50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba herkese :)
Bu sabah 51.5 ıle uyandım ..benım tartının bı kaç gr fazla tarttıgını bılıyorum .ama bu daha ıyı cunku benı tetıklıyor . Buna ragmen yedıklerımı yazıyorum
sabah klasık olarak
karpuz- domates salatalık bıber ve 1 bardak çay
arada karpuz
arada bıber bır tane
öğlen maalesef sade makarna ve domates .. yememem gereklıydı tartıda cıkan 51.5 tan destek aldım sanırım sonra 4-5 catal darbesıde soslu makarna yedım neyse artık olan oldu
arada bı domates
akşamı fasulye yemegımle kapatıp yedıgım makarnanın vucudumdan yok olmasını sağlamam gerek ..
Bu arada sularımı ve kendı hazırladığım cidden çok faydasını gordugum bıtkı cayımı hiç ıhmal etmıyorum .ve tabıı kı maden suyumuda mutlaka ıcıyorum ..
bugünlük bende boyle ..
dün çok kararsızdım acaba 50 ye düşsemmı dıye ama dediğim gıbı ramazanı göz önune alırsam 50 ye kadar düşmeyı ıstıyorum . ama yavaş yavaş .. :)

aslında sıze dungece yedıgımı yazmıyorum .. ama yazayım :) ya dün hersey gayet guzel gıdıyordu .. ve rejımımı dun çok guzel uyguladım derken akşam annem dolma yapmıştı ben dolmaya dayanamam .öncesınde hıc dolma yemegı dusunmedıgımden kendıyemegımı yedım sonra nasıl oldugunu bılmıyorum ama epey bı dolma yedım çok su ıctıgım ıcın benım mıdem ufalmadı bu yuzden herseyı rahat rahat bol bol yıyorum hueheuhe :) neyse bugunkı makarna ıle valla tam zıvanadan çıktım P

kızlar bugün çok kötüydü walla, misafiriğe gittik kurabiye poğaça yedim:kedi: bu arada yarın bikaç günlğüne bi yerlere gidiyorum. o yüzden kilomu yarın bildiremicem şmdiden söyliim affedin beni 57 kiloyum hedefim 54

günaydın bayanlar

dün yediklerim:

sabah:
1 dilim ekmek + 1 kk peynir
ara: 1 avuç kiraz
öğlen : 1 dilim börek
ara:1 grissini
akşam: 1 tavuk kroket + yoğurt
meyve

Günaydınlar
dün yediklerim:

klasik kahvaltı
ara 3 lıght bisküvi
öğle 2 biber dolması ve cacık
ara 1 elma
akşam maalesef yarım tabak kızartma
ara 2 gofret

dün tartıldım bir kilo vermişim 57 olmuşummm :))

tamam canım çok teşekkür ederim :içelim:

günaydın kıslar bende yazıyım dün yediklerimi
kahvaltı klasik kahvaltım
öğlen karpuz
arada çubuk
akşam fırında balık 1 kaşık pilav

kilomda 54.3 200 grm vermiş
bu haftaki kaçamaklara rağmen yine 200 grm ii

ben yazayım dün yediklerimi:

kahvaltıda soğan suyu ve 1 dilim etimek

ara öğün: 1 yeşil elma ve 1 dilim e timek

öğlen : 1 kupa hazır çorba ve 1 dilim etimek

ara öğün: 1 avuç çekirdek ve 1 yeşil elma

akşam : 2 adet antep lahmacunu, 1 kurabiye, 1 küçük ekler pasta, 1 çingil üzüm ( biliyorum çok abartılı bi öğün oldu ama yazık olmazmıydı o lahmacunlara yemeseydim, teyzem zahmet etmiş teee antepten almış getirmiş :)

ve kilom 58 çıktı bu sabah CADIARZU biliyorum sinirlenmem lazım ama sinirlenmicem. olur böyle şeyler arada sırada :roflol:

Merhaba bayanlar, ben yeniyim :)
1,70 boyum, kilom 59
Hedefim 52 kilo olmak
Sabah 1 bardak çay ile 3 adet bisküvi yiyerek başladım.
Aslında zayıflamak için şöyle derler;
Sabahları kraliçe gibi kahvaltı et, öğlenleri prenses gibi yemek ye, akşamları ise köle gibi aç kal...
Pofffff

hg aramıza umarım kilolarından kurtulursun

moonserose0………… 54,7 kg……….. 300 gr vermiş
mors………………………. belli değil
karamsar_tarz………… belli değil
bnr…………………………. 51,5 kg……….. 500 gr vermiş
spatz……………………… belli değil
mermaid……………….. belli değil
sevgiseli_88…………… 57 kg………….. 1 kg vermiş
bozo85…………………… 54,3 kg……….. 200 gr vermiş
duygushh……………….. 57 kg………….. 1 kg vermiş
cocostar………………….. 57,2 kg……….. 300 gr vermiş
periliev…………………… 58 kg………….. 1 kg almış

aman allahım listeye bakıp utanmalıyım. tek kilo alan benim :umursamaz: yok ama bu sefer umutsuz ve karamsar değilim. vericem vericem. olucak inşallah..

Teşekkürler çileklipuding opuyorumnanaktan

özet tablo çalışması süper olmuş moonserose :1closedeyes:
çok kısa zamanda (1,5 hafta sonra tatile gidicem) nasıl 4-5 kilo verebilirim
akıl verin bana kızancıklarrr :bbo:

boşver pelush bence sen öylede güzelsindir kısa zamanda çok kilo verip sağlığından olmayasın sonra

Son düzenleme:

hayatım zaten kilon adeal senin o boyla o kilodaysan çıtırsın demekdir.1,5 haftada da 4-5 kilo verilmez canım verilsede sağlıklı olmaz.yaptığım hertürlü şeye rağmen haftada en fazla 700 gr verebilen bir insan olarak sana yardımcı olamayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…