kendimle gurur duyuyorum az önce okulda börek sattılar ve ben almadım yemedim. hayatta ençok sevdiğim karşı koyamadığım şeydir.........
sabah 1 dilim mısır ekmekmeğinden totst yaptım 2 ye bölüp...bol yeşillik domates biber salatalık yedim
ara bir elma
bu arada pedometresi olan varmı yada kullanan.....
bir de tepe home da isler yavas isler. bir aysiz degistirme de yapmazlar.. coook yavaslar.. bizim bir koltugumuz ordan da 2 ay beklemistik gelene kadar
wayyyy beee. dötrt dörtlük.
akşam yemeğinden sonrada mı bişey yemedin.
ben de senin gibiyim canım yaa hiç bir şey yapasım gelmiyor.kaşlarımı aldırmam lazım ona bile üşeniyorum
Günaydın spatz sen de benim gibi az yiyenlerdensin, her gün bu kadar sporu nasıl yapıyorsun? Yorulmuyor musun? ben 45 dak. yaptığım halde yoruluyorum, bravo
spatz cim ciceklerden cicek begen kendine. aferin sana
ben de var canım tchibodan almıştı yağ su ölçer diye, aynı zamanda pedometre, keyifli bir şey bence. yaktığın kaloriyi falan da gösteriyor.
.
sen kullanıyormusun peki tavsiye edermisin almayı
bu tchibonunkini alma, çünkü gün içinde sürekli taşıncak bişey değil büyük, cebe atılan minikler var, onlardan alabilirsin, zaten çok ucuz 10-20 tl bişey, alırken bir de hassasiyetine dikkat et, kimisi normalden adımdan fazla kimisi az gösterebiyor, basit sarkaç mantığıyla çalışan bir şey olduğundan yanılma payı var.
Ben memnunum ama, yürüyüşe, ya da markete falan giderken takıyorum aklıma gelirse. üstündenyken marketin bu reyonlarında yürümek istiyorsun fazladan adım olsun diye. kaydirigubbakcemile3
ama gün içinde sürekli takamam rahatsız eder beni biraz büyük gibi. kibrit kutusundan biraz büyük, sen daha küçüklerine bak
Ben de bazen korkarım gerginlikten atamadım üstümden....ben de bu konularda sesimi çıkarmaya üşenirim.ii bişey değil aslın da gidip de hiç hakkımı aramaya üşenirim.
günaydın kızlar..
kaşlarımı aldırmam lazım ona bile üşeniyorum
bu arada pedometresi olan varmı yada kullanan.....
Çık ama yaaa bişiy izlerken yürürsün canım yaa anlamıyosun o zaman belgesel falan aç sesini kıs rahatlatıcı müzik aç üzerine ohhhhh valla terapi gibi hem terapi hem spor valla misssss zemuszemus10.000 mi . walla benim 500 ü geçmiyordur adımım. evim le işim karşıkarşı zaten.işim de masa başı.
sırf bu yüzden koşu bandı almıtım ama hergün de üstüne çıkmıyorum
yolladim arkadaslik
eee ara ogunlerin nerede deryacik??? Arada ufak tefek seyler atistirirsan daha kolay verirsin kiloyu. calisiyorsan yanind elma, kuruyemis falan tasi...olmadi yesil cay ic.....ok??
amanin bak yaz geldi, bikini sezonu elbise sezonu geldi... kalin giysiler icine saklayamayacaksin gobusunu artik. Yaymak yok.
sana da gunaydin..ilk is dun geceki fotolarimi sildim bu sabah..valla o fotolarin cekildigi gun o kadar cok yuruduk ki arkasindan iki gun spor bile yapamadim. bir de uykusuzdum. uykusuz olunca yuzumden hemen belli olur benim, gozlerimin alti morarir.
amanin iki gun ust uste nobetci misin??? kabus gibi.....kolay gelsin..
teşekkürler koçum. bu haftayı hep böyle hafif yemek, bol sporla geçirmeyi umuyorum. bakalım bakalım bir çiçek aranjmanı olabilecek miyimopuyorumnanaktan
o kadar onemli ara ogun. yemeklerden 1.5 saat sonra 50-60 kalorilik birsey yemek metabolizmayi hizlandirip kilo vermene yardimci oluyor. findik ceviz falan yersen de abartma sakin hemen 5-10 tane... yogurtta 2-3 kasikhhmmmm ara öğün bu kadar önemli diyorsun
yoğurt falan yiyorum ben ama fındık dahil edebilirim
KPDS açıklanmış yine çuvalladım bu sefer 3 puan eksik aldım almam gerekenden
Çalıştıkça geri gidiyorum bıraktım artık kendimle haşır neşir olucam hayatta bi baltaya sap olmasam da olur valla aklımı kaybedicem iyice depresif sinirli bi insan oldum üfffff :umursamaz:
o kadar onemli ara ogun. yemeklerden 1.5 saat sonra 50-60 kalorilik birsey yemek metabolizmayi hizlandirip kilo vermene yardimci oluyor. findik ceviz falan yersen de abartma sakin hemen 5-10 tane... yogurtta 2-3 kasik
canin sagolsun. kpds ingilizce sinavi miydi? ben de alsam bir kosede bulunsa ne guzel olur. diger diller icin de girebiliyor musun?bir daha ki sinav ne zmaan ki?
kızlar peppermintten haberiniz varmı acaba rahatsızlığı arttı falanda hastanedemi yatıyor bu kadar uğramamazlık yapmazdı buraya
kızlar form çayı kullanıyor musunuz ?lipton form plus aldım ben, limonlusu. tadı çok güzel. şimdi de araştırıyorum internetten. ender saraç hazırlamış içeriğini, tavsiye ediyormuş. şunar varmış:Sinameki Yaprağı, Mate, Funda, Rezene, Kiraz Sapı, Böğürtlrn Yaprağı, Biberiye, Mısır Püskülü, Maydanoz Yaprağı
kamuda çalışacaklar için dil sınavı canım, senede bir oluyor baharda, üds de var üniversite dil sınavı, o da martta oluyor galiba.
canin sagolsun. kpds ingilizce sinavi miydi? ben de alsam bir kosede bulunsa ne guzel olur. diger diller icin de girebiliyor musun?bir daha ki sinav ne zmaan ki?
kızlar form çayı kullanıyor musunuz ?lipton form plus aldım ben, limonlusu. tadı çok güzel. şimdi de araştırıyorum internetten. ender saraç hazırlamış içeriğini, tavsiye ediyormuş. şunar varmış:Sinameki Yaprağı, Mate, Funda, Rezene, Kiraz Sapı, Böğürtlrn Yaprağı, Biberiye, Mısır Püskülü, Maydanoz Yaprağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?