@NUTCASE canim bu:gun aciklama nolur coklu mesaj olayiniL:)))) ayni mehmetten bahsediyoruz canim benim icin rahat olsun :")) arada gelirdi o da buraya bizim gruba takilirdi da kilo almis 60larin grubuna gitti heh
yemiycem cnm sırf yemiyim diye bugün yedim zaten gözüm doysun diekaydirigubbakcemile3
ama midem bulandı kabul etmiyor artık böyle şeyleri
ayın 18 ne kadar 2 kilo vermem ve incelmem lazım..
lazım lazım lazım..
1-önce sabahları çıkabilirsem tempolu yürüyüş çıkamazsam lesli
2-akşam üzeri plates
3- yatmadan mekik ve bel hareketleri
4- bacaklar urumda bile değil =))))))
oooooffff koptuumm beee yesaaa sen manyaqqsıınnnnn:roflol: :roflol: tabiii daaa sı var biliyoom yetmediiii-tatlicadiarzu-ONEMLI NESMEKAYACIM VE YASEMNCIGIME DUYRULUR
1- ALINTI YAPMAK ISTENILEN MESAJIN SAG ALT KOSESINDE YAZAN ALINTI YAP BUTONUNA BASILIR
2-ACILAN PENCEREDE HIC BIR YERE DOKUNULMAZ HIC BIR SEY SILINMEZ
3- [ ] BOYLE ISARETLER GORECEKSENIZ KORKMAYIN SILMEYIN ONLARI DOST ONLAR
4- O IKINCI ISARETTEN SONRA BIR IKI SATIR ASAGIYA ININ MESAJINI YAZIN
hadi canlarim yuzumu kara cikartmayin
eger bunu ogrenirseniz 2.unite konumuz coklu alinti yapmak ama bunu bi yarim donem gorecegiz hehe:)
:ecrin_bebek:haklısınn,bugünnnn anlamamm günümdeyimmmm,akşamüsüt de annem demiş kii,,a dalda iki erikk varr demişşşş(evin önündeki ağaçtaa)ben de dedim kiii,sen heriflere miii bakıyosunnnnnnn.....(ben de yolda 2 herifff varr anladımm)bizimkilerr erkekk adamalarr geneldee HERİF derler de.....tabii bizzz ailece :sm_cool: koptukkkkkkkk
canim yasemcnigim gelsin ben ona tek tek tek guzel guzel numara vere vere anlatacagim hatta konu acacagim yasemncigim coklu alinti yapabilecek sonunda diyen 100.000 kisi toplanalim diye heh:)
demi amaaaaaaYESACIM CADICIM kız sırrını niye paylaşmıyon kadınla :))) Yasemin çoklu alıntı yapabiliyo ki :))) Karışma ona ya, öyle seviyom ben onu kaydirigubbakcemile3
Ayın 18 inden ne oluyo canım???? Daha önceden sorduysam kusura bakma...
Valla mide dediğin o kadar dayanıklı ki... İnsanı şaşırtıyo sırnaşık şey Ay burada dün patates cipsi niyetine mısır cipsi almışım, kendimle dalga geçiyom, cips almayı bile unutmuşum diye sempatiksalakcinni
Pilatesi özellikle aksatmazsan bence güzel sonuç alırsın canım. Ben de spora tekrar başlamak istiyom yaw :sinifsinif:
YESACIM CADICIM kız sırrını niye paylaşmıyon kadınla :))) Yasemin çoklu alıntı yapabiliyo ki :))) Karışma ona ya, öyle seviyom ben onu kaydirigubbakcemile3
Ya ben açıklamamı yapayım da, artık çoklu alıntı yapamayanlar yarın sağlam kafayla okur. Evet evet, halka açık olan Mehmetten bahsetmişsin sen de, sonra anladım :) .
Şimdi kendime ticker factory'den bir imza hazırlayayım. Atlı bir şey yapmak istiyorum. Annem de vaktiyle hazırlamıştı, onunki çoooooooook güzel olmuştu, benim annem olduğu için söylemiyorum :) .
Vücut öçülerimi falan yazmama gerek var mı? Varsa neremi nasıl ölçeceğim söyler misiniz? Ben anlamam böle şeylerden...
Saolasın canım, çok şükür acı gitti de kaşınıyo boğazım, o da öksürük yapıy... Boğaz acısı çok uyuz bişi, çay içme bence, sıcaklığı ayarlayamadığımızdan düzelmeyi geciktiriyo.... Yatıyon mu kız... İyi geceler opuyorumnanaktandemi amaaaaaa
dulsiiim gözüm yollarda kaldıı bitaneciimm iyi olmana sevindim şincik sıra bende boğazlarım yanıyooo
bu arada kızlaaarr hepinizi öptüüüm iyi geceleeerrrrrŞeniz olumunekankayizsmile
delikafadulden Bi lokma bile cıs yersen karşında beni bulursun kötükedihüso Başarıcaz kuzum süprizzzzzhaziranın 18inde ilk gelinlik provam var
kusum gecenlerde birine soyledim dedim bu maya var ya ben onu sute katip iciyom bayaa bi muddet anlamadi yine soyledim dedi orasini anladim da olayi anlamadim o yuzden paylasmicam hih heh
Taaam, pişman olma ama sonradan aklinialirimsmilegölgem ol dulcimmolumunekankayizsmile
ben yatıyorum canlar yarın yeni bir dönem başlıyor...:lepi::lepi::lepi:
ya bende çoklu alıntı yapamıom ya ve yapamayacağımdaçok güsel gaza getirironuz valla birbirinizi takdir ettim valla son 5-6 sfı okudumda... bende gaza geliom gerçi o ayrı... iiki bulmuşum bu topiği ii geceler hepinizeeeee.....
ARASINDAKI YERE DOKUNMAYIN ikinci quoteden sonra baslayin yazmaya
BU KADARRRRRRRRRRRRRRRRRR
aaaaaaaaaaaaaaa kuzum sanki bayadir gorusemedik gibi deeeeemi nasilsin iyi misin cocuklar nasil operim al yanaktan yatayim ben de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?