50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar

dün yediklerim :
sabah:
1 dilim ekmek + 1 kk peynir
öğlen:
1 porsiyon tirit + maden suyu
akşam:
yoğurt + maden suyu

günaydın herkese kızlar ben aranızdan ayrılıyorum ne yapsam kilo veremiyorum çünkü sağlığımdan olcam sonra:bbo: biraz ara verim eğer tekrar başlarsam aranıza katılırım yine :a015:

günaydın herkese kızlar ben aranızdan ayrılıyorum ne yapsam kilo veremiyorum çünkü sağlığımdan olcam sonra:bbo: biraz ara verim eğer tekrar başlarsam aranıza katılırım yine :a015:
AAa öyle hemen pes etme lmaz: . Bende senin gibi düşünüyordum, ümitsizliğe kapılmıştım bir ara. Çok katı yapıyordum diyeti ve iki - üç günde bırakıyordum, listenin dışına çıkmıyordum. Bu da zorluyordu beni çünkü her zaman diyet listesindeki şeyler elinin altında olmuyor, malum çalışıyorum da. Şimdi herşey yiyorum ama az ve kontrollü, kilo vermeye başladım, inanamıyorum zemuszemus. Çünkü ben metabolizmamı ölçtürdüm, yavaş çıktı. Zor kilo veriyorum yani. Zaten öyle bir - iki haftada kilo verilmiyor, bu bir süreç... Herşeyi tamamen bırakma, zorlandığın yerde biraz esnet... Anlaştık mı vereliniortak ?

Çok bunaldıysan canım biraz ara vermek iyi gelecektir eminim.. birkaç hafta kafandan diyet/zayıflama vs. gibi düşünceleri uzak tut. biraz keyfin yerine gelince gene katılırsın aramıza..

elma sirkesini ilk kullandığımda faydasını görmüştüm ama artık tam tersi etki yapıyor. metabolizmamın düzeni şaşıyor. afedersiniz ama 3 gün tuvalete çıkamıyorum sonra..

bu arada akşam ve sabah soğan suyunu yaptım ve içtim arkadaşlar. tadı bana güzel geldi. yeşil çaydan filan çok çok güzel. inanırmısınız daha ilk bardaktan şişliğimi aldı. sanki korse giymişim gibi karnım toparlandı. 2 hafta boyunca ara vermeden devam edeyim bakalım sonuç ne olucak.. soğan suyuna inanıyorum, bunu beraber başarıcaz soğan suyu :) ( kendimi motive edici sözler söyliim birazcık dimi)

günaydın şekerler, tweety bu kadar çabuk pesetme canım biz sanki hemen mi verdik kilo zannediyorsun.devamlılık azim ve gayretle verilir kilo.çok bunaldıysan kendine izin ver dinlen biraz ama sonra yine bizle ol tamam mı?

günaydın kızlar

dün yediklerim :
sabah:
1 dilim ekmek + 1 kk peynir
öğlen:
1 porsiyon tirit + maden suyu
akşam:
yoğurt + maden suyu

canım az olmamış mı ? özellikle sabah kahvaltını daha sıkı yapmalısın ve ara öğünlerin hiç yok,meyve,yoğurt süt ile kendine ara öğün vermelisin

perilievciğim soğan suyunun içileceği belirli günler var benim bildiğim o bir kür . sen neye göre içiyorsun? listeyi bulursam eklerim şimdi.

bana gelince kızlar dünü çok iyi değerlendirdim ve mutluyum :))

sabah:klasik kahvaltı
ara:250 ml light süt
öğle:1 koca tas semiz otu salatası bol soğanlı mısırlı
ara:1 adet şeftali
akşam:1 tabak taze fasülye yemeği
ara: bir avuç erik

3,5 lt su içtim sahilde 2 saat tempolu yürüdüm hatta koştum :))

canım az olmamış mı ? özellikle sabah kahvaltını daha sıkı yapmalısın ve ara öğünlerin hiç yok,meyve,yoğurt süt ile kendine ara öğün vermelisin

canım az oldu
dün tüm gün dışardaydım koşturmaktan vs yiyecek zamanım olmadı ancak tirite zaman ayırabildimcokacimcoook
bir de biliyorsun geçen hafta acaip kaçamaklarım olmuştu
arkadaşımın biri aklımı başıma getirdi sağolsun
az kilon kalmış sık dişini dedi
ben de sıkmaya karar verdim-tatlicadiarzu-

moonserose0…………...... 55 kg***** 54 kg olacak
mors……………………….. 50 kg***** 50 kg olacak
karamsar_tarz………….... 58 kg***** 52 kg olacak
bnr…………………………. 52 kg***** 50 kg olacak
spatz………………………. 56 kg***** 52 kg olacak
mermaid………………...... 58,5 kg*****55 kg olacak
sevgiseli_88…………….... 58 kg***** 54 kg olacak
bozo85……………………. 54,5 kg*****53 kg olacak
duygushh……………….... 58 kg***** 54 kg olacak
cocostar………………….. 57,5 kg*****55 kg olacak
periliev……………………. 57 kg*******53 kg olacak

selam kızlara ama ben öyle 3 5 gün diyet yaptım ay ben kilo veremiyorum demiyorum ki aylardır uğraşıyorum ama bir oynama yok bir de normal şekilde yemek yediğim zamanda da hemen kilo alıyorum ve buda beni çok üzüyor

Son düzenleme:

mrba cileklipuding metabolizmamı ölçtürdüm demişsin bu nasıl oluyor diyetisyene falan mı gittin biraz anlatırmısın

sporumu da yaptım geldim. birazdan hazır çorba ve 1 veya 2 dilim etimekimi yicem..

( gün içinde az yemem lazım çünkü akşam teee antepten gelen lahmacunları yicem. sakın yeme demeyin :) kimse bana engel olamaz lmaz:)

:roflol: :roflol:

soğan suyunu sabah ve akşam aç karna içmeyi planlıyorum. 2 hafta yapıp 1 hafta ara vericem. sonra tekrar başlıcam. ramazana kadar verdim verdim bu kilocukları...

yaptığım araştırmalara göre ;

1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1er bardak bu suyu için.

DiKKAT : Soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın en az 2 ay ara verin

ilgililere duyrulur yerimseniben

mrba cileklipuding metabolizmamı ölçtürdüm demişsin bu nasıl oluyor diyetisyene falan mı gittin biraz anlatırmısın
Gittiğim bir spor salonunda alet vardı, üzerine çıplak ayakla çıkıyorsun, vücudundaki yağı, kası, suyu, nerelerde ne kadar yoğunlukta olduğunu, vücut yaşını, metabolizma hızını vs. vs. ölçüyor. Benim metabolizmam anneminkinden yavaş çıktı, vücudum da yağ oranı fazla çıktı ve en kötüsü 1 yaş yıpranmış çıktım :gitme: . Bol spor yapmam ve su içmem gerekiyormuş. Zaten fazla iştahlı biri değilim, meğer o yüzden kilo veremiyormuşum. Bilinçsizce yapılan diyetler işte metabolizmayı yavaşlatıyor, bir de kahvaltı yapmamak, en kötü huylarımdan biridir... ınşallah sende o aletten bulursun ve ölçtürürsün daha bilinçli oluyor insan o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…