50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İnsan uzun süre diyet yapmaya çalışınca cidden miktarı anlayamıyor, ben de öyleyim. Ben dikkat ettiğim zaman bile 3 dilim keki yerim sırnaşık şey Fast food ve abur cuburdan özellikle kaçınıyorum ama ev yapımı cıslar önümdeyken kimse beni tutamaz :lepi: Tabi kızartmadan da kaçınıyorum.

Yok canım yaw, niye yanlış anlayalım, sanırım senin yeme potansiyelin çok fazla, kesinlikle burayı bırakma. Diyeti bırak, spor konusunda da burası çok iyi.

Buarada ben hala kilo vermek istiyorum ama iyice koptum diyetten, tokken de yemek istiyo canım, tıpkı eski günlerdeki gibi, biri beni kendime getirsin, hala hedefime ulaşmış değilim.

Aaa watercım kaydirigubbakcemile3 Tebrikler canım, kilo almaman büyük bi başarı cidden. Ben sana yetişem de birlikte inek 50 ye hihoyyyt

canım ben 53 den sonrasını cok zor verdım zaten cokda bırsey vermedım ama 2 haftadır 53 u gormedım tartıda kı neler neler yedım ınan ama hep erken saatde yemege gayret ettım gece sadece meyve yedım bazende kuruyemıs ama az yanı anladımkı ben gec saatde bırsey yemezsem gercekten kılo verebılıyrm bırde tabı yemek oldugu ıcın abur cubur cıkolata yemedım canım gel beraber 48 e ınelım 50 de guzel ama garantı olsun kılo alma payı koyalım kendımızekaydirigubbakcemile3 yaa bırde bır elbıse gordum superdı hemen kılo verıp onu denemelıyım yazın arkadasların dugunlerı var orda zayıflamıs sekılde o elbıseyı gıyersem herkes cok sasıracak dusundukce heyecanlanıyrm

aranızda en fazla kilo sınırı bende 55 yani insan nasıl kendini mutlu hissdiyorsa en uygunu budur ((biraz saçmaladım galibaa))

bende bölümden çıkmam zaten istediğime ulaşsamda yoksa biliyorum koruyamam kilomu
meselaa 3 gün önce bir şey paylaşmıştım komşum geldi benim evde tartıldı 59 kilo geldi inanamadım o kadar zayıfkiii
bugün onun kız kardeşini gördüm sen kaç kilosun dedim 53 dedi:1ninca: 60 dese inanırdımm yaaa

yani demek istediğim kemik yapısı da çok etkili ortalama boylarımız aynı bidelaelaelaelaelae

Uzun süre 52 lerde durdun ya canım, o yüzden de kilo almadın tabi.. kilonu korumak böyle bişi demek ki kaydirigubbakcemile5
Aslında benim boyuma göre 48 e kadar yolum var sanırım da hele bi 50 yi göreyim. Eski kafamla 53 bana yeter sanırdım ama göbeğimin maşallahı var, bıngıl bıngıl... sempatiksalakcinni
Artık kendine bi motivasyon kaynağı da buldun, seni kimse tutamaz hihoyyyt

oooo çok lalabalıksınızzz kızlaarr,herkesler varr,benim misafirler vardı,giititler ben de calalnımı yaptımm+möekiğimi çektimmm başka da bişey yapamadımmmmm+ama sürekli ayaktaydımmmmm ....

Dulcicim, gercektenbu grupta on kilo fazlasi olanlar falan varken benim bu gruba takilmam, yediklerime dikkat etmem ve prensipli olmam tuhaf kaciyor belki, o yuzden kendimi aciklama ihtiyaci duyuyorum. yoksa en sinir oldugum insan tipi her kosulda kendinde kusur bulan,mutsuz, hep sikayet eden gicik hatunlardir.(bir de ukalalar) onlar gibi olmak istemiyorum yani.. albume fotolarimi ekledim/ goreceksin cok zayif olmadigimi ama artik vermesem kilo iyi olur.

oooo çok lalabalıksınızzz kızlaarr,herkesler varr,benim misafirler vardı,giititler ben de calalnımı yaptımm+möekiğimi çektimmm başka da bişey yapamadımmmmm+ama sürekli ayaktaydımmmmm ....

Daha napasın gece gece alkisalkisalkis İyi ki geldin, mekik çekmeyi hatırlattın kaydirigubbakcemile5

dulci sakın sevgılım geldı dıye bırakma dıyetı tam verdın kıloları bunyen bu kılolara daha alısamadn sen dıyetı bırakırsan eskı kılona donersın vermek cok zor ama almak cok kolay ınan bırazdaha dayan yaz geldı emeklerımızın karsılıgını alacagız tam yaz gunu kılo alıp gobegın kalcan buyusun mu ıstyrsn yeterınce motıve olmussundur ınsaallah

bu sıte gercekten ınsana dısıplın kazandırıo ama yemeklerını kısmak yerıne sebze ve meyveyle beslenırsen hem daha doyurucu ve saglıklı olur.3 dılım kek fazla bence ev yapımı bıle olsa ıcınde yag seker un var onun yerıne ekmek daha saglıklı .

kaju super yaglı bır kuru yemiş onu yedıkten sonra parmaklarım yag ıcınde kalıo zaten o yagı hıssedınce bırdaha yıyemıyrm

neyse kızlar ben gıdıyrm opuyrm hepınızı ıyı geceler opuldunuzopuyorumnanaktan

ben hala merakla anchusanın fotolarını bekliyordum ki
eklemiş oleeeeeeeeeeeeey
gözümüz manken görsün
bakalııım.

Ben de programını izlemedim açıkçası, röportajlarını falan gördüm, realage sitesindeki bilgileri faydalı buldum(tabi o site tam olarak ona ait değil, ama o da bir parçası), kitabını okudum. Sonuç iyi :) . Link demekle de yükleme linki demek istemedim canım, video paylaşmışlar ya bazı konularda onu demek istedim :) . Ama bulamadığınız şeyleri bulmanıza yardımcı olurum demekle tabi ki de yükleme demek istemiştim .

Zımbırtıyı da öğrenmiş olduk sayenizde :kedi: . Ben de her gördüğüm lafa atlamasam iyi olur, daha beter şeyler de sorabilirim, sonuçları ne olur bilmiyorum, frenleyeyim kendimi biraz .
Çok güldüm yazdıklarına . Kaju hiç yemedim ama öyle çerezlik şeyler çok faydalıymış, çekirdek antep fıstığı falan. Doğru yapmışsın yani.

hııı evet orda haklısın bak kavrumamışı olsa daha iyii ama yokkiisenağlama

iyi geceler canımm

.bugün neler yedim
Sabah yağsız tavada peynirli yumurta
3 dilim domates salatalık
zeytin ve minicik peynir parçası yedim

Öğlen 1 yemek kaşığı kadar az yağlı taze fasulye ve1 yemek kaşığı pilav
(aslında dietimde sebze yok ama bugün böyle oldu)

Akşam ızgara tavuk göğüs yarım bardak light kola içtim

Saat 10 civarında da bir kase semizotlu cacık yedim
şimdide 3 tane kayısı :)

Spor kısmına gelince sabah 40 dk plates
30 dk yüşüyüş

Günün geri kalanı hep ayataydım
az sonra birz mekik ve kalça çalışıp uyurum
sizden ne haberler bakalım

ben sevdim burayı iyi motive oluyor böyle

evet yaa elbıse ve manken gozumun onune geldıkce kılo vermelıyım ve o manken gıbı olmalıyı dıyrm boydan olamam artık ama en azından kıloyu tutturalım:lepi:

Özel albüm sanırım, arkadaş olak mı sempatiksalakcinni

Anlıyorum seni, ama kaç kiloda olursan olsan, prensipli olup yediğine dikkat etmek takdire değer bişi bence alkisalkisalkis Bu alışkanlıkla zararlı yiyeceklerden de sakınmış oluyosun... Kilo olayı bi de yaseminin dediği gibi kişiden kişiye değişiyo, hani kimisi kilosunu gösterir, kimisi göstermez hesabı. Ama yine de belli boy kilo farkından sonra yakın çevrendekilerin gözlemine kulak ver. Yani şu anda zayıfsan ve giydiklerin yakışıyorsa, bundan sonra vereceğin her kilo seni çirkinleştirir. Çok kemikli insanlara sarılmak bile pek hoş olmayan bişi benim için. Anormal geliyo bana.

kaydirigubbakcemile3 ay canım yaa :roflol: atlaa be tatlım nolcakkiii

hatırıma gelince o günlerr :ecrin_bebek:bende pek zayıflaması zorlardanım pek iradem yok yanii hemen yorgunluk bitkinlik yanii senin anlıycaaan mıymıyın tekiyimm şu ara hızlandı bakalım nere kadar gider kilo vermem fisfisfis

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…