50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anchusacım bir şey sorucam sayın kahve uzmanım: starbuckstaki cafe latte veya mocha için ne düşünüyorsun ?kalorisi yüksektir muhakkak ondan şüphem yok da, çok katkı maddesi filan var mıdır içinde ?

zeronun iyi tarafı nedir ki? bilmiyorum açıkçası. lightla aynı bence, pazarlama taktiği farkı bence.

lightin icinde tatlandirici olarak aspartam var zeronun icinde acesulfame potassium birazcik da aspartam... Ikincisi daha iyi... ve tat olarak orjinal kolaya daha yakin ve kalorisi orjinal kola gibi degil.

anchusacım bir şey sorucam sayın kahve uzmanım: starbuckstaki cafe latte veya mocha için ne düşünüyorsun ?kalorisi yüksektir muhakkak ondan şüphem yok da, çok katkı maddesi filan var mıdır içinde ?

canim cappucinodan fazladir kalorileri, icerkende zaten yogun yagli sutu hissediyorsun. Katki maddesi oldugunu sanmiyuorum eger surup koydurtmuyorsan icine...

canim cappucinodan fazladir kalorileri, icerkende zaten yogun yagli sutu hissediyorsun. Katki maddesi oldugunu sanmiyuorum eger surup koydurtmuyorsan icine...

hayır şurup koydurmuyorum, son zamanlarda da light sütle yaptırıyorum hatta. canım çekerse içmemin sakıncası yok yani oleyyyyhihoyyyt

Dün spora her zamankinden biraz fazla abandım ve ekstradan eller açık şınav çektim, her tarafım ağrıyor, bugün spor yapmasammı acaba, yoksa yapmam mı gerekir?

Dün spora her zamankinden biraz fazla abandım ve ekstradan eller açık şınav çektim, her tarafım ağrıyor, bugün spor yapmasammı acaba, yoksa yapmam mı gerekir?

dun bizde cok fazla yurudugmuz ve ilaveten leslie yaptigim icin bugun ben yapmamaya karar verdim. vucudumu dinlendirecegim. kotu hissediyorsan ara ver bugun.

bişi sorcam günde ters çapraz ve düz mekik olmak üsere hepsi toplamda200 mekik çeksem şu göbiş gider mi acep:S 2 haftadır toplamda 100 çekiom aralıklı aralıklı bişi farketmio gibi ölçülerim berbat

Hep aynı şekilde beslenmeyin. Metabolizmanız rutine çabuk alışır ve cevap vermemeye başlar. Arasıra onu küçük süprizlerle şaşırtın. Biraz heyecan her ilişkiye lazım…

Selam kızlar

Hemen yediklerimi yazıp kaçıyim :)

08:30
1 bardak yeşil çay
1 dilim esmer ekmek
4 dilim tulum peyniri
20 gr. Bal

12:45
8-9 kaşık taze fasulye susuz
1 dilim esmer ekmek
1 kase y.yağlı yoğurt
Yağsız sossuz tuzsuz marul ve mor lahana

14:30
biberiye çayı

15:00
1 muz

17:30
7-8 kaşık taze fasulye susuz
2 dilim esmer ekmek
1 kase y.yağlı yoğurt
mor lahana

19:00 - 19:30 yürüdüm

20:00
cafe latte (bildiğimiz filtre kahveden) şekersiz tatlandırıcısız
3 tane etiform yulaflı bisküvi

22:00
5 i bi yerde çayı

23:00
1 avuç kiraz
1 kayısı

spor yapmadım ama bugün sabah acısını çıkardım sempatiksalakcinni

1 kutu normal kola yerine su veya bitki çayı içerek 150 kcal kar etmek elinizde... Günde 150 kcal demek haftada 1050 ayda 4200 kcal ve tabi 1,2 kg yağ kaybı eder(1 paket margarin 200 gr) Toplam kilo değil sadece yağ… bence elinizdeki kolayı açmadan bir daha düşünün…

A.B.D. Colorado Üniversitesi nde, 3 bin gönüllü üzerinde, kahvaltı üzerine bir araştırma yapılmış. Bu kişilerden 1 yıl boyunca düzenli kahvaltı etmeleri istenmiş ve yıl sonunda ortalama 6 kilo verdikleri gözlenmiş.

aaaaaaaaaaaaaa kuzucum ne kadar guzel seyler paylasmissin sen oyle:)) tebrik ederim ben de paylasiyim dun ve bugun alisverise gittim dun dugune giyecegim kiyafetimi aldim sonunda hem de cok cok ucuza sade ve sik giyince cok daha guzel duruyor:)) bugun de bi etek bi ust bi de mont aldim:))

kesin fark ediyordur....mumkun degil....ben pilatesi biraktim 10 gundur gobegim hemen pirtladi...
Hep aynı şekilde beslenmeyin. Metabolizmanız rutine çabuk alışır ve cevap vermemeye başlar. Arasıra onu küçük süprizlerle şaşırtın. Biraz heyecan her ilişkiye lazım…
evet evet.. iste tam da bu yuzden kepekli portakalli hashasli muffinler yapiyorummmmmm...
yildizli pekiyi....

gule gule giy.. bayagidir dert olmustu sana...rahatlamissindir.

lightin icinde tatlandirici olarak aspartam var zeronun icinde acesulfame potassium birazcik da aspartam... Ikincisi daha iyi... ve tat olarak orjinal kolaya daha yakin ve kalorisi orjinal kola gibi degil.

hımm ben lightın tadını daha çok seviyorum aslında, zero da sıfır kalorisiyse ona geçebilirim, çünkü light kola ben de kilo yapmıyor.
Bu arada French Press aldım, gezmeye çıkmıştık, alışverişe falan, eşim Migrosta görmüş getirdi hemen, neden aklıma gelmediyse hiç Migros, akşam biberiyeli çayı onunla yaparım artık.
Ya dün o çayı içmedim diye bugün bir kilo fazla çıktım tartıda.
Bir de öğlen 1 lahmacun ile çeyrek kumpir yedim.
Kayınvalidem bizi baya baya yürüttü yakmışızdır umarım.

güle güle giy canım, resim koysana bakalım, merak ettim.

koyayim canim da biraz karanlik elimdeki resim alinti yapmayin da sileyim:))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…