hoş geldinn,,geçmiş olsunnnn,dikkat et kendineee,önce sağlık,sonra zayıflıkkk...bol bol c vit all kuşburnuu ,limonnn,yeşilbiberrrr...a.s.
canim sen nesmekayaya bakma bugun sasirdi o birazcik sanirim yasemncigimi kastediyor:))saka canim ha:))) valla korktum:)
valla mehmeticigm pek guzel soylemis bu karnini ice cekme mevzusu zaten hep dile getiriliyor her harekette karninizi ice cekin yururken bile derler bi arkadasimin karni dumduzdu dedim ne is dedi benim karnim portlemisti ama annem hep icime cekmemi soyledi anne sozu dinledimmm boyle oldu diye:)
baska ne demisti mehmetcigim hih iki gunde bir spor valla o da dogruymus kaslari dinlendirmek adina ama kaytarmaya biraz meyilli bi grup oldugumuz icin onu pek dile getirmiyoruz hehe:)) bi birakinca baslamasi zor oluyor bizde:)
Merhaba kızlar opuyorumnanaktan
Nassınız eysiniz??? Bu sıralar pek giremedim, yeni arkadaşlar da gelmişler, hoşgelmişler...
Ben hala güzel beslenme programı oturtamadım, yeterince yeşil çay da içemediğimden şişkinlik oluyo, önümüzdeki günler telafi menüleri oluşturmazsam cuma günü tartıda çok çıkcam eyvahedigeldismile İyi ki varsınız olumunekankayizsmile siz olmasanız diyet falan çoktaaan unutup kilo alma yarışına girmiştim sempatiksalakcinni
ooooooooooooo dulcineacigim bravo valla yahuuu gozlerim yasardi CANLARIM BENIMMM O CEKTIGIM 50 MEKIGI SIZLERE ARMAGAN EDIYORUM ICIMDEN GELDI
valla saclarim da uzuyorlar gibi ama yine de kisalar yaa off bilmiyorum valla maya nin tableti varmis onun yorumlarini okuyordum ondan alacagim sanirm insallah
kuzucum oyleyiz ama deeeeeemi malesef:):))
@NESMEKAYAcim canim saclarimi uzatmaya calisiyorum da ne zamnadir mayali sut ve de sinamekili karisim yapiyorum umarim uazayacaklar
Tabi yani siz bilirsiniz öyle acayip bir zararı falan yoksa istediğiniz gibi yapın :) . Ben de diyorum bu Mehmetçiğin kim diye, askerde bir sevdiğimi var acaba diye düşündüm. Sonra hatırladım yok yaw bu bizim Mehmet(babam yaşımdaki heriften nasıl bahsediyorum, neyse ya nasıl olsa görmüyor)baska ne demisti mehmetcigim hih iki gunde bir spor valla o da dogruymus kaslari dinlendirmek adina ama kaytarmaya biraz meyilli bi grup oldugumuz icin onu pek dile getirmiyoruz hehe:)) bi birakinca baslamasi zor oluyor bizde:)
vett snan yazdımmm o yazıyıı daaaa,benn alıntı yaparkennn kopyaladınnn sandımmmmmmmmbilmiyorumkismile,,vaalllaa senn yesaa nın dediğii gibibi banaaa aldırmma bugünnn cidiiiii hiç bişeyiii tammm anlamadımmmmm,,diyosun kiii anlaamdınn daa niye yazdınn,,,napiimmmmm hoşummaa gidiyoooooooozemuszemus,not düşünürkenn,,,burayı okuyuppp yorumm yapıyommm kendiii çapımdaaaaaaaaaaaaaaaklava:
Ne bileyim, mesaj kirliliği olmasın istedim, çok da önemli değil :) .AYYY SEN DE BENDENSİNN,,bren de bilmiyommm ama kalsınn ne olcakkii?Pardon ya, bir türlü mesaj gönderildi olarak görünmedi bende birkaç kere gönderdim istemeden.
Mesajları nasıl sileceğimi de bilmiyorum yardım lütfen.
Nutcase evet aynen öyle düzenli spor yapınca erkenden uykusu geliyor insanın ve erkenden uyanıyorsun. Ben bilmiyordum bunu başıma gelince öğrenmiş oldum, çok memnunum. Ben bugün dünkü sporumdan dolayı çok yorgundum ve canım sürekli birşeyler yemek istedi nedense.. Allahtan evde kalorili birşey tutmuyorum yoksa çoktan indirmiştim mideye. Menümü yazayım, şöyleki;
...
yediklerim bu sefer fazla oldu ama açlıktan kazındım bugün nedense
Hoşbuldum kuzucum, buraya 1 gün bile yazmayınca sanki günlerdir yazmıyo gibi habersiz kalıyom valla :sm_confused: Herşey yolunda di mi? Senin cozutma lüksün yok kaydirigubbakcemile aklinialirimsmile
Nesmecim çok zayıflama canım yaw, dikkat et kendine, koparsın mazallah sempatiksalakcinni :))) Pijama da yaklaşık 500 gram geliyo.. Saç derken yesanın saçı yerimseniben
Yesacım mankenim kız 50 kilo olunca senin gibi olsam daha ne isterim aklinialirimsmile Tableti boşver, kendi dururken... bence sen farkedemiyon uzadığını, dökülme problemi yoksa bal gibi de uzar...
ayın 18ine kadar sıkıyönetimdeyim..aklinialirimsmile
bugün biraz cıss yedim ama uzun süre yemiyceğim için yedim..
çok sıkı bir beslenme ve spor programı uyguluycam
Vaaaay süper bi karar kuzucum, en az 2 kilo verirsin bence :lepi: Madem bugün cıs yedin, sözünü tut ve başka yeme, illa yiceksen de kontrollü bi şekille dondurma ye... :icecream: Ama dikkat et benim gibi hassas olma -tatlicadiarzu-
Bakalım ben nasıl düzene girecem yaw, dışarda sürekli bişiler yemek istiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?