50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoş geldinn,,geçmiş olsunnnn,dikkat et kendineee,önce sağlık,sonra zayıflıkkk...bol bol c vit all kuşburnuu ,limonnn,yeşilbiberrrr...a.s.

Hoşbuldum nesmecim opuyorumnanaktan Doğru diyon canım, bugün limonata içtiydim, yarın da bol bol biber yerim cokacimcoook

Senin tartı geldi mi, sabah aç karnı, cıbıldak kilon mu 52?

YESACIM CıMCıMEM 50 mekiki çektim, 40+10 şeklinde
BUARADA SAÇLAR NASIL????

kaytarmaya meilli grup hala gülüyorum:roflol::roflol::roflol::roflol:
ilahi yesaama ne diyim haklısınsırnaşık şeysırnaşık şey

hoşgeldin dulciii

aç karnınaaa azcık giyimliydimmm de kendii tartımm gelemdii dahaa,nettenn verdiydimmm,dahah perş.ancak gelcekk te bu doğru kiloo üsüütmm inceydiii(pijamam)

ooooooooooooo dulcineacigim bravo valla yahuuu gozlerim yasardi CANLARIM BENIMMM O CEKTIGIM 50 MEKIGI SIZLERE ARMAGAN EDIYORUM ICIMDEN GELDI

valla saclarim da uzuyorlar gibi ama yine de kisalar yaa off bilmiyorum valla maya nin tableti varmis onun yorumlarini okuyordum ondan alacagim sanirm insallah

kuzucum oyleyiz ama deeeeeemi malesef:):))

@NESMEKAYAcim canim saclarimi uzatmaya calisiyorum da ne zamnadir mayali sut ve de sinamekili karisim yapiyorum umarim uazayacaklar

yesacığımm,artıkk rahatt ol ayy bugünn hepp bana bişeylerr açıkladınn yaaa,sağolll valallaaa benii idaree ettinnn:ecrin_bebek: söz yarınnn bomba gibii olcammmm ckafamçokkarıştı,
en iyiisii bir ann öncee yatmakkkkk....herekekss iyi gceelrr,tatlıı rüyalarrrrrr,,kendinize e iiiyi bakınnnnnboshayallersmile

kızlar slim in 6 var ya hani lache tavsiye etmişti önce,sonra her yeri tutulmuştu da geri almıştı tavsiyesini:roflol: onun 11 dakikalık bir karın videosu var. indirmenizi tavsiye ederim kesinliklea.s

baska ne demisti mehmetcigim hih iki gunde bir spor valla o da dogruymus kaslari dinlendirmek adina ama kaytarmaya biraz meyilli bi grup oldugumuz icin onu pek dile getirmiyoruz hehe:)) bi birakinca baslamasi zor oluyor bizde:)
Tabi yani siz bilirsiniz öyle acayip bir zararı falan yoksa istediğiniz gibi yapın :) . Ben de diyorum bu Mehmetçiğin kim diye, askerde bir sevdiğimi var acaba diye düşündüm. Sonra hatırladım yok yaw bu bizim Mehmet(babam yaşımdaki heriften nasıl bahsediyorum, neyse ya nasıl olsa görmüyor) .

Yok yaz yaz, okuması zevkli oluyor mesajlarını :) .

Bakın bu da yanlışlıkla sildiğim mesajım, tekrar yazdım. Orada çoklu alıntı olayını da kendi çapımda anlatıyorum:

Ne bileyim, mesaj kirliliği olmasın istedim, çok da önemli değil :) .

Çoklu alıntı yapamayan arkadaşlara duyurulur, ben şu şekilde yapıyorum. Önce alıntı yapmak istediğin ilk kişiden "alıntı yap"a sağ tıklıyorsun, yeni sekmede aç diyorsun, sonra alıntı yapmak istediğin diğer mesaja sağ tıklayıp alıntı yap diyorsun(ya da ikinciye direk sol tıklıyorsun farketmez). İki sekmedeki alıntılara da cevaplarınızı yazın, sonra bir sekmedeki cevabı sağ tuş "tümü seç" ve "kopyala" deyip diyer sekmedeki mesajınıza yapıştırın. Diğer sekmeyi de kapatabilirsiniz. Karışık olduysa kusura bakmayın ama aslında çok kolay. Tabi normali de vardır, belki doğru yöntem bu değildir fakat ben böyle yapıyorum hep ve sorun olmuyor alıştıktan sonra.

Boşver, canın çekince ye. Abartılmadığı sürece canınız ne çekerse yiyin bence, içinizde kalmasın. Nasıl olsa öyle ya da böyle kilo verilir. Ufak tefek şeylere takmak iyi değil. Afiyet olsun cokacimcoook . Arada yapılan kaçamaklar mutlu eder yerimseniben .

Son düzenleme:
Hoşbuldum kuzucum, buraya 1 gün bile yazmayınca sanki günlerdir yazmıyo gibi habersiz kalıyom valla :sm_confused: Herşey yolunda di mi? Senin cozutma lüksün yok kaydirigubbakcemile aklinialirimsmile

Nesmecim çok zayıflama canım yaw, dikkat et kendine, koparsın mazallah sempatiksalakcinni :))) Pijama da yaklaşık 500 gram geliyo.. Saç derken yesanın saçı yerimseniben

Yesacım mankenim
kız 50 kilo olunca senin gibi olsam daha ne isterim aklinialirimsmile Tableti boşver, kendi dururken... bence sen farkedemiyon uzadığını, dökülme problemi yoksa bal gibi de uzar...

@SPATZCIGIM ben de leslie ile karin calisiyorum ama benimkisi aksam yurusuyunden sonra senin deidginde iyiymis o zaman ben ona da bi bakniyim

@NESMEKAYACIM
ne demek canim her zaman aciklamaya calisirim ben

@NUTCASE canim bu:gun aciklama nolur coklu mesaj olayiniL:)))) ayni mehmetten bahsediyoruz canim benim icin rahat olsun :")) arada gelirdi o da buraya bizim gruba takilirdi da kilo almis 60larin grubuna gitti heh

@NESMEKAYACIM yeniden evet canim gecenlerde yine dediler bana hergun yikama beslensin kendi yagiyla diye dur bakalim:)

KAHVE KOKUSU YA DA NILUFERTCIGIM nerelerdeler yahuuuuuuuuuuuuu

ayın 18ine kadar sıkıyönetimdeyim..aklinialirimsmile

bugün biraz cıss yedim ama uzun süre yemiyceğim için yedim..

çok sıkı bir beslenme ve spor programı uyguluycam

Kızlar çoklu alıntı yapmak isterseniz, önce alıntı yapmak istediğiniz mesajların sağ altındaki MQ butonuna tıklayın, son alıntı yapcağınız mesaja ise normal alıntı butonuna tıklayın, oldu da bitti. Artık YASEMıN gibi mesaj içine mi yazarsınız, dışına mı... Orası sizin zevkiniz :))))

ayyyyyyyyyyy canimm saolasinnnn valla sen daha da guzel olursun ben deyim:) valla gecen ev sahibim dedi saclarin ne kadar hizli uzuyor diye hic haberi yok sinamekili karisimdan ya da sut ictigimden falan valla mutlu oldum yok Allaha sukur oyle dokulme problemim yok da bakalim artik:)

canim yasemcnigim gelsin ben ona tek tek tek guzel guzel numara vere vere anlatacagim hatta konu acacagim yasemncigim coklu alinti yapabilecek sonunda diyen 100.000 kisi toplanalim diye heh:)

ayın 18ine kadar sıkıyönetimdeyim..aklinialirimsmile

bugün biraz cıss yedim ama uzun süre yemiyceğim için yedim..

çok sıkı bir beslenme ve spor programı uyguluycam

Vaaaay süper bi karar kuzucum, en az 2 kilo verirsin bence :lepi: Madem bugün cıs yedin, sözünü tut ve başka yeme, illa yiceksen de kontrollü bi şekille dondurma ye... :icecream: Ama dikkat et benim gibi hassas olma -tatlicadiarzu-

Bakalım ben nasıl düzene girecem yaw, dışarda sürekli bişiler yemek istiyom

YESACIM CADICIM kız sırrını niye paylaşmıyon kadınla :))) Yasemin çoklu alıntı yapabiliyo ki :))) Karışma ona ya, öyle seviyom ben onu kaydirigubbakcemile3

yemiycem cnm sırf yemiyim diye bugün yedim zaten gözüm doysun diekaydirigubbakcemile3
ama midem bulandı kabul etmiyor artık böyle şeyleri
ayın 18 ne kadar 2 kilo vermem ve incelmem lazım..
lazım lazım lazım..
1-önce sabahları çıkabilirsem tempolu yürüyüş çıkamazsam lesli
2-akşam üzeri plates
3- yatmadan mekik ve bel hareketleri
4- bacaklar umrumda bile değil =))))))

Kızlar KATRECE den haber var mı??? Gelsin de kulağını şöyle çekek, aynı şekilde EVCADISI nın da kulağını çekek... GRİPİN e napcağıma karar vermedim daha aklinialirimsmile Mesaj attım, sonradan girmesine rağmen yanıt yazmamış :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…