mrb,dünkü gazete okuduğum,Ender Saraç'tan güzel bilgiler:
Aç kalmamak elinizde
1) Sık sık yeşil elma, zerdeçal, nane kokularını koklayın.
2) Asla uzun süre aç kalmayın. Mutlaka ara öğünler yapın.
3) Yemeklerden 10 dakika kadar önce ıhlamur, mate karışım çayı için.
4) Gün içerisinde ara öğünlerde yulaflı büsküvi, müsli, yulaf ezmesi, kepekli ürünler gibi tok tutucu ara öğünlere ağırlık verin.
5) Kan şekerini hızla yükselten beyaz un ve beyaz şekerli gıdalardan kaçının. Bu gıdalar daha hızlı acıktırır.
6) Organik krom hapları kan şekerinin dengelenmesine ve açlık tatlı krizlerine yardımcı olabilir.
7) Yemekleri yerken uzun uzun çiğneyin. Çok hızlı bir şekilde sofradan kalkmayın.
8) Elma kabuklarındaki pektin maddesi tokluk hissinin sağlanmasına yardımcı olabilir. Bu nedenle ara öğünlerde veya çok açıktığınızda kabuklu yeşil elmayla birlikte bir avuç tuzsuz leblebi tüketin.
9) Yine acıkmaya karşı ara öğünde 1 büyük bardak ılık light süt içerisine iki çorba kaşığı yulaf ezmesi koyarak yiyin.
10) Mercimek, nohut, börülce, barbunya gibi bakliyatlar, haşlanmış tavuk eti, balık buğulama, yağsız ızgara köfte, yumurta beyazından omlet, hindi şiş uzun süre size tok tutarak kolay acıkmanıza engel olabilir.
Cnm yediklerini gözden geçir derim bi yerde bişiyi atlıyo olabilirsin az yiyosundur mesela (bu hatayı ben yaptım biliyorum ama benim de 50-53 arası çok yavaş geçti cnm kaç ay aldı valla 300 gr 300 gr gidiyodu) moral bozmak yok yola devam
Amaç sağlıklı beslenmek tatlım tabii ki yiceksin ama kızıp 1 paket yemeseydin
yediysen de yak bence metabolizmayı şaşırtmış olursun hem
kaydirigubbakcemile5
Kızlar mens oldum ağrıdan ölüyorum ilaç içmicem diye laptop ı kucağıma aldım karnıma koydum hem yazıyorum hem karnımı ısıtıyorum işe yaradı sanırım
sağlıklı yaşam kanıma işledi ilaç da içesim gelmiyo
bu arada bugün spor yapamadım sabah akşam yürüdüm ama opuyorumnanaktan
bugün yediklerim ve yaptıklarım:
sabah 1 büyük bardak sirkeli su ve yeşil çay
kahvaltıyı iş yuerinde yaptığım için 1 küçük tost yedim(aldığım yer iç malzemesini koklata koklata koyuo o yüzden içim rahat)
arada bi ince ve küçük dilim ekmeğin üzerine 1 tane salam ve ince bi dilim kaşar yedimçok canım çekti napayım...
saat 3buçuk 4 gibi de 2 yumurtayla (yumurtalar küçüktü) güsel bi yumurta salatası yaptım bol acılı 2,5 dilim ince iice kızarmış bi ekmekle beraber.
biraz önce de 3 tane kayısı yedim ve bugünki yeme işlevini bititrmiş bulunmaktayım.
koçum bu akşam söz sporumu yapacam 1 saat,gene yatmadan önce sirkeli suyumu ve yeşil çayımıda içicem.
essitalopramm cığım hoş geldinn, yaakşam sen bana bişeyler yazmışınn,ben yeni gördümm kusura bakmaaa...
bu arada,nickini azıda bile zor yazdımm,,sözle nasıl telaffuz ederim bilnmemmm...
Hoşbulduk canımmm önemli değil, anında cevap yetiştirecek halin yok ya
Bu arada bel ölçünü keşke yazmasaydın valla nazarım değer benim bel en ince yeri 72 cm:tomato:
Sporu da sen nasıl yapıyorsun öyle, inanılmazsın yaa çok yoğun çalışıyorsun terminatör gibi vurduğunu devirirsin sen bu gidişle vereliniortak Valla tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Örnek alıyorum seni kendime
mrb yasemicimm,
ya ben de geçmişi, okuudmm akşamm,bazı youmalrı kaçırmışımmm,mesle senin selamını onlara cevap yazıyodummm..uzak geçmişi okurken,yakın yazılanlarıı okummmaışımm,yeni görüdmm.süperimm valaaa..aynı anda 4-5 kişiye vevap var ya ondan yapmaya çalışıyomm,bakim beceerbilcekmiiym....
ruşeyme nee kii
ayyy,, becerememişim kliiii,,,,hep alıntıları yapamADIM,COPY PASTE YAPTIMMMM,kapasitemi zorlamayımmmm ayyyyyyyyy
bu aradaa,bel ölçümüyle ilgili bilgi veremmm:kendime dün cici bi elbise diktirmek için terzideydimmm,ölçülerimi aldıı ev benim 62 ölçtüğüm belimi 644 ölçtüü ve içime çekmedennn,ben hep içime çekip ölçüyodummm..,yuhhh amaa, resmen 2cmm oynuyooo.....göbek deliği hizasından aldıı..(ben de ordan alıyodummm)
sağol caım yaa,benim evde boş zamanım çok olduğu içinn yapıyorumm.odama kapanır,hiç çıkmammm.1 aydır yapıyorummm,eskiden su almaya bile kalkmazdımm,okulda sürekli çocuklara getirditmeye alıştığım içinn,evde de çok üşengeçimdir....amam artıkk,hiç em,r vermiyorumm,hep kendimm yapıyorum işlerimiiii..cici kız oldummmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?