50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim pek düzenim yok bu aralar, yediğimi içtiğimi unutuyorum, doğru düzgün yatıp kalkmıyorum günleri bile şaşırıyorum. Artık hatırlayabildiklerim bunlar:

Pazartesi yaptığım kahvaltıyı yazmıştım sanırım, salam peynir falan... Daha sonra bir ara ne zaman hatırlamıyorum iki haşlanmış yumurta yedim. Bu kadar değildi bir şey daha vardı ama dediğim gibi hatırlamıyorum :sm_confused: . Hanımeller mi nedir o tarz tatlılardan vardı, yedim birkaç tane.

Salı yani bugün fasulye ve çorba yedim. Akşam tavuk döner yedim.

Çorbanın yanına ekmek de yedim biraz fakat bilmiyorum onu yazmama gerek var mı.

Bugün fazla bir şey yemedim, başım çok iyi değil bu günlerde. Hayalet gibi dolaşıyorum etrafta :) . Sebebini bilmiyorum, neyse şimdi spor yapıp meyva yiyeceğim, belki daha iyi hissederim, sonra da duş alayım, rahat uyurum o zaman.

Ay ne kadar unutkanım ya, ölçülerimi alacaktım değil mi? Neyse yarın artık :) .

Kızlarrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnn

Napıyonuz?? Benim aşırı spordan tüm kaslarım şiş sempatiksalakcinni koca göbekli olarak dolaşıyorum o yüzden bugün sabah akşam yürüyüşlerimi yaparım evde de callanı yaparım lesli yapamıcam (beni şişiren callan ama yapıcam valla iç bacaklarım fena durumda pörsük pörsük selülit içinde ıyyykkk :kedi: izin var di mi koçum bugün dinlenmeye yapıyorum zaten yürüyüşlerimi)

Koçum sabah biraz ağır çıktım tartıda spor şişliği tartıya mı yansıdı ki???Cumaya kilo almış çıkarsam üzülürüm ama ohaoldumsmile

Neyse yediklerimi yazam ben

06:30
3 kayısı
1 ceviz
2-3 kuru üzüm

06:30 – 07:10
Yürüdüm

08:30
1 bardak yeşil çay
2 dilim esmer ekmek
4 dilim beyaz peynir
1 küp kaşar peyniri
Domates
Salatalık
zeytin
1 çay kaşığı bal

10:30
Biberiye çayı

11:30
2 büyük kayısı kurusu
1 ceviz
2-3 badem
4-5 fındık

12:30
4-5 kaşık taze fasulye
Brokoli çorbası

14:45
Armut
3-4 kaşık Kepekli yoğurt

16:30
Yeşil çay

17:30
4-5 kaşık taze fasulye
Brokoli çorbası

19:00 – 19:45
yürüdüm

20:00
1 kayısı
2 çilek
3-4 kiraz

20:00 – 22:30
Leslie fast 4 mil
20 X 6 set yana bacak aç kapa
300 sopa
300 yana eğilme
callanetics

sodalı su

22:30
4-5 kaşık y.yağlı yoğurt
1 avuç müsli
1 çay kaşığı çörek otu
3 kuru kayısı
2-3 dilim elma kurusu
karıştırıp yedim

23:00
yaprak tarçın
kiraz sapı
karanfil
karabiber
biberiye
mate
funda
yeşil çay
kekik
demledim 2 bardak içtim

yemek kadınbudu köfte ve toz patates püresiden püreydi o yüzden böyle oldu yemekler hemen doyduğum için de ekmek yiyemedim yoğurt yiyecektim korktum midem tutar diye baktım akşam iyiyim o zaman yedim spordan sonra

1 tas meyve yiyodum akşamları dün de yıkadım sonra dur dedim kendime neredeyse 500-600 kalorilik meyve vardı ben de dur dedim kendime yemedim

Acaba 2-3 gündür akşam çok meyve yiyorum o yüzden kilo mu aldım ????

Hıh koçum olabilir mi koçum??? sempatiksalakcinni

aksam yemegin az olmus ama iyidir aksam az yemek. cok guzel yine yildizli pekiyi....Ciceksinnn
bana sanki biraz kaslaşmış gibi geldi bacaklarım..

bu arada akşam yemeğinden bi saat sonra canım acayip tatlı istedi.. biraz kuru üzüm 6 fındık 1 ceviz yedim koçum
seninle de gurur duyuyorum
arkadasim senin yazmaya gerek gormedigin hersey vucuduna yag olarak yapisiyor yazacaksin tabii ekmegi, suyu, bir tanecik leblebi yiyelim biz onu bile itiraf ediyoruz burada...hatta ne kadar yurudugumuzu, yaptigimiz ev islerini bile yaziyoruz.. cik cik cik
canm bir de su dikkatimi cekti su ceviz badem findiki gun icine serpistirsenn??? Cok sagliklilar ama yag deposu sonucta onlar da..birde aksam en son ogunu daha hafif tutmaya bak. ama cok iyi spor yapiyorsun. o yuzden bu yediklerini normal goruyorum ben.. eger kilo aldiysan kesinlikle spordan oturudur. bir de iki gunde bir spor yapmayi dene onun daha faydali oldugu biliniyor kilo vermede..
bir de hava degisiminden midir nedir (bir gundur hava bayagi sicak).. ki gercekten kilo alacak kadar yemedim...bugun biberiye cayimi iceyim yarin gorecegiz tekrar...

Ben kesin kilo alıcam çok, ne spor yapıyorum ne diyet, tersine yedikçe yiyorum, en kötü böcek benim mafoldumben

Ama ne vaktim ne halim var spora ya da derse, kaçtım şimdilik öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

ben ders calisirken kafami buzdolabinin icinden cikarmam.. stresten yemege vururum kendimi. anliyorum senii

Son düzenleme:
bugun isyerindekilerin suratlari asik bana karsi,
ona canim sikildi biraz.

dun hastayim dedim gelmedim ya;

h.sonu adanaya gittigimi biliyorlardi, belki gec geldim, hastayim numarasi yaptim saniyorlardir
takma cok...bu her is yerinde boyle ....
bak bu kotu olmus ama napalim 1-2 hafta daha beklemek o kadar da kotu degill...

birsuru sey reddetmissin aferin sana daaa..ara ogun yaparsan cicek olabilirsin...

gunaydin kizlar hepinizee,,

ben dun aksamdan bu yana daha iyiyim.

ishal-karin agrisi falan kalmadi..

ama istahim geri gelmedi.

dun aksam;
yayla corbasi ictim bi tabak,
2 kasik yogurtlu semizotu yedim.

yarim saat yuruyuz yaptik esimle..

bu sabah
yarim k.kutusu beyaz beynir, 1 dilim kepek ekmegi, 1 tatli kasigi bal yiyebildim zorla.

yine de onceki gunlere gore iyi yedim.

optum hepinizi cok.

aksam yemegin az olmus ama iyidir aksam az yemek. cok guzel yine yildizli pekiyi....Ciceksinnn

koçummmm bu sabah 53,6 çıktım tartıdahihoyyyt bu mutlu haberi hemen sizle paylaşmak istedim. inceliyorummm, yağlarım eriyo olleyyyykaydirigubbakcemile5

günaydınlar fıstıklarrrr
şöyle bi geçmişe baktım.
klikcim işten ayrılmış zordur valla tajmin ederim.
burda herkesin bi işten çıkma macerası vardır heralde.

peppercim sen de iyileşmişsin . çok sevindim tatlım.

yavas yavas kendine gelirsin. benimde karnim agriyor midem bulaniyor 2 gundur..
cok az yemissin hasta olmasan seni bocek yapardim ama hasta oldugun icin demiyorum birsey...umarim hafta sonuna kadar iyice toparlarsin
koçummmm bu sabah 53,6 çıktım tartıdahihoyyyt bu mutlu haberi hemen sizle paylaşmak istedim. inceliyorummm, yağlarım eriyo olleyyyykaydirigubbakcemile5
koclugum suresince tek kilo veren sen olcan galibaaaaa:bbo:
cok sevindim canimm

spatzzz biz seninle aynı gidiyoruz hep kız. bende 53. 7 çıktım sabah.
dün pepperle aynıydık.53.9-54

canım iyiye gitmene sevindim. iştahın da gelsin ama. biz burda iştahımızı azaltmaya çalışıyoruz ama insan hastayken yiyemediğine üzülüyor çok. sağlıklı olalım, canımız istesin, kendi kendimizi frenleyebilelim dimiolumunekankayizsmile

koclugum suresince tek kilo veren sen olcan galibaaaaa:bbo:
cok sevindim canimm

hep o chicken royale yüzünden:roflol: çok üstüme geldiniz çok iyi oldu 2 gündür çok dikkat ediyorum.

ben demiştim sana en iyi öğrencin olucam diyesengözlerimebaksanab

spatzzz biz seninle aynı gidiyoruz hep kız. bende 53. 7 çıktım sabah.
dün pepperle aynıydık.53.9-54

evet aynı gidiyoruzhihoyyyt biz pepperla uzun zamandır aynı gidiyorduk zaten. yarış bile yaptık hatta ikimiz:lepi:

bende dunki menumu yazayim
sabah: 1 bardak limonlu maydanoz suyu
Kahvalti: Filtre kahve
yarim dilim tam tahilli ekmek
ceyrek kasarli gozleme
3 cherry domates
yarim salatalik
1 kk peynir
3 adet yesil zeytin

Ara: biberiye cayi

Ogle: Mega Salata (yagsiz balsmaik sirkeli)
2 kasik yogurt

Ara:2 adet eti form biskuvi

Ara: 1 ince dilim ananas

Aksam: 3 kask barbunya pilaki
1 kase hindistan cevizli domtes corbasi
Az salata
1 dilim kepek ekmegi

Ara:3 erik, 1 kayisi, 3 cilek

Spor olarak da leslie fast 4 miles yaptim
ve bugun yarim kilo fazla ciktimmmm

ya hani siz böle çeyrek gözleme yedim diyorsunuz ya işte benim sorunum bu gözlemeyi çok severim. ağzıma atıp tadını alınca zaman gerisi geliyor sevdiğim beğendiğim bir şeyin. ya hiç yemicem yada tam yicem.

bu arada anchusacım hindistan cevizli domates çorbasıda neyin nesi. yurt dışındamı öğrendin?. gerçi ben domates çorbasını hiç sevmem de

bu arada anchusacım hindistan cevizli domates çorbasıda neyin nesi. yurt dışındamı öğrendin?. gerçi ben domates çorbasını hiç sevmem de

canim gozleme bende severim ama yarim ya da ceyrek yufkadan yapiyorum , yoksa bende gotururum hepsini
alman bir arkadasim yeni bir tarif yollamis. (biz denedigimiz tarifleri birbirimize emailleriz dene bunu diye cok yakin bir arkadasimla) ben de evde malzemeler olunca denemek istedim.Icine sut ve hindistan cevizi sutu koyuyorsun corbaya.ben evde pina colada yaptigim icin esime hindistan cevizi sutu bulunduruyorum. Oldukca aci bir corba oldu. ama bir aci sever olarak esim bayildi..

Son düzenleme:
way beee sense şu menülerini okuyorumda. yoksa sen ebru şallımısın nesin

cok prensibli degil mi? ve saglikli besleniyor....

Ayyyyyyyyyyyy çok teşekkür ederim acayip moral oldu yaaa

Tamam koçum aralara serpiştiricem
Akşam az yicem ama o zaman çok acıkıyorum çünkü son yemeğim 5 buçukta tıkabasa yemiyorum yine de ama fazla yesem bile

Nilüfertciğim çok sağol yaa dikkat etmeye çalışıyorum benimki biraz inat sanırım benim ortam yok ya çok sağlıksız ya da çok sağlıklı besleniyorum eskiden nasıl beslendiğime bakıyorum 27 sene heba olmuş...

Anchusacım yaa inşallah spordan şişmişimdir cumaya kilo aldı olarak çıkıcam kesin bugün 400 gr. fazla gözüküyodum çünkü

Meyveye dikkat ediyorum abarttım 2-3 günde kontrol altında....bayanssulusmile

Günaydın kızlar, sabah 1 bardak limonlu sıcak su, arkasından 3 domates, 1 salatalık 1 dilim light ekmek ve biraz peynir yidim. Şimdi ada çayımı içiyorum ve 12 ye kadar 1 lt su, öğlen bakalım protein almam lazım biraz da ama ben de sebze seviyorum. Yeriz artık 3- 5 köfte

selaaaaaaaaaaaaaam

3 gündür çalışıyorum çıldırmaya az kaldı
hafta sonu sınavlarım var diye böyle sık tutmak zorunda kaldım

çok çok çok dikkat ederek besleniyorum
ama spor yok
ama uykusuzum o da kalori harcatıyordur mutlaka

waaawww spatz supersin, beni sollayip gectin.
nilufert sen de ayni sekilde cnm, ben o kadar hasta olup yemememe karsin 53,9 dum yine bu sabah. ama karnimda cok sislik ve gaz vardi..

boyle kalirsam sevinicem cumaya kadar. ama biraz daha veririm diye tahmin ediyorum , gidisat onu gosteryor.

spatzcim gercekten de hasta olup yiyememek cok kotu, cunku yararli seyleri de yiyemiyorsun bu sefer.
ne meyve, ne salata, ne et, ne tavuk.. ayy soylerken bile midem fena oluyor bunlari :-((

anchusa bocek yapma beniii, yaparsan da ugur bocegi yap, o sevimli ))

asil haftaya bocek olabilirim sanirsam, bildiginiz uzere kizlar, cuma aksami yola cikiyoruz.

daha hicbir hazirligim yok, hastaliktan hazirlik yapamadim.. bu aksam valiz hazirlamayi dusunuyorum..
dun aksam soyle bir eksigimiz var mi kontrol edeyim dedim, havlularimiz eskimiz baktim, bu sene goturulmez, dusunun daha plaj havlumuz bile yokkk.. alisverise cikmaya vakit de yok :-((

cuma ogleden sonra izin alacaktim sirketten, simdi pazt. de gelemedim, artik izin isteyecek yuzum de kalmadi.

neyse umarim yetistirebilirim hazirliklari..

optum hepinizi cok cokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…