sende benm gibi ceza ver kendine
3 gün ceza verdim kendime yemek yok :mymeka:
merhaba cnm,hoşgeldın sende...inşallah beraberce verıcez kıloları...........ben yeni katıldım aranıza
kilom 58 boyum 1,64. 4 kilo vermek istiyorum. aslında bir süredir düzenli yürüyüşler yapıyorum. zayıflamadım fakat kıyafetlerim olmaya başladı. bi hafiflik hissetmeye başladım.
sizinle birlikte bende verecem inşallah. zemuszemus
moonserose dıkkat etmemısım ya sen samsundamısn?ben de Samsunlu'yum.........horon dedın içimi yaktın..ama carsmba gunu arkadsmn kınası var bende orda döktürecem :)))merhaba hatunlar nasılsınız? ayy ayy ben çok yorgunum,dün akşam kuzenimin düğünü vardı işden koştur kuaföre ordan koştur düğüne eee düğünde de oturmayınca pestilim çıktı valla.horonu nteperken çok iyide sonradan çıkıyor acısı kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin birdilimpasta, neler yapıyorsun zayıflamak adına? evet bozocuğum biraz kaçırmışsın ama kendi cezanıda kendin veriyorsun tebrik ederim.hepinizin kandilini kutlar,dualarınızın kabul olmasını dilerim...
cocostar saolasın senınde gecmıs kandılın mubarek olsun..inş. dualarımzda kabul olmustur...kandiliniz mübarek olsun kızlar
nasıl ceza yemek yok mu yanı olmaz kı ama vucudun kıtlık oldu sanıp yagı depolarsa gorursunkaydirigubbakcemile3 rejım sık ama az yemekle yapılır 3 ana öğün 3 ara öğün olması gerekır kı metabolızman hep calıssın yoksa dururtatlı yasak de yaglı yasak de seker un yasak de ama yemek yasak deme
merhaba şekerler,nasılsınız? benim bugün ödeme günüm acayip yoğunum.mermaidciğim sendemi samsunlusun canım çok sevindim.biz geçen ay samsunlu hatunlar olarak buluşmuştuk baktın mı resimlerimize? istanbulda yaşıyorsun sanırım samsuna gelirmisin sıksık?
selam kızlar
ben de yeniden aranızdayım. bu sefer yine çok feci azimliyim :) hala 57 kilodayım. hangi yöntemi kullanacağım konusunda kararsızım.. soğan suyu aklıma yattı biraz. akşamları da mümkün olduğunca az yemeye çalışıcam. haftada 2 gün spora gidiyorum. buna 1 gün de ben ilave edip evde spor yapayım diye planlıyorum. 55 olsam bile çok mutlu olucam şu aşamada..
Mermaid ,cnm verip vermemekte kararsızım şu sıralar . herkes yeter bu kadar dıyor . yoksa yaptıgım rejim vermemı sağlar ama arada rejımı mı bozacak kılomu vermekte engelleyecek şeyler yapıyorum şu sıralar . acaba versemmı vermesemmı şu 2 kıloyu kafamı karıstıran nokta bu ..bnr kafaya taktıgın 2 kg mı allah askına...sıkı bı dıyete gır 2 haftada ,bılemedin 3 haftada 2 kılo gıderrr
selam kızlar
ben de yeniden aranızdayım. bu sefer yine çok feci azimliyim :) hala 57 kilodayım. hangi yöntemi kullanacağım konusunda kararsızım.. soğan suyu aklıma yattı biraz. akşamları da mümkün olduğunca az yemeye çalışıcam. haftada 2 gün spora gidiyorum. buna 1 gün de ben ilave edip evde spor yapayım diye planlıyorum. 55 olsam bile çok mutlu olucam şu aşamada..
Mermaid ,cnm verip vermemekte kararsızım şu sıralar . herkes yeter bu kadar dıyor . yoksa yaptıgım rejim vermemı sağlar ama arada rejımı mı bozacak kılomu vermekte engelleyecek şeyler yapıyorum şu sıralar . acaba versemmı vermesemmı şu 2 kıloyu kafamı karıstıran nokta bu ..
hoşgeldin birdilimpasta, neler yapıyorsun zayıflamak adına? ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?