kız nutiiii seni kendime benzettimm,ben de 1 aydır burdatımm,halal alıntıı yapamıyommm,sen hiiiiç üzülmee,senden daha beter ben varım.......
Ağlamak istiyorum ya, o kadar özene bezene bir mesaj hazırladım. Sonra kopyaladım, kaç kere göndere tıkladım çalışmadı bende dalgınlıkla başka bir şey kopyaladım şimdi kaybettim mesajımı.
vett snan yazdımmm o yazıyıı daaaa,benn alıntı yaparkennn kopyaladınnn sandımmmmmmmmbilmiyorumkismile,,vaalllaa senn yesaa nın dediğii gibibi banaaa aldırmma bugünnn cidiiiii hiç bişeyiii tammm anlamadımmmmm,,diyosun kiii anlaamdınn daa niye yazdınn,,,napiimmmmm hoşummaa gidiyoooooooozemuszemus,not düşünürkenn,,,burayı okuyuppp yorumm yapıyommm kendiii çapımdaaaaaaaaaaaaaaaklava:
ONEMLI NESMEKAYACIM VE YASEMNCIGIME DUYRULUR
1- ALINTI YAPMAK ISTENILEN MESAJIN SAG ALT KOSESINDE YAZAN ALINTI YAP BUTONUNA BASILIR
2-ACILAN PENCEREDE HIC BIR YERE DOKUNULMAZ HIC BIR SEY SILINMEZ
3- [ ] BOYLE ISARETLER GORECEKSENIZ KORKMAYIN SILMEYIN ONLARI DOST ONLAR
4- O IKINCI ISARETTEN SONRA BIR IKI SATIR ASAGIYA ININ MESAJINI YAZIN
hadi canlarim yuzumu kara cikartmayin
eger bunu ogrenirseniz 2.unite konumuz coklu alinti yapmak ama bunu bi yarim donem gorecegiz hehe:)
ulennn yesaaa öldürdün yine beni gülmekten:roflol:
ONEMLI NESMEKAYACIM VE YASEMNCIGIME DUYRULUR
1- ALINTI YAPMAK ISTENILEN MESAJIN SAG ALT KOSESINDE YAZAN ALINTI YAP BUTONUNA BASILIR
2-ACILAN PENCEREDE HIC BIR YERE DOKUNULMAZ HIC BIR SEY SILINMEZ
3- [ ] BOYLE ISARETLER GORECEKSENIZ KORKMAYIN SILMEYIN ONLARI DOST ONLAR
4- O IKINCI ISARETTEN SONRA BIR IKI SATIR ASAGIYA ININ MESAJINI YAZIN
hadi canlarim yuzumu kara cikartmayin
eger bunu ogrenirseniz 2.unite konumuz coklu alinti yapmak ama bunu bi yarim donem gorecegiz hehe:)
ayyyyy aman da masallah aman da masallah cok super olmus canim ama bugun gecmesek coklu alintiya hi bak hem sen de yorgunsun kafan karisik biraz zaman gecsin zaman herseyin ilaci tamma mi anlastik mi:) ooooooooo afferin canim yaa once alintili mesaj ardindan normal mesaj bayaa iyi ha:))
amaninnnnnnnnnnnn DULCIIIIIIIIIIIIIII kusum iyi misin simdi:)
DULCIIIIIIIIIIIII yawrim eger hastaligin gectiyse 50 mekik cek de gel
YOKSA FORUM CEVAP YAZMAYIN DULCIYE DISLIYORUZ HEHHE bunu da scyllacigimdan ogrendim bi mesajinda yazmis ki 3 hafta kilo bildirim yapmayanlari dislicaz hehehe :)) illa scylalcigim sen adami oldurursun he:))
selam şekerler ben geldim.........söylemesi ayıp tatile gittikte bugün döndük.....bizim burda kaplıca var oraya gitik 4 günlüğüne.....bol bol yedik içtik ama hergün 2 saat yürüdük 1 saate yakın yüzdük.... amma velakin kilo almış olarak geri döndüm(((((
6 ayda vermeye çalıştığımı 2 haftada geri almış gördüm kendimi.....ve birden toparlanmaya karar verdim.......
yesacım 50 mekiğimi çektim bende birde 1000 defa göbeğimi çekip bıraktım
Merhaba kızlar opuyorumnanaktan
Nassınız eysiniz??? Bu sıralar pek giremedim, yeni arkadaşlar da gelmişler, hoşgelmişler...
Ben hala güzel beslenme programı oturtamadım, yeterince yeşil çay da içemediğimden şişkinlik oluyo, önümüzdeki günler telafi menüleri oluşturmazsam cuma günü tartıda çok çıkcam eyvahedigeldismile İyi ki varsınız olumunekankayizsmile siz olmasanız diyet falan çoktaaan unutup kilo alma yarışına girmiştim sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?