50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Koçum çok sağol kurubiye 1 tl büyüklüğündeydi canımcım ve otel yapımı sempatiksalakcinni

Canım böyle senede 2-3 tutuyo beni reflü gibi midenin girişi yanıyo ağrıyo aşırı bi gaz bastıramıyosun midene kalbine falan vuruyo gaz sancısı ile birlikte ağrı ne içsen geçirmiyo aç karnına olunca şurubum var mentollü olu içiyorum o biraz rahatlatıyo bi de bol su

Bugün de tutmasından korkuyorum sabah azcık sinyal verdi ama genelde 2 gün sürüyo 3. gün bitiyo (mens gibi mübarek kaydirigubbakcemile3)

Ben dünkü fotoları görmedim şeker yaaa önceki koydukların vardı baktığımda başka koymuştun di mi??

Günaydınlar herkeseee
bende dünkü menümü yazayımda koçum yorumlasın zemuszemus
sabah : 3 s.zeytin-2 y.zeytin-1 haşl. yumurta-1 salatalık-1 domates-1 yeşil biber-1 dilim kepek ekmeği-1 fincan şekersiz çay
ara : yarım avuç beyaz leblebi-10-15 tane kuru üzüm
ara : 1 fincan bitki çayı
öğlen : 1 tabak bezelyeli tavuk-1 tabak k.biberli yoğurt-1 yeşil biber-1 dilim kepek ekmeği
ara : 3 tane kiraz-1 tane erik
ara : yarım avuç kuru üzüm
akşam : 2 parça ateşte yağsız kızarmış tavuk-2 dilim kepeke ekmeği
ara : 3 top dondurma

akşam yemekten sonrada leslienin walkavay the poundsfor abs-3milini yani lastikle olanını yaptım.

sut, yogurt domates dokunmasin sana??? dikkat et.. 1 tl buyuklugunde kurabiye kurabiye sayilmaz, su en buyugunden cibadem kurabiyelerinden yedin sandim, ki onu bile affedecektim sporunu yaptigin icin....
foto koydum ve bu sabah sildim. truf a gobegimi gosterdim dun gece ama gobegim olmadigi konusunda telkinde bulundu. bir de yorgun ve cirkin oldugum icin o fotoda, silmeyi uygun buldum...

klikcim ciceklerden cicek begen... aferin sana da boceklikten kurtuldun bak saglikli beslendigin icin. umarim bu hafta guzel kilo da verirsin...dondurmayi da gormuyorum leslie yaptigin icin..

Son düzenleme:
günaydın herkese......bende bir yılmışlık yorgunluk var koulum kaldırasım gelmiyor üstüne üstül kiloda almışım tüm emeklerim boşa gitmiş hissine kapıldım sanırım....balon gibi hissediyorum kendimi ağırlaştım sanki......

yediklerimi ayarlayamıyorum sanırım midemmi büyüdü ne......

klikcim ciceklerden cicek begen... aferin sana da boceklikten kurtuldun bak saglikli beslendigin icin. umarim bu hafta guzel kilo da verirsin...

teşekür ederim anchusa. dün böcek seçildikten sonra azim ettim ve menümü senin beğeneceğin şekilde oluşturmaya çalıştımm. yaa valla senden bayağı çekindim koç olarak hee..

panik yok. ilk bir hafta zor olur ama sonra alisirsin. bol bol foruma gir motive olmak icin ve aciktikca su ic, cay ic....

teşekür ederim anchusa. dün böcek seçildikten sonra azim ettim ve menümü senin beğeneceğin şekilde oluşturmaya çalıştımm. yaa valla senden bayağı çekindim koç olarak hee..

bocek olman ise yaramis ama bak, gayet ornek bir menu seninki de....tebrik ediyorum... ben koc olarak bu hafta salmis durumdayim.yediklerimi hiiic saymiyorum farkindaysan kocluk avantajimi kullanarak....bu gidisle en buyuk bocek ben olacagim

günaydın şekerlerr.dün yediklerim yazıyım bende

sabah:
yarım ekmek ,biraz peynir ,1 bardak çay

öğlen:

iştahım hiç yoktu.
1bardak yeşil çay,
1 kaşık bulgur pilavı
yarım kase yulaf ezmesi

ara:
alışverişden gelmiştim.
açtım.krem peynir ekmek

akşam:
1 yemek tabağı çorba şehriyeli tavuk
1 kaşık et sote
burda bir cısım var: yarım künefe

gece 2 tane yeni dünya

canim yarim ekm ek derken yarim somun ekmek mi yarim dilim ekmek mi anlamdim... kunefeyi daha erken yeseydin gormeyebilirdik ama aksma yeme kotu olmus. en az 300-400 kalori kunefedir.Ama az yedigin icin gun icinde (yarim ekmegi tek basina oturup yemediysen tabii) bocek yapmiyorum senii...Leslie yi indirdin mi???

yarım dilim tatlım .ayAllah korusun yarım ekmek ..canım ya leslieyi indiriyorum çalışmıyor o sende zayıfla sitesinden. işyerindeki bilgisayarda açmadı brde kendi bilgisayarımda indireyim dedim. akşama açmaya halim yoktu bilgisayarı

butun partlari indiriyorsun degil mi?? yoksa acilmaz..
iyi yarim dilimm ekmekmis....yarim ekmegi gorunce menund eben de bir hos oldummm

günaydın kızlar, ben hala malum günümde olduğum için arada gelgitler yaşıyorum, beni motive et anchusaaaaa:bbo:

Yasama gelgitler... yaz geldi gunes cikti, daha incelmek lazim... biberiye cayi icsene mensturasyonun varsa daha hafif hissedersin, dengeler biraz metabolizmani... bol su ic sebze meyve ye, reglin bitince zaten daha hafif hissedeceksin. sakin sapitma nasilsa sisim, regliyim diye..... bitince tartiya cikinca mutlu olacaksin..

Günaydın kızlar, dün gece kötü bir rüya gördüm ona canım sıkıldı.

Bir de bugün koltuğum geldi, odaya hiç yakışmadı, çok büyük geldi, ona da canım sıkıldı.

Güne sıkkın başladım yani

mobilya mağzalarından alırken mağzalar büyük olduğu için koltuğun büyüklüğünü küçüklüğünü anlamıyorsun eve gelince büyük duruyor. belkide gözün alışmamıştır canım. ne yapcaksın peki

hayirdir.. iyi dusun iyi olur..
koltuguna gelince de... sen bos yere aliskinsin ya, simdi gozunu tirmalamistir ama bir hafta sonra alisirsin...ben de her aldigim esya sonrasinda moralim bozulur..hic yakistiramam ama bir sure sonra severim aldigim seyi..gelen giden aaa cok guzl deyince daha cok isinirim.
biz de baba koltuklarindan almayi planliyoruz bir tane ama cok buyuk diye korkuyorum, emin olamiyorum

bilmiyorum ki, bir deri koltukla aldığımın arasında kalmıştım, rahat diye bunu aldım bu da pek bir büyükmüş, gerçekten aşırı rahat ama o sebepten kararsız kaldım, diğer koltuğuma güzel bir örtü şal, battaniye gibi bir şey bulup uyumsuzluğu kaldırsam gözüm alışır belki, ya nerden bulunur bu tarz şeyler bileniniz var mı acaba?

aynen oyle..cok yaniltici oluyor.... bizim ev oldukca buyuktur ozellikle salon ve yatak odasi, alirken cok dusunmedik begendigimizi aldik ama anca sigdilar, kilpayi yerlestirdik herseyi.. hic anlamiyorsun buyuk magazalarda..

bana bir tane annem yapti elde, bir tane ikeadan bir tane zara home dan almistim. ikeadan aldigimizi gunluk kullaniyorum, cok cay kahve iciyoruz ve dokuyoruz diye. hem koltugu da koruyor iyi oluyr...diger iki cici ortumu daha hic kullanmdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…