gunaydinnnnzemuszemus
anchusa koçum valla bakıyorum da sıkıyönetim getirmişsin topice çiçekler bözekler filanaklinialirimsmile
ben de haftasonu böceklerindeni. dünkü menümü yazayım:
saat 12:00 : tam tahıllı 2 dilim ekmek arası kaşar ve domatesli tost
saat 14:00: bir küçük dilim brownie ( kendim yaptım kepekli un, yarım bardak şeker, light süt, yarım çay bardağı yağla-kayış gibi oldukaydirigubbakcemile3 )
saat 17:00: 1 tane chicken royale + 4-5 tanecik patates kızartması + ayran
saat 19:00: starbuckstan böyle buzlu muzlu tahminen bol kalorili bir kahve
saat 22:00:1 bardak light süt
uyumadan önce bu vicdan azabıyla 15 dk karın hareketi yaptım.
biliyorum suçluyum. kes cezamı koç hanımmafoldumben
klikcim kola içme bence Afrika da ki bir böcek türünden yapılıyormuş böööööö iğrençyerimseniben
spatcımm hıh artık seninle aynı kiloda değiliz şekerim. ben 53 lere indirim.:1rolleyes: herşeye rağmen seninle aynı kiloda olmak güzeldi.
anchusacım koçluğun hayırlı olsun.h. sonu menüme gelince cumartesi menüm.
sabah patatesli kek(size bunun tarifini verebilirim kızlar çok pratik oluyor. aniden misafir falan geldiği zaman yada kahvaltılarda)
pikniğe gittik.2 öğün piknikde ne yenilirse.akşam suyla seyreltilmiş meyve suyu
pazar günü 1önceki günden gayet toktum. geç kalktım. 1 gibi.
öğlen karpuz peynir.
akşam 2 kaşık bulgur pilavı .2 bardak ayran.
anchusacım bana spor yapmayı aşıla nolurrrrr
iyidir soda.. icmeye devamm/ben asitli bir tek soda içiyorum o da arada sırada, tavsiye ederim valla cilt bile daha güzelleşiyor vereliniortak
Chicken Royale, Burger King oluyor sanırım. Şikayet etmiş gibi olmayayım ^_^. Ama hepinizi böcük olmaktan kurtaracağım sabredin.
Benim yapacağım spor bu, bugün başlamaya çalışacağım.
realage.com/videos/?bclid=5030523001&bctid=15153508001
Sağdaki bardan aşağı inin, You on a Diet: Beginner Workout'a tıklayın.
20 dk kadar kısa sürüyor. Daha sonraki haftalarda değiştirmeyi düşünüyorum, bu başlangıç için.
anchusacım çok hoşsun yaa. benim tarifim: kızlar yazın hepiniz çok güzel hemde kolay oluyor.
3 yumurta
1 su bardağı süt
1 su bardağı svı yağ
kek kıvamında olacak şekilde aldığı kadar un kabartma tozu
bu hamurun içine de:
dere otu
kesilmiş zeytin
küp küp patates
çökelek yada peynir
veya sosis bunlardan hangileri var sa artık hepsi olmaz çok olur. ben genelde dere otu patetes peynir
yada sosis peynir dere oyu şeklinde yapıyorum.
kek kalıbında yada normal tepside oluyor.
anchusacım indireyim en iisi ben o lesliyi bari ya bikere indirmeye çalışdım olmadı . şimdi yine deniyim bari
anchusacım çok hoşsun yaa. benim tarifim: kızlar yazın hepiniz çok güzel hemde kolay oluyor.
3 yumurta
1 su bardağı süt
1 su bardağı svı yağ
bu hamurun içine de:
dere otu
kesilmiş zeytin
küp küp patates
çökelek yada peynir
veya sosis bunlardan hangileri var sa artık hepsi olmaz çok olur. ben genelde dere otu patetes peynir
anchusacım indireyim en iisi ben o lesliyi bari ya bikere indirmeye çalışdım olmadı . şimdi yine deniyim bari
günaydın kızlar kayınvalidemi uğurladım, 2 hafta sonra tekrar gelecek çünkü, başım şişmiş vaziyette yanınızdayım
Dün sabah ve öğleni yazmıştım, akşam yemeği yemedim öğleni 4 te yedim diye, akşam çay ile yarım ay çöreği, yarım da tahıllı çörek yedim.
Bu sabahta krepli, kaşarlı sıkı bir kahvaltı yaptım. Gün içinde telafi etmeyi planlıyorum.
chicken royale i bilemedim spatz.. kizartma mi hamburger mi?????brownie ev yapimi oldugu icin affediyorummm. ve kepekli undan brownie yapma zahmetine girdidin icin takdir ediyorum.aksam sut icmissin yalnizca herhalde telafi etmek icin.. bocek olsan mi sen de??? dur bir dusuneyim. gozum ustundeee..
Nilufertcim bende de var bir patatesli kek tarifi. bir arkadasima yapmistim macaristanda, kiz tepsinin yarisini tek basina bitirmisti.....bayilmisti. senin tarifini de deneyelim , belki ayni tarif bile olabilri. bekliyorum tarifini canim
ohh ne guzel piknige gitmissiniz.piknige gidilince de kepek ekmegi ve salata yenmez ki. o yuzden diyecek birsyeim yok.Pazar gunu cok az yemissin.... Canim hangi sporu sevdigini unuttum ben? Ona gore yonlendireyim seni. Leslie yap bu hafta her gun. 4 fast miles i uygun gordum sana...bak o zaman gobusun tahta gibi olacak, pantolonlarin b ol gelecek,bir elbise begendiginde ve sana 38 beden verdikleirnde, " ay bu bana bnuyuk gelir ben 36 beden hatta bazi markalarda 34 beden giyiyorum " deme zevkine eriseceksin.bak bikini sezonu da gelmek uzere... plajda hep gobegini icine cekip, oturmak istemiyorsan spor yapmalisin.. hadi canim benim leslie evde seni bekliyorr.. walk walk walk...kick back kick back, lift the knee lift the knee....
Chicken Royale, Burger King oluyor sanırım. Şikayet etmiş gibi olmayayım ^_^. Ama hepinizi böcük olmaktan kurtaracağım sabredin.
Benim yapacağım spor bu, bugün başlamaya çalışacağım.
realage.com/videos/?bclid=5030523001&bctid=15153508001
Sağdaki bardan aşağı inin, You on a Diet: Beginner Workout'a tıklayın.
20 dk kadar kısa sürüyor. Daha sonraki haftalarda değiştirmeyi düşünüyorum, bu başlangıç için.
gozun aydin mi desem Allah kavustursun mu bilemedim...
Senin telafi edeceginden hic suphem yok...
kizma nutcase e.. hem suclu hem guclu spatz... bocekler uclendi.....647 kalorilik tavuk kizartmasi yemissin. diyecek birseyim yokkkk....canım sanırım tavuğu kızartma. şimdi baktım 647 kaloriymiş bi tanesi. çüş yaaa! bilseydim yemezdim, onun yerine bir sürü dondurma yerdim. bak şimdi çok kızdım kendimeklava:
ayy ne güzel motivasyon bunlarhihoyyyt ben haftasonu bir butikte bir elbise beğendim. medium istedim, bi denedim düşüyor üstümden. kadın dedi sen kendi bedenini hiç tanımıyorsun sana xs olur. denedim gerçekten de oldu.bi mutlu oldum ki sormayınkaydirigubbakcemile5
ispiyoncu nutcasekaydirigubbakcemile3
dun biz de kayinvalideme gittik. Ilk defa muhabbet etmekten sikilmadim ben de....Alisiyormuyuz ne birbirimize..YA da ben cok pozitiftim dun belki hic birsey batmadi..Ya aslında bu sefer iyiydi de, çok konuşuyor ya, ilgimi çekmeyen konular bir de, kızı da öyle, başım şişti, önemsiyor gibi görünmekte beni çok yordu, yalnızlığımı özledim.
Ben bir ara geçen senelerde 52 kilo iken her gün chicken royal menü yiyordum işyerinde. Zehirlenene kadar bu böyle devam etti. o arada 8 kilo almışım 3 ay gibi bir sürede kaydirigubbakcemile3
3 yumurta
1 su bardağı süt
1 su bardağı svı yağ
bu hamurun içine de:
dere otu
kesilmiş zeytin
küp küp patates
çökelek yada peynir
kizma nutcase e.. hem suclu hem guclu spatz... bocekler uclendi.....647 kalorilik tavuk kizartmasi yemissin. diyecek birseyim yokkkk....
sen chicken royalleri yemeye devam edersen ruyanda gorursun ancak xs i.....bunun large i olur size ancak der valla satis gorevlileri hemen havaya girmeeeeeee!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?