gercekten kocaaaaaaman bir aferin sensewitch. yine ornek bir menu verdin bize.Acibadem kurabiyesi cok buyuk degilse (hos buyuk olsa da o kadar cok spoor yapmissin ki erimistir) sana hem yildizli pekiyi verip hem de seni cicek ilan ediyorum...
Ictigin herhangi bir cay midene dokunuyor olabilir mi acaba??? gaz mi var agri mi?
Koçum çok sağol kurubiye 1 tl büyüklüğündeydi canımcım ve otel yapımı sempatiksalakcinni
Canım böyle senede 2-3 tutuyo beni reflü gibi midenin girişi yanıyo ağrıyo aşırı bi gaz bastıramıyosun midene kalbine falan vuruyo gaz sancısı ile birlikte ağrı ne içsen geçirmiyo aç karnına olunca şurubum var mentollü olu içiyorum o biraz rahatlatıyo bi de bol su
Bugün de tutmasından korkuyorum sabah azcık sinyal verdi ama genelde 2 gün sürüyo 3. gün bitiyo (mens gibi mübarek kaydirigubbakcemile3)
Ben dünkü fotoları görmedim şeker yaaa önceki koydukların vardı baktığımda başka koymuştun di mi??
klikcim ciceklerden cicek begen... aferin sana da boceklikten kurtuldun bak saglikli beslendigin icin. umarim bu hafta guzel kilo da verirsin...dondurmayi da gormuyorum leslie yaptigin icin..Günaydınlar herkeseee
bende dünkü menümü yazayımda koçum yorumlasın zemuszemus
sabah : 3 s.zeytin-2 y.zeytin-1 haşl. yumurta-1 salatalık-1 domates-1 yeşil biber-1 dilim kepek ekmeği-1 fincan şekersiz çay
ara : yarım avuç beyaz leblebi-10-15 tane kuru üzüm
ara : 1 fincan bitki çayı
öğlen : 1 tabak bezelyeli tavuk-1 tabak k.biberli yoğurt-1 yeşil biber-1 dilim kepek ekmeği
ara : 3 tane kiraz-1 tane erik
ara : yarım avuç kuru üzüm
akşam : 2 parça ateşte yağsız kızarmış tavuk-2 dilim kepeke ekmeği
ara : 3 top dondurma
akşam yemekten sonrada leslienin walkavay the poundsfor abs-3milini yani lastikle olanını yaptım.
klikcim ciceklerden cicek begen... aferin sana da boceklikten kurtuldun bak saglikli beslendigin icin. umarim bu hafta guzel kilo da verirsin...
günaydın herkese......bende bir yılmışlık yorgunluk var koulum kaldırasım gelmiyor üstüne üstül kiloda almışım tüm emeklerim boşa gitmiş hissine kapıldım sanırım....balon gibi hissediyorum kendimi ağırlaştım sanki......
yediklerimi ayarlayamıyorum sanırım midemmi büyüdü ne......
teşekür ederim anchusa. dün böcek seçildikten sonra azim ettim ve menümü senin beğeneceğin şekilde oluşturmaya çalıştımm. yaa valla senden bayağı çekindim koç olarak hee..
günaydın şekerlerr.dün yediklerim yazıyım bende
sabah:
yarım ekmek ,biraz peynir ,1 bardak çay
öğlen:
iştahım hiç yoktu.
1bardak yeşil çay,
1 kaşık bulgur pilavı
yarım kase yulaf ezmesi
ara:
alışverişden gelmiştim.
açtım.krem peynir ekmek
akşam:
1 yemek tabağı çorba şehriyeli tavuk
1 kaşık et sote
burda bir cısım var: yarım künefe
gece 2 tane yeni dünya
canim yarim ekm ek derken yarim somun ekmek mi yarim dilim ekmek mi anlamdim... kunefeyi daha erken yeseydin gormeyebilirdik ama aksma yeme kotu olmus. en az 300-400 kalori kunefedir.Ama az yedigin icin gun icinde (yarim ekmegi tek basina oturup yemediysen tabii) bocek yapmiyorum senii...Leslie yi indirdin mi???
yarım dilim tatlım .ayAllah korusun yarım ekmek ..canım ya leslieyi indiriyorum çalışmıyor o sende zayıfla sitesinden. işyerindeki bilgisayarda açmadı brde kendi bilgisayarımda indireyim dedim. akşama açmaya halim yoktu bilgisayarı
günaydın kızlar, ben hala malum günümde olduğum için arada gelgitler yaşıyorum, beni motive et anchusaaaaa:bbo:
Günaydın kızlar, dün gece kötü bir rüya gördüm ona canım sıkıldı.
Bir de bugün koltuğum geldi, odaya hiç yakışmadı, çok büyük geldi, ona da canım sıkıldı.
Güne sıkkın başladım yani
Günaydın kızlar, dün gece kötü bir rüya gördüm ona canım sıkıldı.
Bir de bugün koltuğum geldi, odaya hiç yakışmadı, çok büyük geldi, ona da canım sıkıldı.
Güne sıkkın başladım yani
mobilya mağzalarından alırken mağzalar büyük olduğu için koltuğun büyüklüğünü küçüklüğünü anlamıyorsun eve gelince büyük duruyor. belkide gözün alışmamıştır canım. ne yapcaksın peki
mobilya mağzalarından alırken mağzalar büyük olduğu için koltuğun büyüklüğünü küçüklüğünü anlamıyorsun eve gelince büyük duruyor. belkide gözün alışmamıştır canım. ne yapcaksın peki
bilmiyorum ki, bir deri koltukla aldığımın arasında kalmıştım, rahat diye bunu aldım bu da pek bir büyükmüş, gerçekten aşırı rahat ama o sebepten kararsız kaldım, diğer koltuğuma güzel bir örtü şal, battaniye gibi bir şey bulup uyumsuzluğu kaldırsam gözüm alışır belki, ya nerden bulunur bu tarz şeyler bileniniz var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?