yok anacıımmm nerdeeeeeeeeeeeeyvahedigeldismile,keşke ......ben kendimi 90-62-88 olarak ölçmüştüm de,trerzi sağolsun acı gerçekleeee buluştudu 88-64-88(ben göğsü fazla,,beli az ölçmüşümmmmmm ..)dün yazmıştımmm da a ...beli ölçerkenn karını içe çekmedenn göbek deliği hizasındann ölçtüü
Ben teşekkür ederim kaydirigubbakcemile3 Canım yaw, ben 53 de daha zayıf olurum diye şey etmiştim ama hiç tahmin ettiğim gibi çıkmadı valla, 50 de hedefime ulaşmış olurum umarım.teşekkürler bitanecimmmopuyorumnanaktan Şeniz
canım ben cok kılo vermedım aslında 1 bucuk kılo verdım buraya gelelı ama cıdden kalıcı bır kılo oldu ayy masaallah dıyeyım de yarın tartı fazla gostermesın 2 haftadır zaten cok dıkkat edemedım sporda yapamadım sadece yuruyus yaptım o da tempolu degıldı gezme amaclı yapılan yuruyusdu asıl bı topıkde ne kılolar verenler var
hanii sporda nefes olayı varyaa ritm halindee geçen günde oldu boğazlarım yanmıştı şu saatte gece olduğundan uyuyamam yoksa yanar dururDoğru diyon trufcum, ama sanırım 54 oldum bilem bilmiyorumkismile cumaya kadar toparlanırım diye umut ediyom, seni 51 yolculuğunda yanlız bırakmak istemiyom olumunekankayizsmile
Evet ya, YASEMİİİİİİİİİİİİİİİİN ne alaka boğazla... Benim burnum da akıyo ayıp sülemesi ama 40+15 mekik çektim kaydirigubbakcemile2
he ya yalnız bırakma beni 51 yolculuğunda anca beraber kanca beraber
daha yesaya rakip olacaz
tatlı cadıya
yaseminin demek istediği şey sanırım boyun omurları
canım eğer boyun omurlarınsa sakın zorlama
ve mekiği yanlış çekiyorsun demektir
aman ha boyun zedelemesi çok kötü
maşşallahhhhhhhhhh hiç üşenmiyonnnn benden de sana bi aferinnnn:lepi:
he ya yalnız bırakma beni 51 yolculuğunda anca beraber kanca beraber
daha yesaya rakip olacaz
tatlı cadıya
ayyy,yaseminn pardon yya okumadığımm ayzıyıı alıntıı yapmışımm,aslınddaa boğazımm yanıyooo demişinn yaaa onaa cevapp yazmışyımm,ama secerkenn alakaısız alıntııı secmişimmmm..zatenn yapapmışınnnnnnn yanii rahatsızlıktannn,geçmişş olsunn canımm,zorlmmaaa kendiniiiiii
a
Yasemininki normal boğza yanması... bildiğin tembellik yani yerimseniben
Kızlar ben de kaçıyorum herkeslere tatlı rüyalar opuyorumnanaktan Trufcum iyi nöbetler sana da olumunekankayizsmile
Haa annadım o zaman, benim aklıma o gelmediydi canım. Geçmiş olsun.hanii sporda nefes olayı varyaa ritm halindee geçen günde oldu boğazlarım yanmıştı şu saatte gece olduğundan uyuyamam yoksa yanar durur
2 ci aya giricem truf yaaa dr a da gitmedim tam geçiyo tekrarlıyo
ama sanırsam bu tekrar sinirden bu ara birikerini fenaaa halde çarpasım:mymeka: varr çok zor tutuyom kendimi konu açıp paylaşmamak içinÇok üzgünüm çoook
yani sebeb oda olabilir:a015:
Canım yahu her yerin bi avuç kalcak bu gidişler, vücudun sana küscek esas yerimsenibendulcciğimm,,,yokkk ayyy,şişko deeğilim deeeee amann kiloo veremyomm yaa onu kompleks yaptımm sanırıımm,kendimle küstümmmmmmmmmmmmmm
hanii sporda nefes olayı varyaa ritm halindee geçen günde oldu boğazlarım yanmıştı şu saatte gece olduğundan uyuyamam yoksa yanar durur
2 ci aya giricem truf yaaa dr a da gitmedim tam geçiyo tekrarlıyo
ama sanırsam bu tekrar sinirden bu ara birikerini fenaaa halde çarpasım:mymeka: varr çok zor tutuyom kendimi konu açıp paylaşmamak içinÇok üzgünüm çoook
yani sebeb oda olabilir:a015:
Saolasın canım 40+15 çektim sayende kaydirigubbakcemile3
Amanııın, yesaya rakip olmak çok iddalı olur, çiğ çiğ yer bizi valla kaydirigubbakcemile3
Yasemininki normal boğza yanması... bildiğin tembellik yani yerimseniben
Kızlar ben de kaçıyorum herkeslere tatlı rüyalar opuyorumnanaktan Trufcum iyi nöbetler sana da olumunekankayizsmile
kızlar iyi geceler bende kaçar zamanla alışırım buranın akışına şimdilik bu bölümde acemiyim :))
herkese iyi gecelerrr
hayırdır canım senin sinirlerini bozan şey ne
kaydirigubbakcemile3 ay canım yaa :roflol: atlaa be tatlım nolcakkiii
hatırıma gelince o günlerr :ecrin_bebek:bende pek zayıflaması zorlardanım pek iradem yok yanii hemen yorgunluk bitkinlik yanii senin anlıycaaan mıymıyın tekiyimm şu ara hızlandı bakalım nere kadar gider kilo vermem fisfisfis
Tamam o zaman ortak dilimizden konuşayım madem konu açıldı :kedi: . Zımbırtı öncesi mideniz bulanıyorsa bunlarla ilgili bitki çayları var sanırım, benim de pek bilgim yok. Eğer rahatsız edecek, sizi çok etkileyecek düzeydeyse bir forumu araştırın isterseniz, burada öyle şeylerden bahsedenler vardı. Tabi belki zaten araştırmışsınızdır bilemeyecem.Aaa olur mu, sor herbişiyi, böylelikle ortak dili konuşmuş oluruz kaydirigubbakcemile5
baygın bir konuu kaynanaaa :1ninca: sus sus nereye kadar neyse uzun bir muhabbeett onu bişekilde halt etmemÇok üzgünüm çoook lazım yoksa o beni yiceklaelaelaelaelae
bi ara kafam eserse danışırım gerçekten ihtiyacım var çünkü
sağolasın canım öptüm bende kaçtımŞeniz iyigeceler
vallaaaa denedimm sor bi noldu niyeee :1shok:
boynumda tutuktu inceden unutmuştum ben o konuyu:1closedeyes:
birrrrrrr derken bi çatırdadıı 2 ciyi :1no2: inşallah bişey olmamıştır şu an yeri sızlıyoo:sm_confused:
ama belkide geçer böylecesırnaşık şey
yolladim arkadaslikÖzel albüm sanırım, arkadaş olak mı sempatiksalakcinni
Anlıyorum seni, ama kaç kiloda olursan olsan, prensipli olup yediğine dikkat etmek takdire değer bişi bence alkisalkisalkis Bu alışkanlıkla zararlı yiyeceklerden de sakınmış oluyosun... Kilo olayı bi de yaseminin dediği gibi kişiden kişiye değişiyo, hani kimisi kilosunu gösterir, kimisi göstermez hesabı. Ama yine de belli boy kilo farkından sonra yakın çevrendekilerin gözlemine kulak ver. Yani şu anda zayıfsan ve giydiklerin yakışıyorsa, bundan sonra vereceğin her kilo seni çirkinleştirir. Çok kemikli insanlara sarılmak bile pek hoş olmayan bişi benim için. Anormal geliyo bana.
eee ara ogunlerin nerede deryacik??? Arada ufak tefek seyler atistirirsan daha kolay verirsin kiloyu. calisiyorsan yanind elma, kuruyemis falan tasi...olmadi yesil cay ic.....ok??.bugün neler yedim
Sabah yağsız tavada peynirli yumurta
3 dilim domates salatalık
zeytin ve minicik peynir parçası yedim
Öğlen 1 yemek kaşığı kadar az yağlı taze fasulye ve1 yemek kaşığı pilav
(aslında dietimde sebze yok ama bugün böyle oldu)
Akşam ızgara tavuk göğüs yarım bardak light kola içtim
Saat 10 civarında da bir kase semizotlu cacık yedim
şimdide 3 tane kayısı :)
Spor kısmına gelince sabah 40 dk plates
30 dk yüşüyüş
Günün geri kalanı hep ayataydım
az sonra birz mekik ve kalça çalışıp uyurum
sizden ne haberler bakalım
ben sevdim burayı iyi motive oluyor böyle
amanin bak yaz geldi, bikini sezonu elbise sezonu geldi... kalin giysiler icine saklayamayacaksin gobusunu artik. Yaymak yok.İnsan uzun süre diyet yapmaya çalışınca cidden miktarı anlayamıyor, ben de öyleyim. Ben dikkat ettiğim zaman bile 3 dilim keki yerim sırnaşık şey Fast food ve abur cuburdan özellikle kaçınıyorum ama ev yapımı cıslar önümdeyken kimse beni tutamaz :lepi: Tabi kızartmadan da kaçınıyorum.
Yok canım yaw, niye yanlış anlayalım, sanırım senin yeme potansiyelin çok fazla, kesinlikle burayı bırakma. Diyeti bırak, spor konusunda da burası çok iyi.
Buarada ben hala kilo vermek istiyorum ama iyice koptum diyetten, tokken de yemek istiyo canım, tıpkı eski günlerdeki gibi, biri beni kendime getirsin, hala hedefime ulaşmış değilim.
günaydın şekerler
umarım bu gününüz çok güzel geçer
ben bugün de 4'e kadar çalışıyorum (bi kaç saat uyudum sülemesi ayıp)
hatta yarın nöbetçiyim demir attım anlayacağınız buraya
Kızlarrrrr günaydınnnnnnnnnnnnn :lepi:
Koçummm neler yediğimi yazıyimmm
06:30
3 kayısı
1 ceviz
06:30 – 07:10
Yürüdüm
09:00
1 bardak yeşil çay
2 dilim cevizli esmer ekmek
3 dilim tulum peyniri
2 küp kaşar peyniri
Domates
Salatalık
12:15
2 kepçe nohut
1 kase y.yağlı yoğurt
2 dilim esmer ekmek
Marul, roka, mor lahana, somates, salatalık, maydonoz karışık sirkeli salata tuzsuz
14:30
Filtre kahve light sütlü şekersiz
Acıbadem kurabiye
17:30
2 kaşık nohut
2-3 kaşık taze fasulye
19:00 – 19:45
yürüdüm
20:00 – 22:30
Leslie fast 4 mil
20 X 6 set yana bacak aç kapa
300 sopa
300 yana eğilme
callanetics aklinialirimsmile
22:45
1 bardak light süt
1 tabak kayısı çilek kiraz
Çaylarımı çeşitlendiricem koçum bugün yanıma alıcaktım 5 i bi yerde malzemelerini unuttum
Midem 3 gündür çok kötü ağrıyor şurupla bi şekilde durduruyorum bakalım inşallah bugün ağrımaz :sinifsinif:
Bu arada çalışmayan kasım kalmadı sanki çünkü hepsi ağrıyo NAPTIN BANA CALLAN TEYZEEEEEEEEEEEE :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?