50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ama sen yapmışsınn alıntıyıııı,ben tek yapabiliyorummmm:kedi:bilmiyorumkismile
kız belimle ben 62 diye hava atardımmmm,artık havammm söndüü:CüvCüv: çalışş seninn de olurr,daha iyiisi olurrr güzelimmmm...

kuuzucuğumm ,üzülme yaai,bu kdaar vermişin kiloo verrişrsinn dahaaa 18 ine dahaa 3 haftadan çok varrrr..Rahat evrrisinn,hiç bozma moralini...opuyorumnanaktan

Şok diyete karşıyız lafına bayıldım. Çünkü etrafımdaki bazı kadınlar/kızlar sanki kilo vermenin başka hiç bir yöntemi yokmuş gibi onu uyguluyorlar. Herhalde en kolayı o olduğu için ama o da kalıcı değil ki :sm_confused: . Yargılamıyorum tabi sonuçta etrafta sağlıklı beslenme/spor ile kilo vermeye teşvik eden pek kişi yok, onlar da bildikleri gibi yapıyorlar.

Bu arada ben bayağı sağlıksız besleniyormuşum söylemesi ayıptır :) . Ne 6 öğünü ben bazen sadece 2 öğün yiyorum. Acıkınca yemeyi tercih edenlerdenim. Annem de ısrar etmese belki bir öğün yiyeceğim. Yok yapmam tabi öyle bir şey, sonra Nutcase üyemiz daimi çevrimdışıdır diye bir uyarı görürsünüz aman aman akannehir . Bundan sonra aralara meyva-ceviz falan eklemeye çalışacağım. Bugün başlıyorum, yardım için teşekkürler a.s. .

Eğer diyet yapmayacaksan gün içinde yediklerinin kalorilerini yaz. Yaptığın spor da harcadığın kalori aldığından fazla olursa neden kilo veremeyesin ki? Başarılar dilerim.

Buraya mı yazayım yoksa kendim mi günlük tutayım? Ama ben yediklerimin kalorilerini bilmiyorum cahilim bu konularda. Spor konusunda haklısın. Son birkaç senedir fazla hareket etmiyorum. Çok azıcık çabalasam biraz düzene girer vücudum herhalde. İşte bir türlü başlayamadım spora, tembellik :) . Artık bugün başlıyorum.

Bu arada imzalarınıza bayıldım, bayağı iyi kilo vermişsiniz hepiniz, gördükçe sanki ben vermişim gibi rahatlıyorum. Ben de bir tane hazırlasam iyi olur çok özendim.

Son olarak, benim de uyku düzenim bozuk. Bazen geceden hiç uyumayarak düzeltmeye çalıştım, birkaç sefer işe yaradı ama sonra yine eskisi gibi oldu. Bugünlerde yatağa tama saatimi yavaş yavaş geri almaya çalışıyorum, her gece yarım saat ya da bir saat. Ama sporun işe yaradığını öğrendiğime çok sevindim. Daha rahat düzene sokarım herhalde, çok teşekkürler.

Şok diyete karşıyız lafına bayıldım. Çünkü etrafımdaki bazı kadınlar/kızlar sanki kilo vermenin başka hiç bir yöntemi yokmuş gibi onu uyguluyorlar. Herhalde en kolayı o olduğu için ama o da kalıcı değil ki :sm_confused: . Yargılamıyorum tabi sonuçta etrafta sağlıklı beslenme/spor ile kilo vermeye teşvik eden pek kişi yok, onlar da bildikleri gibi yapıyorlar.

Bu arada ben bayağı sağlıksız besleniyormuşum söylemesi ayıptır :) . Ne 6 öğünü ben bazen sadece 2 öğün yiyorum. Acıkınca yemeyi tercih edenlerdenim. Annem de ısrar etmese belki bir öğün yiyeceğim. Yok yapmam tabi öyle bir şey, sonra Nutcase üyemiz daimi çevrimdışıdır diye bir uyarı görürsünüz aman aman akannehir . Bundan sonra aralara meyva-ceviz falan eklemeye çalışacağım. Bugün başlıyorum, yardım için teşekkürler a.s. .
Eğer diyet yapmayacaksan gün içinde yediklerinin kalorilerini yaz. Yaptığın spor da harcadığın kalori aldığından fazla olursa neden kilo veremeyesin ki? Başarılar dilerim.
Buraya mı yazayım yoksa kendim mi günlük tutayım? Ama ben yediklerimin kalorilerini bilmiyorum cahilim bu konularda. Spor konusunda haklısın. Son birkaç senedir fazla hareket etmiyorum. Çok azıcık çabalasam biraz düzene girer vücudum herhalde. İşte bir türlü başlayamadım spora, tembellik :) . Artık bugün başlıyorum.

Bu arada imzalarınıza bayıldım, bayağı iyi kilo vermişsiniz hepiniz, gördükçe sanki ben vermişim gibi rahatlıyorum. Ben de bir tane hazırlasam iyi olur çok özendim.

Son olarak, benim de uyku düzenim bozuk. Bazen geceden hiç uyumayarak düzeltmeye çalıştım, birkaç sefer işe yaradı ama sonra yine eskisi gibi oldu. Bugünlerde yatağa tama saatimi yavaş yavaş geri almaya çalışıyorum, her gece yarım saat ya da bir saat. Ama sporun işe yaradığını öğrendiğime çok sevindim. Daha rahat düzene sokarım herhalde, çok teşekkürler.

Pardon ya, bir türlü mesaj gönderildi olarak görünmedi bende birkaç kere gönderdim istemeden.

Mesajları nasıl sileceğimi de bilmiyorum yardım lütfen.

mrb canım, sirke mide problemi olmayanlara öneriliyoo(diyetisyen demişti)biliyosundur daa,hatırlatayımm dedimmm..akşam yemiycen mii yemekkkk..bence yee,yatana kadar midenn kazınırr ay...

midemle ilgili çok şükür biproblemim yok hayatım bel ölçümü sölesem eminim sende bana yeme derdin:kedi: ben bile buraya yazamam o kadar feci yani
senin belinin maşşalaahı varmış çok güsel bak bunla sevin bence maşşallah diyelim kırkbir kere

kocumuz yok ama gelince okur o yuzden menum geliyorrrrrrrrr (pazar oldugu icin aksam yemegi yogun o yuzden aralarla gecistirdim ama cok erken yiyoruz 4.5- 5 gibi

sabah
2 dilim ekmek
peynir
az recel

ara
1 muz

ara
1 elma

aksam (offf:)
ordek eti
haslama havuc
haslama brokoli
patates
beyaz havuc
kabak gibi bi sebze haslama
sutlu tatli (+ az turk lokumu az hurma)
1 tane de boyle ekmegimsi bi sey kucucuk

ayyyyyyy sisttim ama sebzeleri tadimlik dusunun canlar yaaa yazinca daha da buyudu gozumde:))

bu arada bel olcusu 64 cok cok guzel daha nolsun benimde 68

KUZUCUM sen spora devam et tartiya yansimasa bile sikilasma gorulur ve de cok guzel olur

YASEMNCIGIM gondereyim kuzum sana ozel mesajla :)

Nutcase evet aynen öyle düzenli spor yapınca erkenden uykusu geliyor insanın ve erkenden uyanıyorsun. Ben bilmiyordum bunu başıma gelince öğrenmiş oldum, çok memnunum. Ben bugün dünkü sporumdan dolayı çok yorgundum ve canım sürekli birşeyler yemek istedi nedense.. Allahtan evde kalorili birşey tutmuyorum yoksa çoktan indirmiştim mideye. Menümü yazayım, şöyleki;

sabah:

kepek ekmeğine yağsız kaşarlı tost+1domates

ara:
nescafe
1 yeşil elma
1 sütlü çay

Öğlen:
150 gr kadar yağsız haşlama ciğer
1 çay bardağı light yoğurt
1 dilim uno kepekli
1 nescafe

Ara:
1 kase yağsız yayla çorbası
1 salatalık
1 yeşil elma

Akşam:
1 kase yağsız yayla çorbası
100 gram ızgara et

yediklerim bu sefer fazla oldu ama açlıktan kazındım bugün nedense

hayatım ben burada bayaa eskiyiim e düşün yanii alıntı meselesini hala arada birbirine sokarımm ben bu işte öncüyüm

çalışıyom canım çalışıyommmgamyoncuiremsu laelaelaelaelae

bu arada bel olcusu 64 cok cok guzel daha nolsun benimde 68

KUZUCUM sen spora devam et tartiya yansimasa bile sikilasma gorulur ve de cok guzel olur

YASEMNCIGIM gondereyim kuzum sana ozel mesajla :)

benimde bel bugün itibarıyla 72 kalça 98 :1ninca:
gönder canım yaaaa bekliyommyerimseniben

sabah
2dlm ekmek
sahanda yumurta

öğlen
8 sigara böreği
turşu

ara
elma

akşam
2dlm ekmek
2 ad ızgara et

ulkerkcim (hala abla demiyorum:)) valla kocumuz zaten yorumlar ki sen de farkindasindir da ben ogle yemegini hic hic hic sevmedim tursudan da kacinmak lazim sigara boregi falan 1 tane tadimlik yeyip sonrasinda sebze neyim olsaydi yine olurdu da ne bilem valla bence CEZALIK hehhe:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…