hayatım zaten kilon adeal senin o boyla o kilodaysan çıtırsın demekdir.1,5 haftada da 4-5 kilo verilmez canım verilsede sağlıklı olmaz.yaptığım hertürlü şeye rağmen haftada en fazla 700 gr verebilen bir insan olarak sana yardımcı olamayacağım
boşver pelush bence sen öylede güzelsindir kısa zamanda çok kilo verip sağlığından olmayasın sonra
moonserose0………… 54,7 kg……….. 300 gr vermiş
mors………………………. belli değil
karamsar_tarz………… belli değil
bnr…………………………. 51,5 kg……….. 500 gr vermiş
spatz……………………… belli değil
mermaid……………….. belli değil
sevgiseli_88…………… 57 kg………….. 1 kg vermiş
bozo85…………………… 54,3 kg……….. 200 gr vermiş
duygushh……………….. 57 kg………….. 1 kg vermiş
cocostar………………….. 57,2 kg……….. 300 gr vermiş
periliev…………………… 58 kg………….. 1 kg almış
cnm ya ben tartılmadım cunku dun regl oldumbu hafta kılo bıldırmı yapmım ben yada aynı sekılde yaz benı 58,5 olrk..bırde bu ara bende azcık azcık kacırıorm sankı..dıyettenmı sıkıldm acaba,eskı şevkım kalmadı snakı ya benı bırıelrı motıve etsın
En kritik noktadasın işte... Spora başlayınca da olur takriben 4 hafta sonra aynı bıkkınlık, diyette zaten fikstir...
Hafif kilo verince bide reglsen yandın, canın inadına diyeti bırakmak isticek, içinden bir ses "ye o çikolatayı görmüyomusun hafifde erimiş yala yuuuut" diye bağırcak.. Karşı koymak zor da olsa kendini güçlü bir kadın hisset ve diyete devam et kuzucum.. Aklına ebru şallıyı deniz akkayayı falan getir, nasıl da çıtırlar dimi.. Çünkü güçlüler senağlama
Sen de en az onlar kadar güçlü ol...
Yeterince gazladım mı?
aman allahım listeye bakıp utanmalıyım. tek kilo alan benim :umursamaz: yok ama bu sefer umutsuz ve karamsar değilim. vericem vericem. olucak inşallah..
üzülme canım neden utanacakmışsın belki ilk tartıldığında açtın eksik çıktı 1 kilo şimdi tartıldın tok olarak kilo aldım sandın olabilir mi :) ben bi kere yapmıştım da ordan biliom :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?