50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sende benm gibi ceza ver kendine

3 gün ceza verdim kendime yemek yok :mymeka:

nasıl ceza yemek yok mu yanı olmaz kı ama vucudun kıtlık oldu sanıp yagı depolarsa gorursunkaydirigubbakcemile3 rejım sık ama az yemekle yapılır 3 ana öğün 3 ara öğün olması gerekır kı metabolızman hep calıssın yoksa durur tatlı yasak de yaglı yasak de seker un yasak de ama yemek yasak deme

GUNAYDIN KISLARRRRRRRRRRR

merhaba cnm,hoşgeldın sende...inşallah beraberce verıcez kıloları...........

moonserose dıkkat etmemısım ya sen samsundamısn?ben de Samsunlu'yum.........horon dedın içimi yaktın..ama carsmba gunu arkadsmn kınası var bende orda döktürecem :)))
kandiliniz mübarek olsun kızlar
cocostar saolasın senınde gecmıs kandılın mubarek olsun..inş. dualarımzda kabul olmustur...

Bu arada dıyetten bahsedeyım bırazda..h sonu tabıkı h ıcıne gore duzen bırazcık bozuluo,h sonları genelde ıkı ogun yıyorum..evde olmadıgım ıcın ozellıkle ztn 3 ogun yapamıorm...nyse....ben her nek dr h sonu dıyet dusunmıcem desemde normal bı yemek masasında bıle, mıdemı ve gozumu doymus hıssettıgımde, farkettımkı,eskısyle kıyaslaynca az yemısım..mesela 1 dilim kepek ekmegı + bır porsıyon(cok deıldı) tavuk sote + 5-6 kasık pilav ile cok doydum......evet dıyete gore cok yemek bu ama dıyetsız bır zmn ıcın ıyı.h sonuda dıyette deılım modundaydım ...cunku kuzenıme kalmaya gtmıstm...
vee buna ragmen sbh tartıda 58.200 cıktım cokk sevındımmm...benmkıde bole bı h sonuydu kızlarrrrrr

hanımlar günaydın hayırlı sabahlarrrrrrr nasılsınız bakalım umarım hepiniz iyisinizdir bu arada dün yazmaya unuttum herkesin geçmiş kandili mübarek olsun dualarınız kabul olsun ben de kahvaltımı ettim bi açim dedim pc yi bakim hanımlar neler yapmışlar neler yazmışlar aramıza yeni katılan arkadaş hoş geldin :1hug: hepinize sağlıklı kilo vermeler yağsız günler

ağır yemiycem tatlı zaten yememeye çalışıym yağlı zaten yemem hamur işi desen onalrı da hiç yapmıyorum
ben kendimi aç bırakmıyorum bırakamıyorum da zaten hemen ellerim titriyor ara öğünüm kesin oluyor

günaydınnlarrr
ben dün niyetliydim arkadaşlar akşama doğru de sevgilim pikniğe götürdü ee pikniğe gidipte mangal olmadan olmaz dediler ailesi de vardi :cokacımcoook:
ama oruç olduğum için yemedim bi dilim yiyebildim midem küçüldü sanırım az yiyorum artık akşam şekerim düştü doğal olarak bana özel pasta yapmıştı yengem bi dilimde ondan yedim dayanamayıp ama dengeledim ynede...
akşam tartılıcam bakalım noldumm :sosito:

merhaba şekerler,nasılsınız? benim bugün ödeme günüm acayip yoğunum.mermaidciğim sendemi samsunlusun canım çok sevindim.biz geçen ay samsunlu hatunlar olarak buluşmuştuk baktın mı resimlerimize? istanbulda yaşıyorsun sanırım samsuna gelirmisin sıksık?

cnm evet aılem samsunlu bn doğma büyüme üsküdar.....ama hemen hemen her yaz samsun a gıderız...samsunun merkezındenız sen? bu arada resımlerınızı gormedım hemen bakayım

selam kızlar

ben de yeniden aranızdayım. bu sefer yine çok feci azimliyim :) hala 57 kilodayım. hangi yöntemi kullanacağım konusunda kararsızım.. soğan suyu aklıma yattı biraz. akşamları da mümkün olduğunca az yemeye çalışıcam. haftada 2 gün spora gidiyorum. buna 1 gün de ben ilave edip evde spor yapayım diye planlıyorum. 55 olsam bile çok mutlu olucam şu aşamada..

hoşgeldn perılıev,umarım ıstedıgın sonuca ulasırsın..başarılar sana hihoyyyt bu arada soğan suyu ıle kendıne ezıyet etmktnse bence elma sırkelı suyu dene derım

Selam :)
Yenıden gelenlere hoşgeldini :) yeni gelenlere ıyı kı geldınız dıyorum :)

51.5 ıle uyanmaya basladım . yalnız söyle bır sorunum var . çevremde kı herkes daha kılo verme dıyor .. kararsız kaldım .. ramazana 50 ile 51 arasında gırmek ıstıyorum .. aslında uyguladıgım dıyeti kararında yaparsam zaten 50 ye düşmemem ımkansız degıl ama ben kararsızım 50 olsam mı olmasam mı .. ramazanda kılo almaktan korkuyorum .. bilmiorum karasız kaldım .. 51.5 um ama yemek yedıkten sopnra akşamları 52.5 oluyor bu da stres oluşturuyor bende .. aslında 50.5 olayım da ramazanda 1 kılo alsamda gene 52 olurum . ama bizimkiler kızıyor daha yeter dıye bılmıorum ..

bnr kafaya taktıgın 2 kg mı allah askına...sıkı bı dıyete gır 2 haftada ,bılemedin 3 haftada 2 kılo gıderrr
Mermaid ,cnm verip vermemekte kararsızım şu sıralar . herkes yeter bu kadar dıyor . yoksa yaptıgım rejim vermemı sağlar ama arada rejımı mı bozacak kılomu vermekte engelleyecek şeyler yapıyorum şu sıralar . acaba versemmı vermesemmı şu 2 kıloyu kafamı karıstıran nokta bu ..

hoşgeldin arkadaşım.bencede mermaidin dediği gibi kendine eziyet etme sirkeli su iç , diyet ve spor yap bence.

canım önemli olan senin mutluluğun,bu kilonla mutluysan bence korumaya bak,ramazanda ister istemez kilo alıyoruz onun için mühüm olan kilonu koruman bence.

mermaidciğim ben samsun merkezde yaşıyor ve çalışıyorum.bu senede gelecekmisin? geldiğinde haberim olsun buluşma haberlerine seninlede resim ekleyelim :))

merhaba kızlar
iyice koptum burdan
çok yoğunum.. giremiyorum bir türlü... kilom da takıldı kaldı... 52 civarı dolanıyorum ama düzgün rejim de yapmıyorum bu ara.. başlayacağım tekrar

selam kıslar
bugün yediklerim klasik kahvaltım
öğlen karpuz peyni
3 tane turşu
akşam karpuz
yürüyüş yaptım spor aletlerini yaptım

bozo superısn tebrık edıyorum..
moonserose bu arada resımlerınıze baktım......bırde h sonundakı dugun resımelrını gordumde kılo verdınmı kk bulusmasından bu yana bana vermıssın gıbı geldııı bır ayda........ıyı gorunuosun yanı
bu yaz samsuna gıtmıyoruz...kıbrısta dugunumz var samsun ve ıst olarak kıbrısta bulusacaz aılecek..oyuzdn bu yaz gelemıyorum cnm..gelsydm ama dedıgın gıbı yapardık super olurdu hemde

slm millet nasılsınız ben bıkaç hafta diyete ara verıcem çünkü tatıle gidıom ayyy kilo almasam bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…