50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar..

koçum menümü yazıcam ama biraz dengesiz oldu..
sabah 1 kuru kayısı 1 bardak biberiye ve yeşilçay karışımı
kahvaltı 1 muz
saat 4te ancak yiyebildim yemek 1 porsiyon ali nazikin yarısı birkaç yudum kola
eve gelincede biraz fındık ve meyve

spor yapmadım gün içinde çok hareketliydik kızılaydan tunalıya sonra tekrar tunalıdan kızılaya yürüdük gelinlikçileri gezdik eve geldiğimde dermanın yoktu menümde bu yüzden dengesiz oldu..

Son düzenleme:
ben de yazayim bari bugun disarida yiyecegimiz icin aralarla gecistirmeye calistim

ac karnina
corek otu

sabah
iki dilim ekmek
az peynir
az recel
minnacik kasar sayilmaz bile azdi:)

ara (yine disaridaydik
1 dilim havuclu kek
cappuccino

ara
1 muz

aksam
tavuk sos ve kasar vardi uzerinde)
patates kizartmasi ama 2 en fazla 3 tane yemisimdir:))

spor yapamaman cok muhim degil iyi yurumussun ama hic bir sey yememissin neredeyse...cik cik cik...yarin daha saglikli beslenmeye calis..bu arada umarim gelinlik kafanda oturmustur...

Son düzenleme:
spor yapamaman cok muhim degil iyi yurumussun ama hic bir sey yememissin neredeyse...cik cik cik...yarin daha saglikli beslenmeye calis..bu arada umarim gelinlik kafanda oturmustur...

evet o beğendiğim beyaz drapeli model için sippariş verdik ufak tefek değişiklikler olacak sadece..
emin ol daha sağlıklı olacak menüm bugün koşuşturmacadan böyle oldu..
aslında ali naziki hiç affetmezdim ama artık doyuyorum hemen..

Kolay gelsin hanımlar.

Ben de kendimden bir şeyler yazmak istiyorum fakat açıkçası doğru yere mi yazıyorum emin değilim :sm_confused: . Sorun olursa silebilirsiniz bu mesajı, ya da ben silerim.

Genelde 53-54-55 kilo arasında gidip geliyorum. Fazla kilolu değilim ama daha rahat olmak için 48'e falan inmek istiyorum. Yarın spora başlayacağım. Diyet yapmayacağım, tatlıya düşkünümdür :) . Ne yapacağımı(bol bol su içmek gibi) az çok biliyorum. Sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum. Yalnız yarışma mı ne bir şey varmış, ona katılamam çünkü eminim girdiğim grubu aşağı çekerim :kedi: . Fazla disiplinim yoktur bu konuda. Belki bu sefer olur ama neyse. Gruba girmeyeceksen niye yazıyorsun diyebilirsiniz. Benim asıl yazma amacım, birincisi kendimi de teşvik etmek, bak o kadar KK'ya duyurdun mecburen spora başlayacaksın demek, ikincisi de diyet yapmadan sporla kilo verilebildiğini kendime(ve eğer aranızda şok diyetler yapanlar varsa onlara) kanıtlamak.

Evet, dediğim gibi eğer yanlış topiğe yazdıysam kusura bakmayın opuyorumnanaktan .

merhaba
biz burada yaris icerisinde degiliz. hepimizin amaci diyetten ote saglikli beslenmek ve sporu hayatimizin bir parcasi haline getirmek. Zaten bunlari yapinca kilo vermemen imkansiz. Pek cok arkadasimizin da fazla kilosu yok aslina bakarsan.ya da senin gibi bes kilo fazlalari olanlar var..mesela ben artik kilomu sabit tutmaya calisiyorum ve sagladigim bu saglikli beslenme aliskanligini surdurmeyi amacladigim icin foruma giriyorum.

Sok diyete de kesinlikle karsiyiz, burada o tarz diyetleri uygulayan hickimseyi bilmiyorum ben. amacimiz ara ogunlerle birlikte 6 ogun yemek,herseyi yemek ama karbonhidrat ve sekeri sinirli tuketmek, saglikli beslenmek ve sporu aliskanlik haline getirmek. Zaten ortalama haftada 200-400 gram veriyoruz (bazen de hic vermiyoruz).Bu haftanin kocu olarak umarim aciklayabilmisimdir izledigimiz yolu..

Son düzenleme:

3 hafta once ben de bir alinazik ismarladim. iki catal aldim biraktim..ki cok severim. bana o kadar agir geldi ki..
umarim icine cok sinen birsey olur gelinligin....cok da yakisacagindan eminim o modelin.

Eğer diyet yapmayacaksan gün içinde yediklerinin kalorilerini yaz. Yaptığın spor da harcadığın kalori aldığından fazla olursa neden kilo veremeyesin ki? Başarılar dilerim.

yesacik ogle yemegini atlamissin ama hafta sonu oluyor bu bizde de. ben de ayni seyi yaptim bugun. cappucino nun uzerinde whipped cream yoksa havuclu keki de gormezlikten gelebiliriz.sonucta en masum keklerden bir tanesi. ama kremali cappucino ictiysen ikisi birden kabul edilemez efendim.. Ayrica patates kizartmasi karsisinda kendini tutabildigin icin de tebrik ediyorum... Aksam yemeklerini daha haff tutabilirsin. Sos ve kasar azicik cok mu olmus ne.....

Realle, tchiboya baktım ama bulamadım. Züccaciye de yok bizim buralarda ama carrefour var oraya bir gidiyim bakıyım.

Realle, tchiboya baktım ama bulamadım. Züccaciye de yok bizim buralarda ama carrefour var oraya bir gidiyim bakıyım.

Guzelim var tchiboda ya ben daha dun gittim...BElki marketlerde her zaman bulamayabilirsin ama tchiboda daha yeni gorduydum ben... Hay Allah, en kotusu Starbucks ve gloria jeans e bakarsin. Hos oralarda gereksiz pahali olur ama...Merkezde oturmanin avantaji galiba benimki buradaki zuccaciyeler bile satiyor artikk...

ben Realin içindeki küçük tchiboya gittim, büyüğü de var yakında ona da bakıyım bugün o zaman. Starbucks ve gloria'ya kıl olduğumdan pek gitmem ama son çare belki bakarım:)

gayet iyi lachesis cim. Benim esim kalkarsa biz de yicez insallah birseyler... kahvemi icerek bekliyorummmm...
Geldi mi misafirlerinnn????

geldi canım yanımda zuma oynuyor öbür bilgisayarda, bişeyler anlatıyor:)
omlet yap sen de ben yumurtayı hiç sevmem, karbonat, un peynir koydum çok güzel oldu bayıldım:) çok doyurucu ekmeğe bile gerek kalmıyor, bir de çok şekili ve pamuk gibi oluyor:)

kocum yorum icin coooooook tesekkurler valla disarida oldugumuzdan oyle yoksa evde kesin sebze falan oluyor oyle soslu neyim pek olmuyor aslinda bugun hakkinda da bi bilgi vereyim pazar oldugu icin aksam yemegi cok cok fazla oluyor ama erken yenioyor 5 gibi o yuzden ben yine oglen yapmayacagim simdiden soyleyim de meyve yerim anlastik deeeemi:))

GUNAYDIN CANLAR BU ARADA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…