akşam geç yememin sebebi yürüyüşten 7de gelıom.:S ne yesemkı öğleın
bıde duvar iimi kötü mü anlayamıom ya :S
akşam geç yememin sebebi yürüyüşten 7de gelıom.:S ne yesemkı öğleın
bıde duvar iimi kötü mü anlayamıom ya :S
efet 53 kilo olabılırım tama bılmıom ama akşam üstü öğrencem :kedi: boyum 1,53
efet hedefım 48 olmak ya ben uzun süredir tartılmadım ama kilo almadım vermiş olma ihtimalim yüksek 3 4 aydır ekmeğin tatdını unuttum.bu arada kabak lıfı ve yosun yağı kullanıom. sabunuda alayım bari kafamçokkarıştı inş. hepimiz başarırız birlik olursak yapamıcamız şey yokhihoyyyt
yosun yağı ne işe yarıyor kızlar
ben lahana yağı kullanmaya başladım bu ara
parafin aktarlarda satılıo katı bişi muma benzıo(mum yapımında kullanılıomuş) neyse nasıl hazırlanıp uygulanıo ona geçim dimidelikafadulden
yarısına kdr suyla dolu kabın içine küçükbi kap koyuos küçük kabın içindede parafın kaynatıosun(bı adı vardı bu şekil erıtmenın ama:uhm: ) parafın hemcık erıo sonra erıen parafını bı sünger yada gazlı bezle sorunlu bölgeye sürüosun (sıcak oluo bıras uflemekte fayda var) sonra streçle sarıosun vee bikaç saat beklet hareketlı olunca daha çok terletıohihoyyyt
ama nkdr işe yarıo bılemıcem herks ii demiş ama ben daha 2 kez yaptım bakalım ne olcak? kusura bakma cnm elektirikler yoktu ondan geciktim
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 onu ye ye bısı olmaz belkı yag yakma ozellıgı vardır........
ogle yemegnden geldım bır porsıyon taze fasulye ıle 7-8 çatal bulgur pilavı yedım.......bulgur pılavına dayanamıorum napııımmm :kedi:
kızlar bugün limon yedim evet yedim tok kalmak adına soydum kabuklarını aynı portakal gibi yedim üstünede su içtim delikafadulden
amaç midemi küçültmek zate bugün 3 te uyandım uyanır uyanmazda limon yemiştim o kadar bide az önce 1 tane serme yedim :kedi: tuzsuz domates şekersiz çay içtim başkada bişey yemedim bugün zaten yiyemicemde galiba midem şiş -tatlicadiarzu- sırnaşık şey
canm bu yediklerin seni nası ayakta tutuyo.hastalanmayasın
bugün yediklerim
kalsik kahvaltı
öğle yemeği yok
akşam taze fasülye pilav :kedi: salata
kızlar bugün limon yedim evet yedim tok kalmak adına soydum kabuklarını aynı portakal gibi yedim üstünede su içtim delikafadulden
amaç midemi küçültmek zate bugün 3 te uyandım uyanır uyanmazda limon yemiştim o kadar bide az önce 1 tane serme yedim :kedi: tuzsuz domates şekersiz çay içtim başkada bişey yemedim bugün zaten yiyemicemde galiba midem şiş -tatlicadiarzu- sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?