vereliniortak
aaa kızlar kola nescafe falan neler konuşuosunuz öyle cıssss
dün sporumu yapamadım yaaauyuyakalmişim...
zeronun iyi tarafı nedir ki? bilmiyorum açıkçası. lightla aynı bence, pazarlama taktiği farkı bence.
anchusacım bir şey sorucam sayın kahve uzmanım: starbuckstaki cafe latte veya mocha için ne düşünüyorsun ?kalorisi yüksektir muhakkak ondan şüphem yok da, çok katkı maddesi filan var mıdır içinde ?
canim cappucinodan fazladir kalorileri, icerkende zaten yogun yagli sutu hissediyorsun. Katki maddesi oldugunu sanmiyuorum eger surup koydurtmuyorsan icine...
hayır şurup koydurmuyorum, son zamanlarda da light sütle yaptırıyorum hatta. canım çekerse içmemin sakıncası yok yani oleyyyyhihoyyyt
Dün spora her zamankinden biraz fazla abandım ve ekstradan eller açık şınav çektim, her tarafım ağrıyor, bugün spor yapmasammı acaba, yoksa yapmam mı gerekir?
kesin fark ediyordur....mumkun degil....ben pilatesi biraktim 10 gundur gobegim hemen pirtladi...bişi sorcam günde ters çapraz ve düz mekik olmak üsere hepsi toplamda200 mekik çeksem şu göbiş gider mi acep:S 2 haftadır toplamda 100 çekiom aralıklı aralıklı bişi farketmio gibi ölçülerim berbat
evet evet.. iste tam da bu yuzden kepekli portakalli hashasli muffinler yapiyorummmmmm...Hep aynı şekilde beslenmeyin. Metabolizmanız rutine çabuk alışır ve cevap vermemeye başlar. Arasıra onu küçük süprizlerle şaşırtın. Biraz heyecan her ilişkiye lazım…
yildizli pekiyi....Selam kızlar
Hemen yediklerimi yazıp kaçıyim :)
08:30
1 bardak yeşil çay
1 dilim esmer ekmek
4 dilim tulum peyniri
20 gr. Bal
12:45
8-9 kaşık taze fasulye susuz
1 dilim esmer ekmek
1 kase y.yağlı yoğurt
Yağsız sossuz tuzsuz marul ve mor lahana
14:30
biberiye çayı
15:00
1 muz
17:30
7-8 kaşık taze fasulye susuz
2 dilim esmer ekmek
1 kase y.yağlı yoğurt
mor lahana
19:00 - 19:30 yürüdüm
20:00
cafe latte (bildiğimiz filtre kahveden) şekersiz tatlandırıcısız
3 tane etiform yulaflı bisküvi
22:00
5 i bi yerde çayı
23:00
1 avuç kiraz
1 kayısı
spor yapmadım ama bugün sabah acısını çıkardım sempatiksalakcinni
gule gule giy.. bayagidir dert olmustu sana...rahatlamissindir.aaaaaaaaaaaaaa kuzucum ne kadar guzel seyler paylasmissin sen oyle:)) tebrik ederim ben de paylasiyim dun ve bugun alisverise gittim dun dugune giyecegim kiyafetimi aldim sonunda hem de cok cok ucuza sade ve sik giyince cok daha guzel duruyor:)) bugun de bi etek bi ust bi de mont aldim:))
lightin icinde tatlandirici olarak aspartam var zeronun icinde acesulfame potassium birazcik da aspartam... Ikincisi daha iyi... ve tat olarak orjinal kolaya daha yakin ve kalorisi orjinal kola gibi degil.
aaaaaaaaaaaaaa kuzucum ne kadar guzel seyler paylasmissin sen oyle:)) tebrik ederim ben de paylasiyim dun ve bugun alisverise gittim dun dugune giyecegim kiyafetimi aldim sonunda hem de cok cok ucuza sade ve sik giyince cok daha guzel duruyor:)) bugun de bi etek bi ust bi de mont aldim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?