50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım haklısın belki ama bu kadar az vaktimin kaldığını farkedince panik oldum
geçen sene aynı tatile gittiğimde 52 kiloydum :)
aman o da çikindi beee çiroz gibi delikafadulden
(kedi - ciğer misali)

boşver pelush bence sen öylede güzelsindir kısa zamanda çok kilo verip sağlığından olmayasın sonra

saol tweety , çok olmasada kilo vermek lazım :)
öğle arası da yaklaştı canım neler neler çekiyor anlatamam...
regl de geliyor, sinyallerini yolladı sağolsun ağrılarla :smiley-cool:

cnm ya ben tartılmadım cunku dun regl oldumbu hafta kılo bıldırmı yapmım ben yada aynı sekılde yaz benı 58,5 olrk..bırde bu ara bende azcık azcık kacırıorm sankı..dıyettenmı sıkıldm acaba,eskı şevkım kalmadı snakı ya benı bırıelrı motıve etsın

En kritik noktadasın işte... Spora başlayınca da olur takriben 4 hafta sonra aynı bıkkınlık, diyette zaten fikstir...
Hafif kilo verince bide reglsen yandın, canın inadına diyeti bırakmak isticek, içinden bir ses "ye o çikolatayı görmüyomusun hafifde erimiş yala yuuuut" diye bağırcak.. Karşı koymak zor da olsa kendini güçlü bir kadın hisset ve diyete devam et kuzucum.. Aklına ebru şallıyı deniz akkayayı falan getir, nasıl da çıtırlar dimi.. Çünkü güçlüler senağlama
Sen de en az onlar kadar güçlü ol...

Yeterince gazladım mı?

cnm ya çokk sekersın vallahı......evett gaza geldm fena aslında .uzun zmndr cıkolata dahı yemıyorum.....yanı bendekı su an nsl bısey anlatamıyorumda....yemek cok yemıyorum ama dıyetteymıs gıbı de yemıyorum.....mesela bugn yedıkelrımı yazayımmı
sabah:etı kakaoup mını pıknık bıskuvıler varya ondan yedım ama paketten 4-5 adet bıraktım,kestı benı(çaya batırarak yedı onuda)
öğlen:bır kase corba + 1 tane patlıcan karnıyarık + 5-6 kasık bulgur pılavı
ara yarım seftalı....cnm ıstemedı bıtıremedım.......
aksm ne yedıgımı de yrn soelrım
ama bole ekndımı tok hıssedıyorum..sankı ac hıssedınce dıyettymısım gıbı olcm..ne sacmaa ya :))))
ben en ıyısı gun be gun ne yedıgımı yazayımda bu bunalımım anormalse benı uyarın emııı

moonserose0………… 54,7 kg……….. 300 gr vermiş
mors………………………. belli değil
karamsar_tarz………… belli değil
bnr…………………………. 51,5 kg……….. 500 gr vermiş
spatz……………………… belli değil
mermaid……………….. 58,5 kg……….. kilo verememiş
sevgiseli_88…………… 57 kg………….. 1 kg vermiş
bozo85…………………… 54,3 kg……….. 200 gr vermiş
duygushh……………….. 57 kg………….. 1 kg vermiş
cocostar………………….. 57,2 kg……….. 300 gr vermiş
periliev…………………… 58 kg………….. 1 kg almış

sabah yarım paket bisküvi
öğlen bir tabak kuru fasulye + ayran (ekmeksiz, pilavsız)
ara, kalan diğer yarım paket bisküvi
akşam da yarım tabak makarna ile tavuk şinitzel yemeyi planlıyorum...
Sonra yarım saat koşu yaparım...
Nasıl sizce?

Selam Herkese :)
Arkadaslar bugün yedıklerımı yazıyorum
Sabah kahvaltıda
domates salatalık biber üçlemesi
1 bardak çay
ara öğün bi parca karpuzkaydirigubbakcemile5
ara öğün bı kaç tane biber
araa öğün 1 dilim yumurtalı kızarmış ekmek (napiiim bugün evdeyım evdekıler yapmış canım istedi :) :kedi:)
ara öğün double karadutlu MAGNUMlmaz: mafoldumben:sinifsinif:cokacimcoook( günlerdır canım istiodu 51.5 olunca markete gıttıgımde alıp yedim heuhuehuhe ) sonrasında da vicdan azabı .. sanırım bu azap bı kaç gram atmamı sağlar
öğlen 4 adet köfte domates sosunda yeşil biberlerle pişiridim kaydirigubbakcemile
ara öğün fasulye yemegı zemuszemus
şu ana kadar 14 bardak sıcak opuyorumnanaktansu ve 2 bardak limonlu gazı kaçırılmış madensuyu ve 3 bardak kendı yaptıgım zararı olmadıgından emin olduğum bitki çayımı içmiş bulunmaktayım ..

Akşam ne yıyecegımıde yazayım ara öğünde karpuz
gün batmadan 20 dakka önce fasulye yemegımden

günaydın kıslar
dün yediklerim klasik kahvaltı
öğlen bisküvi :kedi:
arada karpuz
akşam da kahvaltı türü

günaydın arkadaşlar

dün yediklerimi yazayım:

kahvaltıda soğan suyu ve bol sütlü kelogs

öğlen yarım kase mercimek çorba,kızartma,yoğurt ve tatlı ( napim menüde bunlar vardı işyerinde :)

ara öğün 5-6 adet kayısı

akşam yarım kase mercimek çorbası ve domatesli semizotu salatası

ara ögün 1 çay bardağı meyve suyu ve 2 ince dilim cevizli sucuk ( bunu da yemezdim ama kızım yesin diye hazırlarken tutamadım kendimi)

yatmadan önce de 20 dk mekik, bacak çalıştırma gibi yerde yapılan egzersizler

bu sabah biraz daha hafiftim ama tartı üstünde zemuszemus

dün yediklerim:

sabah : k flakes + mısır gevreği+adaçayı
ara: meyve
öğlen:
2 kaşık pilav+5 kaşık kurufasülye+1 parça kavun
ikindi: 1 grissini + 2 top kakaolu dondurma
akşam: yoğurt+meyve+ maden suyu

aman allahım listeye bakıp utanmalıyım. tek kilo alan benim :umursamaz: yok ama bu sefer umutsuz ve karamsar değilim. vericem vericem. olucak inşallah..

üzülme canım neden utanacakmışsın belki ilk tartıldığında açtın eksik çıktı 1 kilo şimdi tartıldın tok olarak kilo aldım sandın olabilir mi :) ben bi kere yapmıştım da ordan biliom :))

dün yediklerim

sabah: bir kase nestle nesfit
ara: bir kayısı
öğle yarım tabak menemen, bir tane sigara böreği
ara: kavun
akşam: atıştırdım hafif
bol bol da su tabikii

bugün;
full bir kahvaltı (mecburdum vallahi)
1 nescafe
öğlen bol sütlü bir kase nesfit)
akşam da atıştırırım öyle hafif hafif bitti gittiiii...

Yok canım, her ikisinde de sabah aç karna tartıldım. Hep beraber vericez arkadaşlar.. sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…