canim bi yaz bi endamini gorelim yahuuu hazirla tabii canim guzel olur
bel gobek deliginin 2cm icerisinden karin ice cekilerek olculurmus valla oyle dediler
gogus aciklayim mi hehe
kalca da soyle en genis yerinde olumunekankayizsmile
Ay çok teşekkürler, o anda aklıma hiç nick gelmedi ve denediğim bir-iki şey de zaten alınmış. Ben de bu nickim olsun dedim, pek de ısındığın bir şey değildi aslında. Bir beğenen çıktı ya bayram yapıyorum şimdi :dance: .NUTCASE nickin ne de güzelmiş öyle :)))) Boy kilon kaç bilmiyorum ben geçmişe bakamadım, çizelgeni çok merak ediyom o yüzden...
Ben göbek kısmından, yani biraz daha kalın yerden ölçüyoruz sanıyordum, ikisini de ölçeyim en iyisi :) . Yalnız ne yiyip içtiğimi pek yazmak istemiyorum, hem unutkanım aklımda tutamam, hem de kalori hesabı falan bana pek uymaz, uğraşamayacağım. Ama size destek veririm, aç kalmanız için değil, aksine tatlı falan yemeniz konusunda tabii yerimseniben .Vücut ölçülerini yazsan daha güzel motive olabilirsin, daha başındaysan inceldiğini görmek seni gaza getirir. Bel için belin en ince kısmından ölçüyo, diğer yerler için en kalın yerden)) Yazmak senin keyfine bağlı... Ama grupça kilo bildirim günümüz cuma günü, lachesis e özelden kilonu atarsan iyi olur..
canim seninki straplez olmayacak mi??? Artik camasir istemiyorlar yaa icine dikiyorlar birsey hic birsey giymiyorsuuunnhaziran 18 e kadar taş çatlasa 54 olurum oda çook zor..
aslında gelinlik daraltılıoda içinin çamaşırının şimdiden alındığını bilmiodum..
o biraz canımı sıktı
tuylenme yapmiyor mu o yaglar kizlarr????Zayiflayacagim diye maymuna donmeeelahana yağına tekrar başlıcam yasicim..ilk provaya kadar her gün sürücem faydasını görmüştüm..tek çarem o.
ogun atlamissin ama hafta ici daha duzenli olacagina inaniyorum.bugün yediklerim ve yaptıklarım:
sabah 1 büyük bardak sirkeli su ve yeşil çay kahvaltıyı iş yuerinde yaptığım için 1 küçük tost yedim(aldığım yer iç malzemesini koklata koklata koyuo o yüzden içim rahat)
arada bi ince ve küçük dilim ekmeğin üzerine 1 tane salam ve ince bi dilim kaşar yedimçok canım çekti napayım...
saat 3buçuk 4 gibi de 2 yumurtayla (yumurtalar küçüktü) güsel bi yumurta salatası yaptım bol acılı 2,5 dilim ince iice kızarmış bi ekmekle beraber.
biraz önce de 3 tane kayısı yedim ve bugünki yeme işlevini bititrmiş bulunmaktayım.
koçum bu akşam söz sporumu yapacam 1 saat,gene yatmadan önce sirkeli suyumu ve yeşil çayımıda içicem.
sen de ogun atlamissin onun disinda gayet iyi gidiyorsun...ben de yazayım menümü
uyanınca yeni karışık çayımdan 2 bardak+5 çilek
sabah- öğle beraberrr (yine geç kahvaltı)1 dilim çavdar ekme+zytin+peynir+haşlanmış yumurta+közlenmişş biber+patlıcanlı sallata+bol ot
ara: 1 türk ahvesi yanında 20 beyaz leblebi
ara:2 kayısı+10 erik
akşam:yine patlıcan slatasıı(sabah ki soğansız,sarımsaksız dı,bu soğanlı sarımsaklısıı)+yanında yoğurt
hareket:callan yaptımm erkendennnn(sabah)zorunlu hareketleri+kendim 5 dk ısınma yaptımm+tibet+300 ip atladım+ yatarken mekik+akşam da apilates düşünüyomm ya daa lesliii bilmiyommm,ya daa ütüüü....
daha ne... aferinnnaaa unuttumm,ben sabah bi de 2km kadar yürüdmmm....
Ictigin suya kadar yaz buraya . biz seni yonlendiririz..Şok diyete karşıyız lafına bayıldım. Çünkü etrafımdaki bazı kadınlar/kızlar sanki kilo vermenin başka hiç bir yöntemi yokmuş gibi onu uyguluyorlar. Herhalde en kolayı o olduğu için ama o da kalıcı değil ki :sm_confused: . Yargılamıyorum tabi sonuçta etrafta sağlıklı beslenme/spor ile kilo vermeye teşvik eden pek kişi yok, onlar da bildikleri gibi yapıyorlar.
Bu arada ben bayağı sağlıksız besleniyormuşum söylemesi ayıptır :) . Ne 6 öğünü ben bazen sadece 2 öğün yiyorum. Acıkınca yemeyi tercih edenlerdenim. Annem de ısrar etmese belki bir öğün yiyeceğim. Yok yapmam tabi öyle bir şey, sonra Nutcase üyemiz daimi çevrimdışıdır diye bir uyarı görürsünüz aman aman akannehir . Bundan sonra aralara meyva-ceviz falan eklemeye çalışacağım. Bugün başlıyorum, yardım için teşekkürler a.s. .
Buraya mı yazayım yoksa kendim mi günlük tutayım? Ama ben yediklerimin kalorilerini bilmiyorum cahilim bu konularda. Spor konusunda haklısın. Son birkaç senedir fazla hareket etmiyorum. Çok azıcık çabalasam biraz düzene girer vücudum herhalde. İşte bir türlü başlayamadım spora, tembellik :) . Artık bugün başlıyorum.
Bu arada imzalarınıza bayıldım, bayağı iyi kilo vermişsiniz hepiniz, gördükçe sanki ben vermişim gibi rahatlıyorum. Ben de bir tane hazırlasam iyi olur çok özendim.
Son olarak, benim de uyku düzenim bozuk. Bazen geceden hiç uyumayarak düzeltmeye çalıştım, birkaç sefer işe yaradı ama sonra yine eskisi gibi oldu. Bugünlerde yatağa tama saatimi yavaş yavaş geri almaya çalışıyorum, her gece yarım saat ya da bir saat. Ama sporun işe yaradığını öğrendiğime çok sevindim. Daha rahat düzene sokarım herhalde, çok teşekkürler.
ordek eti firinda pismisti di mi???? eh biraz cislar var ama hafta ici daha duzenli olacagina inaniyorum ben...bu hafta sonu spor yaptiysan mesele yoktur efendimkocumuz yok ama gelince okur o yuzden menum geliyorrrrrrrrr (pazar oldugu icin aksam yemegi yogun o yuzden aralarla gecistirdim ama cok erken yiyoruz 4.5- 5 gibi
sabah
2 dilim ekmek
peynir
az recel
ara
1 muz
ara
1 elma
aksam (offf:)
ordek eti
haslama havuc
haslama brokoli
patates
beyaz havuc
kabak gibi bi sebze haslama
sutlu tatli (+ az turk lokumu az hurma)
1 tane de boyle ekmegimsi bi sey kucucuk
ayyyyyyy sisttim ama sebzeleri tadimlik dusunun canlar yaaa yazinca daha da buyudu gozumde:))
fazla olmamis bence, yalnizca bir aran biraz abarti olmus. aralarda genelde corba falan icmiyoz biz... minik seylerrr yiyoruz.. bir elma yeterli olabilirdi. oglen 2 dilim ekmek yersen belki daha az acikiirsin...Nutcase evet aynen öyle düzenli spor yapınca erkenden uykusu geliyor insanın ve erkenden uyanıyorsun. Ben bilmiyordum bunu başıma gelince öğrenmiş oldum, çok memnunum. Ben bugün dünkü sporumdan dolayı çok yorgundum ve canım sürekli birşeyler yemek istedi nedense.. Allahtan evde kalorili birşey tutmuyorum yoksa çoktan indirmiştim mideye. Menümü yazayım, şöyleki;
sabah:
kepek ekmeğine yağsız kaşarlı tost+1domates
ara:
nescafe
1 yeşil elma
1 sütlü çay
Öğlen:
150 gr kadar yağsız haşlama ciğer
1 çay bardağı light yoğurt
1 dilim uno kepekli
1 nescafe
Ara:
1 kase yağsız yayla çorbası
1 salatalık
1 yeşil elma
Akşam:
1 kase yağsız yayla çorbası
100 gram ızgara et
yediklerim bu sefer fazla oldu ama açlıktan kazındım bugün nedense
bekliyorum menunu yasemincimmanacım kırk yılın başı kimse istemeden menümü yazam dedim oda bölüm hataa verdiiii :sm_confused:
ulkuerki haftasonunun bocegi seciyorum..8 tane sigara boregi yemissin.. hem de tursuyla.... kahvaltidada sahanda yumurta.... ve hiiccc sebze yoookkkk.. ceza geliyor sana..hangi sporu yapiyorsan bugun yarim saat fazladan yapacaksin....sabah
2dlm ekmek
sahanda yumurta
öğlen
8 sigara böreği
turşu
ara
elma
akşam
2dlm ekmek
2 ad ızgara et
ben de bildigim birseyi yazayim. ben sarimsak yagiyla cok uzatmistim sacimi. simdi tekrar uygulamaya basladim. senin karisimi da deneyeecgim bir ara...ayyyyyyyyyyy canimm saolasinnnn valla sen daha da guzel olursun ben deyim:) valla gecen ev sahibim dedi saclarin ne kadar hizli uzuyor diye hic haberi yok sinamekili karisimdan ya da sut ictigimden falan valla mutlu oldum yok Allaha sukur oyle dokulme problemim yok da bakalim artik:)
canim cok strese soktun kendini. bak benim dugunden 1 gun once gelinligim acildi arkasindan. onlar icin 1 saatlik is... elinden geldigince vermeye calis ama bu kadar baski yapma kendine...seni okuyanda obez sin sanacak.... zaten sectigin model sana cok uygun...
yemiycem cnm sırf yemiyim diye bugün yedim zaten gözüm doysun diekaydirigubbakcemile3
ama midem bulandı kabul etmiyor artık böyle şeyleri
ayın 18 ne kadar 2 kilo vermem ve incelmem lazım..
lazım lazım lazım..
1-önce sabahları çıkabilirsem tempolu yürüyüş çıkamazsam lesli
2-akşam üzeri plates
3- yatmadan mekik ve bel hareketleri
4- bacaklar umrumda bile değil =))))))
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,birazdan yürüryüşe çıkıcam,akşam eve gelince ne yedim ne içtim hepsini yazarım koçuma duyururlur...
sensecimm,ya o kadar ağrıya bir kas gevsetici bari all benceeee,acı çekmeee o kadar...
honk masallahhhhhh
YESA +
ULKERK +
SPATZ +
KUZU +
NESMEKAYA +
ZUDDEDDIN +
ULKERK +
bunlar ak listedekiler canlarim benimmmmm yuruyun beee aslanlarim kim tutar sizleri en citir siz olacaksiniz heyt beeeeee
SIMDI DE KARA LISTE GELIYOR
SENSEWITCHH
boooooooo:))
sense yaa sen bana cok iyi geliyorsun doktorumun yazdigi ilactaki etkin maddemsin benim hehhehe:))
kızlar slim in 6 var ya hani lache tavsiye etmişti önce,sonra her yeri tutulmuştu da geri almıştı tavsiyesini:roflol: onun 11 dakikalık bir karın videosu var. indirmenizi tavsiye ederim kesinliklea.s
Artık YASEMİN gibi mesaj içine mi yazarsınız, dışına mı... Orası sizin zevkiniz :))))
kocunuz olarak her gunun cicek ve bocegini secmeye karar verdimmmm. Su ana kadar menu yazanlar arasinda en cok sensewitch ve linguist i begendim. Ulkuerk de haftasonunn bocegi olarak sigara boreklerinin bedelini odedi efendimm.
Bu arada dün neler yediği yazıyim koçum dün callan yaptım tüm bacak kaslarım ağrıyo eyvahedigeldismile
09:00
Leslie ile 4 mil fast & firm
Bacak yana indir kaldır 20 X 4 set
Yana eğilme 300 adet
Sopa hareketi 300 adet
Callanetics normal 
Callandan önce 1 kayısı 1 avuç kiraz yedim
11:30
1 dilim kepek ekmeği
1 lokma açma
2 bardak yeşil çay
3 dilim tulum peyniri
1 yemek kaşığı biberli kırmızı biberli lor
tere
maydonoz limonlu
4 zeytin
1 tam domates
yarım salatalık
1 haşlanmış yumurta
yarım yeşil biber
1 tatlı kaşığı bal
13:30
yeşil çay + melisa çayı demleme
15:00
Papatya çayı
2 biskrem
4-5 fındık
1 ceviz
2-3 badem
18:30
2 ızgara köfte
1 kaşık patates salatası
3 sarma
1 kase tam yağlı yoğurt
Domates salatalık
20:30
Nane çayı
23:30
1 tabak kiraz ve çilek
Koçummmmmmmm çok sağol layık olmaya çalışıcam ayy gel bi öpem o zaman olumunekankayizsmile
Akşam pilates yapacaktım ağrılar yorgun düşürdü beni bugün her yerim ağrıyo ama callan ı yapıcam esneme için kaslarım çok kapalı esnetmem lazım belimi esnettim sopa yaparken farkettim valla dönmüyordu belki şimdi fırt fırt sağa sola dönüyo valla sempatiksalakcinni
cumartesi menun daha guzeldi. o yuzden cicek oldun zaten. pazar ogun atlamissin ama cumartesinin hatrina gormuyorummmmm..
Koçum tatil diye böyle oldu söz bugün düzelticem en çiçek ben olucam sempatiksalakcinni :dance:
Atladım ama neden atladım bi sor koçum aklinialirimsmile
misafir teyze geç hazırladı yemeği :hulya:
Emredersin koçum. Aslında yazmamaya karar vermiştim fakat bu kadar kesin bir cevap görünce... başka çare yok, yazacağımIctigin suya kadar yaz buraya . biz seni yonlendiririz..
Günaydın kızlar :) bu sabah spor yapamadım, dün gece uyuyamadığımdan kalkamadım, şu anda işteyim zatensabah 3 tane limon lifli etiform yedim bir bardak şekersiz çay içtim, birazdan 2 domates bir salatalık yiyeceğim 12 ye kadar da bir litre su içiyorum, sahi birde sabah kalkınca limonlu su içtim şimdi de adaçayı içiyorum, öğleni de yedikten sonra anlatırım, sevgili koça sesleniyorum:
Lütfen beni de hizaya sok :)
sevgili denizkizi, hadi spor yapamadin, ona eyvallah. ama nerde kahvalti?????nerde tam tahilli kepek ekmegi nerde peynir zeytinn?????etiformla kahvaltimi olurmus??? Olmadi hic olmadiii. 3 tane etiforumu ara ogun olarak yiyebilirdin belki(ki o zaman bile iyi dgeil ya neyse")ara ogunu atlama ve senden daha duzgun bir ogle yemegi bekliyorum..boyle giderse 5 kilo verir, on kilo da alirsinnn.. sporunu da aksam yapmayi ihmal etme....
birde acilen bir cizelge yapiyorsuuun...
hizli olur nilufertcimmm... yava syavas kesin kilolar verecegizçızlarr günaydın.reglimin 3. günü 53.7 çektım 1. günü 54.8 .ıkmıştım.
bu hafta 52.9 lara ineyim diyorum. hızlımı olur sizce. spor yapasım gelmiyor ya.
neyse ben bi geçmişi okıyım neler yapmışsınız
günaydınlar herkeseee
menümü yazıcam ama berbat bir menü olduğunun farkındayımmm
koçummm çok kızacak ama yinede yazıcamm
güzel olduğunda yazıp kötü olduğunda yazmamak yok bende
cumartesi :
sabah : 1 mink piiza-1 açma-yarım şekerli çay
öğlen : 1,5 tane közlenmiş kırmızı biber-2 dilim kepek ekmeği
akşam : 1,5 parça tavuk şinitzel-bol salata-1 kase çorba-1 dilim kepek ekmeği-1 bardak kola
ara : erik-kiraz-çilek
ara : evde yapılmış çilekli süt
pazar:
sabah : zengin pazar kahvaltısı-3 dilim kepek ekmeği-2 bardak şekersiz çay
öğlen : 1,5 parça tavuk-2 dilim kepek ekmeği-1 bardak sodalı vişne suyu
ara : erik-kiraz-çekirdek
akşam : menemen-2 dilim kepek ekmeği-2 bardak şekersiz çay
ara mara yok farkındayımm.maalesef bu hafta sonu böyle oldu.
günaydınlar herkeseee
menümü yazıcam ama berbat bir menü olduğunun farkındayımmm
koçummm çok kızacak ama yinede yazıcamm
güzel olduğunda yazıp kötü olduğunda yazmamak yok bende
cumartesi :
sabah : 1 mink piiza-1 açma-yarım şekerli çay
öğlen : 1,5 tane közlenmiş kırmızı biber-2 dilim kepek ekmeği
akşam : 1,5 parça tavuk şinitzel-bol salata-1 kase çorba-1 dilim kepek ekmeği-1 bardak kola
ara : erik-kiraz-çilek
ara : evde yapılmış çilekli süt
pazar:
sabah : zengin pazar kahvaltısı-3 dilim kepek ekmeği-2 bardak şekersiz çay
öğlen : 1,5 parça tavuk-2 dilim kepek ekmeği-1 bardak sodalı vişne suyu
ara : erik-kiraz-çekirdek
akşam : menemen-2 dilim kepek ekmeği-2 bardak şekersiz çay
ara mara yok farkındayımm.maalesef bu hafta sonu böyle oldu.
haklısın anchusa..ama bugün ve diğer günler menülerimi güzel oluşturarark telafi edeceğim..
bocekler ikilendiiii.... hadi cumartesi sabahi yedigin pizzayi ve cok yagli acmayi, ictigin kolalari gormeyeyim haftasonu oldugundan ama beynim yedigin kizartma tavuk snitzeli gormemezlik edemiyor klikcimm. sen de bocek oldunn.(benim uygulamam, bocek ve cicek seciyorum)... kendini kurtarmak icin bugun daha itinali beslen lutfen...
klikcim kola içme bence Afrika da ki bir böcek türünden yapılıyormuş böööööö iğrençyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?