50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Doğru diyon canım, cumaya kadar toparlanacağım, sizler varken bu yoldan dönüş yok :lepi: Minyatür manken olursun sen de kaydirigubbakcemile3
Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
Sen de zayıfla sitesini de şifreliyo da burası... o yüzden aklıma gelen video linkleri hep şifreli oluyo sempatiksalakcinni
Aaa olur mu, sor herbişiyi, böylelikle ortak dili konuşmuş oluruz kaydirigubbakcemile5

DERYACIK hoşgeldin, diyet kolay hiç olmamış, bi de ara öğün olsa daha güzel olurmuş, ben de becemiyom ara öğünü ama arkadaşlar öyle öneriyo yerimseniben Bunlar dışında menün de sporun da gayet güzel alkisalkisalkis

dulciciğim,beni,mm emümm çok kötüydüü bugünnnn cısslaarrr yedimm deee ,onları eritememktennn korkuyommmmmmm
Kız sen zaten 90-60-90 sın, rahat ol biraz, spor yaptıysan yediğin senin olsun kaydirigubbakcemile3

[QUOTE

DERYACIK hoşgeldin, diyet kolay hiç olmamış, bi de ara öğün olsa daha güzel olurmuş, ben de becemiyom ara öğünü ama arkadaşlar öyle öneriyo yerimseniben Bunlar dışında menün de sporun da gayet güzel alkisalkisalkis

[/QUOTE]

saol canım ben ara öğünlerde genelde yoğurt yemeye çalışıyorum aklıma gelirse tabii :))

waterspidercğimm,tebrikelrr yaa ne güzellll vermişinn kkilo. ben de isiyomm,canım çektiiii.......................

canım ben cok kılo vermedım aslında 1 bucuk kılo verdım buraya gelelı ama cıdden kalıcı bır kılo oldu ayy masaallah dıyeyım de yarın tartı fazla gostermesın 2 haftadır zaten cok dıkkat edemedım sporda yapamadım sadece yuruyus yaptım o da tempolu degıldı gezme amaclı yapılan yuruyusdu asıl bı topıkde ne kılolar verenler var

yok öyle kuru kuru aferinn,,kalkk bakimm sen de çek mekikkkkkk hadiiiiiii

vallaaaa denedimm sor bi noldu niyeee :1shok:

boynumda tutuktu inceden unutmuştum ben o konuyu:1closedeyes:
birrrrrrr derken bi çatırdadıı 2 ciyi :1no2: inşallah bişey olmamıştır şu an yeri sızlıyoo:sm_confused:
ama belkide geçer böylecesırnaşık şey

saol canım ben ara öğünlerde genelde yoğurt yemeye çalışıyorum aklıma gelirse tabii :))

Benim bıdı bıdı yaptığıma bakma, adam akıllı 3 öğün bile beslemiyorum ne yazık ki... Ama ara öğün zevkli oluy.. ceviz, fındık, kuru meyve... iyi ara öğün alternatifleri, bünyeye de çok faydalı.

ara ara bana da oluyo canım
2 güne geçmezse kat'i olarak dur demelisin canım yoksa 54 kiloya geri dönmek mi istiyorsun?

hııı evet orda haklısın bak kavrumamışı olsa daha iyii ama yokkiisenağlama

iyi geceler canımm

ya biz balayındayken kajuya bi dadanmıştık
otele doğru yürürken alıp bi kaç avuç yerdik
sonuç bana 2 kilo olarak geri dönmüştü 1 haftada

tamam canımm kızmaaa kalkayımda söz yarın yapayım
uyumadan önce boğazlarımı yakmayayım şimdii
ama bi denicem dur gamyoncuiremsu

kız mekikle boğazlarının ne alakası var
tembelin bahanesine bak hele laelaelaelaelae

Kız sen zaten 90-60-90 sın, rahat ol biraz, spor yaptıysan yediğin senin olsun kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

yok anacıımmm nerdeeeeeeeeeeeeyvahedigeldismile,keşke ......ben kendimi 90-62-88 olarak ölçmüştüm de,trerzi sağolsun acı gerçekleeee buluştudu 88-64-88(ben göğsü fazla,,beli az ölçmüşümmmmmm ..)dün yazmıştımmm da a ...beli ölçerkenn karını içe çekmedenn göbek deliği hizasındann ölçtüü

aa ne kadann üşengeçsinn,boğazını bahane ediyonn gibii geldiii,,ben bağğ kuramamdımmm bilmiyorumkismile

teşekkürler bitanecimmmopuyorumnanaktan Şeniz

ara ara bana da oluyo canım
2 güne geçmezse kat'i olarak dur demelisin canım yoksa 54 kiloya geri dönmek mi istiyorsun?

kız mekikle boğazlarının ne alakası var
tembelin bahanesine bak hele laelaelaelaelae

Doğru diyon trufcum, ama sanırım 54 oldum bilem bilmiyorumkismile cumaya kadar toparlanırım diye umut ediyom, seni 51 yolculuğunda yanlız bırakmak istemiyom olumunekankayizsmile

Evet ya, YASEMİİİİİİİİİİİİİİİİN ne alaka boğazla... Benim burnum da akıyo ayıp sülemesi ama 40+15 mekik çektim kaydirigubbakcemile2

ayyy,yaseminn pardon yya okumadığımm ayzıyıı alıntıı yapmışımm,aslınddaa boğazımm yanıyooo demişinn yaaa onaa cevapp yazmışyımm,ama secerkenn alakaısız alıntııı secmişimmmm..zatenn yapapmışınnnnnnn yanii rahatsızlıktannn,geçmişş olsunn canımm,zorlmmaaa kendiniiiiii

he ya yalnız bırakma beni 51 yolculuğunda anca beraber kanca beraber
daha yesaya rakip olacaz
tatlı cadıya

yaseminin demek istediği şey sanırım boyun omurları
canım eğer boyun omurlarınsa sakın zorlama
ve mekiği yanlış çekiyorsun demektir
aman ha boyun zedelemesi çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…