50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dun biz de kayinvalideme gittik. Ilk defa muhabbet etmekten sikilmadim ben de....Alisiyormuyuz ne birbirimize..YA da ben cok pozitiftim dun belki hic birsey batmadi..

Ya şimdi sen gidiyorsun akşam dönüyorsun, o yüzden batmayabilir, bana da ilk gün çok sevimli geliyor da, bir süre sonra konuşulcak konu bitiyor, tanımadıklarımın dedikodularına falan girince ben de baygınlık başlıyor. Kendi annen olsa, ay anne yeter dersin de, şimdi ona diyemiyorsun ya o yoruyor insanı.

Ben bir ara geçen senelerde 52 kilo iken her gün chicken royal menü yiyordum işyerinde. Zehirlenene kadar bu böyle devam etti. o arada 8 kilo almışım 3 ay gibi bir sürede kaydirigubbakcemile3

Duydun mu sPatz???Lachesis 8 kilo almis senin chicken royale la... Seni bugunden itibaren ciddiyete davet ediyorum.. Forumumuza leke surme lutfennn..

ya ama her gün yemiş o da suyunu çıkarmış koçumkaydirigubbakcemile3

merak etme en çalışkan öğrencin ben olucamkaydirigubbakcemile5

ben de öyle bir huy var evet, sporun da suyunu çıkarırım, yemenin de bazen.
ölçüsüz bir insanım zehirlenmesem daha giderdi o, her işte bir hayır var dedikleri doğruymuş. kaydirigubbakcemile3

biz iki saat oturuyoruz. ucuncu saatte nasil canim sikiliyor uykum geliyor, esime kas goz hareketlerine basliyorum. anliyorum seni. gecen sene 2 gun yazliklarinda kaldik. gecmedi o iki gun.. ama alisiyoruz yavas yavas...benim kayinvalidem de cok bilmistir ve cok konusur...genelde mantikli da konusur, dedikodu falan yapmaz, ama bir sure sonra benim beynim duruyor....kabul etmiyor birseyy... neyse simdi partisine gitmeye baslamis ta, orada dokuyor kurtlarini, oradakilere konusuyor..

Bakimliyiz.com un neresine yapıştırıyoruz adresi ben oraya üye değilim

canim bu guzel bir video. hepimiz benzer seyle ryapiyoruz ama yanina bir d ecardio yapsan iyi olur... cizelge yap hemen ki kilonu bmi ini gorelim

Tam da şimdi çizelgemi bitirdim. Bu mesajdan sonra imzama ekleyeceğim. Yalnız ben boyumu çok önce ölçmüştüm, şimdi hatırladığım kadarıyla yazdım(1.57) onu sonra değiştirebilirim belki.

Cardio yapmayı düşünüyorum, dans videoları yüklemek istiyorum bilmiyorum cadio'ya sayılır mı. Fakat bir hafta da olsa sadece bu videodakini yapmayı düşünüyorum. Çünkü dediğim gibi çok hareketsizim, özellikle son 3-5 aydır sanırım, hiç yürüyüşüm bile kalmadı diyebilirim. Aniden yüklenmek istemem kendime. Daha sonra sizden cardio-spor video tavsiyesi de alırım :) .

ispiyoncu nutcasekaydirigubbakcemile3

He he hee... Olsun ya, afiyet olsun canım. Yaw bıraq, canın çektiği zaman ye, bi şi olmaz. Koçum kızmadan çenemi kapatayım.
Yalnız gerçekten Chiken Royal yemen iyi değil, arada King Chicken falan da ye, olmaz tek taraflı . Ben bu gruba pek yararlı olmayacağım galiba . Vurma koçum :mymeka: ah!

amanin kendimi kotu hissettim bir an.....teror mu estiriyorum ne forum da.......bilmiyorumkismile
bakmayin boyle konustuguma universitede de ben boyleydim..ay beni ogrencileirm cok sever, cok sertimdir,cok feci calistiririm, burunlarini surttururum ama herkesi en sonunda AA ile geciririm... hep benim sinifima gelmek isterler...o gunleri hatirladim bir an...iranli bir ogrencim mezuniyetine cagiriyor simcik mail aldim...hala hocam hocam diye geziyolar pesimde...

cardiosuz kilo vermen zor. hemen basla...leslie ya da dans yapabilirsin
bakiyorum da fast food konusunda pek bir kulturlusun.....siddetle kiniyorum seni...

Bakimliyiz.com un neresine yapıştırıyoruz adresi ben oraya üye değilim

kadinlarkulubu.com a kendi profiline

bol bol konuşsun sana konuşmaya hali kalmasın kaydirigubbakcemile3 Bizimki uzakta da, şimdi kızı evlenip İstanbul'a gelcek, o da anneyle aynı kafa 20-30 yıl önceki çağda yaşıyor galiba, o biraz düşündürüyor beni.
be de kimseyi beğenmiyorum ya laelaelaelaelae

kiziyla anlassan ne guzel olurduu.....yasiniz ayni degil galiba...
istyanbul kocaaamaaan , ben ablami bile iki haftada bir goruyorum....her zaman gorusmezsiniz istanbula tasinsada

kiziyla anlassan ne guzel olurduu.....yasiniz ayni degil galiba...
istyanbul kocaaamaaan , ben ablami bile iki haftada bir goruyorum....her zaman gorusmezsiniz istanbula tasinsada

yaşımız aynı sayılır bir yaş var da, tarzımız çok farklı, biraz klasik bir tip, geleneksel kendini fazla geliştirmemiş. ortak yönümüz fazla yok yani, bir de ben dayanamayıp onun yanlış bakış açılarını eleştiriyorum, o da sonra küsüyor. :1closedeyes:

ben de öyle bir huy var evet, sporun da suyunu çıkarırım, yemenin de bazen.
ölçüsüz bir insanım zehirlenmesem daha giderdi o, her işte bir hayır var dedikleri doğruymuş. kaydirigubbakcemile3

aman canım allah korusun, tavuktan zehirlenmek kabus gibi birşeydir zaten. tavuk canavarı olduğum için başıma gelmişliği vardır.

maşallah şimdi sporun suyunu çıkarıyorsun süpersin azmine hayranımalkisalkisalkis

yok nutcase'cim. kırk yılda bir yediğim birşeydi. sen de madem buraya geldin, buranın kurallarına uyucaksın. canın çektiğin zaman ye diye bir şey yok. o zaman bu grupta olmamızın bir anlamı yok. nefsimize hakim olmayı, sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz burdaopuyorumnanaktan

yok canım biraz tatlı sertlik lazım buraya. sen çok kararındasınopuyorumnanaktan
hocayken de öyleymişsin bak. ben de işyerinde öyleyim. tabi üst pozisyonda olmadığım için henüz kimseyi çalıştırdığım yok ama iş arkadaşlarım çalışma prensibimi bilir ona göre davfranırlar birlikte yaptığımız işlerde. sorumluluk sahibi olmayan insanlardan nefret ederim.

azimli değilim canım aslında ya, öle delilik bir yerlerden çıkıyor işte kaydirigubbakcemile3
zaten bu aralar ev işlerinden pek bişeyler yapamadım ama bugün yapmayı planlıyorum.

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

adresi yapılştırıyorum ama gelen yanıt bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…