50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşam geç yememin sebebi yürüyüşten 7de gelıom.:S ne yesemkı öğleın
bıde duvar iimi kötü mü anlayamıom ya :S

mlis benımde basemlerım var cnm..hata uste baksan ıncecık dersın...hatta herkes dıo bu bele bu basen nasıl olur :)) bırde baya bır gıttı benım basenler..bu arada o duvar ısını bı ıkı kere yaptım ama ınandrıcı gelmıo bana bıraktım...evde spor yaptıgmda yok gunde sadece 50dk yuruyorum okdr ..ama yosun sabunu + kabak lıfi + masaj yagı kullanıyorum (hepiciğini aktardan aldım)

akşam geç yememin sebebi yürüyüşten 7de gelıom.:S ne yesemkı öğleın
bıde duvar iimi kötü mü anlayamıom ya :S

efet 53 kilo olabılırım tama bılmıom ama akşam üstü öğrencem :kedi: boyum 1,53

benımde boy 1.60 kılo 58.5 59 arası oynuo.demkkı bızım goruntumuz aynı gıbı bırsey..cnm senın de 48-47 olman gerek oyleyse...ama zor değil.başaracağız :lepi:

efet hedefım 48 olmak ya ben uzun süredir tartılmadım ama kilo almadım vermiş olma ihtimalim yüksek 3 4 aydır ekmeğin tatdını unuttum.bu arada kabak lıfı ve yosun yağı kullanıom. sabunuda alayım bari kafamçokkarıştı inş. hepimiz başarırız birlik olursak yapamıcamız şey yokhihoyyyt

yosun yagı varsa sabununa gerek yk bence...sen tam havaya gırmıssın :))cnm bu iş iradeyle beraber sabır işi.2 ay gectı benım dıyete gırelı.6 kg verdım...yapınca oluo anlayacagın..bu arada selulıtlerde azaldı gercktn artık neyın faydası oldu bılemıyorum ama.

yosun yağı ne işe yarıyor kızlar
ben lahana yağı kullanmaya başladım bu ara

cocostar ben ılk ayda lahana yagı kullandm ..pek faydası olmadı gıbı geldı bana belkı spor ve dıyetın ılk gunlerıydı dıye bılmıyorum..su anda sıkılastrma ve selulıt yagı aldım(masaj yagı dıye gecıyor)ıcerıgınde butun bıtkıler var...yosun sabunu aldm ben yagı oldugu bılmıodum

inş. başarırım 1 ay sonra sefgılımle görüşcem onu çok şaşırtmak istıom o yuzden çok çabalıom yosun yağı kabak lifi parafin fln hiç bişi bilmiodum hepsini burdan öğrendim herkese teşekkür edıom:enbuyukkk:

parafin aktarlarda satılıo katı bişi muma benzıo(mum yapımında kullanılıomuş) neyse nasıl hazırlanıp uygulanıo ona geçim dimidelikafadulden
yarısına kdr suyla dolu kabın içine küçükbi kap koyuos küçük kabın içindede parafın kaynatıosun(bı adı vardı bu şekil erıtmenın ama:uhm: ) parafın hemcık erıo sonra erıen parafını bı sünger yada gazlı bezle sorunlu bölgeye sürüosun (sıcak oluo bıras uflemekte fayda var) sonra streçle sarıosun vee bikaç saat beklet hareketlı olunca daha çok terletıohihoyyyt
ama nkdr işe yarıo bılemıcem herks ii demiş ama ben daha 2 kez yaptım bakalım ne olcak? kusura bakma cnm elektirikler yoktu ondan geciktim

onemlı deıl cnm..cok ılgıncmıs yaa..o şekılde erıtemde sanırm benmari usulü idi......faydası gercketen de var mı acaba..nyse sen yap bakalım onu da denerız anasını satım denemedık bırsye kalmadı ztn :)

parafin fizik tedavide de kullanılıyor
dizlerine de iyi gelir :))
şaka bir yana.. önemli olan terlemek burdan çıkardığım o

AAAAAAAAAAAAAA yedim inanmicaksınız tam 5 kg verdim ayrıca tadıda çok güzelmiş tavsiye ederimsositososito

kızlar bugün limon yedim evet yedim tok kalmak adına soydum kabuklarını aynı portakal gibi yedim üstünede su içtim delikafadulden
amaç midemi küçültmek zate bugün 3 te uyandım uyanır uyanmazda limon yemiştim o kadar bide az önce 1 tane serme yedim :kedi: tuzsuz domates şekersiz çay içtim başkada bişey yemedim bugün zaten yiyemicemde galiba midem şiş -tatlicadiarzu- sırnaşık şey

canm bu yediklerin seni nası ayakta tutuyo.hastalanmayasın

canm bu yediklerin seni nası ayakta tutuyo.hastalanmayasın

valla bende bilmiyorum canım pazartesi günüden beri böyle morel bozukluğundanmıdır nedir canım hiç bişey istemiyo günde tek öğün yetiyo inşallah bi sorun çıkmaz şimdilik gayet iyiyim süprizzzzz

nasıl yani
sadece limon mu
canım bence çok tehlikeli birşey yapıyorsun
hem sağlıksız
hem de bu şekilde zayıflayabileceğini düşünmüyorum aman dikkatli ol

dün yediklerim

sabah:1 dilim ekmek + peynir + nescafe
öğlen: patates oturtma + 1 kaşık pilav + karpuz
ikindi: 1 paket kremalı bisküvi + nescafe
akşam: 1,5 tantuni + ayran
gece:maden suyu+şalgam suyu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…