heheehhhh kaydirigubbakcemile3 sende bendensinnnkaydirigubbakcemile5
bende o alıntı işini halaaa karıştırıyom yaaaasempatiksalakcinni
ruşeymm buğdayla alakalı bişeyy şu an unuttum vallaaa amaa inanılmaz yararları varmışşyerimseniben
bu arada bel ölçüne bitttiiiiiiiim yavvvvv:lepi: benim çooook çalışmam lazı9m çookk:1shok:
şekerler ben kaçıyommmm
hayırlı olsun cnm..
kız fiziğin ne güzel olmuş ne yanı yaaa.. hiçbişin kalmamış valla..
elbisende çok şıkmış.. bide beni düşün bu kiloyla gelinlik ölçüsü verdimmafoldumben
haziran 18de ilk provam var çamaşırınıda almam gerekiomuş haziran 18 kadar ne verdiysem verdimmafoldumben
Sok diyete de kesinlikle karsiyiz, burada o tarz diyetleri uygulayan hickimseyi bilmiyorum ben. amacimiz ara ogunlerle birlikte 6 ogun yemek,herseyi yemek ama karbonhidrat ve sekeri sinirli tuketmek, saglikli beslenmek ve sporu aliskanlik haline getirmek. Zaten ortalama haftada 200-400 gram veriyoruz (bazen de hic vermiyoruz).Bu haftanin kocu olarak umarim aciklayabilmisimdir izledigimiz yolu..
Eğer diyet yapmayacaksan gün içinde yediklerinin kalorilerini yaz. Yaptığın spor da harcadığın kalori aldığından fazla olursa neden kilo veremeyesin ki? Başarılar dilerim.
Şok diyete karşıyız lafına bayıldım. Çünkü etrafımdaki bazı kadınlar/kızlar sanki kilo vermenin başka hiç bir yöntemi yokmuş gibi onu uyguluyorlar. Herhalde en kolayı o olduğu için ama o da kalıcı değil ki :sm_confused: . Yargılamıyorum tabi sonuçta etrafta sağlıklı beslenme/spor ile kilo vermeye teşvik eden pek kişi yok, onlar da bildikleri gibi yapıyorlar.Sok diyete de kesinlikle karsiyiz, burada o tarz diyetleri uygulayan hickimseyi bilmiyorum ben. amacimiz ara ogunlerle birlikte 6 ogun yemek,herseyi yemek ama karbonhidrat ve sekeri sinirli tuketmek, saglikli beslenmek ve sporu aliskanlik haline getirmek.
Buraya mı yazayım yoksa kendim mi günlük tutayım? Ama ben yediklerimin kalorilerini bilmiyorum cahilim bu konularda. Spor konusunda haklısın. Son birkaç senedir fazla hareket etmiyorum. Çok azıcık çabalasam biraz düzene girer vücudum herhalde. İşte bir türlü başlayamadım spora, tembellik :) . Artık bugün başlıyorum.Eğer diyet yapmayacaksan gün içinde yediklerinin kalorilerini yaz. Yaptığın spor da harcadığın kalori aldığından fazla olursa neden kilo veremeyesin ki? Başarılar dilerim.
mrb canım, sirke mide problemi olmayanlara öneriliyoo(diyetisyen demişti)biliyosundur daa,hatırlatayımm dedimmm..akşam yemiycen mii yemekkkk..bence yee,yatana kadar midenn kazınırr ay...
Pardon ya, bir türlü mesaj gönderildi olarak görünmedi bende birkaç kere gönderdim istemeden.
Mesajları nasıl sileceğimi de bilmiyorum yardım lütfen.[/QUO
AYYY SEN DE BENDENSİNN,,bren de bilmiyommm ama kalsınn ne olcakkii?
ama sen yapmışsınn alıntıyıııı,ben tek yapabiliyorummmm:kedi:bilmiyorumkismile
kız belimle ben 62 diye hava atardımmmm,artık havammm söndüü:CüvCüv: çalışş seninn de olurr,daha iyiisi olurrr güzelimmmm...
bu arada bel olcusu 64 cok cok guzel daha nolsun benimde 68
KUZUCUM sen spora devam et tartiya yansimasa bile sikilasma gorulur ve de cok guzel olur
YASEMNCIGIM gondereyim kuzum sana ozel mesajla :)
anacım kırk yılın başı kimse istemeden menümü yazam dedim oda bölüm hataa verdiiii :sm_confused:
sabah
2dlm ekmek
sahanda yumurta
öğlen
8 sigara böreği
turşu
ara
elma
akşam
2dlm ekmek
2 ad ızgara et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?