50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Mekik, kol ve esneme hareketleri de ekleyebilirsin bi 20 dk kadar... Öyle daha çok yönlü olur spor programın. Sabahları peynirli domatesli... kahvaltı yapman daha iyi olur. Bu şekilde pek sağlıklı olmuyo. Esas olan en çok akşam dikkat edebilmek. İş yerinde çok içmekten çekiyorsan, akşam su ve yeşil çay tüketmeni tavsiye ederim. Yeşil çay kilo vermeye cidden yardımcı.

sağol cnm geçti gitti çok şükür ben gideyimde sporumu yapayım..

öptüm siziŞeniz

Bu arada geçmişi okumadım, kaçırdığım bir şey varsa şimdiden özür dilerim, zaten yine çıkmak zorunda kalıcam da fikrinizi alıyım dedim. Bugün boyatıcam boyatırsam.

Ben de senin gibiyim, akşamları hızımı alamam genelde... Ama normal ekmekten tam buğday ekmeğe geçiş yapmak baya yardımcı oldu bu konuda. Kepek ekmeği kansızlık yapıyomuş. Kahvaltın hiç olmamış. Öğle yemeğin güzel, protein önemli, kıymaları da yeseydin :)) Akşam özel gün olduğundan yemek yemen taraftarıyım, sanki hergün o yemekler önüne geliyo cokacimcoook Tabi miktarını ayarlamaya özen göstermelisin.

Buarada cuma günleri kilo bildirim yapıyoz. Lachesis e özel mesajla bildiriyoz. Sabah aç karna, wc de sonra cıbıldak tartılıyoz.. min öyle çıkıyo çünkü :)) Bi de haftalık koç seçiyoz, bu hafta anchusa.

teşekkür ederim cnm yaa bu aralar yaşam enerjim yüksek şaşırıyorum kendime dün o kadar yorulmaya spora saat 1 de hala dolanıyodum uykum yok diye ama yattım mecburen işten dolayı :sinifsinif:

sense biliyordur senseee otellerde domuz eti yediriyorlarmı???

Canım normal domuz eti çok pahalı onu servis etmezler zaten üreten de yok pek Türkiye'de

Ama iyi bir otel olmazsa avcıların vurduğu yaban domuzunu satın alıyorlar...

Görüyoruz peppercim gayet iştahlısın cokacimcoook sempatiksalakcinni

Aynennn yaa başka hiç bişiy değil yürürken oram buram sallanıp çırpmasın giydiklerim üstüme yapılık streç badiler yukarı sıvanmasın bu herşeye değer...

Dulci can napıyosun???

Evet cnm az yeme o zaman çok ama kalorisi düşük şeyler yee beybiiiii olumunekankayizsmile

Dayanamıcam koçtan önce söyliycemm
o poğaçanın işi ne orda ??

Hani sabah peynirin??

Niye kıymalarını yemiyosun?

Bugün ilk kez kendine dur diiceksin ok?

Ohh rahatladım kaydirigubbakcemile3

peppermint bu side deki club odalari bahce icindeki odalar mi oluyor????
ben de tatil ayarlamaya calisiyorum simdi eylule
anchusa cım evet bahçedeki odalar evler oluyor. biz bodrum isisde öyle kalmıştık tavsiye etmem uzak kalıyor. odaya git gel yürü zor oluyor. ben de bodrumdan soğudum .çünkü bodrumda sular haftada 1 akıyormuş .otellere hep araçlarla geliyordu su otellerin su depoları falan çok pis diyorlar otel ne kadar iyi olursa olsun. ki yemekleride o suyla yapıyorlardır.
[

Canım normal domuz eti çok pahalı onu servis etmezler zaten üreten de yok pek Türkiye'de

Ama iyi bir otel olmazsa avcıların vurduğu yaban domuzunu satın alıyorlar...
onu duymuştum işte bende. analyada özellikle köylülere para verip vurdurtuyolarmış diyee.inşallah hiç değilse ii otellerde yapmıyorlardır

dulci selam canım karşılaşamadık uzun zamandır

(( tamam kymalarını da yicem ama yemekte köfte vardı az piştiği ve yağlı göründüğü için yemedim bi kere :)) ok anlaştık madem sizlerin kontrolu altın zayıflayacağımı düşünüyorum o halde dinlicem sizleri:) simit poğaçayı hayatımdan çıkarıyorum evet çıktı gitti, uykucu olmasam evde kahvaltı yapsam iyii olcak ama bakalım yapıcaz bişiler, akşam için de dur diyorum şimdilik ama bakalım, akşam yemeklerini en geç 6 da çok fazla yiyorum ya ondan sonra genelde çay meyve 1 2 tane bisküvü oluyor 12 den öncede yatmıyorum eriyomudur 6 da yediklerim acaba?

:)) sıklığı değişmiyor benimkininde az yiyşnce miktarı değişiyorsempatiksalakcinni

buda iimiş ya.sınavı bugün sanıp çalışdıysan bitirmişsindir zaten bugünde rahat rahat tekrar edersin.
canım özel olmazsa cevaplamak istersen hani bölümde okuyorsun.uzattın sadece sınavlara falanmı giriyorsun.
benim saçlarda sarı bu aralar sarı saçın modası hiç yok.hep dizlerde falan koyu oldu saçlar ama yazın açık rengi seviyorum ben

aksam yemegini azaltip, yemekten 1.5 saat sonra ara ogun yaparsan bence problemin cozulur. bir de sabah kahvaltisinda pogaca cok yaglidir. onun yerine tam tahilli bugday ekmegi ve peynir domates yemelisin..yaptigin spor bence yeterli. pilates ya da callan yapabilirsin bir de
cok normal.
pogaca kek yerine tam tahilli bugday ekmegi ve peynir domates salata yemelisin
oglenin ve aran iyi...aksami hafif tutmali ve sonrasainda ara ogun yapmalisin

canimcim maksat bodrum antalya degil, zaten tatilde tatil koyu secince yalnizca dinleniyorsun, ben bodrum ya da antalyada oldugumu bile hissetmiyorum. biz bir d ekucuk salas ir yere gideriz tabii ki onun zevki ayri oluyor tatil koyunden
eylul ekimden once de cok sicak oluyor, nefes alamiyoruz guneyde batida yaaa...
bence kahverengi yakisir sana..

onu duymuştum işte bende. analyada özellikle köylülere para verip vurdurtuyolarmış diyee.inşallah hiç değilse ii otellerde yapmıyorlardır

O riski almaz iyi oteller zaten seçkin misafir etten anlar o açıdan problem yaşamak istemezler...

eriyodur canım ama sen eriyo mudur diye düşünme eritmek için spor yap ok? En hızlı ve sağlıklı kiloyu sporla atarsın tatlım...
Sabah azcık erken kalk ne var ki 15 dk önceden kalksan yaparsın kahvaltını sonra da bitki çayını içersin üstüne misssss

Köfte konusu OK anlaşıldı tamam sempatiksalakcinni

semerta
yukarda spatzda bahsetmiş .bende 3 ayda falan 4 kilo verdim. bende kışın deli gibiyedim .ilk olarak porsiyonumu azalttım. ve bu topik bana çok faydalı oldu .inanırmısın bazen akşaamları büskivi yi falan fazla kaçırınca topikdeki kızlar aklıma geliyor. sanki ihanet ediyomuşum gibi geliyor

radyo-tv sinema okudum canım, televizyon kanalları canıma okuduğundan, işi bırakıp alan öğretmenliği için tezsiz yüksek lisans yapıyorum şimdi. benim de saçlarım akıp bir caip renk olmasaydı boyatmazdım da şuan çok karışık renk.

Benim için deniz çok önemli, sakin sıcak bir su tüm dertlerimi alır benim. Bir de yüzmekden acıktığımdan yemek de önemlidir tabi:) Tatile alkol ve dans için gitmek bizden geçti artık:)
Açıkçası Bodrum da Antalya da benim deniz zevkime hiç uygun değil, herkes Fethiye'nin denizini övdüğünden oraya gitmek istiyorum, biz de Ağustos mu, Eylül mü karar veremediğimizden daha yer ayarlamadık, bir de önceden ayarlamayı sevmiyorum ben hasta falan olurum diye, umarım sonradan yer buluruz.

Gidiyim boyatıyım o zaman ben dimi:)

Ok:)) Teşekkürler öncelikle akşamları az az 2 öğüne bölücem ve sabah evde kahvaltı yapıcam

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar sabah 2 küçük dilim ekmek azcık peynir 5 tane zeytin yedim aarada 3 tane kuru kayısı öğle ise 3 tane biber dolması yedim şimdilik bukadarzemuszemusopuyorumnanaktan

Ya ben bu siteyi çok sevdim cuma sabahları kilomuzu aç ve çıplak şekilde bildiriyoruz dendi hemen internetten baskül şiparişi vermek için kolları sıvadım işe yaracak bu site valla yaricak eminim:)):Saruboceq:

anladım canım bende lisedeyken sayısal seçmiştim. ama aklım sözeli seçip radyo tv da okumak da istiyordu.
babam öle tv lardaki haber sunucularına falan bakıpda imrenme boşuna demişti. lisedeyken gençsin idealist oluyorsun.bilmiyorum belki Türkiye şartlarından dolayı hiçbişey öle dizilerde filmlerde gösterildiği gibi olmuyor. ama bölümün çok güzel.

Ya ben bu siteyi çok sevdim cuma sabahları kilomuzu aç ve çıplak şekilde bildiriyoruz dendi hemen internetten baskül şiparişi vermek için kolları sıvadım işe yaracak bu site valla yaricak eminim:)):Saruboceq:

aa bak bu baskül şart kilo vermemde beni motive ettiren o mavi renkli üstünde kelebeker olan baskülümü çok seviyorum. sabah uyanınca ilk işim üstüne binmek oluyor:)))) yaseminin dediği gibi(burdan bi arkadaş yasemnn)

git boyat...yakisir...
ben de severim denizi. antalyanin denizi ogleden sonra gayet dalgali oluyor dogru. ama iki sene once bodrumdaydik (bir koyunda) gercekten hem cok temizdi hem sicak hem dumduz. bodruma buyuk bir onyargiyla gitmemize ragmen cok memnun kaldik biz...
esim de hic onceden ayarlamayi sevmez tatilleri. gitmeden bir iki hafta once hadi ayarlayalim der ama ben erken rezervasyon imkanlarindan yarralanmak istiyorum cok fiyat farki varsa diye...simdi bakiyorum anlamadim birsey yalnizca 520 indiirm var. bir de ramazanda bayagi bir iniyorlar diye hatirliyorum fiyatlari onceden ayarlamasanda giden az oldugu icin.
Ok:)) Teşekkürler öncelikle akşamları az az 2 öğüne bölücem ve sabah evde kahvaltı yapıcam

merhaba arkadaşlar sabah 2 küçük dilim ekmek azcık peynir 5 tane zeytin yedim aarada 3 tane kuru kayısı öğle ise 3 tane biber dolması yedim şimdilik bukadarzemuszemusopuyorumnanaktan

gayet uygun..aferin size de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…