hayirdir.. iyi dusun iyi olur..
koltuguna gelince de... sen bos yere aliskinsin ya, simdi gozunu tirmalamistir ama bir hafta sonra alisirsin...ben de her aldigim esya sonrasinda moralim bozulur..hic yakistiramam ama bir sure sonra severim aldigim seyi..gelen giden aaa cok guzl deyince daha cok isinirim.
biz de baba koltuklarindan almayi planliyoruz bir tane ama cok buyuk diye korkuyorum, emin olamiyorum
Yasama gelgitler... yaz geldi gunes cikti, daha incelmek lazim... biberiye cayi icsene mensturasyonun varsa daha hafif hissedersin, dengeler biraz metabolizmani... bol su ic sebze meyve ye, reglin bitince zaten daha hafif hissedeceksin. sakin sapitma nasilsa sisim, regliyim diye..... bitince tartiya cikinca mutlu olacaksin..
bana bir tane annem yapti elde, bir tane ikeadan bir tane zara home dan almistim. ikeadan aldigimizi gunluk kullaniyorum, cok cay kahve iciyoruz ve dokuyoruz diye. hem koltugu da koruyor iyi oluyr...diger iki cici ortumu daha hic kullanmdim
koltukta leke varmış ya yapışkan lekesi galiba, minik ama.
ben bu konuyu büyütsem mi büyütmesem mi karar veremedim, hiç de halim yok
ben de bu konularda sesimi çıkarmaya üşenirim.ii bişey değil aslın da gidip de hiç hakkımı aramaya üşenirim.
kızlar günaydınnnnsempatiksalakcinni
bugun çok yoğun ve sıkıcı bir gün. sıcak da...içimden ne çalışmak, ne konuşmak geliyor...
ama koçum beni de çiçek seçerse belki biraz moralim yerine gelirkaydirigubbakcemile2
uyanınca: 1 bardak su + 1 kuru kayısı
kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği + yağsız beyaz peynir + domates + (koçum kızıcak ama) yarım kupa nescafe
ara: yeşil çay + 3 erik
öğlen: 3 kaşık tavuk yemeği + 1 dilim kepek ekmeği+ ayran
ara: yeşil çay + 4-5 fındık
akşam: 2 kaşık taze fasulye + yoğurt
1 saat pilates + 15 dk yağ yakma programında bisiklet + 20 dk tempolu yürüyüş
dün böcek olmak çok ağırıma gitti koçum yaaakaydirigubbakcemile3
kızlar günaydınnnnsempatiksalakcinni
bugun çok yoğun ve sıkıcı bir gün. sıcak da...içimden ne çalışmak, ne konuşmak geliyor...
ama koçum beni de çiçek seçerse belki biraz moralim yerine gelirkaydirigubbakcemile2
kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği + yağsız beyaz peynir + domates + (koçum kızıcak ama) yarım kupa nescafe
ben su sisem le uyurum. forumda belki en cok su icen insanimdir.... doktor daha az icmem konusunda bile uyardi, seker testleri yapildi bir problem mi var diyeeeAslında gelgit dediğim sabah 1 tanecik dereotlu poğaça yedim o yani. Öğlen sebze yiyeceğim yanında yoğrtla gene, sonra zaten hep meyvem var. Günde 3 lt su içerim zaten. Bitki çayı hep içerim. Ben susuz yaşayamayanlardanım. Aç kalırım ama susuz kalamam. Çok severek içerim, şanslıyım bu konuda, bazı insanlara eziyet geliyo çünkü su içmek,
Dr. Mehmet Öz ün bir tavsiyesi var : Yemeğe başlamadan yarım saat çnce 1 bardak ılık su için daha az yersiniz diyor. Duyurulur.
aman ben usenirim oyle seylerekoltukta leke varmış ya yapışkan lekesi galiba, minik ama.
ben bu konuyu büyütsem mi büyütmesem mi karar veremedim, hiç de halim yok
hih ayni seyi dedikben de bu konularda sesimi çıkarmaya üşenirim.ii bişey değil aslın da gidip de hiç hakkımı aramaya üşenirim.
bir de tepe home da isler yavas isler. bir aysiz degistirme de yapmazlar.. coook yavaslar.. bizim bir koltugumuz ordan da 2 ay beklemistik gelene kadarhakkını aramaya üşenmekten çok, şimdi bunu almaya gelcekler, yeniden getircek bir sürü süre, minik bir leke için gerek yok dedim:)
ben gidip bişeyler yiyim, çok öpüyorum sizi opuyorumnanaktan
spatz cim ciceklerden cicek begen kendine. aferin sanakızlar günaydınnnnsempatiksalakcinni
kendimle gurur duyuyorum az önce okulda börek sattılar ve ben almadım yemedim. hayatta ençok sevdiğim karşı koyamadığım şeydir.........
sabah 1 dilim mısır ekmekmeğinden totst yaptım 2 ye bölüp...bol yeşillik domates biber salatalık yedim
ara bir elma
bu arada pedometresi olan varmı yada kullanan.....
çizelgemi değiştirdim kızlarr.
sulekulecim cim pedometre ne?
bugun bu topic cicek aciyor.... cokkk guzell...günaydın kızlar..
koçum dünkü menüm..
sabah 1 kuru kayısı bir ceviz
kahvaltı bir dilim tb ekmek maydonoz bir minik dilim peynir 6 y.zeytin
ara elma
ara yeşil çay biberiye karışımlı bir kupa çay
öğlen 2 dilim tb ekmeğine az peynirli yağsız tost
akşam 4-5 dilim minik tavuk parçası biraz marul ve ayran
spor olarak 4 fast mil yaptım
ve öğlen dışşarı çıktım 10 a kadar hareket halindeydim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?