50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarr günde tek öğünle duran ben uyku düzenimi sağladım artık bu sabah 11 de uyandım ve kahvaltı yaptım hehe sırnaşık şey 1 hafatdır ilk defa bi simit biraz keş çay ve azıcıkta peynir bu kadar innamazsınız ama suda içmeye başladım sabah ne yediysem çok susuyorum ya 4 bardak su içtim şimdiye kadar halada susuyorum (bende siz gibimi beslenmeye başladım ne :içelim: ) dediğiniz gibi ara öğünde yicem karar verdim yarım saat sonra falan bi armut yemeyi düşünüyorum aa aklıma gelmişken bugün limon yemeyi unuttum armutu boşverip limon yiyim akşama doğru armut yerim dimi :lepi:

inşallah zayıflıcaz canlarım benim :1hug:

kızlar bn de çok mutlu oldum 3 günde 1 kilo verdim. 57 oldum. işalla istediğim kiloya incem tez zamanda. darısı hepimizin başınazemuszemus

selam kıslar bugün kahvaltı yaptığımda saat 1 geliyordu
klasik kahvaltımı yaptım
ara öğün yapamdım bugün
biraz önce akşam yemeğini yedim hemde şehriye pilavı yedim :kedi:canım acayaip çekmişti bide karpuz yedim 1 saat sonra felan akşam yürüyüşüme çıkıcam
bugün kaçırdım biraz neyse artık

canım tebrikler
nasıl başardın bunu anlatır mısın?

çok özel bişey yapmadım aslında.sanırım biraz benim yapımla da alakalı ben çabuk kilo veriyorum. bide diyette önemli olan karbonhidratlarla proteinleri karıştırmamakmış. biraz ona dikkat ediyorum ama gerçekten onun da etkisi var mı bilmiorum.

inan bnde kötü oluodum
ilk başlarda ..allahım yapıorum yapıorum spor yemiorum dikkat ediorum hergün ayno kilo..aaa yeter dedim...sonra bunu bir spor hocası söyledi..birde mutlaka haftada max 5-6 gün yap spor..en az bir gün kaslarını rahatlat dedi..ondan sonra vermeye başladım..haftada 4 gün en ideali...

Talihiniz gözleriniz kadar berrak,
kaderiniz bakışınız kadar güzel,
umudunuz yarın kadar yakın,
yarınınız aşkınız kadar mutlu,
aşkınız Miraç kadar mukaddes,
dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun

ben yeni katıldım aranıza
kilom 58 boyum 1,64. 4 kilo vermek istiyorum. aslında bir süredir düzenli yürüyüşler yapıyorum. zayıflamadım fakat kıyafetlerim olmaya başladı. bi hafiflik hissetmeye başladım.
sizinle birlikte bende verecem inşallah. zemuszemus

kıslar bugün ben yine kaçırdım yemekleri
sabah klasik kahvaltıya artı olarak sucuk vardı
öğlen yok
akşam rus salatası bol turşulu acayip canım çekti kandil simidi yedim :kedi: karpuz yedim
ama yarım saatten fazla yürüdüm yarım saat sonra tekrar yürüycem bi 30 dakika spor aletlerini yapıcam
yarın sırf meyve yiycem

merhaba hatunlar nasılsınız? ayy ayy ben çok yorgunum,dün akşam kuzenimin düğünü vardı işden koştur kuaföre ordan koştur düğüne eee düğünde de oturmayınca pestilim çıktı valla.horonu nteperken çok iyide sonradan çıkıyor acısı kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin birdilimpasta, neler yapıyorsun zayıflamak adına? evet bozocuğum biraz kaçırmışsın ama kendi cezanıda kendin veriyorsun tebrik ederim.hepinizin kandilini kutlar,dualarınızın kabul olmasını dilerim...

sorma ya baya yürüdüm şimdi bidaha yürüycem spor aletlerini yapıcam yarın cezamı kesicem zaten hatta çarşambaya kadar kesicem cezamı

ahh o horon yokmu mahvediyr insanı ama acyip ter attırıyor ii oluyor

bugü bn de kötü bişey yaptım gözleme yedim:kedi: ailecek gzmeye gittik yemesem olmıcaktı ama kendimi de kötü hissettim.bunun telafisini yaparım artık. herkesin kandili mübarek olsun

bugü bn de kötü bişey yaptım gözleme yedim:kedi: ailecek gzmeye gittik yemesem olmıcaktı ama kendimi de kötü hissettim.bunun telafisini yaparım artık. herkesin kandili mübarek olsun

sende benm gibi ceza ver kendine

3 gün ceza verdim kendime yemek yok :mymeka:

moonserose sen neler yapıosun kilo vermek için? kilo çizelgene baktım da baya kilo vermişsin tebrik ederim. ne kadar zamanda verdin bu kiloyu?

nası yani akşamları hiç yemek yemio musun 3 gün?

hayır yiycem ama ağır değil mesela sabah klasik kahvaltı gün boyu salata karpuz yiycem ağır yemiycem

aslında benim hafta da 1 mutlaka kırmızı et yemem gerekiyr dengesiz rejimlerden vitaminsiz kaldım dr hafta da bir et yiyceksn dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…