50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne kadaaaaaaaaaaaaan şişkosun mu dememi bekliyon kaydirigubbakcemile3 Göbeğim yok demiştin zaten, kalça desen küçük bilem aklinialirimsmile

teşekkürler bitanecimmmopuyorumnanaktan Şeniz
Ben teşekkür ederim kaydirigubbakcemile3 Canım yaw, ben 53 de daha zayıf olurum diye şey etmiştim ama hiç tahmin ettiğim gibi çıkmadı valla, 50 de hedefime ulaşmış olurum umarım.

pardon yaa,ben grafiğe bakarakkk 4,5 kg vermişsinn yaa aonuu kastettiydimmmmm,bide geçmişteee öyle şeyelrr yazıyooduuu giib geldiiiibilmiyorumkismile

hanii sporda nefes olayı varyaa ritm halindee geçen günde oldu boğazlarım yanmıştı şu saatte gece olduğundan uyuyamam yoksa yanar durur

2 ci aya giricem truf yaaa dr a da gitmedim tam geçiyo tekrarlıyo
ama sanırsam bu tekrar sinirden bu ara birikerini fenaaa halde çarpasım:mymeka: varr çok zor tutuyom kendimi konu açıp paylaşmamak içinÇok üzgünüm çoook

yani sebeb oda olabilir:a015:

dulcciğimm,,,yokkk ayyy,şişko deeğilim deeeee amann kiloo veremyomm yaa onu kompleks yaptımm sanırıımm,kendimle küstümmmmmmmmmmmmmm

maşşallahhhhhhhhhh hiç üşenmiyonnnn benden de sana bi aferinnnn:lepi:

Saolasın canım 40+15 çektim sayende kaydirigubbakcemile3

he ya yalnız bırakma beni 51 yolculuğunda anca beraber kanca beraber
daha yesaya rakip olacaz
tatlı cadıya

Amanııın, yesaya rakip olmak çok iddalı olur, çiğ çiğ yer bizi valla kaydirigubbakcemile3
Yasemininki normal boğza yanması... bildiğin tembellik yani yerimseniben

Kızlar ben de kaçıyorum herkeslere tatlı rüyalar opuyorumnanaktan Trufcum iyi nöbetler sana da olumunekankayizsmile

önemli geğil canım bende gündüzleyin zaten önemli değil de gece boğaz sıkıntısı fenaa oluyosempatiksalakcinni

kız belki sebeb olcan boynumun geçmesineeedelikafadulden

yasmeincimmm,doktoru ihaml etmeme,sonra bir sürüü iğne yersinn,benim de uzn süreli faranjit ve tonsillit vardıı 2 hafta gitmedimmm sonra acillikk oldumm ve 7 penicilinn yedimmmmm ve ayzıkkk kii yerelrii halaa ağrırrrrrr(2 ay olmasına rağmennn)sakın ihmal etmeeee

Haa annadım o zaman, benim aklıma o gelmediydi canım. Geçmiş olsun.

Hayırdır, gündüz vakti konuşak istersen yasemincim, ben şimdi kaçcam da..

dulcciğimm,,,yokkk ayyy,şişko deeğilim deeeee amann kiloo veremyomm yaa onu kompleks yaptımm sanırıımm,kendimle küstümmmmmmmmmmmmmm
Canım yahu her yerin bi avuç kalcak bu gidişler, vücudun sana küscek esas yerimseniben

Hadin iyi geceler

hereskee iii gcelerr,,,tatalı rüyalarr ben de yatcammmmm eeeeeeeeeeeeee ötümm hepinizii,,,ama ben,immm gülümseöemeler çıkmadııııııııııııııııııııııııııııııı

hayırdır canım senin sinirlerini bozan şey ne

yirim seni ya yesadan kim korkar yaa
o bizden korksun taaa kaç kilolardan geldik buraya
tek elimizle silkeleriz biz onu
sositososito
sağol canım
sana da tatlı rüyalar

kızlar iyi geceler bende kaçar zamanla alışırım buranın akışına şimdilik bu bölümde acemiyim :))

herkese iyi gecelerrr

hayırdır canım senin sinirlerini bozan şey ne

baygın bir konuu :1ninca: sus sus nereye kadar neyse uzun bir muhabbeett onu bişekilde halt etmemÇok üzgünüm çoook lazım yoksa o beni yiceklaelaelaelaelae

bi ara kafam eserse danışırım gerçekten ihtiyacım var çünkü
sağolasın canım öptüm bende kaçtımŞeniz iyigeceler

Son düzenleme:

Tamam bundan sonra balıklama atlıyom kaydirigubbakcemile3 .

Önemli değil ya, bir yıl sonra falan tekrar kilo alsan bile istediğin zaman şimdiki gibi verebileceğini bileceksin, rahat olacaksın o açıdan. Sıkıntı yapmamak lazım böyle şeyleri . Tebrikler iyi kilo vermişsin, benim yerime de ver alkisalkisalkis .
Aaa olur mu, sor herbişiyi, böylelikle ortak dili konuşmuş oluruz kaydirigubbakcemile5
Tamam o zaman ortak dilimizden konuşayım madem konu açıldı :kedi: . Zımbırtı öncesi mideniz bulanıyorsa bunlarla ilgili bitki çayları var sanırım, benim de pek bilgim yok. Eğer rahatsız edecek, sizi çok etkileyecek düzeydeyse bir forumu araştırın isterseniz, burada öyle şeylerden bahsedenler vardı. Tabi belki zaten araştırmışsınızdır bilemeyecem.

Bu arada boğazınızdaki ağrı grip gibiyse spor rahatsız edebilir benden söylemesi. Yutkununca falan zaten acıdığı için, bir de hareket edip nefes nefese kalınca acısı iyice artıp rahatsız ediyordu beni. Ben uyarayım da :) .

iyi geceler yasminim

günaydın şekerler
umarım bu gününüz çok güzel geçer

ben bugün de 4'e kadar çalışıyorum (bi kaç saat uyudum sülemesi ayıp)
hatta yarın nöbetçiyim demir attım anlayacağınız buraya

Kızlarrrrr günaydınnnnnnnnnnnnn :lepi:

çatırdadı mı :1shok:
Callan teyze mekik çekerken öne doğru çok eğilmeyin ve kafa sallamayın diyo sen de öyle deneyebilirsin Yasuşum

Koçummm neler yediğimi yazıyimmm

06:30
3 kayısı
1 ceviz

06:30 – 07:10
Yürüdüm

09:00
1 bardak yeşil çay
2 dilim cevizli esmer ekmek
3 dilim tulum peyniri
2 küp kaşar peyniri
Domates
Salatalık

12:15
2 kepçe nohut
1 kase y.yağlı yoğurt
2 dilim esmer ekmek
Marul, roka, mor lahana, somates, salatalık, maydonoz karışık sirkeli salata tuzsuz

14:30
Filtre kahve light sütlü şekersiz
Acıbadem kurabiye

17:30
2 kaşık nohut
2-3 kaşık taze fasulye

19:00 – 19:45
yürüdüm

20:00 – 22:30
Leslie fast 4 mil
20 X 6 set yana bacak aç kapa
300 sopa
300 yana eğilme
callanetics
aklinialirimsmile

22:45
1 bardak light süt
1 tabak kayısı çilek kiraz

Çaylarımı çeşitlendiricem koçum bugün yanıma alıcaktım 5 i bi yerde malzemelerini unuttum

Midem 3 gündür çok kötü ağrıyor şurupla bi şekilde durduruyorum bakalım inşallah bugün ağrımaz :sinifsinif:

Bu arada çalışmayan kasım kalmadı sanki çünkü hepsi ağrıyo NAPTIN BANA CALLAN TEYZEEEEEEEEEEEE :bbo:

yolladim arkadaslik
eee ara ogunlerin nerede deryacik??? Arada ufak tefek seyler atistirirsan daha kolay verirsin kiloyu. calisiyorsan yanind elma, kuruyemis falan tasi...olmadi yesil cay ic.....ok??
amanin bak yaz geldi, bikini sezonu elbise sezonu geldi... kalin giysiler icine saklayamayacaksin gobusunu artik. Yaymak yok.

sana da gunaydin..ilk is dun geceki fotolarimi sildim bu sabah..valla o fotolarin cekildigi gun o kadar cok yuruduk ki arkasindan iki gun spor bile yapamadim. bir de uykusuzdum. uykusuz olunca yuzumden hemen belli olur benim, gozlerimin alti morarir.
amanin iki gun ust uste nobetci misin??? kabus gibi.....kolay gelsin..

gercekten kocaaaaaaman bir aferin sensewitch. yine ornek bir menu verdin bize.Acibadem kurabiyesi cok buyuk degilse (hos buyuk olsa da o kadar cok spoor yapmissin ki erimistir) sana hem yildizli pekiyi verip hem de seni cicek ilan ediyorum...
Ictigin herhangi bir cay midene dokunuyor olabilir mi acaba??? gaz mi var agri mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…