aferinnnn.. sana da yildizli pekiyi geldi.. spor yaptin mi spor??bende menümü yazayımm :ecrin_bebek:
sabah kahvaltısı
tarçın şurubu çayı
2 dilim ekmek
3 zeytin 1 parça peynir domates biber salatalık
ara boğazlarım için tekrardan tarçınlı içecekten
öğle: 2 servis kaşığı bulgur pilavı
ara sade türk kahvesi
akşam kuru börülce yemeği 1.5 dilim ekmek 4 kaşık yoğurt
bu kaaaa
hihoyyytmelabaaaa yaseminncimm,naberr ?sende mi....umarımmm istediğinn gibi olur canımmm
Yok canım ya, o artık 0 bedene giriyo benim kanımca... Sırf kemik de hoş değil, ne göğüs kalıyo ne bişi... Yüz bile çöküyo genelde.
YASEMİİİİİİİİİİİİİİİİN hayırdır aklinialirimsmile
aferinnnn.. sana da yildizli pekiyi geldi.. spor yaptin mi spor??
Yok canım ya, o artık 0 bedene giriyo benim kanımca... Sırf kemik de hoş değil, ne göğüs kalıyo ne bişi... Yüz bile çöküyo genelde.
YASEMİİİİİİİİİİİİİİİİN hayırdır aklinialirimsmile
ayy çok sevindimmm:lepi:
yok koçum maleseff öğlene kadar anca kendime geliyorum 2 gündür boğazlarım fenaa da hafif ateşte yapıyo ot çöp idare ediyorum
birazda midem kötüü 3 gündür onunda az yememde yada dikkat etmemde faydası var ne yalan söyleiyimm:1ninca:
selam canım ya
nerelerdesin sen
bu kız kim benden alıntı yapmış dedim
sonra bi baktım aaa kız bu bizim yasmin dedim
yine avatarını değişmişsin
edit : arama ben çok aradım o mesajları ama bulamadım
dere gibi akıyo mübarek
aman dikkat et sagligina... hastaysan yemeginden kisman cok iyi degil, spor da yapma madem.. bol bol dinlen....
Annamadım :uhm: Kız sen bebiş istiyon mu ki :ecrin_bebek:hayır hayır bitanemmmm (( inşallah hayırdır))laelaelaelaelae
eee sen iyisindir inşallaaahhhhzemuszemus
yok kizlar ben gercekten cok zayif degilim. Inanmiyorsunuz bana...:bbo: koycam foto.katlanan gobegimi gorun.
Annamadım :uhm: Kız sen bebiş istiyon mu ki :ecrin_bebek:
Ben seni görmediğim için bişi diyemiyom da, benim yakın çevremde boy kilo farkı 15 falan olanları biliyom, kendileri de sevmiyodu, kilo almaya çalışıyodu. Tabi zevk meselesi... Önemli olan senin kendini beğenmen kaydirigubbakcemile5 Senin ölçülerin ne?
Annamadım :uhm: Kız sen bebiş istiyon mu ki :ecrin_bebek:
?
çok sağol koçuuummŞeniz ben bücük değiliiiimmmsırnaşık şey
yok kısmıyorum dikkat etmeme sebeb oluyor boğazlarım bide zımbırtının gelmesi lazım onunda mide bulantısı var:bbo:
Ok, o siteyi not ettim bir ara bakarım. Faydalı olacak mıyım emin değilim çünkü yine arkadaşımın tavsiye ettiği pilates yapan bir kadın vardı, buradaki spor konularına linklerini yazmayı düşündüm. Fakat sonra bir baktım zaten yazılmış, hiç bir şeyden eksik kalmıyoruz yani, tebrikler KK dediğin böyle olmalı opuyorumnanaktan .Sen de zayıfla sitesinde baya video çeşitliliği var canım, bi ara incele orayı, fikir verir alternatifler hakkında... Burda bi çok arkadaşa faydalı olacaksın o zaman vereliniortak yerimseniben
benim böyle popüler olan şeyleri yapmama izlememe okumama huyum vardır
huyum kurusun
Öyle miiiii? O zaman ben size reklamını yapayım da ilginizi çekiyor mu çekmiyor mu görelimYooo bence hiç saçma değil, pazarlamasını, reklamını düzgün yapsınlar bizim de ilgimizi çeksin bayanssulusmile
boyum 167-168 civari kilom 52. kilo vermeyi de biraktim sabitlemeye calisiyorum.
onemli olan kendinle barisik olman 45 kilo da olsan 75 kilo da olsan.ben simdi boyumdan posumdan memnunum.kizlar siyah elbiseli bi fotomu gorduler. o elbise de gercekten ince gosteriyor. ondan sonra zaten yeter kilo verme diye uyardilar. o yuzden bana paso sana hersey serbest diyorlar. ama disiplinli olmazsam alirim geri herseyi. o yuzden istikrarli olmaya calisiyorum dulcicim.
yok be gülüm inşallah zımbırtı ziyeretime gelir manasında dedim hayırdır diyeekaydirigubbakcemile3
Ya bu zımbırtı ne? Sormayayım boşver dedim ama merak da ettim. Tabi özel bir şeyse yazmanıza gerek yok :) .
Ya Mehmet Özü de şiddetle savunmuş olmayayım şimdi. Siz ister adamı beğenin ister beğenmeyin hiç sorun değil :) . Ben sadece bana pek saçma sapan bir iş yapıp kısa bir süre popüler olan biri gibi gelmiyor sadece onu belirtmek istedim. Daha kalıcı bilgiler veriyor, faydalı görüyorum onu. Karar sizin yine de :) .
slm kızlar uzun suredır sıteye bakamıyordum bugun annemlerı gonderdım ve sıkı bır donus yapacagım artık hazıran sonuna kadar aksatmadan buraya ne yedıklerımı yaptıklarımı yazacagım ve artık 4 kılo yu verecegım ınsaallah annemler yanımdayken kılo alacagım dıye korkmustum ama o guzel yemeklere ve kacamaklara ragmen 500 gr vermısım ama cok yurudum sımdı tıckerı degıstırmıyrm paztsıye kadar super sporlar ve detokslar yapacagım ınsaallah belkı detoksa bır anda gıremem cook dıkkat edecegım fakat buraya takılmadan once kılo aldıgımda 54 e cıkardım sımdı 52.500 oluyrm hihoyyyt
90-60-90 tarzı ölçülerini sormuştum, ölçmedin sanırım...
Ben senin menülerini çok fazla hatırlamıyroum ama daha çok öğün atlamadan sağlıklı besleniyorsun sanırım, tek yapman gereken miktar konusunda daha rahat olmak, hellim peynirlerini bol bol yemek cokacimcoook Disiplinli olmayı bırakma bence, burda çok sağlıklı besleniyorsunuz, ben sizden örnek almaya çalışıyom. Tüm zamanların böcüklüğüne adayım koçum sempatiksalakcinni
Çok fazla kemikli olmadıkça zayıflık zaten güzel bişi de, ama belli bi yerden sonra çevrenin gözlemlerine kulak vermek gerek. Bazen insan kendine objektif bakamayabiliyo. Son olarak şöyle düşünüyom, eşin beğeniyorsa diyecek söz yok kaydirigubbakcemile3
Haaaa annadım, ne bilem yahuu :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?