50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben gidiyorum kuzular, dersler beni bekler, çarşamba 2 sınavım var

giderken de size şunu armağan ediyim, bugün müzik günüm anlaşıldı :kedi:

http://fizy.com/#s/1d3b7g

iste bunun karsisinda eriyip biterim.... joan baez den de cok severim bu sarkiyi bob dylan dan da...mp3 playerim d ahep olan demirbas sarkilardan biri, cok da anlamlllii

günaydın kızlar..opuyorumnanaktan

@sevgili koçum bütün gelinlikçiler aynı şeyi söyledi o bele kadar olan çamaşırdan alıp provalara öle geliosunuz diye..ben bitane denedim 75 beden oldu daha küçük bedeni varmı bilmiorum..alıcaz artık..

gelelim lahana yağına ben daha önce kullandım tüylenme falan yapmadı.. oyüzden artık içm rahat kullanıotrum..

menüm
sabah bir kayısı 1 ceviz bir bardak su
kahvaltı 1dilim tb ekmek maydonoz bbir dilim peynir
ara elma

spor olarakta şuana kadar 4 fast mil yaptım..

yildizli pekiyi...

canım sanırım tavuğu kızartma. şimdi baktım 647 kaloriymiş bi tanesi. çüş yaaa! bilseydim yemezdim, onun yerine bir sürü dondurma yerdim. bak şimdi çok kızdım kendimeklava:

Çüş yaa çüş tabiiiii sempatiksalakcinni

Dün ben de erkek arkadaşımdaydım midem ağrıyordu bitki çayı yapıyim dedi yeni yemek yedik dedik yok illaaa yapıyim yapıyim zararı olur mu dedi e biraz geçsin zaman dedi erkek arkadaşım da üzerine içmiyo dedi hemen içilir neden içilmesin siz yanlış biliyosunuz dedi kalakaldık

Nolluyo yaaa ??? sempatiksalakcinni

teşekkür ederim sizlerede afiyet olsun. Yediklerim bir tabağın içinde yarım porsiyon yoğurtlu ıspanak ve yanında mantarlı patatesli tavuk azıcık + 1 dilim kepek ekmeği, bununla bile şişmiş hissediyorum kendimi, öğleden sonra yine 1 lt suyum var ve biberiye, mate otu, funda yaprağı, yeşilçaydan oluşan karışım bir bitki çayıum var bir bardak, akşam 5 gibi 3 kuru kayısı, 2 ceviz yiyeceğim eve gidince de yani 19:30 20:00 gibi bir kivi ve 1 saat sonra 3 kaşık yoğurt var tekrar 2 bardak gibi su içerim ve uyurum inşallah bu sefer, ama yarın düzgün bir kahvaltı yiyeceğim. Ben bu kadar az yersem zayıflıyorum. Yani sizin anlayacağınız akşam sadece meyve yiyorum o zaman verebiliyorum.

Metabolizman tamamen durur böyle ve halsiz kalırsın spora ağırlık ver yemenden böyle kesme :umursamaz:

sirf meyveyle acikirsin ilerleyen saatlerde.. bence az yagli sebze yemegi yiyebilirsin. cok az yersen de zayiflayamiyorsun biliyorsun degil mi??

Metabolizman tamamen durur böyle ve halsiz kalırsın spora ağırlık ver yemenden böyle kesme :umursamaz:

zaten normalde haftanın 6 günü 45 dak spor yapıyorum akşamları canım da bir şey istemiyor pek bir de yoğurt çok doyurucu
akşam dışarda yiyoruz bazen hafif işte dengeliyorum bu şekilde

sirf meyveyle acikirsin ilerleyen saatlerde.. bence az yagli sebze yemegi yiyebilirsin. cok az yersen de zayiflayamiyorsun biliyorsun degil mi??

ben sabahları zengingin gibi, öğlenleri orta direk akşamları fakir gibi yerim, o saatten sonra eve git yemek yap zor geliyor galiba bana :umursamaz:

selam kızlar
3 gündür yoktum
internet yoktu evde o yüzden
bugün çalışıyorum
ve sizlerleyim
ve bugün mens oldum

:dance::dance::dance:

tüm hafta böyle olacak..

en çalışkan öğrencin sPatz değil ben olcam :dilcikar:

canım seninle yarışamam:kedi: senin çoooook güzel ve büyük bir hedefin var çünkü. ama ben de eylülde evleniyor olsaydım kesin seni geçerdimkaydirigubbakcemile3

kızz hiç bişi anlamadım yazdıklarından???kim hemen içirmeye kalktı erkek ark.ının annesi mi?bilmiyorumkismile

zaten normalde haftanın 6 günü 45 dak spor yapıyorum akşamları canım da bir şey istemiyor pek bir de yoğurt çok doyurucu
akşam dışarda yiyoruz bazen hafif işte dengeliyorum bu şekilde

canım sen hem az yiyorsun hem çok spor yapıyorsun. buna rağmen veremiyorsan, bir degisiklik zamanı gelmiş demektir. metabolizmanı şaşırtman lazım biraz.

teşekkür ederim canım haklısın galiba, şimdi sizlerle olduğum için biraz daha disiplinli davranıcam bi de böyle deneyim itiraf ediyorum ben çikolata manyaklarındanım o yüzden olabilir. ama :enbuyukkk: olduğu için daha dikkatli olacağım bundan sonra :sm_cool:

:dance::dance::dance:

tüm hafta böyle olacak..

en çalışkan öğrencin sPatz değil ben olcam :dilcikar:
seni pek bir hirsli gorudm kuzucum. bakalim cicek olabilecek msiin bugun???

bende anlamadim. erk/ ark annesi israr mi etti cay icin?? Anacim ben her pazar meydan muharebesi yapiyorum. onu yicen yemicem diye.....daha coook basindasin
selam kızlar
3 gündür yoktum
internet yoktu evde o yüzden
bugün çalışıyorum
ve sizlerleyim
ve bugün mens oldum

gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…