ya ben acıktım ne yapıcam bu saatte kivi erik yoğurt ne yenir offff yaa :S
iyi akşamlar kızlar..
koçum menümü yazıcam ama biraz dengesiz oldu..
sabah 1 kuru kayısı 1 bardak biberiye ve yeşilçay karışımı
kahvaltı 1 muz
saat 4te ancak yiyebildim yemek 1 porsiyon ali nazikin yarısı birkaç yudum kola
eve gelincede biraz fındık ve meyve
spor yapmadım gün içinde çok hareketliydik kızılaydan tunalıya sonra tekrar tunalıdan kızılaya yürüdük gelinlikçileri gezdik eve geldiğimde dermanın yoktu menümde bu yüzden dengesiz oldu..
spor yapamaman cok muhim degil iyi yurumussun ama hic bir sey yememissin neredeyse...cik cik cik...yarin daha saglikli beslenmeye calis..bu arada umarim gelinlik kafanda oturmustur...
Kolay gelsin hanımlar.
Ben de kendimden bir şeyler yazmak istiyorum fakat açıkçası doğru yere mi yazıyorum emin değilim :sm_confused: . Sorun olursa silebilirsiniz bu mesajı, ya da ben silerim.
Genelde 53-54-55 kilo arasında gidip geliyorum. Fazla kilolu değilim ama daha rahat olmak için 48'e falan inmek istiyorum. Yarın spora başlayacağım. Diyet yapmayacağım, tatlıya düşkünümdür :) . Ne yapacağımı(bol bol su içmek gibi) az çok biliyorum. Sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum. Yalnız yarışma mı ne bir şey varmış, ona katılamam çünkü eminim girdiğim grubu aşağı çekerim :kedi: . Fazla disiplinim yoktur bu konuda. Belki bu sefer olur ama neyse. Gruba girmeyeceksen niye yazıyorsun diyebilirsiniz. Benim asıl yazma amacım, birincisi kendimi de teşvik etmek, bak o kadar KK'ya duyurdun mecburen spora başlayacaksın demek, ikincisi de diyet yapmadan sporla kilo verilebildiğini kendime(ve eğer aranızda şok diyetler yapanlar varsa onlara) kanıtlamak.
Evet, dediğim gibi eğer yanlış topiğe yazdıysam kusura bakmayın opuyorumnanaktan .
evet o beğendiğim beyaz drapeli model için sippariş verdik ufak tefek değişiklikler olacak sadece..
emin ol daha sağlıklı olacak menüm bugün koşuşturmacadan böyle oldu..
aslında ali naziki hiç affetmezdim ama artık doyuyorum hemen..
Kolay gelsin hanımlar.
Ben de kendimden bir şeyler yazmak istiyorum fakat açıkçası doğru yere mi yazıyorum emin değilim :sm_confused: . Sorun olursa silebilirsiniz bu mesajı, ya da ben silerim.
Genelde 53-54-55 kilo arasında gidip geliyorum. Fazla kilolu değilim ama daha rahat olmak için 48'e falan inmek istiyorum. Yarın spora başlayacağım. Diyet yapmayacağım, tatlıya düşkünümdür :) . Ne yapacağımı(bol bol su içmek gibi) az çok biliyorum. Sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum. Yalnız yarışma mı ne bir şey varmış, ona katılamam çünkü eminim girdiğim grubu aşağı çekerim :kedi: . Fazla disiplinim yoktur bu konuda. Belki bu sefer olur ama neyse. Gruba girmeyeceksen niye yazıyorsun diyebilirsiniz. Benim asıl yazma amacım, birincisi kendimi de teşvik etmek, bak o kadar KK'ya duyurdun mecburen spora başlayacaksın demek, ikincisi de diyet yapmadan sporla kilo verilebildiğini kendime(ve eğer aranızda şok diyetler yapanlar varsa onlara) kanıtlamak.
Evet, dediğim gibi eğer yanlış topiğe yazdıysam kusura bakmayın opuyorumnanaktan .
ben de yazayim bari bugun disarida yiyecegimiz icin aralarla gecistirmeye calistim
ac karnina
corek otu
sabah
iki dilim ekmek
az peynir
az recel
minnacik kasar sayilmaz bile azdi:)
ara (yine disaridaydik
1 dilim havuclu kek
cappuccino
ara
1 muz
aksam
tavuk sos ve kasar vardi uzerinde)
patates kizartmasi ama 2 en fazla 3 tane yemisimdir:))
canim mudoda var realde var bizim mahalledeki zuccaciyelerde bile var.ah bir de tchibo da var, starbucks ta var. carrefourdan almistim benimkini...
bazi filtre kahveler cok kotu oluyor ben de ofis makinesinden icemezdim hic haklisin.
evet biz benziyoz birbirimize lachesis. ben de farkediyom bazen...
zla kullanilmasi rhabdomyolysis (kas hasari) e neden olur, kadinlarada adeti engelleyebilir(amenorrhea), hatta ureme sistemini kotu yonde etkiler. Umarim daha aciklayici olmusumdur.Metabolik bozukluklari hatirlatmak istedim spora bagli olusan..Olculu sporlu gunler dilerim efendim.
Realle, tchiboya baktım ama bulamadım. Züccaciye de yok bizim buralarda ama carrefour var oraya bir gidiyim bakıyım.
Sabah çeyrek omlet, biraz kaşar, 2 zeytin 1 tatlı kaşığı da çokokrem yedim.
Guzelim var tchiboda ya ben daha dun gittim...BElki marketlerde her zaman bulamayabilirsin ama tchiboda daha yeni gorduydum ben... Hay Allah, en kotusu Starbucks ve gloria jeans e bakarsin. Hos oralarda gereksiz pahali olur ama...Merkezde oturmanin avantaji galiba benimki buradaki zuccaciyeler bile satiyor artikk...
gayet iyi lachesis cim. Benim esim kalkarsa biz de yicez insallah birseyler... kahvemi icerek bekliyorummmm...
Geldi mi misafirlerinnn????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?