50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sallananlarından mı, şu deri tv koltuğu gibi olanlardan mı, onlar gerçekten çok büyük oluyor, sallananları çok hoş ama, ben de düşünüyorum onlardan, bebek odasına, şimdiden tasarladım kafamda:) Belki bu yaz tatilinden sonra düşünebiliriz de :kedi:

Aslında gelgit dediğim sabah 1 tanecik dereotlu poğaça yedim o yani. Öğlen sebze yiyeceğim yanında yoğrtla gene, sonra zaten hep meyvem var. Günde 3 lt su içerim zaten. Bitki çayı hep içerim. Ben susuz yaşayamayanlardanım. Aç kalırım ama susuz kalamam. Çok severek içerim, şanslıyım bu konuda, bazı insanlara eziyet geliyo çünkü su içmek,

Dr. Mehmet Öz ün bir tavsiyesi var : Yemeğe başlamadan yarım saat çnce 1 bardak ılık su için daha az yersiniz diyor. Duyurulur.

bana bir tane annem yapti elde, bir tane ikeadan bir tane zara home dan almistim. ikeadan aldigimizi gunluk kullaniyorum, cok cay kahve iciyoruz ve dokuyoruz diye. hem koltugu da koruyor iyi oluyr...diger iki cici ortumu daha hic kullanmdim

ben de ikeadan almıştım bir tane krem koltuğuma kahverengi saçaklı bir şey, bizim de 2 günde bir ya dondurma ya çikolata dökülür, ben kurabiye canavarı gibi yediğim için herşeyi. ama bu sefer daha farklı bişeyler bakıyorum, zara home'a bakıyım o zaman bir ara.

koltukta leke varmış ya yapışkan lekesi galiba, minik ama.
ben bu konuyu büyütsem mi büyütmesem mi karar veremedim, hiç de halim yok

ben de bu konularda sesimi çıkarmaya üşenirim.ii bişey değil aslın da gidip de hiç hakkımı aramaya üşenirim.

hakkını aramaya üşenmekten çok, şimdi bunu almaya gelcekler, yeniden getircek bir sürü süre, minik bir leke için gerek yok dedim:)

ben gidip bişeyler yiyim, çok öpüyorum sizi opuyorumnanaktan

kızlar günaydınnnnsempatiksalakcinni

bugun çok yoğun ve sıkıcı bir gün. sıcak da...içimden ne çalışmak, ne konuşmak geliyor...

ama koçum beni de çiçek seçerse belki biraz moralim yerine gelirkaydirigubbakcemile2

uyanınca: 1 bardak su + 1 kuru kayısı
kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği + yağsız beyaz peynir + domates + (koçum kızıcak ama) yarım kupa nescafe
ara: yeşil çay + 3 erik
öğlen: 3 kaşık tavuk yemeği + 1 dilim kepek ekmeği+ ayran
ara: yeşil çay + 4-5 fındık
akşam: 2 kaşık taze fasulye + yoğurt

1 saat pilates + 15 dk yağ yakma programında bisiklet + 20 dk tempolu yürüyüş

dün böcek olmak çok ağırıma gitti koçum yaaakaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar..

koçum dünkü menüm..
sabah 1 kuru kayısı bir ceviz
kahvaltı bir dilim tb ekmek maydonoz bir minik dilim peynir 6 y.zeytin
ara elma
ara yeşil çay biberiye karışımlı bir kupa çay
öğlen 2 dilim tb ekmeğine az peynirli yağsız tost
akşam 4-5 dilim minik tavuk parçası biraz marul ve ayran
spor olarak 4 fast mil yaptım
ve öğlen dışşarı çıktım 10 a kadar hareket halindeydim..

wayyyy beee. dötrt dörtlük.
akşam yemeğinden sonrada mı bişey yemedin.
ben de senin gibiyim canım yaa hiç bir şey yapasım gelmiyor.kaşlarımı aldırmam lazım ona bile üşeniyorum

Günaydın spatz sen de benim gibi az yiyenlerdensin, her gün bu kadar sporu nasıl yapıyorsun? Yorulmuyor musun? ben 45 dak. yaptığım halde yoruluyorum, bravo

kendimle gurur duyuyorum az önce okulda börek sattılar ve ben almadım yemedim. hayatta ençok sevdiğim karşı koyamadığım şeydir.........

sabah 1 dilim mısır ekmekmeğinden totst yaptım 2 ye bölüp...bol yeşillik domates biber salatalık yedim

ara bir elma

bu arada pedometresi olan varmı yada kullanan.....

Son düzenleme:
ben su sisem le uyurum. forumda belki en cok su icen insanimdir.... doktor daha az icmem konusunda bile uyardi, seker testleri yapildi bir problem mi var diyeee
koltukta leke varmış ya yapışkan lekesi galiba, minik ama.
ben bu konuyu büyütsem mi büyütmesem mi karar veremedim, hiç de halim yok
aman ben usenirim oyle seylere
ben de bu konularda sesimi çıkarmaya üşenirim.ii bişey değil aslın da gidip de hiç hakkımı aramaya üşenirim.
hih ayni seyi dedik
hakkını aramaya üşenmekten çok, şimdi bunu almaya gelcekler, yeniden getircek bir sürü süre, minik bir leke için gerek yok dedim:)

ben gidip bişeyler yiyim, çok öpüyorum sizi opuyorumnanaktan
bir de tepe home da isler yavas isler. bir aysiz degistirme de yapmazlar.. coook yavaslar.. bizim bir koltugumuz ordan da 2 ay beklemistik gelene kadar
spatz cim ciceklerden cicek begen kendine. aferin sana

adım sayar nilüfertcim attığın adımı gösteriyormuş......günde 10000 adım atmak gerekiyormuşta..... iyi bir şeyse kullanımı bende almayı düşünüyorumda

iyi gidiyorsun hadi oglen de hafif ye de cabalarin bosa gitmesinnn
o dedigin ne bilmiyom ben

10.000 mi . walla benim 500 ü geçmiyordur adımım. evim le işim karşıkarşı zaten.işim de masa başı.
sırf bu yüzden koşu bandı almıtım ama hergün de üstüne çıkmıyorum

bugun bu topic cicek aciyor.... cokkk guzell...
sana da aferin kuzucummm

öğlen ne yemeği düşünüyosunuz kızlarr. evde olanlar özellikle. öğlen eve gidicem karnım da acıktı hafiften ne yesemki diye düşünüyorum

radyoda dinledim haluk saçaklıydı sanırım......hergün pedometresini takıyormuş 10000 adım atmadan yatmıyormuş.....10000 adım atmak ayda 2 kilo vermeye yardımcıymış.....

bende kaç adım atıyorum merak ediyorum genelde okulda oturuyorum sırf bu yüzden kalkıp dolaşıyorum hareket olsun diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…