50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aferinnnn.. sana da yildizli pekiyi geldi.. spor yaptin mi spor??

hihoyyytmelabaaaa yaseminncimm,naberr ?sende mi....umarımmm istediğinn gibi olur canımmm

iyididir tatlışım yaaa geçen ayki zımbırtı günlerine bakıyordum hay benim kafamaa:mymeka: niye not tutmamkii:tomato: al bana tomatoooo

hayır hayır bitanemmmm (( inşallah hayırdır))laelaelaelaelae

eee sen iyisindir inşallaaahhhhzemuszemus

aferinnnn.. sana da yildizli pekiyi geldi.. spor yaptin mi spor??

ayy çok sevindimmm:lepi:
yok koçum maleseff öğlene kadar anca kendime geliyorum 2 gündür boğazlarım fenaa da hafif ateşte yapıyo ot çöp idare ediyorum
birazda midem kötüü 3 gündür onunda az yememde yada dikkat etmemde faydası var ne yalan söyleiyimm:1ninca:

yok kizlar ben gercekten cok zayif degilim. Inanmiyorsunuz bana...:bbo: koycam foto.katlanan gobegimi gorun.

aman dikkat et sagligina... hastaysan yemeginden kisman cok iyi degil, spor da yapma madem.. bol bol dinlen....

selam fıstıkçııımm şu ara avatar arayışındayımmkaydirigubbakcemile3 bu hatun ilgimi çekti birazzsırnaşık şey bu ara yüzüm buna benziyoo iyicene çöktü gibime geliyoo:1ninca:

mesajları buldum galibaaşakkıdı yerimseniben ama detaylı bakamadım:1no2:

aman dikkat et sagligina... hastaysan yemeginden kisman cok iyi degil, spor da yapma madem.. bol bol dinlen....

çok sağol koçuuummŞeniz ben bücük değiliiiimmmsırnaşık şey
yok kısmıyorum dikkat etmeme sebeb oluyor boğazlarım bide zımbırtının gelmesi lazım onunda mide bulantısı var:bbo:

hayır hayır bitanemmmm (( inşallah hayırdır))laelaelaelaelae

eee sen iyisindir inşallaaahhhhzemuszemus
Annamadım :uhm: Kız sen bebiş istiyon mu ki :ecrin_bebek:

yok kizlar ben gercekten cok zayif degilim. Inanmiyorsunuz bana...:bbo: koycam foto.katlanan gobegimi gorun.

Ben seni görmediğim için bişi diyemiyom da, benim yakın çevremde boy kilo farkı 15 falan olanları biliyom, kendileri de sevmiyodu, kilo almaya çalışıyodu. Tabi zevk meselesi... Önemli olan senin kendini beğenmen kaydirigubbakcemile5 Senin ölçülerin ne?

boyum 167-168 civari kilom 52. kilo vermeyi de biraktim sabitlemeye calisiyorum.
onemli olan kendinle barisik olman 45 kilo da olsan 75 kilo da olsan.ben simdi boyumdan posumdan memnunum.kizlar siyah elbiseli bi fotomu gorduler. o elbise de gercekten ince gosteriyor. ondan sonra zaten yeter kilo verme diye uyardilar. o yuzden bana paso sana hersey serbest diyorlar. ama disiplinli olmazsam alirim geri herseyi. o yuzden istikrarli olmaya calisiyorum dulcicim.

Sen de zayıfla sitesinde baya video çeşitliliği var canım, bi ara incele orayı, fikir verir alternatifler hakkında... Burda bi çok arkadaşa faydalı olacaksın o zaman vereliniortak yerimseniben
Ok, o siteyi not ettim bir ara bakarım. Faydalı olacak mıyım emin değilim çünkü yine arkadaşımın tavsiye ettiği pilates yapan bir kadın vardı, buradaki spor konularına linklerini yazmayı düşündüm. Fakat sonra bir baktım zaten yazılmış, hiç bir şeyden eksik kalmıyoruz yani, tebrikler KK dediğin böyle olmalı opuyorumnanaktan .
benim böyle popüler olan şeyleri yapmama izlememe okumama huyum vardır
huyum kurusun
Yooo bence hiç saçma değil, pazarlamasını, reklamını düzgün yapsınlar bizim de ilgimizi çeksin bayanssulusmile
Öyle miiiii? O zaman ben size reklamını yapayım da ilginizi çekiyor mu çekmiyor mu görelim . Mehmet Özün ünlü Siz Diyettesiniz(You on a Diet) kitabı ilginizi çekiyorsa, arkadaşımdan linkini isteyeyim, yükleyin. Evet, rüşvet teklif ediyorum.

Şaka bir yana, Mehmet Öz bayağı yararlı yaptığı işlerle bence. O kitabı kilo vermeye niyetim olmadığı halde okumuştum. Sayesinde bu konularda bayağı bilgim oldu. Tabi aynı zamanda annem sayesinde, o da bir aralar kilo veriyordu, bayağı araştırmıştı ne doğru ne yanlış. Şimdi ben kilo verme konusunda çok rahatsam, kendime çok güveniyorsam bu doğruları yanlışları bildiğim içindir. Hiç nasıl yapsam ne etsem diye kasmıyorum kendimi yani. Ha, doğruları yapabilir miyim orası ayrı konu, ama en azından ne yapmam gerektiğini biliyorum :) . Misal, o kitaptan "yemeklerden 20 dk önce ceviz, kuruyemiş, meyva falan yenilirse tok tutar fakat cevizi de günde belli bir sayıda tüketmek gerekir yoksa kilo aldırır" gibi şeyler öğrenmiştim. Tabi siz bunları zaten biliyorsunuz :) .

Ya Mehmet Özü de şiddetle savunmuş olmayayım şimdi. Siz ister adamı beğenin ister beğenmeyin hiç sorun değil :) . Ben sadece bana pek saçma sapan bir iş yapıp kısa bir süre popüler olan biri gibi gelmiyor sadece onu belirtmek istedim. Daha kalıcı bilgiler veriyor, faydalı görüyorum onu. Karar sizin yine de :) .

90-60-90 tarzı ölçülerini sormuştum, ölçmedin sanırım...
Ben senin menülerini çok fazla hatırlamıyroum ama daha çok öğün atlamadan sağlıklı besleniyorsun sanırım, tek yapman gereken miktar konusunda daha rahat olmak, hellim peynirlerini bol bol yemek cokacimcoook Disiplinli olmayı bırakma bence, burda çok sağlıklı besleniyorsunuz, ben sizden örnek almaya çalışıyom. Tüm zamanların böcüklüğüne adayım koçum sempatiksalakcinni
Çok fazla kemikli olmadıkça zayıflık zaten güzel bişi de, ama belli bi yerden sonra çevrenin gözlemlerine kulak vermek gerek. Bazen insan kendine objektif bakamayabiliyo. Son olarak şöyle düşünüyom, eşin beğeniyorsa diyecek söz yok kaydirigubbakcemile3

yok be gülüm inşallah zımbırtı ziyeretime gelir manasında dedim hayırdır diyeekaydirigubbakcemile3

Haaaa annadım, ne bilem yahuu :ecrin_bebek:

NUTCASE linkler burda tam çıkmıyo canım, hiç zahmet etme. Ben o tarz bilgilerle ilgiliyim de, genelde sağlık programları kadın programı havasında oluyo ya, o yüzden pek sevmem (yani programı izlemedim, onu şey ettim). Ama mehmet maşallah pek fit, destekliyom :lepi:, adam zaten kendini çeşitli platformlarda kanıtmış buyrunnnnnnnnn

slm kızlar uzun suredır sıteye bakamıyordum bugun annemlerı gonderdım ve sıkı bır donus yapacagım artık hazıran sonuna kadar aksatmadan buraya ne yedıklerımı yaptıklarımı yazacagım ve artık 4 kılo yu verecegım ınsaallah annemler yanımdayken kılo alacagım dıye korkmustum ama o guzel yemeklere ve kacamaklara ragmen 500 gr vermısım ama cok yurudum sımdı tıckerı degıstırmıyrm paztsıye kadar super sporlar ve detokslar yapacagım ınsaallah belkı detoksa bır anda gıremem cook dıkkat edecegım fakat buraya takılmadan once kılo aldıgımda 54 e cıkardım sımdı 52.500 oluyrm hihoyyyt

yaa bende kış zmanlarında bizim kızlara dediydim kaju falan yiyin içinde vücudumuz için sağlıklı yağ ve yağ yaktırmaya yarayan etkenler var diye ama nafileeedinlemedilerkiialsanaalsanasmile neredeyse beni :tomato: yağmuruna tuttularr:1shok:
sırnaşık şey bitek prensesim dinledii o dönemde hatırladığım kadarıylaa ayy onudas çok özledimm yaaa

neyse konumuza dönelimm laelaelaelaelae işte bölee bu cadılaarrr sengözlerimebaksanab
ben hariçççsırnaşık şey

Aaa watercım kaydirigubbakcemile3 Tebrikler canım, kilo almaman büyük bi başarı cidden. Ben sana yetişem de birlikte inek 50 ye hihoyyyt

ben bilmiyom olculerimi. hic olcmedim..evet ben saglikli beslenirim. genelde imreniyorlar menulerime. cok iradeli olabiliyorum. bazen az yedigimin ben de farkina variyorum ama daha o olcuyu oturtamadim. az ne cok ne normal ne anlamaya calisiyorum. spor yaptigim surece bundan sonr yediklerime cok siri dikkat etmeme gerek yok. mesela bugun 3 dilim kek yedim ama olsun...sonucta kek ev yapimiydi ve yarin sabah leslie yapacagim. yani gercekten diyet yapmiyorum artik... bu disiplini kaybetmemek icin aranizdayim, o yuzden beni yanlis anlamayin lutfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…