50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb,dünkü gazete okuduğum,Ender Saraç'tan güzel bilgiler:
Aç kalmamak elinizde

1) Sık sık yeşil elma, zerdeçal, nane kokularını koklayın.

2) Asla uzun süre aç kalmayın. Mutlaka ara öğünler yapın.

3) Yemeklerden 10 dakika kadar önce ıhlamur, mate karışım çayı için.

4) Gün içerisinde ara öğünlerde yulaflı büsküvi, müsli, yulaf ezmesi, kepekli ürünler gibi tok tutucu ara öğünlere ağırlık verin.

5) Kan şekerini hızla yükselten beyaz un ve beyaz şekerli gıdalardan kaçının. Bu gıdalar daha hızlı acıktırır.

6) Organik krom hapları kan şekerinin dengelenmesine ve açlık tatlı krizlerine yardımcı olabilir.

7) Yemekleri yerken uzun uzun çiğneyin. Çok hızlı bir şekilde sofradan kalkmayın.

8) Elma kabuklarındaki pektin maddesi tokluk hissinin sağlanmasına yardımcı olabilir. Bu nedenle ara öğünlerde veya çok açıktığınızda kabuklu yeşil elmayla birlikte bir avuç tuzsuz leblebi tüketin.

9) Yine acıkmaya karşı ara öğünde 1 büyük bardak ılık light süt içerisine iki çorba kaşığı yulaf ezmesi koyarak yiyin.

10) Mercimek, nohut, börülce, barbunya gibi bakliyatlar, haşlanmış tavuk eti, balık buğulama, yağsız ızgara köfte, yumurta beyazından omlet, hindi şiş uzun süre size tok tutarak kolay acıkmanıza engel olabilir.

tatlışım selamm güzel bilgiler kaydirigubbakcemile5
bende ruşeyme başladım dünden beri ara öğünde yoğurda karıştırıyorum ama şu hohut ve mercimeğide ihmal etmemem lazımmyerimseniben

öptüm şekerim olumunekankayizsmile

mrb yasemicimm,
ya ben de geçmişi, okuudmm akşamm,bazı youmalrı kaçırmışımmm,mesle senin selamını onlara cevap yazıyodummm..uzak geçmişi okurken,yakın yazılanlarıı okummmaışımm,yeni görüdmm.süperimm valaaa..aynı anda 4-5 kişiye vevap var ya ondan yapmaya çalışıyomm,bakim beceerbilcekmiiym....

Nesme, afedersin kuzum sen nerenden kilo vereceksin allasen? Zaten 52 kilocuksun yahu. Vücudun o azıcık kiloyu senin gazabından korumaya çalışıyor bence? Sen savaştıkça o da seninle savaşıyor. Yok yetmez illa daha da zayıf olmam çöp adam olmam cin ali olmam lazım diyorsan, daha sık ye, mideni sürekli birşeylerle meşgul et ve daha çok hareket et.
yaa kalçamda var faz<llaıkkkk gitmedii bir türlü,,,ben dee taktımmm napimmmmmmm,o kadar çöp değilimm kızzzzzz vallalaaa şişmann adayıyımmmmm,evet harekett yapmayaya çalışıyommm ,bakalıomm inş.verriririmmmmmm...bilmiyorumkismile

hoşgeldin fıstığımm özlemişim yavvvvv pişman olmaa hayatım senin kilon kalçada o yüzden zor oluyo benimde öylee çünküü

mrb,ben de özledimm valala,1 gün girmeyinceee özleniyıoo...sanıırmm kalçadan dolayııı,neysee kaderdaşımm beraberr verirriizzz herldee.....

canımm ya yeni gördümm yorumunuuuu...geçmişş olsunnn..inşalalhh verririmm yaa,geçtii gerçii bugünn moral bozukluğu kalmadıı,sadece tartılamamm kararı aldımmm....

bugün yediklerim ve yaptıklarım:
sabah 1 büyük bardak sirkeli su ve yeşil çay
kahvaltıyı iş yuerinde yaptığım için 1 küçük tost yedim(aldığım yer iç malzemesini koklata koklata koyuo o yüzden içim rahat)
arada bi ince ve küçük dilim ekmeğin üzerine 1 tane salam ve ince bi dilim kaşar yedim çok canım çekti napayım...
saat 3buçuk 4 gibi de 2 yumurtayla (yumurtalar küçüktü) güsel bi yumurta salatası yaptım bol acılı 2,5 dilim ince iice kızarmış bi ekmekle beraber.
biraz önce de 3 tane kayısı yedim ve bugünki yeme işlevini bititrmiş bulunmaktayım.
koçum bu akşam söz sporumu yapacam 1 saat,gene yatmadan önce sirkeli suyumu ve yeşil çayımıda içicem.

bu aradaa,bel ölçümüyle ilgili bilgi veremmm:kendime dün cici bi elbise diktirmek için terzideydimmm,ölçülerimi aldıı ev benim 62 ölçtüğüm belimi 644 ölçtüü ve içime çekmedennn,ben hep içime çekip ölçüyodummm..,yuhhh amaa, resmen 2cmm oynuyooo.....göbek deliği hizasından aldıı..(ben de ordan alıyodummm)

mrb canım, sirke mide problemi olmayanlara öneriliyoo(diyetisyen demişti)biliyosundur daa,hatırlatayımm dedimmm..akşam yemiycen mii yemekkkk..bence yee,yatana kadar midenn kazınırr ay...

ben de yazayım menümü
uyanınca yeni karışık çayımdan 2 bardak+5 çilek
sabah- öğle beraberrr (yine geç kahvaltı)1 dilim çavdar ekme+zytin+peynir+haşlanmış yumurta+közlenmişş biber+patlıcanlı sallata+bol ot
ara: 1 türk ahvesi yanında 20 beyaz leblebi
ara:2 kayısı+10 erik
akşam:yine patlıcan slatasıı(sabah ki soğansız,sarımsaksız dı,bu soğanlı sarımsaklısıı)+yanında yoğurt
hareket:callan yaptımm erkendennnn(sabah)zorunlu hareketleri+kendim 5 dk ısınma yaptımm+tibet+300 ip atladım+ yatarken mekik+akşam da apilates düşünüyomm ya daa lesliii bilmiyommm,ya daa ütüüü....

essitalopramm cığım hoş geldinn, yaakşam sen bana bişeyler yazmışınn,ben yeni gördümm kusura bakmaaa...

Hoşbulduk canımmm önemli değil, anında cevap yetiştirecek halin yok ya
Bu arada bel ölçünü keşke yazmasaydın valla nazarım değer benim bel en ince yeri 72 cm:tomato:

Sporu da sen nasıl yapıyorsun öyle, inanılmazsın yaa çok yoğun çalışıyorsun terminatör gibi vurduğunu devirirsin sen bu gidişle vereliniortak Valla tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Örnek alıyorum seni kendime

sağol caım yaa,benim evde boş zamanım çok olduğu içinn yapıyorumm.odama kapanır,hiç çıkmammm.1 aydır yapıyorummm,eskiden su almaya bile kalkmazdımm,okulda sürekli çocuklara getirditmeye alıştığım içinn,evde de çok üşengeçimdir....amam artıkk,hiç em,r vermiyorumm,hep kendimm yapıyorum işlerimiiii..cici kız oldummmmm...

ruşeyme nee kii

ayyy,, becerememişim kliiii,,,,hep alıntıları yapamADIM,COPY PASTE YAPTIMMMM,kapasitemi zorlamayımmmm ayyyyyyyyy

heheehhhh kaydirigubbakcemile3 sende bendensinnnkaydirigubbakcemile5
bende o alıntı işini halaaa karıştırıyom yaaaasempatiksalakcinni

ruşeymm buğdayla alakalı bişeyy şu an unuttum vallaaa amaa inanılmaz yararları varmışşyerimseniben

bu arada bel ölçüne bitttiiiiiiiim yavvvvv:lepi: benim çooook çalışmam lazı9m çookk:1shok:

cici kızım benimmmmmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…