50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zukseddin AFFERIN CANIM SANA

sense sabah cektin mi mekik bak kesin mi :)))

misafir 4 olmus adam topladi da geldi sanirim hehhe:)))

yesacım çok güzel olacaksın düğünde hihoyyythihoyyyt bende sadelikten yanayım daha zarif oluyor insan

zukseddin AFFERIN CANIM SANA

sense sabah cektin mi mekik bak kesin mi :)))

misafir 4 olmus adam topladi da geldi sanirim hehhe:)))

adam topladı 50 yi bölecek 4 e :)))

çektim callan yaptım callaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn ne diyosun hem de lesli üzerine

akşam da pilates yapacaktım ağrılar bitirdi beni ilaç almıcam diye inatlaştım alsanaalsanasmile
ya ben de görcem fotoyu yaaaa itik davranmayın bana yesaaaa fotonu göster banaaaaaaaaaa

hehheheh illaaaaaaaaaaa sense guldurdun kiz beni yok oyle saymiyorum 50serden ayyyy pardon 60ardan 4 le carp 240 mekik offf ne para eder haa heheh ayy sasirdim pardon

kuzucummmmmmmm insallah canim benimmmm gelinden bile guzel olacam heheh herkes bana bakacak ayyy yine sasirdim saka saka en guzel gelin olsun sonra ben:))

honk masallahhhhhh

YESA +

ULKERK +

SPATZ +

KUZU +

NESMEKAYA +

ZUDDEDDIN +

ULKERK +

bunlar ak listedekiler canlarim benimmmmm yuruyun beee aslanlarim kim tutar sizleri en citir siz olacaksiniz heyt beeeeee

SIMDI DE KARA LISTE GELIYOR

SENSEWITCHH

boooooooo:))

ben cilt bakımımıda yaptım birazdan yatıyorum yarın ancak akşama girebillirim nete çünkü sabahtan akşama kadar resimdeyim....ya ben tickerfactorydeki çizelgemi tekrar düzeltip yerine koyamıyorum

kız nutiiii seni kendime benzettimm,ben de 1 aydır burdatımm,halal alıntıı yapamıyommm,sen hiiiiç üzülmee,senden daha beter ben varım.......

Callan teyze mekik çekerken kafanızı öne arkaya sallamayın diyo dikkat kızlar....

YESAAAAAAAAAAAAAA nerde fotolar kızım yaaa ben de görcemm yaaa

Şu misafirleri ele geçirirsek pararyı vururz yesacan haydinnnnn son anons bunlar gel vatandaş gelll 50 mekik bunlar 60 ohhh 70 ohhhh 80 - 90 100 denizde yüz oh oh:roflol:

sense yaa sen bana cok iyi geliyorsun doktorumun yazdigi ilactaki etkin maddemsin benim hehhehe:))

ULKERCIGIMMMMMMMMMMM

canim simdi tickerini yaptin degil mi KOPYALARKEN EN SON png ile bitsin gerisini alma baslarken de http ile baslasin gerisini alma yapistir canim

yok canim amannnn de ne evlenmesi:))) amcamin kizi evleniyor da (benden de 1 yas kucuk soylemesi ayip) onun dugunune giyecek kiyafet yaa

HERKES CEKTI 50SINDEN ORTAYA KARISIK BI MEKIK HADI BAKALIMMMMMMMMMMMMM 50 bi iki 50 bi iki kalkiyorrr ayy iyice zivanadan ciktik haaa:)

ben cilt bakımımıda yaptım birazdan yatıyorum yarın ancak akşama girebillirim nete çünkü sabahtan akşama kadar resimdeyim....ya ben tickerfactorydeki çizelgemi tekrar düzeltip yerine koyamıyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php
burdann girinceee profiline imzanıı yapıştırırken,ticker laa başlayann yerin taammaını kopyalayıpp yapıştır.....

kızlar 90 kilo topiğinde fotolar var yorumlarınızı bekliyorum görüşlerinize ihtiyacım var3325 ve 3326. sayfalarda

Son düzenleme:
yok kusum ne 2inci 50si yahuuu yapmayanlara demistim ben hehe yeter de artar bile :)))

zalimi geldik canim bekleyin:)

eevt bir kez daha acı gerçöekle yüzyüzeyimmm.ben aynı anda 2 işi yapamıyorumm.not giriyorumm,burayı da takip ediyorummmmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…