50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben dün gece hiç uyumadım gece 1 den 7 ye kadar tv başında pinekledim arada müzik falan dinledim ve bi yanlış yaptım sabah saat 6 ta makarna yapıp yedim zaten bi tabaklıklı yedim gitti kaç gündür tek öğünle besleniyodum bi değişiklik oldu sırnaşık şey bugün öğlende 1 de kalktım bi limon yedim su içtim o kadar makarnayı eritmem laızm mekik çekiyorum Çok üzgünüm çoook

mrba bugün yine spor yaptım tam 70 dk (nazar değmesin ) maşşallah deyın kızlar nooooooolur opuyorumnanaktan umarım bu sefer 100 gr dan fazla veririmzemuszemus rejimede devam bakalım ne olacak belki farkettiyseniz şimdiye kadar hiç kilomu yazmadım çevremdekilerden dolayı inat edip söylemiyordum onlarda meraktan çatlıyorlar dı:dilcikar: ama çarşamba açıklamayı düşünüyorum:jeyyar: dıskalifıye olmamak için

bu arada twetty sporunda fazlası fayda etmıo bosa caba harcamıs oluyoruz ..bılgın olsun dıye dıorum ....
ayrıca her carsamba kılo bıldırımı yapıoruz emmee bn cok agır kılo verırımm yanı kılomdakı degısmeler genelde 3 haftda bır olur solım baştan :))

selam 70 dk spor yapıyorum derken öyle beni kan ter içinde bırakacak şekilde spor yapmıyorum canım eeeeeeee artık genç kız değilim öyle sadece diyet yaparak kilo verim o eskidendi biraz efor sarfetmek lazım yoksa olmuyo malesef kaydirigubbakcemile2

bugün yedikleri klasik kahvaltı
öğlen salata çubuk
arada yoğurt çubuk
akşam karpuz 1 dilim ekmek
yürüyüş yaptım
bol bol su içtim
şimdide 1 tane şeftali yiyorum

arkadaslar mrh bende bugun katılayım aranıza kabul ederseniz ( 1.68 boy acken 57 tokken 58 kilom var :)) 52-53 e düşmek istiorum..banada yardımcı olursanız sevinirim..önerilerinizi bekliorum..bu arada özellikle benm belimin yan taraflarında cok fazlalık var düşük bel kot pantolonlardan sonra kaldı bunu azaltmak için ne yapabilirim ( herkeslere kolay gelsin..

hg aramıza

az yiycem sağlıklı beslenicen bide en önemlisi spor yapıcaksınn kaydirigubbakcemile5

inşllh istediğin kiloya düşersin

Tweety spor yapıyor olman çok güzel :) fakat ne yapıyorsun .. aerobik , step ya da aletli jimnastik ?? hangisi

Selaaaaaaam tekrar
Bugün saat 22:30 'a kadar rejımım süpper gıdıyordu ama 22:30 2 avuç çekirdek yedim
neyse
Bugün yedıkerımı yazıyorum

Sabah Kahvaltı
Domates - Karpuz bi kaç tane Kiraz 2 tane de zeytin

Günün younlugundan 2 kez ara öğünümü kaçırdım
saat 12:00 de 2 bardak su
ve sonrasında domates ve biberle pişirilmiş fasulye yemegı ama tuzsuz ve yağsız ve lezzetli :)
sonra ki ara öğünümde 2 adet domates ve 2 tane biber
daha sonra kı oğünümde karpuz
daha sonra kı oğünümde gene karpuz
bir ara 1 küçük parca börek yedim ama çok ufak
saat 17:30'da tekrar fasulye yemegımden
1 saat sonra bı kaç tane kıraz
saat 19:45 gıbı eve geldıgımde 2 adet yemek içinde pişmiş soğan yedım severım ve annem benım için yemege atmıs yemeden olmazdı ..
ha bu arada saat 9'a kadar 1.5 lt su içtim
sonrasında da şimdiye kadar 2 lt daha içtim ..

saat 24:00 de ise bi kaç tane kiraz ve bı kaç adet üzüm 1 tane kayısı
meyveyı gordummu dayanamam
neyse işte bugunu de böyle bıtırıdm :)

Selaaaaaaam tekrar
Bugün saat 22:30 'a kadar rejımım süpper gıdıyordu ama 22:30 2 avuç çekirdek yedim
neyse
Bugün yedıkerımı yazıyorum

Sabah Kahvaltı
Domates - Karpuz bi kaç tane Kiraz 2 tane de zeytin

Günün younlugundan 2 kez ara öğünümü kaçırdım
saat 12:00 de 2 bardak su
ve sonrasında domates ve biberle pişirilmiş fasulye yemegı ama tuzsuz ve yağsız ve lezzetli :)
sonra ki ara öğünümde 2 adet domates ve 2 tane biber
daha sonra kı oğünümde karpuz
daha sonra kı oğünümde gene karpuz
bir ara 1 küçük parca börek yedim ama çok ufak
saat 17:30'da tekrar fasulye yemegımden
1 saat sonra bı kaç tane kıraz
saat 19:45 gıbı eve geldıgımde 2 adet yemek içinde pişmiş soğan yedım severım ve annem benım için yemege atmıs yemeden olmazdı ..
ha bu arada saat 9'a kadar 1.5 lt su içtim
sonrasında da şimdiye kadar 2 lt daha içtim ..

saat 24:00 de ise bi kaç tane kiraz ve bı kaç adet üzüm 1 tane kayısı
meyveyı gordummu dayanamam
neyse işte bugunu de böyle bıtırıdm :)

mlis, parafin yalnızca ter atmanı ve bı kaç sanal sn ıncelmenı sağlar belkı bıraz sıkıştıırr ama sonra gevsersın tekrar ..yani yaptıgı seyler sanal olur.. bızde çok yaptık .annem ,ben ablam ooooooo hemde annem aylarca yaptı ..ama cıx faydası gecıcı ha selulıt varsa bıraz toparlar..
İçerden temızlıceksın kılonu dışardan yalnızca dış yuzeyı parlatır ve cilalarsın .. :) sağlıklı beslenerek rejimine devam :) bol Su içmek kaidesiyle :)

Tweety spor yapıyor olman çok güzel :) fakat ne yapıyorsun .. aerobik , step ya da aletli jimnastik ?? hangisi

selam bnr spor olarak nivea body cd var onu yapıyorum ısınmalardan sonra 20 30 dk gücüm nekadar yeterse stepperıma biniyorum birde step tahtası almıştım bir zamanlar onu da kullanıyorum ara da bir :dance bitince tekrar cd ye kaldığı yerden devam ediyorum kol hareketleri karın sırtve bacak hareketlerri var ardından streç ve bitişsüprizzzzz bu kadar canım çok seviyorum spor yapmayı:dance: ama bukadar spor yapmama rağmen yine hiç kilo vermemişim eskiden haftada 2 kg verirdim artık hiç veremiyorum neden anlamıyorum :uhm:ama pes etmicema.s.

kızlar günaydın
yediklerimi yazamycam sanırım
yazarsam kesin dayakyerim sizdenmafoldumben
tek tesellim hala aynı kilodayım

günaydın arkadaşlar
bende dün yediklerimi yazayım
öğleni biras abarttım ama daha yeniyim dayanamadım :))

kahvaltı:
bir adet kepek ekmek
5 tane zeytin
3 dilim salatalık
1 dilim domates
küçük bi dilim beyaz peynir
bi bardakta çay

ara:
3 tane mavi yeşil lıght bisküvi

Öğlen:
1 tane lahmacun
yarım bardak meyve suyu
bir porsiyon salata

ara:
su içtim bol bol :)

akşam:
yarım tabak yaprak sarması (dayanamadım napim :)
bir kase yoğurt

ara:
1 dilim gofret

nasılım sizce abartmış mıyım :)

slm kızlar bnde aranıza yeni katıldım 1.60 boyum ve 49 kiloyum ama yanlarımda o iğrenç yağlardan var:gitme: sporla bide dietle vermeye çalışıorum..kıyafetle zayıf görünüorum ama bikiniyle değilkaydirigubbakcemile3 tweety spor yapmaya başladım kile veremedim demişssin..cnm bnde ilk başladıımda aynı sorunu yaşamıştım..kaslar ilk spora başlandığı zaman şişiyor cnm sen yağ yakıosun ama kiloda bunu göremiosun çünkü o boşluğu kasın dolduruo..hatta kilo alanlar bile varmış ilk başlandığında..zamanla veriosun ama sakın vazgeçme derim benalkisalkisalkis

ilgilendiğin için sağol aygush cum ama ben spora yeni başlamadım ki 6-7 senedir yapıyorum çok düzenli olmasada hatta arık spor yapmadan kendime gelemiyorum öyle bişey oldum yani spor yapmassam halsiz halsiz dolanıyorum bütün günsenağlama

işte aradığım cevap buydu
sağol aygush
ben 1 ay düzenli spor yapmıştım. sadece1kilo verdim.
ama kıyafetlerime çok rahat olmaya başlamıştım.
demek ki kilo gitmese bile zayıflamışım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…