Doğru diyon canım, cumaya kadar toparlanacağım, sizler varken bu yoldan dönüş yok :lepi: Minyatür manken olursun sen de kaydirigubbakcemile3dulci sakın sevgılım geldı dıye bırakma dıyetı tam verdın kıloları bunyen bu kılolara daha alısamadn sen dıyetı bırakırsan eskı kılona donersın vermek cok zor ama almak cok kolay ınan bırazdaha dayan yaz geldı emeklerımızın karsılıgını alacagız tam yaz gunu kılo alıp gobegın kalcan buyusun mu ıstyrsn yeterınce motıve olmussundur ınsaallah
neyse kızlar ben gıdıyrm opuyrm hepınızı ıyı geceler opuldunuzopuyorumnanaktan
Sen de zayıfla sitesini de şifreliyo da burası... o yüzden aklıma gelen video linkleri hep şifreli oluyo sempatiksalakcinniBen de programını izlemedim açıkçası, röportajlarını falan gördüm, realage sitesindeki bilgileri faydalı buldum(tabi o site tam olarak ona ait değil, ama o da bir parçası), kitabını okudum. Sonuç iyi :) . Link demekle de yükleme linki demek istemedim canım, video paylaşmışlar ya bazı konularda onu demek istedim :) . Ama bulamadığınız şeyleri bulmanıza yardımcı olurum demekle tabi ki de yükleme demek istemiştim.
Zımbırtıyı da öğrenmiş olduk sayenizde :kedi: . Ben de her gördüğüm lafa atlamasam iyi olur, daha beter şeyler de sorabilirim, sonuçları ne olur bilmiyorum, frenleyeyim kendimi biraz.
Kız sen zaten 90-60-90 sın, rahat ol biraz, spor yaptıysan yediğin senin olsun kaydirigubbakcemile3dulciciğim,beni,mm emümm çok kötüydüü bugünnnn cısslaarrr yedimm deee ,onları eritememktennn korkuyommmmmmm
yok öyle kuru kuru aferinn,,kalkk bakimm sen de çek mekikkkkkk hadiiiiiii
waterspidercğimm,tebrikelrr yaa ne güzellll vermişinn kkilo. ben de isiyomm,canım çektiiii.......................
saol canım ben ara öğünlerde genelde yoğurt yemeye çalışıyorum aklıma gelirse tabii :))
İnsan uzun süre diyet yapmaya çalışınca cidden miktarı anlayamıyor, ben de öyleyim. Ben dikkat ettiğim zaman bile 3 dilim keki yerim sırnaşık şey Fast food ve abur cuburdan özellikle kaçınıyorum ama ev yapımı cıslar önümdeyken kimse beni tutamaz :lepi: Tabi kızartmadan da kaçınıyorum.
Yok canım yaw, niye yanlış anlayalım, sanırım senin yeme potansiyelin çok fazla, kesinlikle burayı bırakma. Diyeti bırak, spor konusunda da burası çok iyi.
Buarada ben hala kilo vermek istiyorum ama iyice koptum diyetten, tokken de yemek istiyo canım, tıpkı eski günlerdeki gibi, biri beni kendime getirsin, hala hedefime ulaşmış değilim.
hııı evet orda haklısın bak kavrumamışı olsa daha iyii ama yokkiisenağlama
iyi geceler canımm
tamam canımm kızmaaa kalkayımda söz yarın yapayım
uyumadan önce boğazlarımı yakmayayım şimdii
ama bi denicem dur gamyoncuiremsu
vallaaaa denedimm sor bi noldu niyeee :1shok:
boynumda tutuktu inceden unutmuştum ben o konuyu:1closedeyes:
birrrrrrr derken bi çatırdadıı 2 ciyi :1no2: inşallah bişey olmamıştır şu an yeri sızlıyoo:sm_confused:
ama belkide geçer böylecesırnaşık şey
Anlıyorum seni, ama kaç kiloda olursan olsan, prensipli olup yediğine dikkat etmek takdire değer bişi bence alkisalkisalkis Bu alışkanlıkla zararlı yiyeceklerden de sakınmış oluyosun... Kilo olayı bi de yaseminin dediği gibi kişiden kişiye değişiyo, hani kimisi kilosunu gösterir, kimisi göstermez hesabı. Ama yine de belli boy kilo farkından sonra yakın çevrendekilerin gözlemine kulak ver. Yani şu anda zayıfsan ve giydiklerin yakışıyorsa, bundan sonra vereceğin her kilo seni çirkinleştirir. Çok kemikli insanlara sarılmak bile pek hoş olmayan bişi benim için. Anormal geliyo bana.
ara ara bana da oluyo canım
2 güne geçmezse kat'i olarak dur demelisin canım yoksa 54 kiloya geri dönmek mi istiyorsun?
kız mekikle boğazlarının ne alakası var
tembelin bahanesine bak hele laelaelaelaelae
Vaaaay süper yanıt yazmışsın kaydirigubbakcemile5 Ben de çekem de gelem bari, 2 set çekcem, artıkın kaç adet olacağı süpriz olsun
Doğru diyon trufcum, ama sanırım 54 oldum bilem bilmiyorumkismile cumaya kadar toparlanırım diye umut ediyom, seni 51 yolculuğunda yanlız bırakmak istemiyom olumunekankayizsmile
Evet ya, YASEMİİİİİİİİİİİİİİİİN ne alaka boğazla... Benim burnum da akıyo ayıp sülemesi ama 40+15 mekik çektim kaydirigubbakcemile2
kızlar kocunuz kacıyor artık. Yorumlamadıgım menulerı yarın yorumlayacagım. İki geceler tatlı ruyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?