50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın kızlar nslsnz..bu sbh bır tane dankek in kekınden yedım... ama mecburdum sıkıldm corbadan :)
ve su aralar cnm acayıp sekılde saldrmak ıstıyor boreklere coreklere...cocostarcm sende baya becerıklısn sanrsam tarıflerını gordum de :))))) bende değişik pasta ve türevlerini yapmayı cok severım e tabı yemeyıde

est.
canım bayılırım pasta börek yapmaya
ve de misafirlere en iyi şekilde sunmaya..
kadınların içinde var bu mutfak sevgisi bence..

günaydınlar bende bugün tam anlamıyla diyeti başladım
artık şekere tuza una sonn inş.
sabah kaltımı ettim biras spor yapcamm :hihoyyyt:

günaydın hatunlar, bugün tükanı benden önce açmışsınız ne güzel :) benim kuzenimin yarım düğünü olduğu için bu aralar evde de çok yoğunum belkide yarın hiç paylaşımda bulunamayabilirim şimdiden rapor vereyim.
16,07,2009 günlük beslenme
sabah:klasik kahvaltı (çavdar ekmekli)
ara:250 ml light süt
öğle: 1 tabak bol sarımsaklı fasülye kavurması
ara:1 büyük nektarin
akşam:2 adet köste
2-3 çatal makarna
ara:yok
4 lt yakın su tükettim herkese kolaylıklar dilerim

herkeze hayırlı cumalar... dün 2 saat spor yaptım alkisalkisalkis tartıda 100 gr oynama var dı sabah biraz üzüldüm:1no2: ama olsun buna da şükür değilmi :teytey: yediklerimi yazmıyorum çünki çok sağlıklı beslendiğimi düşünmüyorum kötü örnek olmamak için:sm_confused:

slmm kıslar ya ben 53um sanıodum 56mışım offf yaaaa 8 kilo vermem lasım sabah yürüyüşünede başladım bgn spora ve dıyete tam gaz devam verılcek bu kılolarzemuszemus

canm klasik kahvaltı dediğinde neler yedin? bide kahvaltıyı kaçta yapıosun akşama kadar dayanabiliosun? ben çok acıkıorum arada

ben 1 domates 1 salatalık 1 haşlanmış yumurta yarım yağlı peynir 5 tane zeytin bazen reçel yiyorum abartmadan bazen yarım yağlı süt bazende şekersiz çay içiyorum
şuanda hala kahvaltı yapmadım birazdan yapıcam
bende çok acıkıyrm ama dayanıyorum

slmm kıslar ya ben 53um sanıodum 56mışım offf yaaaa 8 kilo vermem lasım sabah yürüyüşünede başladım bgn spora ve dıyete tam gaz devam verılcek bu kılolarzemuszemus
mlis 56 mı :1shok: uzun zmndr tartılmıyorsn sen demkkııı ..neyse uzulme cnmm yenı aldıgn,yanı yerlesık olmayan kıloların verımı kolaydır

bu arada herkese hayırlı cumalar

sana da hayırlı cumalarrrrrrrrrr

moonserose0………… 55 kg***** 54 kg olacak
mors………………………. 50 kg***** 50 kg olacak
karamsar_tarz………… 58 kg***** 52 kg olacak
bnr…………………………. 52 kg***** 50 kg olacak
spatz……………………… 56 kg***** 52 kg olacak
mermaid……………….. 58,5 kg*****55 kg olacak
sevgiseli_88…………… 58 kg***** 54 kg olacak
bozo85…………………… 54,5 kg*****53 kg olacak
duygushh……………….. 58 kg***** 54 kg olacak
cocostar………………….. 57,5 kg*****55 kg olacak

lütfen sağlıklı bir liste takibi yapabilmem için listede olmak isteyen arkadaşlarım haftada en az iki kere paylaşımda bulunsun ve her çarşamba sabahı kilosunu bildirsin.bir hafta paylaşımda bulunmayan ve kilo bildiri yapmayan diskalifiye olacaktır

öncelikle herkese hayırlı cumalar

ya nasıl almışım okdr kilo anlamadım :S abur cuburdan galıba ama artık onlara yer yok hayatımda

abur cubur mu kola mı oda neymiş tanımıom onları kaydirigubbakcemile3

ya çekirdek yesem :uhm:

akşam yemeğini kaçta yiyosun peki?ben genelde 8 gibi yiyorum.biraz geç acaba ondan mı çok acıkıyorum. bide gece meyve falan yiyo musun yoksa yemekten sonra hiçbişi yemiyo musun? çok soru sordum galiba:kedi:

akşam yemeğini kaçta yiyosun peki?ben genelde 8 gibi yiyorum.biraz geç acaba ondan mı çok acıkıyorum. bide gece meyve falan yiyo musun yoksa yemekten sonra hiçbişi yemiyo musun? çok soru sordum galiba:kedi:

şuan salata yiyorum 4.30 gibide yoğurt yerim acıkırsam akşam yemeğinide 6 da yiyorum gece acıkırsam meyve yiyorum

bugun yedıklerım
sabah: bır hazır kek
ara:bır hazır kek
öğle: arnavut ciğeri + merıcmek corba
arada kazandııbı yıycem
akasm bsıe yemeyı dusunmuorum
son bı ıkı gundur cok duznelı yapamadıgım farkındayım ama bı bezgınlık bıkkınlık var ondan snrm kendımı cok sıkmıyorum ıyıce bunalmamamk ıcın bı ıkı gun bole gecsınde p.tesıdne ıtıbaren tam bı duzene gırcem ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…