50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

barbunya pilaki ve salata yiyecegim ben. yanina da yogurt.. acelen varsa cok az yagli menemen yapabilirisn.ya da hic yagsiz makarna

ben de var canım tchibodan almıştı yağ su ölçer diye, aynı zamanda pedometre, keyifli bir şey bence. yaktığın kaloriyi falan da gösteriyor.

bir de tepe home da isler yavas isler. bir aysiz degistirme de yapmazlar.. coook yavaslar.. bizim bir koltugumuz ordan da 2 ay beklemistik gelene kadar

evet canım Ankara''da çünkü fabrikaları, bu koltukta şansa bir tane stokta olduğundan beklemedik hemen geldi, yoksa çok uzun sürüyor yapıldı etti geldi faln. Şimdi değiştirmeye kalksam çok uzun iş, zaten minicik bişey.

wayyyy beee. dötrt dörtlük.
akşam yemeğinden sonrada mı bişey yemedin.
ben de senin gibiyim canım yaa hiç bir şey yapasım gelmiyor.kaşlarımı aldırmam lazım ona bile üşeniyorum

birşey yemedim canım. ama çok acıkdım uyudum hemen cıs yemiyim diye.meyve olsaydı yerdim iyi olurdu ama yoktu maalesef.

Günaydın spatz sen de benim gibi az yiyenlerdensin, her gün bu kadar sporu nasıl yapıyorsun? Yorulmuyor musun? ben 45 dak. yaptığım halde yoruluyorum, bravo

canım az yedim gerçekten dün.ama her zaman böyle değil. yani tabi dikkat ediyoruz da dün özel çaba harcadım az yiyim diye. çünkü haftasonu fazla kaçırmıştım.
spor salonuna gidiyorum ben, haftada 3-4 gün gitmeye çalışıyorum. gitmediğim günlerde evde daha az da olsa spor yapıyorum tabi.

spatz cim ciceklerden cicek begen kendine. aferin sana

teşekkürler koçum. bu haftayı hep böyle hafif yemek, bol sporla geçirmeyi umuyorum. bakalım bakalım bir çiçek aranjmanı olabilecek miyimopuyorumnanaktan

ben de var canım tchibodan almıştı yağ su ölçer diye, aynı zamanda pedometre, keyifli bir şey bence. yaktığın kaloriyi falan da gösteriyor.
.

sen kullanıyormusun peki tavsiye edermisin almayı

sen kullanıyormusun peki tavsiye edermisin almayı

bu tchibonunkini alma, çünkü gün içinde sürekli taşıncak bişey değil büyük, cebe atılan minikler var, onlardan alabilirsin, zaten çok ucuz 10-20 tl bişey, alırken bir de hassasiyetine dikkat et, kimisi normalden adımdan fazla kimisi az gösterebiyor, basit sarkaç mantığıyla çalışan bir şey olduğundan yanılma payı var.
Ben memnunum ama, yürüyüşe, ya da markete falan giderken takıyorum aklıma gelirse. üstündenyken marketin bu reyonlarında yürümek istiyorsun fazladan adım olsun diye. kaydirigubbakcemile3
ama gün içinde sürekli takamam rahatsız eder beni biraz büyük gibi. kibrit kutusundan biraz büyük, sen daha küçüklerine bak

tama şekerim çok teşekkür ederim......

ben de bu konularda sesimi çıkarmaya üşenirim.ii bişey değil aslın da gidip de hiç hakkımı aramaya üşenirim.
Ben de bazen korkarım gerginlikten atamadım üstümden....

günaydın kızlar..

Ya kuzucum söyleyemedim içimde kaldı koçluğun için teşekkürler (biraz erken mi oldu ne sempatiksalakcinni)
kaşlarımı aldırmam lazım ona bile üşeniyorum

Ben o işi çoktan bıraktım 1 senedir almıyorum sadece kesip tarıyorum

bu arada pedometresi olan varmı yada kullanan.....

bende var hiç hassas değil koşunca bile okumuyo kaydirigubbakcemile2

10.000 mi . walla benim 500 ü geçmiyordur adımım. evim le işim karşıkarşı zaten.işim de masa başı.
sırf bu yüzden koşu bandı almıtım ama hergün de üstüne çıkmıyorum
Çık ama yaaa bişiy izlerken yürürsün canım yaa anlamıyosun o zaman belgesel falan aç sesini kıs rahatlatıcı müzik aç üzerine ohhhhh valla terapi gibi hem terapi hem spor valla misssss zemuszemus

KPDS açıklanmış yine çuvalladım bu sefer 3 puan eksik aldım almam gerekenden

Çalıştıkça geri gidiyorum bıraktım artık kendimle haşır neşir olucam hayatta bi baltaya sap olmasam da olur valla aklımı kaybedicem iyice depresif sinirli bi insan oldum üfffff :umursamaz:

hhmmmm ara öğün bu kadar önemli diyorsun
yoğurt falan yiyorum ben ama fındık dahil edebilirim

hhmmmm ara öğün bu kadar önemli diyorsun
yoğurt falan yiyorum ben ama fındık dahil edebilirim
o kadar onemli ara ogun. yemeklerden 1.5 saat sonra 50-60 kalorilik birsey yemek metabolizmayi hizlandirip kilo vermene yardimci oluyor. findik ceviz falan yersen de abartma sakin hemen 5-10 tane... yogurtta 2-3 kasik

canin sagolsun. kpds ingilizce sinavi miydi? ben de alsam bir kosede bulunsa ne guzel olur. diger diller icin de girebiliyor musun?bir daha ki sinav ne zmaan ki?

Son düzenleme:
kızlar peppermintten haberiniz varmı acaba rahatsızlığı arttı falanda hastanedemi yatıyor bu kadar uğramamazlık yapmazdı buraya

kızlar form çayı kullanıyor musunuz ?lipton form plus aldım ben, limonlusu. tadı çok güzel. şimdi de araştırıyorum internetten. ender saraç hazırlamış içeriğini, tavsiye ediyormuş. şunar varmış:Sinameki Yaprağı, Mate, Funda, Rezene, Kiraz Sapı, Böğürtlrn Yaprağı, Biberiye, Mısır Püskülü, Maydanoz Yaprağı

kamuda çalışacaklar için dil sınavı canım, senede bir oluyor baharda, üds de var üniversite dil sınavı, o da martta oluyor galiba.

kızlar peppermintten haberiniz varmı acaba rahatsızlığı arttı falanda hastanedemi yatıyor bu kadar uğramamazlık yapmazdı buraya

Ben de merak ettim, tatile haftaya gidiceklerdi bu hafta çalışacaktı diye hatırlıyorum.

ben kullanıyorum şeftaliside var çok güzel.günde 1-2 bardak içiyorum.......

canin sagolsun. kpds ingilizce sinavi miydi? ben de alsam bir kosede bulunsa ne guzel olur. diger diller icin de girebiliyor musun?bir daha ki sinav ne zmaan ki?

Al cnm bulunsun ing almanca fransızca rusçası var bi de başka diller de var bulgarca falan da galiba sene de 2 oluyor mayıs ve kasım üds de mart ve eylül olmalı

ben dil özürlü bi insan olarak yapamamam normal isediğim kadar çalışıyim olmaz ki bunu da KPDS de görüyorum

canım sağolmıcak böyle giderse hayat ızdırap halinde

YETER bu gidişe bi dur diiicem artık... yeni kararlarla...

Canım sinamekinin fazlası bağırsaktaki yararlı minik canlılarımızı süpürüyo dikkat dikkat bayanssulusmile

slm bayanlar ben kısaca kendimi anlatıyım bu kış 70 kiloydum biraz dikkat ederek 66 ya düştüm son bir ayda spor su elma yeşilçayla ve az yiyerek 6 kilo verdim şuan 60 kiloyum ama durdu vermem bilmiyorumkismile buda çok can sıkıcı 5 kilo daha vermeliyim ama nasıl degişik bi şeyler bulmalıyım sanırım fikir edinmek için bakim dedim sizler neler yapıyosunuz boshayallersmile

selam kizlar nasilsiniz?

kac gundur giremedim siteye.

h.sonu adanadaydik biliyosunuz

pazar gecesi adanadan dondukten sonra rahatsizlandim, yeniden ishal ve mide bulantisi basladi (adana da hicbiseyim yoktu ama iyiydim) dun de ise gelemedim bu yuzden, evde yattim.

bugun isyerindeyim ama hala hastayim. aksama hastaneye gidicem..

rejim derseniz, adana da midem bozulmasin diye korkudan cok az yedim.
dun de hasta oldugumdan sadece beyaz peynir, muz yiyebildim.
bugun de ayni sekilde.

en son bu sabah 53,9 dum.

sizler iyisiniz umarim. optum hepinizi kocaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…