bu arada twetty sporunda fazlası fayda etmıo bosa caba harcamıs oluyoruz ..bılgın olsun dıye dıorum ....
ayrıca her carsamba kılo bıldırımı yapıoruz emmee bn cok agır kılo verırımm yanı kılomdakı degısmeler genelde 3 haftda bır olur solım baştan :))
arkadaslar mrh bende bugun katılayım aranıza kabul ederseniz( 1.68 boy acken 57 tokken 58 kilom var :)) 52-53 e düşmek istiorum..banada yardımcı olursanız sevinirim..önerilerinizi bekliorum..bu arada özellikle benm belimin yan taraflarında cok fazlalık var düşük bel kot pantolonlardan sonra kaldı bunu azaltmak için ne yapabilirim ( herkeslere kolay gelsin..
Tweety spor yapıyor olman çok güzel :) fakat ne yapıyorsun .. aerobik , step ya da aletli jimnastik ?? hangisimrba bugün yine spor yaptım tam 70 dk (nazar değmesin ) maşşallah deyın kızlar nooooooolur opuyorumnanaktan umarım bu sefer 100 gr dan fazla veririmzemuszemus rejimede devam bakalım ne olacak belki farkettiyseniz şimdiye kadar hiç kilomu yazmadım çevremdekilerden dolayı inat edip söylemiyordum onlarda meraktan çatlıyorlar dı:dilcikar: ama çarşamba açıklamayı düşünüyorum:jeyyar: dıskalifıye olmamak için
mlis, parafin yalnızca ter atmanı ve bı kaç sanal sn ıncelmenı sağlar belkı bıraz sıkıştıırr ama sonra gevsersın tekrar ..yani yaptıgı seyler sanal olur.. bızde çok yaptık .annem ,ben ablam ooooooo hemde annem aylarca yaptı ..ama cıx faydası gecıcı ha selulıt varsa bıraz toparlar..inş. başarırım 1 ay sonra sefgılımle görüşcem onu çok şaşırtmak istıom o yuzden çok çabalıom yosun yağı kabak lifi parafin fln hiç bişi bilmiodum hepsini burdan öğrendim herkese teşekkür edıom:enbuyukkk:
Tweety spor yapıyor olman çok güzel :) fakat ne yapıyorsun .. aerobik , step ya da aletli jimnastik ?? hangisi
selam bnr spor olarak nivea body cd var onu yapıyorum ısınmalardan sonra 20 30 dk gücüm nekadar yeterse stepperıma biniyorum birde step tahtası almıştım bir zamanlar onu da kullanıyorum ara da bir :dancebitince tekrar cd ye kaldığı yerden devam ediyorum kol hareketleri karın sırtve bacak hareketlerri var ardından streç ve bitişsüprizzzzz bu kadar canım çok seviyorum spor yapmayı:dance: ama bukadar spor yapmama rağmen yine hiç kilo vermemişim eskiden haftada 2 kg verirdim artık hiç veremiyorum neden anlamıyorum :uhm:ama pes etmicema.s.
slm kızlar bnde aranıza yeni katıldım 1.60 boyum ve 49 kiloyum ama yanlarımda o iğrenç yağlardan var:gitme: sporla bide dietle vermeye çalışıorum..kıyafetle zayıf görünüorum ama bikiniyle değilkaydirigubbakcemile3 tweety spor yapmaya başladım kile veremedim demişssin..cnm bnde ilk başladıımda aynı sorunu yaşamıştım..kaslar ilk spora başlandığı zaman şişiyor cnm sen yağ yakıosun ama kiloda bunu göremiosun çünkü o boşluğu kasın dolduruo..hatta kilo alanlar bile varmış ilk başlandığında..zamanla veriosun ama sakın vazgeçme derim benalkisalkisalkis
slm kızlar bnde aranıza yeni katıldım 1.60 boyum ve 49 kiloyum ama yanlarımda o iğrenç yağlardan var:gitme: sporla bide dietle vermeye çalışıorum..kıyafetle zayıf görünüorum ama bikiniyle değilkaydirigubbakcemile3 tweety spor yapmaya başladım kile veremedim demişssin..cnm bnde ilk başladıımda aynı sorunu yaşamıştım..kaslar ilk spora başlandığı zaman şişiyor cnm sen yağ yakıosun ama kiloda bunu göremiosun çünkü o boşluğu kasın dolduruo..hatta kilo alanlar bile varmış ilk başlandığında..zamanla veriosun ama sakın vazgeçme derim benalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?