canım ben seni hatırlıyorum. sen buraya takılmıştın hatta daha biraz önce arkadaş liseteme bakarken gördüm seni ne yaptı bu kız dedim
geçmiş olsun canım.... bizde burda göremeyince iyice merak etmeye başlamıştık.....acil şifalar
canımmm hoşgeldinopuyorumnanaktan
biz de seni merak ediyorduk burda toplucaboshayallersmile adana gezinizin iyi geçmesine sevindim,ama neden öyle olmuş dönüştemafoldumben git bakalım hastaneye, iyileştirsinler seni. dikkat et yediklerine içtiklerine(gerçi iştahın yoktur hiç ama), bol bol su iç a.s
Bizim yakınlarda bi alışveriş merkezi var oaraya gitmiştim. orda gezinirken ablam aradı elbise bakıyomuş başka bi avm de gelip fikir ver die. sen ordan dolmuşa bin yakın yerde arkadaşım seni alacak dedi. ben tam dolmuşa bindim tekrar ablam arada dolmuştan in avm yaklaşmış alır diye birden boş bulundum indim dolmuştan çok ıssız bi yerdi mafoldumben
yolda arabada içki içen salak herifler vardı..
birden arabayı bana doğru sürdüler...
gel bizimle diye..
bir çığlık atıp koşmaya başladımki.. yazarken bile ellerim titriyo..
onlarda tırstı birden heralde gittiler..
aynı anda telde olduğum için ablam hemen 155i aramış..
polis ne dese beğenirsiniz.. GÜNDÜZ VAKTİ BİŞİ OLMAZ!!!
oysa bişi yapsalardı yaparlardı sesimi kimse duymazdı ay düşündükçe tüylerim ürperiyo ya bişi olsaydı diye..mafoldumben
ay cok dikkatli olmak lazim. ben evde oturuken bile kapiyi kilitleyip oturuyorum tanimadikarima acmiyorum kapiyi. esimde bu temkinimi fazla buluyor. butun camlara ekstradan kilit yaptirdim..on yildir yalniz yasiyon birlikte yasamaya baslayinca paranoyak oldun diye.Bizim yakınlarda bi alışveriş merkezi var oaraya gitmiştim. orda gezinirken ablam aradı elbise bakıyomuş başka bi avm de gelip fikir ver die. sen ordan dolmuşa bin yakın yerde arkadaşım seni alacak dedi. ben tam dolmuşa bindim tekrar ablam arada dolmuştan in avm yaklaşmış alır diye birden boş bulundum indim dolmuştan çok ıssız bi yerdi mafoldumben
yolda arabada içki içen salak herifler vardı..
birden arabayı bana doğru sürdüler...
gel bizimle diye..
bir çığlık atıp koşmaya başladımki.. yazarken bile ellerim titriyo..
onlarda tırstı birden heralde gittiler..
aynı anda telde olduğum için ablam hemen 155i aramış..
polis ne dese beğenirsiniz.. GÜNDÜZ VAKTİ BİŞİ OLMAZ!!!
oysa bişi yapsalardı yaparlardı sesimi kimse duymazdı ay düşündükçe tüylerim ürperiyo ya bişi olsaydı diye..mafoldumben
@peppercım , çok özledim seni tatlım , birkaç günde evinin rahatlığı ve huzuru ile rahatsızlığını atlatır kendine gelirsin hayatım , bol sıvı tüket moralini yüksek tuta.s.
@kuzucum , çok üzüldüm hayatım ama malesef caddeler böyle magandalarla dolu artık , kendimizi haddinden fazla korumamız gerekli..polislere gelince , bence bulunduğun yer küçük bir yer ise git ve savcıya şikayet et onları , savcı adli olaylarda onların amiri olduğu için kulaklarını çeker bir güzel, onlar da bir daha kimseye gündüz vakti bir şey olmaz diyemezlerbuyrunnnnnnnnn
kizlar ben evde tek basima iken eve hirsiz girdi bir kere... bir kere de adamin teki gece kolumdan tutup suruklemeye kalkti...ondan sonra ben kendimi savunmak icin biraz ders aldim..
@peppercım , çok özledim seni tatlım , birkaç günde evinin rahatlığı ve huzuru ile rahatsızlığını atlatır kendine gelirsin hayatım , bol sıvı tüket moralini yüksek tuta.s.
@kuzucum , çok üzüldüm hayatım ama malesef caddeler böyle magandalarla dolu artık , kendimizi haddinden fazla korumamız gerekli..polislere gelince , bence bulunduğun yer küçük bir yer ise git ve savcıya şikayet et onları , savcı adli olaylarda onların amiri olduğu için kulaklarını çeker bir güzel, onlar da bir daha kimseye gündüz vakti bir şey olmaz diyemezlerbuyrunnnnnnnnn
kizlar ben evde tek basima iken eve hirsiz girdi bir kere... bir kere de adamin teki gece kolumdan tutup suruklemeye kalkti...ondan sonra ben kendimi savunmak icin biraz ders aldim..
sağolun kızlar.. hiç güvende değiliz bi kez daha kafama dank etti.
ankaradayım cnm.. umursuycaklarını sanmıyorum. çünkü 155te birkaç daha aynı şeyi yaşadık..
inanmıyorumç. türkiyedeykenmi oldu??
çok korkunç!!!
kızlar sizler neler yapıosunuz zayıflamak için nolur banada yardım edinde bende görüyü ellileri artık okadar çok istioorumki bugun sabah nesfit yadim bir tabak öğle ise 5 kaşık salata bir tabak haşlanmış kabak bir parça et yedim şimdilik böylezemuszemus
ben bel rahatsizligimdan oturu yapamamiyorum ancak burdaki arkadaslarimin hepsi spor yapiyorlar canim.
bol sporla+ gunde 6 ogun dengeli beslenme ile cok guzel kilolar verdiler hepsi..
diyet yapmiyoruz biz, saglikli ve dengeli besleniyoruz.
ara ogunleri atlamazsan, yesil cayve diger bitki caylarini tuketirsen,
yagi, tuzu, sekeri, unu kesersen , cips, kola, biskuvi, kek, cikolata turevlerini unutursan sen de gorursun cnm ellileri yakinda.
tekrardan hosgeldin aramiza..
kızlar sizler neler yapıosunuz zayıflamak için nolur banada yardım edinde bende görüyü ellileri artık okadar çok istioorumki bugun sabah nesfit yadim bir tabak öğle ise 5 kaşık salata bir tabak haşlanmış kabak bir parça et yedim şimdilik böylezemuszemus
haftanin kocu olarak ben cevap vereyim
gunde 6 ogun yiyoruz
kizartma ve tatliyi tamamen cikardik hayatimizdan. mutlaka ara ogun yapiyoruz ve de spor...
sabah ve oglen arasina ara ogun koy 50-60 kalorilik.
etin kizartma degilse (izgara ya da haslama kabuldur) oglen yemegin guzel. aksam yemegine kadar yine bir ara ogun yap....(bir avuc beyaz leblebi, bi r tane uzerine tarcin dokulmus elma, sut vsy vsy) aksam da hafif yersen oldu bu is...
Bol yesil cay ve biberiye cayi tuketiryoum ben... ve spor yapiyorum haftada en az 3 kere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?