50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kuzum ya biliyorum hafta sonu acayip karbonhidrat ağırlıklı hamur beslendim..
bu hafta sonuda böyle oldu :bbo:

o zaman canim benim icin bi 30 mekik cek de gel hadi bekliyorum hatta ben de cekeyim birazdan tekrar bulusalim ayyy 50 yapalim hadi sunu istersen 25 25 iki set halinde de yapabilirsin BEKLIYORUM kactim ben 50 mekik cekmeye :))

50 tane cektim ben ulkerkcim seni bekliyorum cektin mi:)))

canim valla ne oldugunu hic bilmiyorum turkiyede ne gordum ne yedim turkcesine bakinca da karsima beyaz yabani havuc cikti :))) ama tadi pek guzel cok seviyorum :))

ben geldimmmm ( yesa senden çaldım bunu :))

ben de mekik çekeyim az biraz yaa..

yesa bana da göndersene resminiiii :)))

gondereyim canim ayip ediyosunL:)) HAYDI HERKES 50 MEKIK CEKSIN DE GELSIN BEKLIYORUM

YESA +
ULKERK +
SPATZ +

hadi asagidakiler 50 tane cekmeden gelmeyin haaaaa:)

sense canim yeni gelmissin ama kusura bakma 50 mekik cekmeden almiyoruz

nesmekayacim hadi sende

kuzuuuuuu 50 mekik

misafirrrrrrr hadi bakalim bi 50 de sen hatta sen 60 cek misafirsin ya heh:)

çektim yesa ama karman çorman

20 yarım mekik zaten karın kaslarım acayip zayıftır benim
10 kalçadan ayaklar yukarıda iken itme (bu bayağı zorluyo)
20 gövdem arkaya doğru yarım yatırıp tekrar oturma

kuzucum zaten yarın normal yaşantıma dönecem inşallah...

oooooo super olmus canim ellerine saglik ayaklarina da karnina da her bi yerine

50 mekik cekmeden gelenler YAZMASIN heheh sanki babamin mali haa yok arkadas 50 mekik cekmeden gelenlere cevap yazmayalim dislayalim hehe

içime çekmeden göbek deliğinin birkaç santim üstünden aldılar benimkini

kuuzucuğumm ,üzülme yaai,bu kdaar vermişin kiloo verrişrsinn dahaaa 18 ine dahaa 3 haftadan çok varrrr..Rahat evrrisinn,hiç bozma moralini...opuyorumnanaktan

inş cnm yaopuyorumnanaktan

bu arada bel olcusu 64 cok cok guzel daha nolsun benimde 68

KUZUCUM sen spora devam et tartiya yansimasa bile sikilasma gorulur ve de cok guzel olur

YASEMNCIGIM gondereyim kuzum sana ozel mesajla :)

tamam yesacım kendime sıkı bir spor programı hazırladım zaten..
yarın başlıyorum :lepi:

hadi kırmıyım seni mekiğimi çekip geleyim sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Son düzenleme:
afferin kuzum o zaman hemen ekleyim 50 mekik cekipte gelenler

YESA +

ULKERK +

SPATZ +

KUZU +

OOOOOOOO sulecim hosgeldin de 50 mekik cekip de gelsen hadi bekliyoruzzzzzzzzzzzz canlar hadi yaaaaa liste kabarsin biraz hobaaaaaaaaaaaaaaaa:)

ooooo bravo kuzum darisi asagidakilere:))

yesaaaaaa kuzum çok şahane elbisennnnzemuszemus

sen de çok şahanesin ayrıca. fiziğin de, saçların dakaydirigubbakcemile3

Ağlamak istiyorum ya, o kadar özene bezene bir mesaj hazırladım. Sonra kopyaladım, kaç kere göndere tıkladım çalışmadı bende dalgınlıkla başka bir şey kopyaladım şimdi kaybettim mesajımı .

Neyse, sizin mesajlarınızla çok pis gaza geldim gidip 50 mekik çekicem bu sinirle 50 de şınav çekicem, sonra da gelip demin yazdığım mesajı tekrar yazıcam :-/.

tamda mekik muhabettinin üzerine gelmişim 45dk sporumu cillop gibi yaptım maşallah mekiğide baya baya abarttım dünki bel ölçümü gördükten sonra

sense canim yeni gelmissin ama kusura bakma 50 mekik cekmeden almiyoruz

nesmekayacim hadi sende

kuzuuuuuu 50 mekik

misafirrrrrrr hadi bakalim bi 50 de sen hatta sen 60 cek misafirsin ya heh:)

misafire de bulaştı yaaaa kaydirigubbakcemile3

ben sabah hallettim o işi canım valla mens olmuşum ilaç i.çmicem diye 2 gündür baygınlık geçirme evresindeyim bi de bugün midem tuttu şurubun evdeydi eve de 1 saat önce geldim içtim yeni geçti

Sonuç : ben çekmesem olmaz mı???? sırnaşık şey

yesaaaaaa kuzum çok şahane elbisennnnzemuszemus

sen de çok şahanesin ayrıca. fiziğin de, saçların dakaydirigubbakcemile3

ayyyyyyy canim o senin sahaneligin ama anneme resmi gonderdim himm sadeymis dedi sonra da fotografini gonderdim hih bu guzelmis dedi heheh anne ayni elbise ya diyorum :)))

Neyse, sizin mesajlarınızla çok pis gaza geldim gidip 50 mekik çekicem bu sinirle 50 de şınav çekicem, sonra da gelip demin yazdığım mesajı tekrar yazıcam :-/.

ooooooooooooo supermis canim hadi bekliyoruzzzzzzzzzz yuppiiii 50 (ELLI) MEKIK kaydirigubbakcemile2

merak ettim nerden bakıyoruz

Canim bi ara eklemistim de sildim kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…