Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
adresi yapılştırıyorum ama gelen yanıt bu
hiii anladim.. farkli dunyalarin insanisiniz..yaşımız aynı sayılır bir yaş var da, tarzımız çok farklı, biraz klasik bir tip, geleneksel kendini fazla geliştirmemiş. ortak yönümüz fazla yok yani, bir de ben dayanamayıp onun yanlış bakış açılarını eleştiriyorum, o da sonra küsüyor. :1closedeyes:
coooooook guzzzel.tsekkurler.
spatz kendini buldu haftasonunun bitmesiyle nasiyatlara bile basladiiii..maşallah şimdi sporun suyunu çıkarıyorsun süpersin azmine hayranımalkisalkisalkis
yok nutcase'cim. kırk yılda bir yediğim birşeydi. sen de madem buraya geldin, buranın kurallarına uyucaksın. canın çektiğin zaman ye diye bir şey yok. o zaman bu grupta olmamızın bir anlamı yok. nefsimize hakim olmayı, sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz burdaopuyorumnanaktan
yok canım biraz tatlı sertlik lazım buraya. sen çok kararındasınopuyorumnanaktan
hocayken de öyleymişsin bak. ben de işyerinde öyleyim. tabi üst pozisyonda olmadığım için henüz kimseyi çalıştırdığım yok ama iş arkadaşlarım çalışma prensibimi bilir ona göre davfranırlar birlikte yaptığımız işlerde. sorumluluk sahibi olmayan insanlardan nefret ederim.
ya her gun callan yapiyorsun. forumda senden baska duzneli dayanabilen yok callana daha ne olsun.....ben bugun pump it up yapicam kararliyim..azimli değilim canım aslında ya, öle delilik bir yerlerden çıkıyor işte kaydirigubbakcemile3
zaten bu aralar ev işlerinden pek bişeyler yapamadım ama bugün yapmayı planlıyorum.
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
adresi yapılştırıyorum ama gelen yanıt bu
peppermint dönmedi mi ki adanadan ? iyileşmiştir inşallah...
oldu mu acaba
oldu mu acaba
oldu oldu.. hih gorduk boyunu posunu sonunda...cok bir fazlaligin yok seninde, biraz disini siksan ulasirsin hedefine
aminnn ama işte zor olan da bu ya az kiloyu vermek ha gayret diyeli de başlayalım Şeniz
zayifsan daha yavas veriyorsun dogru ma bak ben 2-3 ayda verdim bes kiloyu..artik kilomu sabit tutmaya calsiiyorum
spatz kendini buldu haftasonunun bitmesiyle nasiyatlara bile basladiiii..
ben de hic sevmem disiplinsiz insanlari...
normalde cok rahat ve firlamayimdir ben ama is konusunda gercekten sertimdir..Hem korkarlar hem severler(yani sevdiklerini saniyorum, insallah seviyorlardir laelaelaelaelae)
ya her gun callan yapiyorsun. forumda senden baska duzneli dayanabilen yok callana daha ne olsun.....ben bugun pump it up yapicam kararliyim..
bu arada kocunuz olarak haftasonu cooook feci birsye yaptim, vucudumu zehirledim nargileyleee.. ama guzeldi be.:çok üzgünüm:
yoklugu belli oluyor di mi... isleri coksa oturamamistir bilgisayar basina donse bile..
haklısın gerçekten de daha zor oluyor, tebrik ederim seni, darısı başımıza. Ben şimdi koca bir bardak su içtim tok hissedeyim diye yemeğe gideceğim az yemek için hehehe :) sonra görüşürüz öptüm :1hug:
ben de sigara icmem ama arada bir tutturmenin sakincasi yok bencede. vucuda stres vermeli bazennn...nargilede yillardir icmiyordum.. taa nisantasindan sirkeciye yuruduk, tophanedede nargile molasi verdik cumartesiii...evet silkelendim ve kendime geldim koçumkaydirigubbakcemile3
şu anda yaseminli yeşil çayımı içiyorum. içine de 2 tane karanfil attım mis oldu
pump it up'i indirdim ben de dün canım. çok eğlenceli bir şeye benziyor. fırsat bulursam yapmak istiyorum.
nargile miiiiii?laelaelaelaelae çok severim. her seferinde sevmeme şaşırarak severim. bence nadiren içilmesinde bir sakınca yok:lepi:
Evet kültürlüyümdür o konularda. Popkek, cips, çikolata tarzı şeylerde isteyene yardımcı olabilirimcardiosuz kilo vermen zor. hemen basla...leslie ya da dans yapabilirsin
bakiyorum da fast food konusunda pek bir kulturlusun.....siddetle kiniyorum seni...
Fakat Mehmet ağa diyor ki iki haftada bir hamburger yenebiliryok nutcase'cim. kırk yılda bir yediğim birşeydi. sen de madem buraya geldin, buranın kurallarına uyucaksın. canın çektiğin zaman ye diye bir şey yok. o zaman bu grupta olmamızın bir anlamı yok. nefsimize hakim olmayı, sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz burdaopuyorumnanaktan
hiii anladim.. farkli dunyalarin insanisiniz..
coooooook guzzzel.tsekkurler.
ya her gun callan yapiyorsun. forumda senden baska duzneli dayanabilen yok callana daha ne olsun.....ben bugun pump it up yapicam kararliyim..
bu arada kocunuz olarak haftasonu cooook feci birsye yaptim, vucudumu zehirledim nargileyleee.. ama guzeldi be.:çok üzgünüm:
eveeet teşekkür ederim biraz uğraştırdım sizi ama :enbuyukkk:
çok güzel bir şarkııı sositososito
leslie bir yurume fitness programi leslie sansone ile walk at home yazip bir bak bakalim googledan.. burada hemen hemen herkes yapiyor leslie. ben de onunla verdim kiloyuEvet kültürlüyümdür o konularda. Popkek, cips, çikolata tarzı şeylerde isteyene yardımcı olabilirim. Yok şakaydı, aslında o tarz(marketten alınan tatlılar) şeylerle pek alakam yok, alınınca yiyorum ama bayılarak değil, sadece tatlı ihtiyacımı gidermek için. Zaten eve her gün her gün o tatlılardan almıyoruz. Bende fazla yemiş olmuyorum. Fakat anneciğim pastalar kurabiyeler falan yapınca tabi ki kendimi tutmuyorum :) . Puding, muhallebi tarzı şeyleri de çok severim söylemesi ayıptır. Neyse atılmadan çenemi kapatayım.
Leslie ne acaba? Bu arada yine arkadaşımın önerdiği-evet, arkadaşım her bir haltıma karışır anlayacağınız, yoksa 50 tane arkadaşım yok hepsi toplamda bir arkadaş ediyor :) - dans videoları vardı fakat yüklemedim henüz. Ondan isteyeceğim, size de yazarım sonra.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?