50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yediklerimi yazayim dedim de aksamdan sonra yazayim deeeeeemi:))

Son düzenleyen: Moderatör:
kusum koydum da bayaa bekledim sonra sildim ahanda yine koydum hehe:)) yan omuz tam belli olmamis boyle bi seyleri var orda tek omzunda

ayyyyyyyyyyy canim nasillllllllllll metlu ettin anlatamma cunku renk benim hci dusunecegim bi renk degildi sanirim hic bu renkte kiyafetim olmadi ayy cok sevindim yaaa canim cok saolasin icine de boyle saran bi seyler giyecgim astar degil de digerinden toplasin diye :)

hayırlı olsun cnm..
kız fiziğin ne güzel olmuş ne yanı yaaa.. hiçbişin kalmamış valla..
elbisende çok şıkmış.. bide beni düşün bu kiloyla gelinlik ölçüsü verdimmafoldumben
haziran 18de ilk provam var çamaşırınıda almam gerekiomuş haziran 18 kadar ne verdiysem verdimmafoldumben

canlarimmmmmmmm

oncelikle lachesiscigim en en en guzel elbiseler senin olsun canim benim

kuzucummmmmm cok tesekkruler canim benim de cok acik ortada prensesler gibi bi gelin olacaksin hic takma kafana sahane olacak:)) en en en en guzel gelinlikle senin olsun:))

anladım canım ama pek bir şey de yok toparlancak inceciksin zaten. aklinialirimsmile

sağol bir tanem Şeniz

ben kaçtım kızlar, malum misafir var öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

cok da yememissin ceyrtek kumpir ve bir lahmacun ne ki...
gozun aydin sonunda buldun french press.
Bu arada biz dun nisantasindan sirkeciye kadar yuruduk ve geri donduk..... gece nereye yattigimi bilemedimmmm....Bayagi bir sure de sirkecinde dolandik..... Bir tek tophanede nargile molasi verdikkkkk....yerimseniben
ayyyyyyyyyyy yanlarim felaket( bi de topuklu olacak ayagimda:))

ben goremedimmm...
kizlar ben d ekayinvalideme gidiyorum.... Yine light kek yaptim, kesin saman gibi gelecek onlara ama ben tattim guzeldi. Yine girmeye calisirim. bay bay

haziran 18 e kadar taş çatlasa 54 olurum oda çook zor..
aslında gelinlik daraltılıoda içinin çamaşırının şimdiden alındığını bilmiodum..
o biraz canımı sıktı

güle güle giyy fıstığımm ben göremedimm yaaa geçen günde foto koymuştum onuda görmemiştimm amaaaa:sinifsinif:

vallaa ben onu bunu bilmemm ayarla bişeyler bende görcemmmmaklinialirimsmile
kusum koydum da bayaa bekledim sonra sildim ahanda yine koydum hehe:)) yan omuz tam belli olmamis boyle bi seyleri var orda tek omzunda

bekliyoommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm-tatlicadiarzu-

haziran 18 e kadar taş çatlasa 54 olurum oda çook zor..
aslında gelinlik daraltılıoda içinin çamaşırının şimdiden alındığını bilmiodum..
o biraz canımı sıktı

kuzucum 18 hazirana bence 53 bile olursun sende spora biraz daha ağırlık ver sıkılaşma ile dahada etkili olur bayanssulusmile

çamaşır işini biraz daha araştır istersen bi hal yolu vardır belkiiCADIARZU

kuzucum 18 hazirana bence 53 bile olursun sende spora biraz daha ağırlık ver sıkılaşma ile dahada etkili olur bayanssulusmile

çamaşır işini biraz daha araştır istersen bi hal yolu vardır belkiiCADIARZU

lahana yağına tekrar başlıcam yasicim..

ilk provaya kadar her gün sürücem faydasını görmüştüm..

tek çarem o.

bir de yosun yağını dene istersen yağ parçalıyıcı özelliği varmış dün kk de okudumyerimseniben

lahana yağını bizzat denedim canım baya bi inceltme yaptı..

bilinçli olarak bıraktım acab bırakınca eskiye dönermi diye dönmedi:lepi:

bu yüzden gönül rahatlığıyla kullanabilirim..

teşekkür ederim yasicim senin tavsitenide dikkate alıcam biberiye yağı içinde aynısını diyoşaryerimseniben

önemli değil tatlımkaydirigubbakcemile5
yaa bende bir haftadır şu ölçü meselesine takmış durumdayım ben ölçülerimi içime çekmeden alırım sürekli
sence hangisi doğru kızımın beli içine çekmeden 61 beden ölcüsü 35 kotta 26 _27
benim fikrim içine çekmeden boshayallersmile

bende üşenmezsem denerim lahana yada yosun yağını bacaklarım çok kalın çünkü şu an kilomu beğeniyorum tek derdim sıkılaşmak artıkbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…