50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Halıya baktım bayağı tozluymuş, ben de yere yatamadım. Sadece 50 ya da 60(sayamadım pardon ehe ehe) şınav çektim. Yalnız ben şınavı dizlerimi yere koyarak çekiyorum, bir videoda görmüştüm başlangıç için öyle daha iyi olur diye düşündüm.
Bir de Mehmet abimizin dediğine göre(Mehmet Öz yani) karnı içe çekerek yapmak lazımmış bu karın kası hareketlerini. Bir arkadaşım uyarmıştı beni bu konuda. Yine Mehmet abimizin dediğine göre 2 günde bir kas çalıştırıcı hareketler yapmak lazımmış, fakat esneme-germe-stretching artık ne halt deniyorsa o hareketlere, işte onlar her gün yapılabilirmiş.
kız nutiiii seni kendime benzettimm,ben de 1 aydır burdatımm,halal alıntıı yapamıyommm,sen hiiiiç üzülmee,senden daha beter ben varım.......

Bu Nuti ben miyim? sırnaşık şey Başkası adına cevap vermiş olmayayım da...

Ya ben alıntı yapamıyor muyum, ben yapabiliyorum sanıyordum, kafam karıştı şimdi...

canim sen nesmekayaya bakma bugun sasirdi o birazcik sanirim yasemncigimi kastediyor:))saka canim ha:))) valla korktum:)

valla mehmeticigm pek guzel soylemis bu karnini ice cekme mevzusu zaten hep dile getiriliyor her harekette karninizi ice cekin yururken bile derler bi arkadasimin karni dumduzdu dedim ne is dedi benim karnim portlemisti ama annem hep icime cekmemi soyledi anne sozu dinledimmm boyle oldu diye:)

baska ne demisti mehmetcigim hih iki gunde bir spor valla o da dogruymus kaslari dinlendirmek adina ama kaytarmaya biraz meyilli bi grup oldugumuz icin onu pek dile getirmiyoruz hehe:)) bi birakinca baslamasi zor oluyor bizde:)

Son düzenleyen: Moderatör:

ONEMLI NESMEKAYACIM VE YASEMNCIGIME DUYRULUR

1- ALINTI YAPMAK ISTENILEN MESAJIN SAG ALT KOSESINDE YAZAN ALINTI YAP BUTONUNA BASILIR

2-ACILAN PENCEREDE HIC BIR YERE DOKUNULMAZ HIC BIR SEY SILINMEZ

3- [ ] BOYLE ISARETLER GORECEKSENIZ KORKMAYIN SILMEYIN ONLARI DOST ONLAR

4- O IKINCI ISARETTEN SONRA BIR IKI SATIR ASAGIYA ININ MESAJINI YAZIN

hadi canlarim yuzumu kara cikartmayin

eger bunu ogrenirseniz 2.unite konumuz coklu alinti yapmak ama bunu bi yarim donem gorecegiz hehe:
)

ulennn yesaaa öldürdün yine beni gülmekten:roflol:

bunu biliyorummm çokl taneyyee cevpp veremmiyorummmmmbilmiyorumkismile burdakiii gülümsemem de tammm benlikkkkkk

ayyyyy aman da masallah aman da masallah cok super olmus canim ama bugun gecmesek coklu alintiya hi bak hem sen de yorgunsun kafan karisik biraz zaman gecsin zaman herseyin ilaci tamma mi anlastik mi:) ooooooooo afferin canim yaa once alintili mesaj ardindan normal mesaj bayaa iyi ha:))

amaninnnnnnnnnnnn DULCIIIIIIIIIIIIIII kusum iyi misin simdi:)

selam şekerler ben geldim.........söylemesi ayıp tatile gittikte bugün döndük.....bizim burda kaplıca var oraya gitik 4 günlüğüne.....bol bol yedik içtik ama hergün 2 saat yürüdük 1 saate yakın yüzdük.... amma velakin kilo almış olarak geri döndüm (((((

6 ayda vermeye çalıştığımı 2 haftada geri almış gördüm kendimi.....ve birden toparlanmaya karar verdim.......

yesacım 50 mekiğimi çektim bende birde 1000 defa göbeğimi çekip bıraktım

Merhaba kızlar opuyorumnanaktan

Nassınız eysiniz??? Bu sıralar pek giremedim, yeni arkadaşlar da gelmişler, hoşgelmişler...

Ben hala güzel beslenme programı oturtamadım, yeterince yeşil çay da içemediğimden şişkinlik oluyo, önümüzdeki günler telafi menüleri oluşturmazsam cuma günü tartıda çok çıkcam eyvahedigeldismile İyi ki varsınız olumunekankayizsmile siz olmasanız diyet falan çoktaaan unutup kilo alma yarışına girmiştim sempatiksalakcinni

ayyyyyyyyyyyyy canlarimmmmmmm hosgeldinizz

sulecimmmm sen 1 haftada toparlarsin canim onlar kalici kilolar degil ohhhh mis gibi valla ne guzel

valla mekik icin de ayriyeten tebriklerr

DULCIIIIIIIIIIIII yawrim eger hastaligin gectiyse 50 mekik cek de gel

YOKSA FORUM CEVAP YAZMAYIN DULCIYE DISLIYORUZ HEHHE bunu da scyllacigimdan ogrendim bi mesajinda yazmis ki 3 hafta kilo bildirim yapmayanlari dislicaz hehehe :)) illa scylalcigim sen adami oldurursun he:))

Yesacım cadıcım daha iyiyim, ateş problemi artık hiç kalmadı, zaten dışarıya çıkmaya engel bi problemim yoktu, boğazımın şişi de geçti ama hapşırık tıksırık başladı ve öksürme tam gaz devam. Daha yılın ikinci dondurmasını yedim, herhal bünye hassaslık yapıy :ecrin_bebek:

:ecrin_bebek:haklısınn,bugünnnn anlamamm günümdeyimmmm,akşamüsüt de annem demiş kii,,a dalda iki erikk varr demişşşş(evin önündeki ağaçtaa)ben de dedim kiii,sen heriflere miii bakıyosunnnnnnn.....(ben de yolda 2 herifff varr anladımm)bizimkilerr erkekk adamalarr geneldee HERİF derler de.....tabii bizzz ailece :sm_cool: koptukkkkkkkk

oooooooooo aslan gibiyim 50 mekik ne ki 150 cekerim diyosun heyt masallahh hadi canim cek de gel bekliyoruzzzzz :))

heheh nesme yaaaa super olmus valla he:))

kızlar be yatıyorum malum yarın mesai var........öpüyorum hepinizi....

Çekerim canım, seni mi kırcam ama şimdi ortam müsait değil, yatmadan önce söz, en alasından mekik çekcem kaydirigubbakcemile5

Ayy merak ettim geçmişi, destekliyom lachesisi kaydirigubbakcemile3 Ayrıca sen beni dışla, ben sana yine yazarım sempatiksalakcinni

hoşgeldinn,olsunnnn verşrssinn,veririzzzz,hallederizzzzzzzz...opuyorumnanaktan

sulecim iyi geceler canim gorusuruzz yarin

TAMAM FORUM DISLAMIYORUZ CEKECEKMIS MEKIK YATMADAN hehhe:)))) ayy yirim canim yaaa yaz tabiii :)) ben gideyim de bi mayali sutumu iceyim de geleyim :)))

hoş geldinn,,geçmiş olsunnnn,dikkat et kendineee,önce sağlık,sonra zayıflıkkk...bol bol c vit all kuşburnuu ,limonnn,yeşilbiberrrr...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…