abarttin guzelim. duyanda beni manken felan sanacak. cik cik cik.
benim aktar mecit efendi satiyor zati ama iy i oldu uyardigin yine de, ben gidip abuk bi marka da alabilirdim
kizinin ismi cooooook guzelmis bu arada
bu gidisle seni kilo verme topic inden kilo alma topiic ine transfer etcez...olmadi zukseddin. boceksinnnn!!!!
doru sölüosun ya geçiş evresindeyim belki ondandır.eskiden olsa kaç çikolata kaç bardak kola devirirdimbilmiyorumkismile
spor yapıom işte,yediklerimi kıstım belkide fazla kıstım ama hiç örnek bi menü teşkil etmiom hiç bi zaman maalsef
mrb canımm,yarım saattiri menü yazmmaay açlıştımm,,yeni gördümömmmm...iiyimm canımmm sağoll,sen nasılsınn,nereelrdesinn özlettin kendinii,,tartımm dahah bugünn geldiiii,az önce tarıldımmm 52.100 çıktımmm,güzell gibiiii arzumm aldımmmm,umarımm iyiidrrr..
36 bedenn giyebiliyosunn ne güzrellll,,sevindimmmm senin içinn,,merak etemmme sen bu azimlee 51 e düeşrsinnnn yaa,hiç endişehihoyyytlenmeeeeee.ayy darsıııı banaa ,bizlere......
akşam pek bişi yememişin canım ya ee bide spor yapmışın o kadar bence çok ta kötü deel,bi baklava bozuo işi,bişi sorcam bu arada bende biraz önce ip atladım 300 tane kadar.sen 200 ipi hiç durmadan mı atlıon yoksa set set mi atlıosun canım.ayy benim ilk ip günümdü çok zorlandım,100tane durmadan atladım ama,2tanede 50 50 atladım set halinde,bi kaç kerede 13,17 az az atladım toplamda 300 etmişimdir.mrbb hepinizee,,ben geldimmmm..
menüm çok kötüü amam utanarakkk yazcammmmm:
sabah:1 yeşil açy+2 dilim kepek ekmekle beyaz peynirlii tost
ara: 2 bardak süt(bugün süt günü yaptık sınıftaa örnek olmak adına 2 teenffüste de süt içtimmm)
öğle:ızgara köfte 3 tane+1/2 orta boy patates+2 bbier
+yoğurt
ara:1 türk hahvesi+1 dillim baklava
ara:1 nescafe+2 bitter
(ev ziyaretlerindeydimmm mecburennnn yedimmmmm,)
akşam:salataa+yoğurtt
şimdi:türk kahvesiii yanındaa sodaaa
içececkelr:5 bardak bitki çayı+ sadece 1 lt su
hareket:yaptıklarımm: 200 ip atladım+3km yürüyüşş
yapacakalrım:callan+tibet+mekikk
istemekle olmuyor guzelim.. daha cok caba daha cok caba.....ayyy,geçm,işi okuyorumm daa,,ben de sanıırmm b ugünn böcekk olduöömmmmmm,çok köüt beslendimmmmmm,,yaaaa amam ben paptyaa olmak istiyommmmmmmm
saglikli beslenme aliskanligini kazanana kadar bocek dicez sana..10 dk ip atlayıp,45 dkda yatmadan önce spor yapsam genede böcek der misin banaohaoldumsmile
hadi mecburen 1 bitter cikolata yedin ama ikincisini zorla mi agzina tiktilar??? cik cik cikmrbb hepinizee,,ben geldimmmm..
menüm çok kötüü amam utanarakkk yazcammmmm:
sabah:1 yeşil açy+2 dilim kepek ekmekle beyaz peynirlii tost
ara: 2 bardak süt(bugün süt günü yaptık sınıftaa örnek olmak adına 2 teenffüste de süt içtimmm)
öğle:ızgara köfte 3 tane+1/2 orta boy patates+2 bbier
+yoğurt
ara:1 türk hahvesi+1 dillim baklava
ara:1 nescafe+2 bitter
(ev ziyaretlerindeydimmm mecburennnn yedimmmmm,)
akşam:salataa+yoğurtt
şimdi:türk kahvesiii yanındaa sodaaa
içececkelr:5 bardak bitki çayı+ sadece 1 lt su
hareket:yaptıklarımm: 200 ip atladım+3km yürüyüşş
yapacakalrım:callan+tibet+mekikk
e canım sen zaten mankensin
güzelliğin... fiziğin...
maaşallah
teşekkür ederiz teyzesi
hadi bakalım yarın süper bir performans bekliyoruz senden
hafta sonu net yoktu giremedim
bugün nöbetteyim
iyi günlerde kullan canım tartını
tartına iyi sıfatını sen vereceksin canım
o seni ne kadar az gösterirse o kadar iyi olacak
sen ne kadar iyi beslenirsen o kadar iyi gösterecek sevgili tartın
evet canım 36 beden giymeye başladım süper bişeymiş
eski kıyafetlerimi giyiyiyorum tamamıyle
hiç yeni bişey almama gerek yok
ayyy inşallah bi 51 olsam inşallah eyvahedigeldismile
akşam pek bişi yememişin canım ya ee bide spor yapmışın o kadar bence çok ta kötü deel,bi baklava bozuo işi,bişi sorcam bu arada bende biraz önce ip atladım 300 tane kadar.sen 200 ipi hiç durmadan mı atlıon yoksa set set mi atlıosun canım.ayy benim ilk ip günümdü çok zorlandım,100tane durmadan atladım ama,2tanede 50 50 atladım set halinde,bi kaç kerede 13,17 az az atladım toplamda 300 etmişimdir.
mrb canımm,,vicdanna zabıı çekiyomm bugünn,baklavayı pek sevmediğim halde yedimmmmmm ona üzüzlüyommm..ipi ben 50 50 atlarımmm aralardaa,benim koridorda durur ipim,,girip çıkarken,genelde 50 atlarımmm,toplam 200 flann atlıyorummm ,arad ardına atlayammmmmm
kızlar ya hamileyim diye çok korktum 2 gündür hangi gün mens olduğumu da hatırlamıyodum
eşim izmire gitti evde yoktu
internette gitti siz yoktunuz
birisiyle paylaşmak istiyordum ama yalnızdım telefonda konuşulacak bişi de değildi.
(kızımla 2 gün hiç evden çıkmama rağmen hiç kaçamak yapmadım)
ve hamilelik psikolojisi yaşadım
taaa ki bu sabah 05;30 da wc ye kalkana kadar
ama niyeyse sevindim mi üzüldüm mü bilemedim mens olduğuma
selam truff bende şu an o durumdayım geçenlerde arkadaşlar dedi geçen ay bölümce o durumdaydık diyee şimdi arayayım bakalım o msjlarıbilmiyorumkismile günümü bakayım bi:1ninca:
selam truff bende şu an o durumdayım geçenlerde arkadaşlar dedi geçen ay bölümce o durumdaydık diyee şimdi arayayım bakalım o msjlarıbilmiyorumkismile günümü bakayım bi:1ninca:
istemekle olmuyor guzelim.. daha cok caba daha cok caba.....
saglikli beslenme aliskanligini kazanana kadar bocek dicez sana..
hadi mecburen 1 bitter cikolata yedin ama ikincisini zorla mi agzina tiktilar??? cik cik cik
neyse bai ogle yemegi guzel....
olacaksin 51 de olacaksin bu gidisle....ben sana haftasonu cekilen bi foto yollayyaim da gor gobusumu.. sozunu geri alirsin manken demezsin bana..
Yok canım ya, o artık 0 bedene giriyo benim kanımca... Sırf kemik de hoş değil, ne göğüs kalıyo ne bişi... Yüz bile çöküyo genelde.merhaba canım hoşgeldin
evet ya şaka maka derken 9 kilo verdim dimi
2 kilo daha verirsem tam olacak kuş kadar kaldığımı hissediyorum
yaaa boyu 170 olupta 50 kilo olanlar ne hissediyorlardır acaba
mesela anchusa kuğu gibi
ben 40 kilo olsam ancak hissederim sanırım onun hissettiklerini
teşekkür ederim spatzcım..opuyorumnanaktan
KIZLAR HEMEN HERGÜN HERKESİN MENÜSÜNÜ OKUDUM KENDİMCE YORUMLAMAYA ÇALIŞTIM KİMİ ZAMAN AKŞAM TOPLU YAPTIM..
GÖZDEN KAÇIRDIKLARIM VARSA AFFOLA
Ya arkadaşlar, ben birkaç soru sormuştum. Tabi önceki sayfalardaydı görmemiş olabilirsiniz.
Birincisi sorması ayıptır göğsü nasıl ölçüyoruz?
İkincisi de Callan ne acaba? Herhalde spor videosu, biri tam adını yazabilir mi?
Bir de aradığı spor videolarını bulamayan arkadaşlara yardımcı olabilirim belki. Ay yanlış bir şey yazmadım değil mi, bunlar yasak konular değildir umarım eyvahedigeldismile .
Kahvaltıda ne yediğimi yazayım... Kaşar, peynir, salam, çay. Başka pek bir şey olduğunu hatırlamıyorum. Bir saat sonra kalkıp Mehmete ağanın sporunu yapacağım.
Leslie'ye de baktım, o da Mehmet ağanınmış yahu yabancı değilmiş kaydirigubbakcemile3 . Yani Mehmet Öz'e ait olmayabilir de, realage'in sitesindeymiş, Mehmetçiğin de o siteye bir bağı var sanırım. Güvenilir görüyorum Leslie'yi artık, onu da indireyim bir ara, gelecek hafta başlarım belki.
TRUF mehmet öz e karşı özel bi gıcıklığın mı var :)))))
yok canııııııııııııııım
Allah yolunu açık etsin de
hiç ilgimi çekmedi yaw
benim böyle popüler olan şeyleri yapmama izlememe okumama huyum vardır
huyum kurusun
mesela yüzüklerin efendisini o yüzden izlemeyen benim
alacakaranlık hiç takip etmedim
farmville hiç bulaşmadım
hoşuma giderse bi kaç sene sonra belki izlerim
yüzüklerin efendisine tv de gösteriliyodu baktım çok sevmedim o anki popülariteyle belki beğenebilirdim ama kendim kararı tek başıma vermek istiyor olabilirim
ya da saçma bir durum olabilir benimki sempatiksalakcinni
Hoşbulduk :) . Walk of 10 poundsa hemen bakıcam neymiş ne değilmiş öğreneyim. Callanetics'i duymuştum, ama ben onu hep Calisthenics'le karıştırıyorum ya. İkisi aynı şeyler sanıyordum sonra baktım değilmiş, herneyse.callanetics bir video evet. balerin bir teyzemiz annesine dahil herkese hareket yaptırıyor
spor videolarını bulamamak derken, hangilerini kastettin,
bu arada hoşgeldin
Sorular birkaç yüz sayfa geride kaldı zaten kaydirigubbakcemile3 . Paylaşın canım videoları :) . Bulamadıklarınız olursa haber verin, söz veremiyorum ama bulmaya çalışırım.Hoşgeldin NUTCASE, görmemiştim sorularını...
...
Linkler zaten burda şifreleniyo, ama biz engel tanımayıp türlü yollarla video paylaşımları yapmaya çalışıyoz :))
Sorular birkaç yüz sayfa geride kaldı zaten kaydirigubbakcemile3 . Paylaşın canım videoları :) . Bulamadıklarınız olursa haber verin, söz veremiyorum ama bulmaya çalışırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?