50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım merak ettik seni çok geçmiş olsun, iyi bari yollarda hastalanmamışsın, Adana'da sorun yaşamamışsın en azından, kendine çok dikkat et, mideni üşüttün herhalde, soğuk şeyler yiyip içme.

listeyi de yeni gordum,

cogunluk kilo vermis tebrik ederim.
nilufert de sanirim regl dolayisiyla fazla cikti.

masallah hepimize,

canım merak ettik seni çok geçmiş olsun, iyi bari yollarda hastalanmamışsın, Adana'da sorun yaşamamışsın en azından, kendine çok dikkat et, mideni üşüttün herhalde, soğuk şeyler yiyip içme.

cok sagol canim benim.
ben de ona sukrediyorum, tatilim rezil olmadi hic olmazsa.
adana seyahati cok cok guzel gecti, kafamizi bosalttik, dinlendik, gezdik esimle. ordaki 2 gun bize 4-5 gun gibi geldi ..

istanbuldan uzaklasmak iyi oluyormus arada.

ama donuste neden boyle oldu, yeniden hastalandim bilmiyorum
aksam hastanede belki bi serum verirleri ya da igne yaparlar da kendime gelirim diye umuyorum.

sen nasilsin lachesiscigim?? neler yaptiniz ben yokken??

Kullanmiyorsan yabanci dili duzenli olarak cok cabuk unutuyrosun..ben birkac dil biliyorum ama bir hfta konusmayayim kekeliyorum konusmaya baslayinca..ki aktif olarak yillarca kullandigim diller bunlarin hepsi.

Dönerken klima falan çarpmıştır belki, beni de tatil dönüşünde çarpmıştı bir kaç sene önce, mideye vuruyor hasta oluyorsun sonra direk, karın bölgesini sıcak tutmak lazım.
Stres atmanıze sevindim, güzel olmuştur tabi, Adana'da güzel şehir.
Hastaneye mi gidiceksin, serum gerçekten toparlıyor evet, kötü hissediyorsan hala git tabi.

Ben bugün biraz keyifsizim, karışık bir rüya gördüm önce, sonra aldığım koltuk eve gelince eve yakışmadığını düşündüm falan. final haftam çok yoğunum, kayınvalidem bizdeydi yeni gitti, bir kaç gün sonra da ablamlar gelcek, bu hafta hiç dikkat edemedim muhtemelen kilo alıcam öyle yani.

Şimdi yine çıkmam lazım, yarın 2 sınavım var, çok öpüyorum kuzum dikkat et kendine. opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

gecmis olsun.. iyi bak kendine, iyiles ve aramiza oyle don...

perpercim hoşgeldin canım benim bende şimdi seni soran arkadaşlara o tatile gidecek diye yazacaktım ki seni gördüm.
tatiliniz güzel geçmiş.
canım dediğin gibi ben geçen hafta reglden dolayı öyle çıkmışım.
bugün seninle aynıyız 53. 9 çıktım bunun şerefine çizelgemi bile değiştirdm.
sense cim kaç aldın kpds den

@sense teşekkür ederim canım.
bugün hiç keyfim yok buraya bile zorla yazıyorum

midem tutacak yine sinyal veriyo

Nerdesin sen bakiiiiim ???? opuyorumnanaktan

Özledikkkk iyi geçmiş tatilin oh çok sevindim canım yaaa olumunekankayizsmile

Kullanmiyorsan yabanci dili duzenli olarak cok cabuk unutuyrosun..ben birkac dil biliyorum ama bir hfta konusmayayim kekeliyorum konusmaya baslayinca..ki aktif olarak yillarca kullandigim diller bunlarin hepsi.

Zaten yeteneğim yok bi de KPDS fena bi sınav zaman yetmiyo boshayallersmile birsürü kelime hayatımda literatür araştırmalarında bile duymadığım dolu kelime , phrase... neyse bahane değil tabi yapan yapıyo

sense cim kaç aldın kpds den

67 cnm geçen defa 68 di çalıştıkça düşürüyorum bakalım hayırlısı

Yok yok bıraktım valla ben de avanak avanak gezmek istiyorum hiç bi hedefim olmasın istiyorum şans nasıl olsa o zaman güler yüzüme...

gecmis olsun.. iyi bak kendine, iyiles ve aramiza oyle don...

cok sagol canim benimm..

guzel gecti canim,
nisan icin gitmistik biliyosun, nisan cok guzel bir yerdeydi, cok eglendik,
ertesi gunde adanayi gezdik, bolbol foto cektik, iyilesince yuklerim

supersinn cnm, 53,9 cok iyiii

geldim sensecigimmm...
ben de sizleri cokk cok ozledimm

geçmiş olsun canım.... bizde burda göremeyince iyice merak etmeye başlamıştık.....acil şifalar

canımmm hoşgeldinopuyorumnanaktan

biz de seni merak ediyorduk burda toplucaboshayallersmile adana gezinizin iyi geçmesine sevindim,ama neden öyle olmuş dönüştemafoldumben git bakalım hastaneye, iyileştirsinler seni. dikkat et yediklerine içtiklerine(gerçi iştahın yoktur hiç ama), bol bol su iç a.s

Ayyy noooldu sööledin de ben mi duymadım noooldu kuzum? :1shok:

ay uzuldum simdi, acik havaya cik biraz, sevdigin insanlarla bulus canimbilmiyorumkismile

Bizim yakınlarda bi alışveriş merkezi var oaraya gitmiştim. orda gezinirken ablam aradı elbise bakıyomuş başka bi avm de gelip fikir ver die. sen ordan dolmuşa bin yakın yerde arkadaşım seni alacak dedi. ben tam dolmuşa bindim tekrar ablam arada dolmuştan in avm yaklaşmış alır diye birden boş bulundum indim dolmuştan çok ıssız bi yerdi mafoldumben
yolda arabada içki içen salak herifler vardı..
birden arabayı bana doğru sürdüler...
gel bizimle diye..
bir çığlık atıp koşmaya başladımki.. yazarken bile ellerim titriyo..
onlarda tırstı birden heralde gittiler..
aynı anda telde olduğum için ablam hemen 155i aramış..
polis ne dese beğenirsiniz.. GÜNDÜZ VAKTİ BİŞİ OLMAZ!!!
oysa bişi yapsalardı yaparlardı sesimi kimse duymazdı ay düşündükçe tüylerim ürperiyo ya bişi olsaydı diye..mafoldumben

merhaba arkadaşlar banada yardımcı olun lütfen mafoldumben 60-69 topiğinde 2 kilo verdim ve geri aldım malesef burası cok cıvıl cıvıl bu topikte bir arkadaşta 64 den 54 lere kadar inmiş nolur banada yardım edin benide aranıza alın:ecrin_bebek:mafoldumben:sinifsinif:

canım ben seni hatırlıyorum. sen buraya takılmıştın hatta daha biraz önce arkadaş liseteme bakarken gördüm seni ne yaptı bu kız dedim

ayy canım yaa. walla çok üzüldüm. öle heriflerin Allah belasını versin.Allahtan gitmişler .Allah korumuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…