50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sensecim seni o kadar iyi anlıyorum ki...mafoldumben

benim erkek arkadaşım da tamamen aynı sebeplerle ailesine çok kızgın. hem üniversitede okumasını isteyip, üniversiteye göndermişler.hem de gönderirken cebine 3-5 kuruş anca koymuşlar. ya okutma bırak çalışayım diyor, ya da madem çocukluğumdan beri böyle bir arzun var, o zaman kenara 3-5 bişey koy da geleceğime yatırım yap diyor. şimdi çok şükür güzel bir işi var, geleceği de var. ama ne de olsa henuz junior bi pozisyon. hem ailesine destek olmak istiyor, hem genciz istanbula gezelim tozalım istiyoruz, hem de bi yandan evlilik için para biriktirmek istiyoruz. ne mümkün...

mersi anchusacım valla bu kadar güzel anlatılmazdı mrsi kuzucum

haftasonu sigara borekleri yuzunden klik ve spatz la birlikte bocek secildin, bilmem gecmisi okuyabildin mi. ama bugun fena degil menun. bir de aksam hafif yiyp spor yapsan cicek bile olabilirsin
sonunda gorduk senin cizelgenide...hayirli olsun

guzelim siz miniksiniz daha gezin tozun biraz....

peki sonuçta üniversiteyi bitirdimi?..peki ailesine yardım sz evlenincede devam edecekmi?

haftasonu sigara borekleri yuzunden klik ve spatz la birlikte bocek secildin, bilmem gecmisi okuyabildin mi. ama bugun fena degil menun. bir de aksam hafif yiyp spor yapsan cicek bile olabilirsin
sonunda gorduk senin cizelgenide...hayirli olsun

hahhahah demek böcük olduk.....

guzelim siz miniksiniz daha gezin tozun biraz....

bunu gel de benimkine anlat. hayatı çok ciddiye alıyor. beni elinden kaçırıcak diye mi korkuyor nedir:roflol:

peki sonuçta üniversiteyi bitirdimi?..peki ailesine yardım sz evlenincede devam edecekmi?

evet bitirdi canım.direkt bir yardım yapmıyor zaten ama kızkardeşi var liseye giden onun ihtiyaçlarında filan yardımcı oluyor. evliliğe en az 2 sene var daha. o zamana kadar çok şey değişir...şimdi bir şey söylemek için erken.

hihii 8 sigara boreginin ustune tursu yemissin...sonuna kadar hakettin.... spatz chicken royale yemis, klik de o kadar cok sey yemis ki aklimda bilem tutamadim bakkk

bugun müthiş sağlıklı beslendim ama koçum. yarın yazarım tam liste olarak.
şimdi pilates ve cardio yapmaya gidiyorum spor salonuna.

öperim yanacaklarınızdanopuyorumnanaktan

hihii 8 sigara boreginin ustune tursu yemissin...sonuna kadar hakettin.... spatz chicken royale yemis, klik de o kadar cok sey yemis ki aklimda bilem tutamadim bakkk

:asigim: bilmiyorumkismile

bugun müthiş sağlıklı beslendim ama koçum. yarın yazarım tam liste olarak.
şimdi pilates ve cardio yapmaya gidiyorum spor salonuna.

öperim yanacaklarınızdanopuyorumnanaktan

bende bendeeeee
bende sağlıklı beslendim bugün

ben geldim canlar,
ben sizi çok özledim,siz de beni özlediniz mi bakalımzemuszemus
bu sabah itibariyle tartım 51,8'i gösterdihihoyyyt
haftasonundan birkaç resim ekledim ilgilelere duyurulurgamyoncuiremsu

gayet güzel beslendim ben de
hiç cıs yemedim
kola koydular bana ama onu bile içmedim
sarma ikram ettiler 1 tane bile almadım
ben de çiçekmiyim

gayet güzel beslendim ben de
hiç cıs yemedim
kola koydular bana ama onu bile içmedim
sarma ikram ettiler 1 tane bile almadım
ben de çiçekmiyim

yok yarin karar vercem menunuzu ve sporunuzu toptan yazinca kim cicek kim bocek.. ama yildizli pekiyiyi aldin hadi bir de spor yap bu gece...

yok yarin karar vercem menunuzu ve sporunuzu toptan yazinca kim cicek kim bocek.. ama yildizli pekiyiyi aldin hadi bir de spor yap bu gece...

nöbet arkadaşlarıma da spor yaptırcam bu gece
flash belleğimde lesli, callan ve nivea body var
hangisini yaptırsam acaba CADIARZU aklinialirimsmile :jeyyar:

ben geldim canlar,
ben sizi çok özledim,siz de beni özlediniz mi bakalımzemuszemus
bu sabah itibariyle tartım 51,8'i gösterdihihoyyyt
haftasonundan birkaç resim ekledim ilgilelere duyurulurgamyoncuiremsu

hoşgeldin canım
hafta sonu benim de netim yoktu
giremedim hiç kk ya
ayyy ne güzel 51,8 çıkmışsın
8 gün sonra benim de 51,9 çıkmam lazım
ama bugün kimi gördüysem zayıflamışsın dedi
o kadar mutluyum ki
36 beden formayı giyince herkes farketti tabiki
42 bedenin içinde kayboluyodum
şu an kaç kiloyum bilmiyorum ama tartılmayacağım çünkü kilo verdiğimi görmemle cozutmam bir oluyor
kendimi 53,6 olarak düşünerekten hem yediklerimle hem sporumla yapacağım
inanıyorum
bu hafta sonu lesli, plates, callan, nivea body hepsini yaptım ve etlerim kırılıyo şimdi

leslie yaptir. hastanede pis yerlere yatirma kizlari spor askina......hem leslie eglenceliii

yok canım yerlere yatırırmıyım hiççç
kanepelerimiz var dinlenmek için onların üstünde hoplar zıplarız artıkın
ama leslie çok güzel fikir delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…