olur olur. saat 11 oldu ben de hala kahvalti edemedim....mecburen iki ogun ve bol ara ogunlu gececk bugun de...kocum yorum icin coooooook tesekkurler valla disarida oldugumuzdan oyle yoksa evde kesin sebze falan oluyor oyle soslu neyim pek olmuyor aslinda bugun hakkinda da bi bilgi vereyim pazar oldugu icin aksam yemegi cok cok fazla oluyor ama erken yenioyor 5 gibi o yuzden ben yine oglen yapmayacagim simdiden soyleyim de meyve yerim anlastik deeeemi:))
GUNAYDIN CANLAR BU ARADA
dun yedik omlet. ama bir dahaki sefere senin yaptigin gibi denerim... ben de sarkuteriye gittim, ezine peyniri eski kasar, cecil peyniri aldim. gozlerim donmustu acliktan.ama olculu yemeye calisacagimben Realin içindeki küçük tchiboya gittim, büyüğü de var yakında ona da bakıyım bugün o zaman. Starbucks ve gloria'ya kıl olduğumdan pek gitmem ama son çare belki bakarım:)
geldi canım yanımda zuma oynuyor öbür bilgisayarda, bişeyler anlatıyor:)
omlet yap sen de ben yumurtayı hiç sevmem, karbonat, un peynir koydum çok güzel oldu bayıldım:) çok doyurucu ekmeğe bile gerek kalmıyor, bir de çok şekili ve pamuk gibi oluyor:)
günaydııınnnn
ben kepek uno kepekliyle yağsız kaşarlı tost yaptım yanında 1 domatesle kahvaltımı ettim. Kaşar misafirden kaldı valla, eve kesinlikle sokmuyorum normalde. Çöpe gitmesin diye totstta kullanayım dedim. Şimdi de sütlü nescafemi içiyorum afiyetle.
Benim uyku düzenim çok bozuktu sabaha karşı 4lere kadar uyuyamıyordum. Şimdi spor yapıp bol su içip düzenli beslendiğimden ve boş mideyle uyuduğumdan sabah en geç 8 de kalkmaya başladım. Hayatım kendiliğinden düzene girdi bu değişikliklerle. Yoksa uykumu düzene sokmak için kaç gece sabahladığımı ve hiç işe yaramadığını ben bilirim. Bu arada gece boş mideyle uyumak çok zor olduğu için her sabah uyandığımda dün geceyi de atlattım diye seviniyorum sempatiksalakcinni
Bu arada kahvenin selülit yaptığı buz gibi yalan, sakın inanmayın. Benim bacaklarım ve popom normal ayakta durduğumda korkunç selülitlerle kaplıydı. Spor, düzenli beslenme ve bol su içerek tamamına yakını kayboldu. Şimdi ayakta durduğumda selülit namına hiç birşey gözükmüyor, gayet prüzsüz. Hergün de kahvemi içtim, hemde bazen 2 kupa.. Benim gibi nescafe içenler keyiflerinden geri kalmasın diye yazdım buraya. Ha nescafe iyi birşey mi, tavsiye ediyor muyum, o benim haddim değil, beslenme uzmanları ve koçlarımız ne diyorsa o..
Haklısın koç ama ne yapayım bende filtre kahve içme imkanı yok, mecburen nescafe içiyorum, içine süt koyuyorum ama krema yok kesinlikle:ecrin_bebek:
yaa canlar nescafe kesinlikle selulit yapiyor ya normal kahveden bahsetmiyorum nescafe ve de onun disinda kansizlik yaptigini da soylerler ve de yararindan cok zarari olduguna inaniyorum valla ben de NESCAFEYE HAYIR diyorum kampanyayi sonuna kadar destekliyorum:)
Ah koç gazabına uğradım, kahveyi üstüme döktüm tamam alıyorum o dediğin aletten en kısa zamanda :roflol:
Benim eşim hep kızartma yer ve günde en az 1 litre kola içer. Ne yaparsam yapayım engel olamıyorum, benden gizli dışarda tüketiyor bunları. Karnını görseniz hep selülit..
benim esim de oyle... ben de hic yapmam kizartma.. sonunda tefal in actifry ini aldi tutusturdu elime.. simdi haftada bir onda yapiyorum. gercekten daha hafif oluyor. bir de firin yemekleri yapiyorum degisik. hosuna gitmeye basladi daha iyi besleniyor eskisinden
Ben de bir kere fırında çok az yağ ve bol baharatla elma dilim patates pişirdim, çok hoşuna gitti. Ama kolanın yerini tutan birşey yok, onun iradesine kalmış artık. Bu arada french press alana kadar ligth sütle türk kahvesi pişirip onu içsem nasıl olur.
uygundur. hatta ben tembel oldugum zamanlarda ne yapiyom soyleyeyim. (alman usulu turk kahvesi iciyorum.almanlardan ogrenmistim) Aynen nescafe gibi turk kahvesini sicak suya atip karistiriyorum. Sut istersem de icine sut koyuyorum..Biraz partikuller yuzuyor icinde ama nescafeden iyidir...ya da mikrodalga varsa turk kahvesini kupaya koyuyor, uzerine su koyup 1 dakika mikrodalgaya atiyom, orda pisiyor.
uygundur. hatta ben tembel oldugum zamanlarda ne yapiyom soyleyeyim. (alman usulu turk kahvesi iciyorum.almanlardan ogrenmistim) Aynen nescafe gibi turk kahvesini sicak suya atip karistiriyorum. Sut istersem de icine sut koyuyorum..Biraz partikuller yuzuyor icinde ama nescafeden iyidir...ya da mikrodalga varsa turk kahvesini kupaya koyuyor, uzerine su koyup 1 dakika mikrodalgaya atiyom, orda pisiyor.Almanlar hic nescafe tuketmezler mesela... benden turk kahvesi siparis ederlerdi ve kahve yapmaya vakitleri yoksa turk kahvesini boyle icerler...
kola benimkide iciyor, ama neyseki kola zero cikti artik, hala kotu birsey ama light ve normalinden daha iyice...evde cilek hosafi elma hosafi falan yaptim hic sekersiz, sodayla karistirip verdim. hic begenmedi... illa kola diyor esim de...
Ben de çok içerim kola, hiç çaktırmam ama:) Light içiyorum gün de 2 bardak içerim kesin eşim alıştırdı beni de.
yaa canlar nescafe kesinlikle selulit yapiyor ya normal kahveden bahsetmiyorum nescafe ve de onun disinda kansizlik yaptigini da soylerler ve de yararindan cok zarari olduguna inaniyorum valla ben de NESCAFEYE HAYIR diyorum kampanyayi sonuna kadar destekliyorum:)
zero ic bari....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?