi...umarim herkesin cumartesi guzel gecmistir.
cok guzel..yildizli pekiyiyi aldin...
hem patates kizartmasi, hem sucuk hem nescafe, hem de aksam yemegi yok....cik cik cik....
kendi yontemlerini bulman guzel sporda. menunu de begendim

olmadii aslimm, kahvaltin bile olmamis, daha iyi menuler bekliyorum senden..
amanin. sakincali seyler dolu menun, ama hafta sonu diye cok kizmiyorum.... spor yaptiysan gormezlikten gelecegim bu seferlik
canim mudoda var realde var bizim mahalledeki zuccaciyelerde bile var.ah bir de tchibo da var, starbucks ta var. carrefourdan almistim benimkini...
bazi filtre kahveler cok kotu oluyor ben de ofis makinesinden icemezdim hic haklisin.
evet biz benziyoz birbirimize lachesis. ben de farkediyom bazen...
Oncelikle sunu soyleyeyim, spor yillardir hayatimin icerisinde ama hic bir zaman profesyonel olmadim. Ama meslegimle de alakali oldugu icin insan metabolizmasi hakkinda bir miktar bilgiye sahibim. Sanirim kendimi yanlis iade ettim daha iyi aciklamaya calisayim efendim.(uzun suredir yurtydisindaydim ve simdi turkcede yanlis kelime secip kendimi yeteri kadar ifade edememk gibi bir problemim var) Birazdan tam olarak ne yazdigimi bakacagim ama once bu konuda bildiklerimi yazayim:Spor iyidir elbette cok iyidir pek cok kronik problemin cozumu oluverir hayatinin bir parcasi olunca(diyabet tip 2, tansiyon,uykusuzluk gibi) ama cooookk fazla spor metabolik problemleri beraberinde getirir. Ben senin saydigin asiri kaslanma, kaszedelenmeleri, eklem problemlerinden bahsetmiyorum. Enfeksiyon riskini arttirabilir, neyse bunu da gec.. Ama cooooook fazla egzersiz sirkulasyon problemlerini de beraberinde getirebilir, kalp ritmini etkiler, ciddi boyutta performans kaybina neden olur, kaslarin fazla kullanilmasi rhabdomyolysis (kas hasari) e neden olur, kadinlarada adeti engelleyebilir(amenorrhea), hatta ureme sistemini kotu yonde etkiler. Umarim daha aciklayici olmusumdur.Metabolik bozukluklari hatirlatmak istedim spora bagli olusan..Olculu sporlu gunler dilerim efendim.

kizlar kahve beyazlatici tozunda cokmu kalori var?ben sade nescafe iciom ama arada light sut kouyomm
olmaz nescafe icmiyoz.nescafe ve sut tozuna hayir kampanyasi baslattik....evdeki huzursuzluktan firsat bulabilirsen sen de al bir french press ve filtre kahve

Son düzenleme:

Nesme, afedersin kuzum sen nerenden kilo vereceksin allasen? Zaten 52 kilocuksun yahu. Vücudun o azıcık kiloyu senin gazabından korumaya çalışıyor bence? Sen savaştıkça o da seninle savaşıyor. Yok yetmez illa daha da zayıf olmam çöp adam olmam cin ali olmam lazım diyorsan, daha sık ye, mideni sürekli birşeylerle meşgul et ve daha çok hareket et. yerimseniben

Cnm yediklerini gözden geçir derim bi yerde bişiyi atlıyo olabilirsin az yiyosundur mesela (bu hatayı ben yaptım biliyorum ama benim de 50-53 arası çok yavaş geçti cnm kaç ay aldı valla 300 gr 300 gr gidiyodu) moral bozmak yok yola devam

bugünn klio verememdğim içinn,1 aydır hiç yemedğim,nestle daamak yedimmmmmm(hiç pişman değilimmm=)

Amaç sağlıklı beslenmek tatlım tabii ki yiceksin ama kızıp 1 paket yemeseydin
yediysen de yak bence metabolizmayı şaşırtmış olursun hem
kaydirigubbakcemile5

Kızlar mens oldum ağrıdan ölüyorum ilaç içmicem diye laptop ı kucağıma aldım karnıma koydum hem yazıyorum hem karnımı ısıtıyorum işe yaradı sanırım

sağlıklı yaşam kanıma işledi ilaç da içesim gelmiyo

bu arada bugün spor yapamadım sabah akşam yürüdüm ama opuyorumnanaktan

hoşgeldin arkadaşımm zemuszemuskısır masum bir kaçamak benceyerimseniben

bugün ben öyleyiimm hep uyumak istiyorumm yaaa

hoşgeldin fıstığımm özlemişim yavvvvv opuyorumnanaktanpişman olmaa hayatım senin kilon kalçada o yüzden zor oluyo benimde öylee çünküü:1ninca:

kesinlikle bende böyle düşünüyorum..banada bu kilşelerden çok bahsedenler oldu halada edenler var sanki vazgeçecekmişim gibi
mesela nişanlımla aynı yaştayız.. çoğu kişi yazıdaki gibi illaki büyük olmalı die yüzüme söylüyor hala.. birde benim nişanlım babyface dedikleri gibi yüzü ben baylılıorum aslında ama herkes o genç kalacak hep hiç yaşlanmayacak sen yıllar içinde yaşlandıkça diolar ben kulaklarımı çoktan tıkadım.. benim mutluluğumun gramı bile bunları söylüyenlerde yok

:roflol:

neysee,kendimee geleyimm,sporuma ve diyetime devamm etmeyiimm,ben sabırlıyımm ,elbet veririrmm kilooo..bgünkü menümü yazayımm
sabah:1 karışık bitki çayım(kişniş+rezene+nason+sinameki+meyan+oğul+böğrtlen yapr)kbaızlığa iiy geliyooomuşşşşş!
geç kahvaltıeynir+zeytin+domates+bol ot+3 tane kızarmış patatess+1/2 dilim tam buğday ekmek+1 haşlanmış yum
ara:1 türk kahvesii+1 nestle damak
akşamatates salatasıı
+yoğurt
ara:2 filim karpuz
hareket:callann 1s aat (hepsini yaptım)dün de yarım saatt(karın+bacak+kalça har. yapmıştım)
+tibet+3km yürüyüşş+200 ip

haftasonu oldugu icin ve spor yaptigin icin patates kizartmasi, neestle damak ve ogle yemegini atlamani gormuyorum. ama hafta ici bunu yaparsan kizarim sana da..

belki

ben hafta içi baya istikrarlıyım zaten kışın protein dietiyle tanışmıştım
çok sevdim ve çok mutluyum başka türlü yapamıyorum listelere uyamıyorum
eşimde başladı geçen hafta bir haftada hiç sporsuz ve aralada kaçamakla 2 kilo vermiş
beraber yapınca hem keyifli hem kolay oluyorsırnaşık şey

cokacimcoookkaydirigubbakcemile5

herkesin bunyesi farkli.o yuzden baskalariyla kiyaslama kendini. benim bazen kilo vermem tamamen durdu...bence haftada 250 gr vermek cok normal..bu forumdaki pek cok insan ortalama 200 gr veriyor.devamm et...pes etmek yok

dünkü menümü de yazayım
sabah:1 yeşil çay
kahvaltı:1 dilim çavdar ekm zeytin+peynir+yumurta+bol ot
ara:1 yeşil elma
öğle:1 brovni
akşamatlıcan yemeği+salata+yoğurt çorbası
dün nöbetçiydim,az yedimm,ama çok sıvı tükettğimm için+2 lt su+çok bardak bitki çayı içtimm karnım çok şiştiği içinn yiyemedimm çokk...
hareket:callanı yarımsaat yaotım+tibet

haftasonu oldugu icin ve spor yaptigin icin patates kizartmasi, neestle damak ve ogle yemegini atlamani gormuyorum. ama hafta ici bunu yaparsan kizarim sana da..

söz bi daha olmıycakkk:bbo: damak kendime kilo veremeğim içinn ödüldüüü..kızartma daa yeğenim çok ısrrar ettiii onun hatrına 3 tane yedimmm.öğle yemeğine gelincee,kahvaltıyıı 12 de yaptıkkk,öğle yemeğiyle birleştirdik...bilmiyorumkismile

[ay,hiç te sevmemm bu kadar savunma mekanizmasına sığınanları ,ama insannn mecburr kalıyo demmekkii,korktummm koçumdannnn napimmmmbilmiyorumkismile

ogle yemegi yememissin ki browniyle gecistirmissin dun....

bugun bizde iki ogunle gecistirdik.haftasinu oluyor bu cok sik.o yuzden kizamam cok..
[ay,hiç te sevmemm bu kadar savunma mekanizmasına sığınanları ,ama insannn mecburr kalıyo demmekkii,korktummm koçumdannnn napimmmmbilmiyorumkismile

aman yok korkma...kocunuz once kendi menulerine kizsin. ama ben kilomu sabitlemeye gectim artik. o yuzden daha gevsegim.

ıyi geceler kızlar anladığım kadarıyla sizde sohbet gece tavan yapıyor
Yarın görüşürüz
öptüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…