gunaydın kızlar nslsnz..bu sbh bır tane dankek in kekınden yedım... ama mecburdum sıkıldm corbadan :)
ve su aralar cnm acayıp sekılde saldrmak ıstıyor boreklere coreklere...cocostarcm sende baya becerıklısn sanrsam tarıflerını gordum de :))))) bende değişik pasta ve türevlerini yapmayı cok severım e tabı yemeyıde
günaydınlar bende bugün tam anlamıyla diyeti başladım
artık şekere tuza una sonn inş.
sabah kaltımı ettim biras spor yapcamm :hihoyyyt:
canm klasik kahvaltı dediğinde neler yedin? bide kahvaltıyı kaçta yapıosun akşama kadar dayanabiliosun? ben çok acıkıorum arada
mlis 56 mı :1shok: uzun zmndr tartılmıyorsn sen demkkııı ..neyse uzulme cnmm yenı aldıgn,yanı yerlesık olmayan kıloların verımı kolaydırslmm kıslar ya ben 53um sanıodum 56mışım offf yaaaa 8 kilo vermem lasım sabah yürüyüşünede başladım bgn spora ve dıyete tam gaz devam verılcek bu kılolarzemuszemus
bu arada herkese hayırlı cumalar
bu arada herkese hayırlı cumalar
öncelikle herkese hayırlı cumalar
ya nasıl almışım okdr kilo anlamadım :S abur cuburdan galıba ama artık onlara yer yok hayatımda
abur cubur mu kola mı oda neymiş tanımıom onları kaydirigubbakcemile3
ya çekirdek yesem :uhm:
ben 1 domates 1 salatalık 1 haşlanmış yumurta yarım yağlı peynir 5 tane zeytin bazen reçel yiyorum abartmadan bazen yarım yağlı süt bazende şekersiz çay içiyorum
şuanda hala kahvaltı yapmadım birazdan yapıcam
bende çok acıkıyrm ama dayanıyorum
akşam yemeğini kaçta yiyosun peki?ben genelde 8 gibi yiyorum.biraz geç acaba ondan mı çok acıkıyorum. bide gece meyve falan yiyo musun yoksa yemekten sonra hiçbişi yemiyo musun? çok soru sordum galiba:kedi:
canm çekirdek de çok yağlı bişey. günde 1 avuç yemek sağlık için iyiymiş fakat 1 avuçtan fazlası yağ olarak yapışır sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?