selam kıslar
bugün yediklerim klasik kahvaltım
öğlen karpuz peyni
3 tane turşu
akşam karpuz
yürüyüş yaptım spor aletlerini yaptım
AAa öyle hemen pes etmegünaydın herkese kızlar ben aranızdan ayrılıyorum ne yapsam kilo veremiyorum çünkü sağlığımdan olcam sonra:bbo: biraz ara verim eğer tekrar başlarsam aranıza katılırım yine :a015:
günaydın herkese kızlar ben aranızdan ayrılıyorum ne yapsam kilo veremiyorum çünkü sağlığımdan olcam sonra:bbo: biraz ara verim eğer tekrar başlarsam aranıza katılırım yine :a015:
günaydın herkese kızlar ben aranızdan ayrılıyorum ne yapsam kilo veremiyorum çünkü sağlığımdan olcam sonra:bbo: biraz ara verim eğer tekrar başlarsam aranıza katılırım yine :a015:
günaydın kızlar
dün yediklerim :
sabah:
1 dilim ekmek + 1 kk peynir
öğlen:
1 porsiyon tirit + maden suyu
akşam:
yoğurt + maden suyu
elma sirkesini ilk kullandığımda faydasını görmüştüm ama artık tam tersi etki yapıyor. metabolizmamın düzeni şaşıyor. afedersiniz ama 3 gün tuvalete çıkamıyorum sonra..
bu arada akşam ve sabah soğan suyunu yaptım ve içtim arkadaşlar. tadı bana güzel geldi. yeşil çaydan filan çok çok güzel. inanırmısınız daha ilk bardaktan şişliğimi aldı. sanki korse giymişim gibi karnım toparlandı. 2 hafta boyunca ara vermeden devam edeyim bakalım sonuç ne olucak.. soğan suyuna inanıyorum, bunu beraber başarıcaz soğan suyu :) ( kendimi motive edici sözler söyliim birazcık dimi)
canım az olmamış mı ? özellikle sabah kahvaltını daha sıkı yapmalısın ve ara öğünlerin hiç yok,meyve,yoğurt süt ile kendine ara öğün vermelisin
AAa öyle hemen pes etmelmaz: . Bende senin gibi düşünüyordum, ümitsizliğe kapılmıştım bir ara. Çok katı yapıyordum diyeti ve iki - üç günde bırakıyordum, listenin dışına çıkmıyordum. Bu da zorluyordu beni çünkü her zaman diyet listesindeki şeyler elinin altında olmuyor, malum çalışıyorum da. Şimdi herşey yiyorum ama az ve kontrollü, kilo vermeye başladım, inanamıyorum zemuszemus. Çünkü ben metabolizmamı ölçtürdüm, yavaş çıktı. Zor kilo veriyorum yani. Zaten öyle bir - iki haftada kilo verilmiyor, bu bir süreç... Herşeyi tamamen bırakma, zorlandığın yerde biraz esnet... Anlaştık mı vereliniortak ?
sporumu da yaptım geldim. birazdan hazır çorba ve 1 veya 2 dilim etimekimi yicem..
( gün içinde az yemem lazım çünkü akşam teee antepten gelen lahmacunları yicem. sakın yeme demeyin :) kimse bana engel olamazlmaz:)
Gittiğim bir spor salonunda alet vardı, üzerine çıplak ayakla çıkıyorsun, vücudundaki yağı, kası, suyu, nerelerde ne kadar yoğunlukta olduğunu, vücut yaşını, metabolizma hızını vs. vs. ölçüyor. Benim metabolizmam anneminkinden yavaş çıktı, vücudum da yağ oranı fazla çıktı ve en kötüsü 1 yaş yıpranmış çıktım :gitme: . Bol spor yapmam ve su içmem gerekiyormuş. Zaten fazla iştahlı biri değilim, meğer o yüzden kilo veremiyormuşum. Bilinçsizce yapılan diyetler işte metabolizmayı yavaşlatıyor, bir de kahvaltı yapmamak, en kötü huylarımdan biridir... ınşallah sende o aletten bulursun ve ölçtürürsün daha bilinçli oluyor insan o zaman.mrba cileklipuding metabolizmamı ölçtürdüm demişsin bu nasıl oluyor diyetisyene falan mı gittin biraz anlatırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?