dun biz de kayinvalideme gittik. Ilk defa muhabbet etmekten sikilmadim ben de....Alisiyormuyuz ne birbirimize..YA da ben cok pozitiftim dun belki hic birsey batmadi..
Ben bir ara geçen senelerde 52 kilo iken her gün chicken royal menü yiyordum işyerinde. Zehirlenene kadar bu böyle devam etti. o arada 8 kilo almışım 3 ay gibi bir sürede kaydirigubbakcemile3
Duydun mu sPatz???Lachesis 8 kilo almis senin chicken royale la... Seni bugunden itibaren ciddiyete davet ediyorum.. Forumumuza leke surme lutfennn..
ya ama her gün yemiş o da suyunu çıkarmış koçumkaydirigubbakcemile3
merak etme en çalışkan öğrencin ben olucamkaydirigubbakcemile5
Ya şimdi sen gidiyorsun akşam dönüyorsun, o yüzden batmayabilir, bana da ilk gün çok sevimli geliyor da, bir süre sonra konuşulcak konu bitiyor, tanımadıklarımın dedikodularına falan girince ben de baygınlık başlıyor. Kendi annen olsa, ay anne yeter dersin de, şimdi ona diyemiyorsun ya o yoruyor insanı.
CIZELGESI OLMAYANLAR LUTFEN CIZELGE YAPSINLAR
ACIKLAMASI
1)tickerfactory.com adresine giriniz
2) Açılan sayfanın altına doğru kategorileri göreceksiniz. Buradan weight loss bölümünü tıklayın.
3) Karşınıza toplam 13 sayfalık kilo çizelge çubuğu seçenekleri çıkacak. Sayfa numaralarını tıklayarakKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? ilgili sayfaya gidebilir ve size sunulmuş olan seçeneklerden birini seçebilirsiniz.
4) Çizelge çubuğunuzu seçtikten sonra (şekillerin yanındaki yuvarlaklara mouse ile tick koyacaksınız) Next tuşuna basarak ilerleyin.
5) Şimdi karşınıza yine bir çok sayfalı seçenekler çıkıyor. Bu kez çubuk kaydırıcısını seçeceksiniz. Yani kilonuzun çizelge üzerindeki hareketini gösterecek olan ikonu. Toplam 7 sayfada çeşitli seçenekler sizi bekliyor. Buradaki seçiminizi de yaptıktan sonra yeniden Next tuşuna basın.
6) Figüratif seçimleriniz bitti ve şimdi sıra form doldurmada...
7) Formun passsword / pin bölümünde şifrenizi oluşturun.
8) Şifre seçiminden sonraKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? formu doldururken aşağıdaki yönergeleri izleyin:
track bölümü için : weight seçilecek
weight units: kilogram seçilecek
your target : hedef kilonu yaz
your starting : başlangıç kilonu yaz
your current : geçerli kilonu (bugünkü kilonu) yaz
weight date : tarihi ay/gün/yıl formatında yazılacak
height unit : Metric S.I. seçilecek (bu şekilde yaptığında beden/kitle endeksin de çizelgede yer alır)
your height : Boy yazılacak. Mesela 1.65 sen ilk kutucuğa 1Kilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? ikinci kutucuğa 65yazmalısın. Kutucukların yanında mKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? ve cm göründüğünden emin ol.
9) Formu doldurman bittikten sonra Next tuşuna bas.
10) Seçiminle oluşan çizelgen karşında!!! Şimdi sıra geldi çizelgeniKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? kadinlarkulubu.com da imzana yapıştırmaya..
11) Çizelgenin altında çeşitli biçimlerde adres tipleri yer alır. Bunlardan urlile başlayanıKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? yani ilk kutucukta yer alanı ctrl+copy yaparak kopyala ve kontrol panelinde yer alan imza ayarlarındaki alana ctrl+paste yaparak yapıştır.
canim bu guzel bir video. hepimiz benzer seyle ryapiyoruz ama yanina bir d ecardio yapsan iyi olur... cizelge yap hemen ki kilonu bmi ini gorelim
ispiyoncu nutcasekaydirigubbakcemile3
Bakimliyiz.com un neresine yapıştırıyoruz adresi ben oraya üye değilim
ya ama her gün yemiş o da suyunu çıkarmış koçumkaydirigubbakcemile3
merak etme en çalışkan öğrencin ben olucamkaydirigubbakcemile5
cardiosuz kilo vermen zor. hemen basla...leslie ya da dans yapabilirsinTam da şimdi çizelgemi bitirdim. Bu mesajdan sonra imzama ekleyeceğim. Yalnız ben boyumu çok önce ölçmüştüm, şimdi hatırladığım kadarıyla yazdım(1.57) onu sonra değiştirebilirim belki.
Cardio yapmayı düşünüyorum, dans videoları yüklemek istiyorum bilmiyorum cadio'ya sayılır mı. Fakat bir hafta da olsa sadece bu videodakini yapmayı düşünüyorum. Çünkü dediğim gibi çok hareketsizim, özellikle son 3-5 aydır sanırım, hiç yürüyüşüm bile kalmadı diyebilirim. Aniden yüklenmek istemem kendime. Daha sonra sizden cardio-spor video tavsiyesi de alırım :) .
He he hee...Olsun ya, afiyet olsun canım. Yaw bıraq, canın çektiği zaman ye, bi şi olmaz. Koçum kızmadan çenemi kapatayım.
Yalnız gerçekten Chiken Royal yemen iyi değil, arada King Chicken falan da ye, olmaz tek taraflı. Ben bu gruba pek yararlı olmayacağım galiba . Vurma koçum :mymeka: ah!
Bakimliyiz.com un neresine yapıştırıyoruz adresi ben oraya üye değilim
biz iki saat oturuyoruz. ucuncu saatte nasil canim sikiliyor uykum geliyor, esime kas goz hareketlerine basliyorum. anliyorum seni. gecen sene 2 gun yazliklarinda kaldik. gecmedi o iki gun.. ama alisiyoruz yavas yavas...benim kayinvalidem de cok bilmistir ve cok konusur...genelde mantikli da konusur, dedikodu falan yapmaz, ama bir sure sonra benim beynim duruyor....kabul etmiyor birseyy... neyse simdi partisine gitmeye baslamis ta, orada dokuyor kurtlarini, oradakilere konusuyor..
bol bol konuşsun sana konuşmaya hali kalmasın kaydirigubbakcemile3 Bizimki uzakta da, şimdi kızı evlenip İstanbul'a gelcek, o da anneyle aynı kafa 20-30 yıl önceki çağda yaşıyor galiba, o biraz düşündürüyor beni.
be de kimseyi beğenmiyorum ya laelaelaelaelae
kiziyla anlassan ne guzel olurduu.....yasiniz ayni degil galiba...
istyanbul kocaaamaaan , ben ablami bile iki haftada bir goruyorum....her zaman gorusmezsiniz istanbula tasinsada
ben de öyle bir huy var evet, sporun da suyunu çıkarırım, yemenin de bazen.
ölçüsüz bir insanımzehirlenmesem daha giderdi o, her işte bir hayır var dedikleri doğruymuş. kaydirigubbakcemile3
He he hee...Olsun ya, afiyet olsun canım. Yaw bıraq, canın çektiği zaman ye, bi şi olmaz. Koçum kızmadan çenemi kapatayım.
Yalnız gerçekten Chiken Royal yemen iyi değil, arada King Chicken falan da ye, olmaz tek taraflı. Ben bu gruba pek yararlı olmayacağım galiba . Vurma koçum :mymeka: ah!
amanin kendimi kotu hissettim bir an.....teror mu estiriyorum ne forum da.......bilmiyorumkismile
bakmayin boyle konustuguma universitede de ben boyleydim..ay beni ogrencileirm cok sever, cok sertimdir,cok feci calistiririm, burunlarini surttururum ama herkesi en sonunda AA ile geciririm... hep benim sinifima gelmek isterler...o gunleri hatirladim bir an...iranli bir ogrencim mezuniyetine cagiriyor simcik mail aldim...hala hocam hocam diye geziyolar pesimde...
aman canım allah korusun, tavuktan zehirlenmek kabus gibi birşeydir zaten. tavuk canavarı olduğum için başıma gelmişliği vardır.
maşallah şimdi sporun suyunu çıkarıyorsun süpersin azmine hayranımalkisalkisalkis
profilimin düzenle kısmından web site kısmına yazdım doğru mu
peppermint dönmedi mi ki adanadan ? iyileşmiştir inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?