50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende anlamadim. erk/ ark annesi israr mi etti cay icin?? Anacim ben her pazar meydan muharebesi yapiyorum. onu yicen yemicem diye.....daha coook basindasin

Evet yaa erkek arkadaşımın annesi
Of valla yaa kırmak da istemiyorum ama biraz az görüşmek en iyisi olacak bilmiyorumkismile

Of valla yaa kırmak da istemiyorum ama biraz az görüşmek en iyisi olacak bilmiyorumkismile

zor işler bunlar canım. nasıl dengeyi kurucaz bakalım. ben seviyorum erkek arkadaşımın annesini. kendi halinde, ama modern görüşlü bir kadın.hiç birşeye karışmaz, aklı vermez (aksine o danışır bana). ama tabi daha yolun çooook başındayız. farklı şehirlerde olduğumuz için arada arayıp hatırını soruyorum.bazen o da beni arıyor. anneler gününden beri konuşmamıştık. dün erkek arkadaşım "siz annemle uzun zamandır konuşmadınız galiba" gibi bişey dedi laf arasında. ufffff sinir oldum. ben saygımdan arıyorum ara sıra, ama zorunda hissetmek istemiyorum daha nişanlı değiliz, sözlü değiliz.

Arkadaşlar sizler ne tür spor yapıyorsunuz? Ben sabah 07:00 de 10 dak. step, 20 dak. aerobik, 10 dak. dak streching yapıyorum.
pilates, leslie, callan, dans, ve tabii ki streching
valla mesafe koymazsaniz basiniz coook agrir...

evet evet. saygiyi kaybetmeden araya mesafekoymak en iyisi. Yoksa caniniz sikiliyor kucuk ve anlamsiz seylere... Size tavsiye citirlar. Ben mesafeliyimdir, biraz cekinir bile kayinvalidem benden...Ben de aramam kayinvalidemi cok. Esim birsey demeye kalksa sen benim annemi ariyormusun derim valla...Ama her pazar gideriz mutlaka oturur muhabbet ederiz... 2-3 saat geciririz. O yeter bana...

selam şekerler........bende temizlik yaptım şimdi bitti işim oturayım bir pc başına dedim.......

koçum burdaki en büyük böcük benim hafta sonu fil gibi yedim.bilmiyorumkismile ama söz bu hafta telafi edecem.......

sabah 9 gibi aynes kahvaltılık sütle kayısı üzüm falan yedim
20-30 dk çarşıda işlerim hallettim
kahvaltıda 11.30 gibi büyük uzun bir dilim mısır ekmeği ile bol yeşillikli salatalık domates biber peynir ve zeytinden oluşan bir kahvaltı yaptım

ara 3 tane erik.....

ve 1 saat ev temizliği yaptım......kahvaltıyı geç yaptığım için sanırıım henüz başka yemek yemedim......saatte bayağı olmuş aslında.......

evet yeterli zaten o kadarı. ben öyle birşey diyemiyorum çünkü tanışmıyor henüz ailemle. tanışmasını da istemiyorum henuz, mümkün olduğunca geç olsun.

benim hiç öyle kayınvalide muhabbettim olmuyordur telefonda bile görüşmeyiz....... eşim benim annemi aramaz ben onun annesini o yüzden bazen varlıklarını bile unutuyorum.......bizde herkes kendi annesini canı ne zaman isterse arar.....

Allahtan anlayışlılar kırılıp gücenmiyorlar gelin aramadı diye.......benim bir ark sorun olmuştu evlendiği ilk aylardı vay bu nasıl gelin neden arsayıp halimi sormuyor diye kaynanası görümcesi ortalığı ayağa kaldırmışlardı

bence hafif bir zeytinyağlı sebze ve 1 su bardağı kadar yoğurt gibi birşey yemelisin, çarşı gezmek ve ev işi yapmak spor sayılmıyor, akşamada hafif aerobik ya da yürüyüş yapmalısın.

evet yeterli zaten o kadarı. ben öyle birşey diyemiyorum çünkü tanışmıyor henüz ailemle. tanışmasını da istemiyorum henuz, mümkün olduğunca geç olsun.
sen benim kafadansin spatz. ben de cok gec tanistirmistim ailemle.... cok saglam basarim yere bu konularda..

hadi bakalim bugun kim cicek olcak gorecegiz.... simdilik 3 bocegimiz var...

iyi iste daha ne??evet ne kayinvalideler var anlamszi problemler yaratiyorlar. benim kayinvalidem hergun ariyordu beni, ay ben kendi annemle hergun konusmuyorum onunla ne konusayim yani... sonra ben aramayinca hissetti artik o da eskisi kadar aramiyor.... ohhh diyorum ben de...

sen benim kafadansin spatz. ben de cok gec tanistirmistim ailemle.... cok saglam basarim yere bu konularda..

anchusa ben henuz anneme anlatmadım bile. yüz göz olmak istemiyorum açıkçası. bir de çok sıcak bakıcaklar mı emin olamıyorum bazen. yani sense'in yaşadıklarını yaşamaktan korkuyorum...

çok şükür diyorum ben hiç bir şeyi sorun etmiyorlar.....sadece memlekete gittiğimizide görüşüyoruz .........

seninkide akıllı kadınmış bak hemen fark etmiş sen aramayınca........ısrarcı olan anca kendinden soğutuyor......sevdirmek yerine.....

evet akilli ama bazen fazla akilli...ama olsun yine de seviyorum ben, cahil biriyle ugrasmak da zor olabilridi..

anchusa ben henuz anneme anlatmadım bile. yüz göz olmak istemiyorum açıkçası. bir de çok sıcak bakıcaklar mı emin olamıyorum bazen. yani sense'in yaşadıklarını yaşamaktan korkuyorum...

canim en iyisi yavas gitmek. once sen emin olacaksin iliskinden sonra ailenle tanistirisin..Oncelikle kendinden emin ol. Umarim sense nin yasadigi seyleri de yasamazsin.

Canımcımmmmmmmmmmmmm
işte ben ilk yaptığımda hata yapmıştım dulcea soylemişti hatta ama duzeltemiyorum

Malesef bi kaç haftadır onlara gidiyorum maddi durum nedeniyle o yüzden sinirlerim bozuk yoksa bayram seyran harici görüşmem sanmıyorum erkek arkadaşım da çok düşkün değil ailesine hatta bazen ailesini beraber eleştirebiliyoruz özellikle ona bir gelecek hazırlamadıkları konusunda...

canim en iyisi yavas gitmek. once sen emin olacaksin iliskinden sonra ailenle tanistirisin..Oncelikle kendinden emin ol. Umarim sense nin yasadigi seyleri de yasamazsin.

Evet cnm yapabiliyorsanız öyle yapın tabi ben sabırsızım ailem de fazla mesafeli öyle olunca patladık doğal olarak iki taraf da acemi ben de ailem de çünkü tek çocuğum ve psikolijik tedaviden yeni çıkmıştım o yüzden kaygılandılar belki de haklılar birşey diyemem ama ben uslüplarına kırıldım tepkilerine değil

Neyse ki şimdi hiç konusu açılmıyor ben çok mutluyum kötü bir şey duymaya tahammülüm yok çünkü...

Kızlar selülit azaltmak için titreşimli masaj işe yarar mı ki?

deneyen oldu mu?

beslenme alışkanlığı ile ilgili diyorlar selülit...cola gazlı içecekler nescafe gibi cafeinli içecekler tuz tutan yiyecekler...bol su için derler...bendede kilo ile oluştu ama kilo verdikce azalıyor benim...zayıfken yoktu

sabah
1 dlm ekmek
5 zeytin
öğlen
4-5 köfte
2 dlm ekmek
ara
1 dlm kek(1 parmak kalınlığında)

hmm, sabahki arayi atlaman disinda geyt iyi gidiyorsun bugun. Cizelgeni lutfen yapmaya calis
1)ÖncelikleKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? aşağıda verdiğim bilgilerin "tickerfactory.com" sitesinde yer alan çizelge için olduğunu belirtmeliyim.

2) Açılan sayfanın altına doğru kategorileri göreceksiniz. Buradan weight loss bölümünü tıklayın.
3) Karşınıza toplam 13 sayfalık kilo çizelge çubuğu seçenekleri çıkacak. Sayfa numaralarını tıklayarakKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? ilgili sayfaya gidebilir ve size sunulmuş olan seçeneklerden birini seçebilirsiniz.
4) Çizelge çubuğunuzu seçtikten sonra (şekillerin yanındaki yuvarlaklara mouse ile tick koyacaksınız) Next tuşuna basarak ilerleyin.
5) Şimdi karşınıza yine bir çok sayfalı seçenekler çıkıyor. Bu kez çubuk kaydırıcısını seçeceksiniz. Yani kilonuzun çizelge üzerindeki hareketini gösterecek olan ikonu. Toplam 7 sayfada çeşitli seçenekler sizi bekliyor. Buradaki seçiminizi de yaptıktan sonra yeniden Next tuşuna basın.
6) Figüratif seçimleriniz bitti ve şimdi sıra form doldurmada...
7) Formun passsword / pin bölümünde şifrenizi oluşturun.
8) Şifre seçiminden sonraKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? formu doldururken aşağıdaki yönergeleri izleyin:

track bölümü için : weight seçilecek
weight units: kilogram seçilecek
your target : hedef kilonu yaz
your starting : başlangıç kilonu yaz
your current : geçerli kilonu (bugünkü kilonu) yaz
weight date : tarihi ay/gün/yıl formatında yazılacak
height unit : Metric S.I. seçilecek (bu şekilde yaptığında beden/kitle endeksin de çizelgede yer alır)
your height : Boy yazılacak. Mesela 1.65 sen ilk kutucuğa 1Kilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? ikinci kutucuğa 65yazmalısın. Kutucukların yanında mKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? ve cm göründüğünden emin ol.

9) Formu doldurman bittikten sonra Next tuşuna bas.
10) Seçiminle oluşan çizelgen karşında!!! Şimdi sıra geldi çizelgeniKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? kadinlarkulubu.com da imzana yapıştırmaya..
11) Çizelgenin altında çeşitli biçimlerde adres tipleri yer alır. Bunlardan urlile başlayanıKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? yani ilk kutucukta yer alanı ctrl+copy yaparak kopyala ve kontrol panelinde yer alan imza ayarlarındaki alana ctrl+paste yaparak yapıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…