kusum koydum da bayaa bekledim sonra sildim ahanda yine koydum hehe:)) yan omuz tam belli olmamis boyle bi seyleri var orda tek omzunda
aaaaaaaaaaaaaa kuzucum ne kadar guzel seyler paylasmissin sen oyle:)) tebrik ederim ben de paylasiyim dun ve bugun alisverise gittim dun dugune giyecegim kiyafetimi aldim sonunda hem de cok cok ucuza sade ve sik giyince cok daha guzel duruyor:)) bugun de bi etek bi ust bi de mont aldim:))
ayyyyyyyyyyy canim nasillllllllllll metlu ettin anlatamma cunku renk benim hci dusunecegim bi renk degildi sanirim hic bu renkte kiyafetim olmadi ayy cok sevindim yaaa canim cok saolasin icine de boyle saran bi seyler giyecgim astar degil de digerinden toplasin diye :)
canlarimmmmmmmm
oncelikle lachesiscigim en en en guzel elbiseler senin olsun canim benim
kuzucummmmmm cok tesekkruler canim benim de cok acik ortada prensesler gibi bi gelin olacaksin hic takma kafana sahane olacak:)) en en en en guzel gelinlikle senin olsun:))
cok da yememissin ceyrtek kumpir ve bir lahmacun ne ki...hımm ben lightın tadını daha çok seviyorum aslında, zero da sıfır kalorisiyse ona geçebilirim, çünkü light kola ben de kilo yapmıyor.
Bu arada French Press aldım, gezmeye çıkmıştık, alışverişe falan, eşim Migrosta görmüş getirdi hemen, neden aklıma gelmediyse hiç Migros, akşam biberiyeli çayı onunla yaparım artık.
Ya dün o çayı içmedim diye bugün bir kilo fazla çıktım tartıda.
Bir de öğlen 1 lahmacun ile çeyrek kumpir yedim.
Kayınvalidem bizi baya baya yürüttü yakmışızdır umarım.
ayyyyyyyyyyy yanlarim felaket( bi de topuklu olacak ayagimda:))
canlarimmmmmmmm
oncelikle lachesiscigim en en en guzel elbiseler senin olsun canim benim
kuzucummmmmm cok tesekkruler canim benim de cok acik ortada prensesler gibi bi gelin olacaksin hic takma kafana sahane olacak:)) en en en en guzel gelinlikle senin olsun:))
aaaaaaaaaaaaaa kuzucum ne kadar guzel seyler paylasmissin sen oyle:)) tebrik ederim ben de paylasiyim dun ve bugun alisverise gittim dun dugune giyecegim kiyafetimi aldim sonunda hem de cok cok ucuza sade ve sik giyince cok daha guzel duruyor:)) bugun de bi etek bi ust bi de mont aldim:))
kusum koydum da bayaa bekledim sonra sildim ahanda yine koydum hehe:)) yan omuz tam belli olmamis boyle bi seyleri var orda tek omzunda
haziran 18 e kadar taş çatlasa 54 olurum oda çook zor..
aslında gelinlik daraltılıoda içinin çamaşırının şimdiden alındığını bilmiodum..
o biraz canımı sıktı
kuzucum 18 hazirana bence 53 bile olursun sende spora biraz daha ağırlık ver sıkılaşma ile dahada etkili olur bayanssulusmile
çamaşır işini biraz daha araştır istersen bi hal yolu vardır belkiiCADIARZU
lahana yağına tekrar başlıcam yasicim..
ilk provaya kadar her gün sürücem faydasını görmüştüm..
tek çarem o.
bir de yosun yağını dene istersen yağ parçalıyıcı özelliği varmış dün kk de okudumyerimseniben
önemli değil tatlımkaydirigubbakcemile5lahana yağını bizzat denedim canım baya bi inceltme yaptı..
bilinçli olarak bıraktım acab bırakınca eskiye dönermi diye dönmedi:lepi:
bu yüzden gönül rahatlığıyla kullanabilirim..
teşekkür ederim yasicim senin tavsitenide dikkate alıcam biberiye yağı içinde aynısını diyoşaryerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?