50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

adresi yapılştırıyorum ama gelen yanıt bu

http ile başlayıp png ile biten yeri yapıştırıyorsunuz. başında sonun başka ıvır zıvır varsa atın.

hiii anladim.. farkli dunyalarin insanisiniz..

Benden size armağan şakkıdı

http://fizy.com/s/151l3u
coooooook guzzzel.tsekkurler.

spatz kendini buldu haftasonunun bitmesiyle nasiyatlara bile basladiiii..
ben de hic sevmem disiplinsiz insanlari...
normalde cok rahat ve firlamayimdir ben ama is konusunda gercekten sertimdir..Hem korkarlar hem severler(yani sevdiklerini saniyorum, insallah seviyorlardir laelaelaelaelae)

azimli değilim canım aslında ya, öle delilik bir yerlerden çıkıyor işte kaydirigubbakcemile3
zaten bu aralar ev işlerinden pek bişeyler yapamadım ama bugün yapmayı planlıyorum.
ya her gun callan yapiyorsun. forumda senden baska duzneli dayanabilen yok callana daha ne olsun.....ben bugun pump it up yapicam kararliyim..

bu arada kocunuz olarak haftasonu cooook feci birsye yaptim, vucudumu zehirledim nargileyleee.. ama guzeldi be.:çok üzgünüm:

zayifsan daha yavas veriyorsun dogru ma bak ben 2-3 ayda verdim bes kiloyu..artik kilomu sabit tutmaya calsiiyorum

haklısın gerçekten de daha zor oluyor, tebrik ederim seni, darısı başımıza. Ben şimdi koca bir bardak su içtim tok hissedeyim diye yemeğe gideceğim az yemek için hehehe :) sonra görüşürüz öptüm :1hug:

evet silkelendim ve kendime geldim koçumkaydirigubbakcemile3

şu anda yaseminli yeşil çayımı içiyorum. içine de 2 tane karanfil attım mis oldu

pump it up'i indirdim ben de dün canım. çok eğlenceli bir şeye benziyor. fırsat bulursam yapmak istiyorum.

nargile miiiiii?laelaelaelaelae çok severim. her seferinde sevmeme şaşırarak severim. bence nadiren içilmesinde bir sakınca yok:lepi:

yoklugu belli oluyor di mi... isleri coksa oturamamistir bilgisayar basina donse bile..

evet olabilir. malum pazartesiler yoğun oluyor. ben de 3 çalışıp 1 foruma dönüyorumkaydirigubbakcemile3

ben de sigara icmem ama arada bir tutturmenin sakincasi yok bencede. vucuda stres vermeli bazennn...nargilede yillardir icmiyordum.. taa nisantasindan sirkeciye yuruduk, tophanedede nargile molasi verdik cumartesiii...

cardiosuz kilo vermen zor. hemen basla...leslie ya da dans yapabilirsin
bakiyorum da fast food konusunda pek bir kulturlusun.....siddetle kiniyorum seni...
Evet kültürlüyümdür o konularda. Popkek, cips, çikolata tarzı şeylerde isteyene yardımcı olabilirim . Yok şakaydı, aslında o tarz(marketten alınan tatlılar) şeylerle pek alakam yok, alınınca yiyorum ama bayılarak değil, sadece tatlı ihtiyacımı gidermek için. Zaten eve her gün her gün o tatlılardan almıyoruz. Bende fazla yemiş olmuyorum. Fakat anneciğim pastalar kurabiyeler falan yapınca tabi ki kendimi tutmuyorum :) . Puding, muhallebi tarzı şeyleri de çok severim söylemesi ayıptır. Neyse atılmadan çenemi kapatayım.

Leslie ne acaba? Bu arada yine arkadaşımın önerdiği-evet, arkadaşım her bir haltıma karışır anlayacağınız, yoksa 50 tane arkadaşım yok hepsi toplamda bir arkadaş ediyor :) - dans videoları vardı fakat yüklemedim henüz. Ondan isteyeceğim, size de yazarım sonra.

Fakat Mehmet ağa diyor ki iki haftada bir hamburger yenebilir . Şaka bir yana, ben şimdiye kadar hiç kilo vereyim diye bir karar vermediğim için rahat davranıyordum. Bu konulara dikkat etmezdim yani. Yalnız tabi ki daha sağlıklı olmak için-misal yorgunluk için, ya da hazımsızlık ehe öhö- meyva falan yemeye başlayacaktım düzenli, ya da başka yararlı ne varsa işte. Bu konuya denk geldiğim iyi oldu, hadi şu kilo işine de başlayayım dedim, kafamın bir köşesinde vardı zaten fakat gaza gelmeseydim hemen başlamazdım.
Evet hayat hikayemi yazdıktan sonra asıl konuya geleyim; ok, ben de kurallara uyacağım, fakat ilk hafta için söz veremem, biraz gevşek davranabilirim, ikinci hafta çok dikkat edicem ok? Ama ben bunu not edeyim sonra unuturum, çok unutkanımdır :) .

Şunu da belirtmek istiyorum. Üstte gördüğünüz gibi hangi zararlı yiyeceklerden hoşlanıyorum hangilerinden hoşlanmıyorum döktürdüm :) . Bu kadar rahat davranmamın asıl sebebi şu, ben kilo verme konusunda hep şöyle düşünüyordum, ki hala öyle düşünüyorum. Ben hiç hareket etmeyerek son birkaç aydır fazla bir kilo almadıysam-2-3 kilo yerinden oynuyor sadece, yoksa genel olarak sabitim- ve son 1,5-2 yıldır fazla bir hareketim olmadığı halde -ve bir dönem tatlılara bastırdığım halde- yine 3-4 kilodan fazla farkım yoksa ben yediklerimi değiştirmeyip sadece harekete başlayarak da kilo verebilirim. Fakat merak etmeyin sağlıklı beslenme için kurallarınıza ikinci haftadan itibaren dikkat edeceğim(aaa asker selamı smiley'imiz yok, buraya çok yakışırdı şimdi).

Ya ben de disiplinli olmak istiyorum birçok konuda spor yapmak gibi falan... Fakat maalesef değilim. Ama en azından istiyorum bu da bir şeydir değil mi :) . Bugünlerde de düzene sokmaya çalışıyorum kendimi. Yalnız yemek ve tatlı yeme konusunda disiplinsiz miyim emin değilim. Çünkü kendimi tutamadığım için değil öyle tercih ettiğim için yiyorum. Bilinçli bir şekilde beslenmiyorum da bilinçli bir şekilde zararlı besleniyorum yani :) . Farkındayım en azından.

güzel dimi, hem neşeli hem hüzünlü bir sesi var, çok seviyorum bu adamı.
ben de arada bir iki sigara içiyorum bu aralar

eveeet teşekkür ederim biraz uğraştırdım sizi ama :enbuyukkk:

:) hayırlı olsun.

çok güzel bir şarkııı sositososito

beğenmene sevindim klikim:)

leslie bir yurume fitness programi leslie sansone ile walk at home yazip bir bak bakalim googledan.. burada hemen hemen herkes yapiyor leslie. ben de onunla verdim kiloyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…