50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim bi yaz bi endamini gorelim yahuuu hazirla tabii canim guzel olur

bel gobek deliginin 2cm icerisinden karin ice cekilerek olculurmus valla oyle dediler

gogus aciklayim mi hehe

kalca da soyle en genis yerinde olumunekankayizsmile

Doğru Mehmet baba göbekten ölçün içe çekerek diyordu.

Evet göğüsü açıklaman gerekecek, kusura bakma hiç ölçmedim bu güne kadar, sonucu 40 ya da 120 olabilir yani o derecede cahilim .

Boy-kiloyu da yarın ölçerim artık.

NUTCASE nickin ne de güzelmiş öyle :)))) Boy kilon kaç bilmiyorum ben geçmişe bakamadım, çizelgeni çok merak ediyom o yüzden...
Ay çok teşekkürler, o anda aklıma hiç nick gelmedi ve denediğim bir-iki şey de zaten alınmış. Ben de bu nickim olsun dedim, pek de ısındığın bir şey değildi aslında. Bir beğenen çıktı ya bayram yapıyorum şimdi :dance: .

Yok zaten boy ve kiloyu yazmadım ben daha. Yarın ölçeceğim becerebilirsem.

Ben göbek kısmından, yani biraz daha kalın yerden ölçüyoruz sanıyordum, ikisini de ölçeyim en iyisi :) . Yalnız ne yiyip içtiğimi pek yazmak istemiyorum, hem unutkanım aklımda tutamam, hem de kalori hesabı falan bana pek uymaz, uğraşamayacağım. Ama size destek veririm, aç kalmanız için değil, aksine tatlı falan yemeniz konusunda tabii yerimseniben .

Kiloyu kime özel mesaj olarak atacağımı kesin Cumaya kadar unuturum, zahmet olmazsa tekrar hatırlatırsınız.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,birazdan yürüryüşe çıkıcam,akşam eve gelince ne yedim ne içtim hepsini yazarım koçuma duyururlur...

Gunaydin kizlar ben geldimm.. Zormus koc olmak pazar gunu forum almis basini gitmis.. hepsini bir bir okudummm

haziran 18 e kadar taş çatlasa 54 olurum oda çook zor..
aslında gelinlik daraltılıoda içinin çamaşırının şimdiden alındığını bilmiodum..
o biraz canımı sıktı
canim seninki straplez olmayacak mi??? Artik camasir istemiyorlar yaa icine dikiyorlar birsey hic birsey giymiyorsuuunn
lahana yağına tekrar başlıcam yasicim..ilk provaya kadar her gün sürücem faydasını görmüştüm..tek çarem o.
tuylenme yapmiyor mu o yaglar kizlarr????Zayiflayacagim diye maymuna donmeee
ogun atlamissin ama hafta ici daha duzenli olacagina inaniyorum.
sen de ogun atlamissin onun disinda gayet iyi gidiyorsun...
aaa unuttumm,ben sabah bi de 2km kadar yürüdmmm....
daha ne... aferinnn
Ictigin suya kadar yaz buraya . biz seni yonlendiririz..
ordek eti firinda pismisti di mi???? eh biraz cislar var ama hafta ici daha duzenli olacagina inaniyorum ben...bu hafta sonu spor yaptiysan mesele yoktur efendim
fazla olmamis bence, yalnizca bir aran biraz abarti olmus. aralarda genelde corba falan icmiyoz biz... minik seylerrr yiyoruz.. bir elma yeterli olabilirdi. oglen 2 dilim ekmek yersen belki daha az acikiirsin...

anacım kırk yılın başı kimse istemeden menümü yazam dedim oda bölüm hataa verdiiii :sm_confused:
bekliyorum menunu yasemincimm
sabah
2dlm ekmek
sahanda yumurta

öğlen
8 sigara böreği
turşu

ara
elma

akşam
2dlm ekmek
2 ad ızgara et
ulkuerki haftasonunun bocegi seciyorum..8 tane sigara boregi yemissin.. hem de tursuyla.... kahvaltidada sahanda yumurta.... ve hiiccc sebze yoookkkk.. ceza geliyor sana..hangi sporu yapiyorsan bugun yarim saat fazladan yapacaksin....
ben de bildigim birseyi yazayim. ben sarimsak yagiyla cok uzatmistim sacimi. simdi tekrar uygulamaya basladim. senin karisimi da deneyeecgim bir ara...
canim cok strese soktun kendini. bak benim dugunden 1 gun once gelinligim acildi arkasindan. onlar icin 1 saatlik is... elinden geldigince vermeye calis ama bu kadar baski yapma kendine...seni okuyanda obez sin sanacak.... zaten sectigin model sana cok uygun...
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,birazdan yürüryüşe çıkıcam,akşam eve gelince ne yedim ne içtim hepsini yazarım koçuma duyururlur...

bekliyorum efendim

kocunuz olarak her gunun cicek ve bocegini secmeye karar verdimmmm. Su ana kadar menu yazanlar arasinda en cok sensewitch ve linguist i begendim. Ulkuerk de haftasonunn bocegi olarak sigara boreklerinin bedelini odedi efendimm.

Kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

sensecimm,ya o kadar ağrıya bir kas gevsetici bari all benceeee,acı çekmeee o kadar...

Kas gevşetici işe yaramıyo bende tatlım yaa bildiğin ağrı kesici lazım içmiyim dedim ona dayandım bu sefer midem tuttu fena akşama kadar sürdü neyse şimdi iyiyim

Böööööööööööööööö laelaelaelaelae

Dünün acısını çok fena çıkarıcam bugünnn çok fenaaaaaa

Hani callancıları göriyim herkes yapıyo di mi düzenli bak ben bile odun vicudumla yapiyom arkdaşlar hadi ama esne bir ki deneme hop kaydirigubbakcemile2 (esneyen kız smileyı koyalım şu aşağılara bi yerlere yahuuu)

sense yaa sen bana cok iyi geliyorsun doktorumun yazdigi ilactaki etkin maddemsin benim hehhehe:))

Ben mi sen mi cadııııı sempatiksalakcinni
kızlar slim in 6 var ya hani lache tavsiye etmişti önce,sonra her yeri tutulmuştu da geri almıştı tavsiyesini:roflol: onun 11 dakikalık bir karın videosu var. indirmenizi tavsiye ederim kesinliklea.s

Aaaaa ööle mii ben de indiriyim hemen ben derken erkek arkadaşıma söyliyim indirsin :1ninca: şaşkınlık içinde ısmarladığım videoları indiriyo da bir pilates hocası kadar video callan teyzenin arşivinde bile olmayan kendi videoları, Leslie teyzenin ne zaman çektiğini unuttuğu tüm vidyoooolar burda arkadaşşşşşşşş gel vatandaş gellllllllllllll

Bunu da indiriyim tam olsun kızlar yaa ha bu arada abs vardı di mi karın vidyosu bugün onu yapıyim bari ekstadan bilmiyorumkismile

Artık YASEMİN gibi mesaj içine mi yazarsınız, dışına mı... Orası sizin zevkiniz :))))

sempatiksalakcinni :roflol:

Bu arada dün neler yediği yazıyim koçum dün callan yaptım tüm bacak kaslarım ağrıyo eyvahedigeldismile

09:00
Leslie ile 4 mil fast & firm
Bacak yana indir kaldır 20 X 4 set
Yana eğilme 300 adet
Sopa hareketi 300 adet
Callanetics normal 

Callandan önce 1 kayısı 1 avuç kiraz yedim

11:30
1 dilim kepek ekmeği
1 lokma açma
2 bardak yeşil çay
3 dilim tulum peyniri
1 yemek kaşığı biberli kırmızı biberli lor
tere
maydonoz limonlu
4 zeytin
1 tam domates
yarım salatalık
1 haşlanmış yumurta
yarım yeşil biber
1 tatlı kaşığı bal

13:30
yeşil çay + melisa çayı demleme

15:00
Papatya çayı
2 biskrem
4-5 fındık
1 ceviz
2-3 badem

18:30
2 ızgara köfte
1 kaşık patates salatası
3 sarma
1 kase tam yağlı yoğurt
Domates salatalık

20:30
Nane çayı

23:30
1 tabak kiraz ve çilek

kocunuz olarak her gunun cicek ve bocegini secmeye karar verdimmmm. Su ana kadar menu yazanlar arasinda en cok sensewitch ve linguist i begendim. Ulkuerk de haftasonunn bocegi olarak sigara boreklerinin bedelini odedi efendimm.

Koçummmmmmmm çok sağol layık olmaya çalışıcam ayy gel bi öpem o zaman olumunekankayizsmile

Akşam pilates yapacaktım ağrılar yorgun düşürdü beni bugün her yerim ağrıyo ama callan ı yapıcam esneme için kaslarım çok kapalı esnetmem lazım belimi esnettim sopa yaparken farkettim valla dönmüyordu belki şimdi fırt fırt sağa sola dönüyo valla sempatiksalakcinni

cumartesi menun daha guzeldi. o yuzden cicek oldun zaten. pazar ogun atlamissin ama cumartesinin hatrina gormuyorummmmm..

cok kasma.... iyi hissetmiyorsan yapma spor...

cumartesi menun daha guzeldi. o yuzden cicek oldun zaten. pazar ogun atlamissin ama cumartesinin hatrina gormuyorummmmm..

Koçum tatil diye böyle oldu söz bugün düzelticem en çiçek ben olucam sempatiksalakcinni :dance:

Atladım ama neden atladım bi sor koçum aklinialirimsmile

misafir teyze geç hazırladı yemeği :hulya:

Koçum tatil diye böyle oldu söz bugün düzelticem en çiçek ben olucam sempatiksalakcinni :dance:

Atladım ama neden atladım bi sor koçum aklinialirimsmile

misafir teyze geç hazırladı yemeği :hulya:

hii sen cumartesii calisiyorsuuuunn. simdi anladim... o yuzden o kadar guzel bir menun vardi.tatil modunda degildiin.. ben de diyorum haftasonu naisl boyle iradeli olabiliyor sensewitch ve linguist.... pazar gelince sende bizim gibi saldiiinnn.....
Hadi bakalim en saglikli beslenen gunun cicegi olacak, en kotu beslenen de gunun bocegi forumda bu hafta boyunccaaa...

Ictigin suya kadar yaz buraya . biz seni yonlendiririz..
Emredersin koçum. Aslında yazmamaya karar vermiştim fakat bu kadar kesin bir cevap görünce... başka çare yok, yazacağım . Fakat hatırladığım kadarıyla yazacağım, her şeyi aklımda tutamam, kusura bakmayın. Önce hafıza sorununu halletmek için ceviz balık bal falan mı yeseydim acaba, neyse.

Ulkuerk merak etme, bundan sonra her günün böcüğü ben olucam sanırım, azimliyim bu konuda kih kih :dance: .

Bu bahsettiğiniz callan cullanlar da ne? Spor videoları mı? Öyleyse ben de kendiminkinden bahsedeyim hem de öyle illegal yükleme falan yok benimkinde :dilcikar: -bir tek bu illegal değil sandıktakilerini başka zaman yazarım :) -. Ben ilk olarak arkadaşımın ve Mehmet ağanın önerdiği sporu yapacağım. Sitesini bulayım yazacağım size. Birkaç hafta öyle alışayım sonra pilatese başlamak istiyorum. Kolay ama terleten bir video, başlangıç, orta ve ileri seviyeleri var. Ama siz bunları çoktan aşmışsınızdır tabi, ben geç kaldım :) .

Günaydın kızlar :) bu sabah spor yapamadım, dün gece uyuyamadığımdan kalkamadım, şu anda işteyim zaten sabah 3 tane limon lifli etiform yedim bir bardak şekersiz çay içtim, birazdan 2 domates bir salatalık yiyeceğim 12 ye kadar da bir litre su içiyorum, sahi birde sabah kalkınca limonlu su içtim şimdi de adaçayı içiyorum, öğleni de yedikten sonra anlatırım, sevgili koça sesleniyorum:

Lütfen beni de hizaya sok :)

sevgili denizkizi, hadi spor yapamadin, ona eyvallah. ama nerde kahvalti?????nerde tam tahilli kepek ekmegi nerde peynir zeytinn?????etiformla kahvaltimi olurmus??? Olmadi hic olmadiii. 3 tane etiforumu ara ogun olarak yiyebilirdin belki(ki o zaman bile iyi dgeil ya neyse")ara ogunu atlama ve senden daha duzgun bir ogle yemegi bekliyorum..boyle giderse 5 kilo verir, on kilo da alirsinnn.. sporunu da aksam yapmayi ihmal etme....
birde acilen bir cizelge yapiyorsuuun...

çızlarr günaydın.reglimin 3. günü 53.7 çektım 1. günü 54.8 .ıkmıştım.
bu hafta 52.9 lara ineyim diyorum. hızlımı olur sizce. spor yapasım gelmiyor ya.
neyse ben bi geçmişi okıyım neler yapmışsınız

günaydınlar herkeseee
menümü yazıcam ama berbat bir menü olduğunun farkındayımmm
koçummm çok kızacak ama yinede yazıcamm
güzel olduğunda yazıp kötü olduğunda yazmamak yok bende
cumartesi :
sabah : 1 mink piiza-1 açma-yarım şekerli çay
öğlen : 1,5 tane közlenmiş kırmızı biber-2 dilim kepek ekmeği
akşam : 1,5 parça tavuk şinitzel-bol salata-1 kase çorba-1 dilim kepek ekmeği-1 bardak kola
ara : erik-kiraz-çilek
ara : evde yapılmış çilekli süt
pazar:
sabah : zengin pazar kahvaltısı-3 dilim kepek ekmeği-2 bardak şekersiz çay
öğlen : 1,5 parça tavuk-2 dilim kepek ekmeği-1 bardak sodalı vişne suyu
ara : erik-kiraz-çekirdek
akşam : menemen-2 dilim kepek ekmeği-2 bardak şekersiz çay

ara mara yok farkındayımm.maalesef bu hafta sonu böyle oldu.

haklısın arkadaşım, bugün kalkamadım yoksa sabah kahvaltım 1 dilim light ekmek 3 domates, bir salatalık, bir parça peynirle olur. akşama da iş çıkışı yapacağım bazı hareketlerim var sağlam şekillendiriyor vücudu sizlerede anlatacağım. Sahi bu çizelgeyi nasıl yapıyoruz 10.000 ninci kez bana da anlatır mısınız? :) Teşekkür ederim.kaydirigubbakcemile5

hizli olur nilufertcimmm... yava syavas kesin kilolar verecegiz

bocekler ikilendiiii
.... hadi cumartesi sabahi yedigin pizzayi ve cok yagli acmayi, ictigin kolalari gormeyeyim haftasonu oldugundan ama beynim yedigin kizartma tavuk snitzeli gormemezlik edemiyor klikcimm. sen de bocek oldunn.(benim uygulamam, bocek ve cicek seciyorum)... kendini kurtarmak icin bugun daha itinali beslen lutfen...

gunaydinnnnzemuszemus

anchusa koçum valla bakıyorum da sıkıyönetim getirmişsin topice çiçekler bözekler filanaklinialirimsmile

ben de haftasonu böceklerindeni. dünkü menümü yazayım:

saat 12:00 : tam tahıllı 2 dilim ekmek arası kaşar ve domatesli tost
saat 14:00: bir küçük dilim brownie ( kendim yaptım kepekli un, yarım bardak şeker, light süt, yarım çay bardağı yağla-kayış gibi oldukaydirigubbakcemile3 )
saat 17:00: 1 tane chicken royale + 4-5 tanecik patates kızartması + ayran
saat 19:00: starbuckstan böyle buzlu muzlu tahminen bol kalorili bir kahve
saat 22:00:1 bardak light süt

uyumadan önce bu vicdan azabıyla 15 dk karın hareketi yaptım.

biliyorum suçluyum. kes cezamı koç hanımmafoldumben

klikcim kola içme bence Afrika da ki bir böcek türünden yapılıyormuş böööööö iğrençyerimseniben

haklısın anchusa..ama bugün ve diğer günler menülerimi güzel oluşturarark telafi edeceğim..

klikcim kola içme bence Afrika da ki bir böcek türünden yapılıyormuş böööööö iğrençyerimseniben

haklısınn.kola zararlı birşey.içmemem lazım ama arada sırada kaçak oluyor iştee
bu arada o böcekli hikaye banada mail olarak geldi ama pek inanasım gelmedi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…