50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

@NUTCASE canim bu:gun aciklama nolur coklu mesaj olayiniL:)))) ayni mehmetten bahsediyoruz canim benim icin rahat olsun :")) arada gelirdi o da buraya bizim gruba takilirdi da kilo almis 60larin grubuna gitti heh

Ya ben açıklamamı yapayım da, artık çoklu alıntı yapamayanlar yarın sağlam kafayla okur . Evet evet, halka açık olan Mehmetten bahsetmişsin sen de, sonra anladım :) .

Şimdi kendime ticker factory'den bir imza hazırlayayım. Atlı bir şey yapmak istiyorum. Annem de vaktiyle hazırlamıştı, onunki çoooooooook güzel olmuştu, benim annem olduğu için söylemiyorum :) .

Vücut öçülerimi falan yazmama gerek var mı? Varsa neremi nasıl ölçeceğim söyler misiniz? Ben anlamam böle şeylerden...

Ayın 18 inden ne oluyo canım???? Daha önceden sorduysam kusura bakma...

Valla mide dediğin o kadar dayanıklı ki... İnsanı şaşırtıyo sırnaşık şey Ay burada dün patates cipsi niyetine mısır cipsi almışım, kendimle dalga geçiyom, cips almayı bile unutmuşum diye sempatiksalakcinni

Pilatesi özellikle aksatmazsan bence güzel sonuç alırsın canım. Ben de spora tekrar başlamak istiyom yaw :sinifsinif:

oooooffff koptuumm beee yesaaa sen manyaqqsıınnnnn:roflol: :roflol: tabiii daaa sı var biliyoom yetmediiii-tatlicadiarzu-

ee bu kadar olurrr ne diiiimm bennn
bu gecee kopmuşş bölüm delikafadulden :roflol: :roflol:
canim yasemcnigim gelsin ben ona tek tek tek guzel guzel numara vere vere anlatacagim hatta konu acacagim yasemncigim coklu alinti yapabilecek sonunda diyen 100.000 kisi toplanalim diye heh:)

ben biliyoomm işteeeeeÇok üzgünüm çoook sırnaşık şey:mymeka: Şeniz

YESACIM CADICIM kız sırrını niye paylaşmıyon kadınla :))) Yasemin çoklu alıntı yapabiliyo ki :))) Karışma ona ya, öyle seviyom ben onu kaydirigubbakcemile3
demi amaaaaaa

dulsiiim gözüm yollarda kaldıı bitaneciimm iyi olmana sevindim şincik sıra bende boğazlarım yanıyooo

bu arada kızlaaarr hepinizi öptüüüm iyi geceleeerrrrrŞeniz olumunekankayizsmile

haziranın 18inde ilk gelinlik provam var

YESACIM CADICIM kız sırrını niye paylaşmıyon kadınla :))) Yasemin çoklu alıntı yapabiliyo ki :))) Karışma ona ya, öyle seviyom ben onu kaydirigubbakcemile3

kusum gecenlerde birine soyledim dedim bu maya var ya ben onu sute katip iciyom bayaa bi muddet anlamadi yine soyledim dedi orasini anladim da olayi anlamadim o yuzden paylasmicam hih heh

canim bi yaz bi endamini gorelim yahuuu hazirla tabii canim guzel olur

bel gobek deliginin 2cm icerisinden karin ice cekilerek olculurmus valla oyle dediler

gogus aciklayim mi hehe

kalca da soyle en genis yerinde olumunekankayizsmile

NUTCASE nickin ne de güzelmiş öyle :)))) Boy kilon kaç bilmiyorum ben geçmişe bakamadım, çizelgeni çok merak ediyom o yüzden...

Vücut ölçülerini yazsan daha güzel motive olabilirsin, daha başındaysan inceldiğini görmek seni gaza getirir. Bel için belin en ince kısmından ölçüyo, diğer yerler için en kalın yerden )) Yazmak senin keyfine bağlı... Ama grupça kilo bildirim günümüz cuma günü, lachesis e özelden kilonu atarsan iyi olur..

ayyyyyyyyy senin yanan boganizi yerim cok gec oldu ama olsun yirim hehehhe:"))) alinti kralicem benim ayy ben de yatsam aslinda deeeeemi :)

ayyyyyyyyyy bu arada simdi farkettim yasemncigim harika bi coklu alinti yapmis o zaman ne diyoruz YASEMN-1 NESMEKAYA-0 heheh ayniii DULCI 0 YESA 13 OLDUGU GIBI :))

demi amaaaaaa

dulsiiim gözüm yollarda kaldıı bitaneciimm iyi olmana sevindim şincik sıra bende boğazlarım yanıyooo

bu arada kızlaaarr hepinizi öptüüüm iyi geceleeerrrrrŞeniz olumunekankayizsmile
Saolasın canım, çok şükür acı gitti de kaşınıyo boğazım, o da öksürük yapıy... Boğaz acısı çok uyuz bişi, çay içme bence, sıcaklığı ayarlayamadığımızdan düzelmeyi geciktiriyo.... Yatıyon mu kız... İyi geceler opuyorumnanaktan
haziranın 18inde ilk gelinlik provam var
delikafadulden Bi lokma bile cıs yersen karşında beni bulursun kötükedihüso Başarıcaz kuzum süprizzzzz
kusum gecenlerde birine soyledim dedim bu maya var ya ben onu sute katip iciyom bayaa bi muddet anlamadi yine soyledim dedi orasini anladim da olayi anlamadim o yuzden paylasmicam hih heh

Annadım cimcimem, e onlarda haklı tabi öyle sormakta kaydirigubbakcemile3 Herkes bizim gibi ne yapcağını şaşırmış şekilde değişik şeylere saldırmıyo ki sempatiksalakcinni

valla dogru dedin canim ya ot badem yagi vitamin karistirip suruyorum kafama sonra maya katip iciyorum dur bakalim yarin neler getirecek bize:)))

ben kacaro canlarimmm operim al yanaktannnn

gölgem ol dulcimmolumunekankayizsmile

ben yatıyorum canlar yarın yeni bir dönem başlıyor...:lepi::lepi::lepi:

ya bende çoklu alıntı yapamıom ya ve yapamayacağımda çok güsel gaza getirironuz valla birbirinizi takdir ettim valla son 5-6 sfı okudumda... bende gaza geliom gerçi o ayrı... iiki bulmuşum bu topiği ii geceler hepinizeeeee.....

insallah kusum yaa forumda benim gibi boyle kullanan bi kac deli daha var bakalim he:))

herkeslere iyi geceler

yarin super olacak hobaaa:)

zuddeddincim gitme bi yere emi bak biz bole isimiz gucumuz gaza getirmek zaten he:)

haydi canlar saglicakla kalin hic bi seyi dert etmeyin su hayatta isiniz ayna olsun parolaniz cal cal oyna hehe:)

gölgem ol dulcimmolumunekankayizsmile

ben yatıyorum canlar yarın yeni bir dönem başlıyor...:lepi::lepi::lepi:
Taaam, pişman olma ama sonradan aklinialirimsmile

Ben açıkladım canım, çok basit, önce MQ lara tıkla bi kaç mesaja, sonra normal alıntı yap a tıkla, oldu da bitti kaydirigubbakcemile5 Hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan

Ben de kaçıyom... HERKESLERE TATLI RÜYALAR opuyorumnanaktan

ayyy dayanamadim

COKLU ALINTI NEDEN YAPAMIYORUM BEN DE YAPICAM NEYIM EKSIK DIYENLERE

1- alinti yapmak istediginiz mesajin sag alt kosesindeki MQ butonuna basilir

2-alinti yapmak istediginiz ikinci mesajin da sag alt kosesindeki MQ butonuna basilir tesadufe bak

3- bi daha mi alinti yapacaksiniz o zaman yine MQ uzerine basilir

4-artik yeter yahuu bu son olsun dediginiz anda sonuncu mesajin sag alt kosesindeki ONCE MQ SONRA ONUN HEMEN YANINDAKI ALINTI YAP BUTONUNA basilir

5-Yeni bir sayfa acilir tertemiz lekesiz

mesajinizi yazarsan
ARASINDAKI YERE DOKUNMAYIN ikinci quoteden sonra baslayin yazmaya

BU KADARRRRRRRRRRRRRRRRRR

aaaaaaaaaaaaaaa kuzum sanki bayadir gorusemedik gibi deeeeemi nasilsin iyi misin cocuklar nasil operim al yanaktan yatayim ben de :)

aaaaaaaaaaaaaaa kuzum sanki bayadir gorusemedik gibi deeeeemi nasilsin iyi misin cocuklar nasil operim al yanaktan yatayim ben de :)

evet bayağıdır görüşemedik canım
iyiyim sağol tatlım ya sen
yat canım yat çok geç oldu
bakma ben yatmıştım 1 saat sağ sol yaptıktan sonra PESSS dedim ve kalkıp pc açtım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…