Pekii, Masa başı çalışıyorum malesef hep hareketsiz geçiyor, Hafta 3 akşam en az 30 dk olmak üzere kondisyon bisikleti kullanılyorum göbek bölgemi bi güzel streç filimle sarıyorum ki iyice terleyeyim, Hafta içi sabahları bir çay bir poğacayla la, öğlenleri çorba, salata, bir dilim keğek ekmeği ve iki çeşit yemek o gün menüde ne çıkıyorsa artık(suyundan yememeye çalışıyorum), Akşamı hiç söylemeyeyim kıtlıktan çımış gibi yiyorum, fazla su içemiyorum içersem bu defa işime konsantre olmaıyorum sık sık wc ye gitmekten,
Hoşbuldum kuzucum, aslında çok da fazla aksatmıyom burayı da, gündüz gelemiyım tabi genelde. Geçmişte senin başına gelen olayı okudum. Çok büyük geçmiş olsun canım, tahmin edebiliyorum nasıl etkilendiğini(
bugünden başlayayım:) sabah 1 çay bir poğaça minicik bi kek ısırdım, arada çay içtim sonrasında 4 tane erik yedim, Öğlende 1 dilim normal ekmek, çorba, kıymasız yerlerinden karnıyarık bir dilim domates, Şuana kadar iyi görünüyor belki ama akşam napıcam bilmiyorum bide bugün yeğenimin doğum günü var hiç te dur diyemem ki kendime. Benim tek sıkıntım akşamları sanki, kendimi akşam yemeğinde çok yeme mecburiyeti hissediyorum sanki
selam canımcım
şaşırarak okuyorum canım menülerini
tam gaz devam
ben canım 7 gündür kocacımla, 3 gündür kızımla görüşemiyorum
hasret kaldım yüzlerine
yoğunum bu yoğunlukta kesin kilo vermişimdir
dün 600 hasta geldi
kene mevsimi başladıya
100 tanesi kene ısırığıydı belki daha fazla
sense biliyordur senseee otellerde domuz eti yediriyorlarmı???
cnm bu otelde de tum icecekler, su siseli -kutulu. yemekte mesela lt.lik kutu meyve suyunu alip oturuyorsun masana.
benim en cok alacartelar hosuma gitmisti,
mesela bi aksam rum tavernasina gitmistik, cok eglenceliydi oynadik.
bi aksam meksika restaurantinda yemistik, orasi da harikaydi.
kebabistan vardi turk yemekleri, harika patlican salatasi yemistik.
anammm, istahim yerine geliyor galiba yavas yavasss
ben bu yaşıma kadar hiç dikkat etmedim..
gelsin hamur işleri gitsin fast foodlar..
dönüp bakınca inanamıyorum kendime..
zayıflığın güzelliğini kıyafetlerin daha çok yakışmasını geçtim..
şu hareket kolaylığı varya kendini hafif hissetmek o herşeye bedel...
Hoşbuldum kuzucum, aslında çok da fazla aksatmıyom burayı da, gündüz gelemiyım tabi genelde. Geçmişte senin başına gelen olayı okudum. Çok büyük geçmiş olsun canım, tahmin edebiliyorum nasıl etkilendiğini(
bu arada bişi paylaşmak istiyorum ama çok utanıyorum,ayıp ediyorsam lütfen kususrabakmayınbilmiyorumkismile
ben eskiden çok yerdim büyük tuvalete çok sık çıkardım.yediğim miktarı azalttığım için şimdi de ortalama günde 1 kere çıkıyorum ama dışkılama miktarım azaldı,sizdede öle oluyor mu?
bugünden başlayayım:) sabah 1 çay bir poğaça minicik bi kek ısırdım, arada çay içtim sonrasında 4 tane erik yedim, Öğlende 1 dilim normal ekmek, çorba, kıymasız yerlerinden karnıyarık bir dilim domates, Şuana kadar iyi görünüyor belki ama akşam napıcam bilmiyorum bide bugün yeğenimin doğum günü var hiç te dur diyemem ki kendime. Benim tek sıkıntım akşamları sanki, kendimi akşam yemeğinde çok yeme mecburiyeti hissediyorum sanki
anchusa cım evet bahçedeki odalar evler oluyor. biz bodrum isisde öyle kalmıştık tavsiye etmem uzak kalıyor. odaya git gel yürü zor oluyor. ben de bodrumdan soğudum .çünkü bodrumda sular haftada 1 akıyormuş .otellere hep araçlarla geliyordu su otellerin su depoları falan çok pis diyorlar otel ne kadar iyi olursa olsun. ki yemekleride o suyla yapıyorlardır.peppermint bu side deki club odalari bahce icindeki odalar mi oluyor????
ben de tatil ayarlamaya calisiyorum simdi eylule
onu duymuştum işte bende. analyada özellikle köylülere para verip vurdurtuyolarmış diyee.inşallah hiç değilse ii otellerde yapmıyorlardırCanım normal domuz eti çok pahalı onu servis etmezler zaten üreten de yok pek Türkiye'de
Ama iyi bir otel olmazsa avcıların vurduğu yaban domuzunu satın alıyorlar...
bu arada bişi paylaşmak istiyorum ama çok utanıyorum,ayıp ediyorsam lütfen kususrabakmayınbilmiyorumkismile
ben eskiden çok yerdim büyük tuvalete çok sık çıkardım.yediğim miktarı azalttığım için şimdi de ortalama günde 1 kere çıkıyorum ama dışkılama miktarım azaldı,sizdede öle oluyor mu?
Günaydın kızlarr nasılsınız?
Ben bugün 1 e kadar uyumuş ya iyi dinlendim ama.
sınavları bugün sanıp ders çalıştım meğer yarınmış kaydirigubbakcemile3
Anchusa sideye eylül ekimde gidilmez, denizi aşırı dalgalı olur, ben ağustosda gidip yüzememiştim, kıyıya kıyıya vurdu beni, ondan sonradaa daha antalyaya gitmedim, bodrumada geçen sene gittim, orası da sarmıyor beni zaten artık.
Fethiyede bildiğiniz otel yok mu ya, hep antalya, hep bodrum olmazki aaaaa.
Kızlar saçımı koyu kahveye boyatmayı düşünüyorum bana yakışır mı sizce?
aksam yemegini azaltip, yemekten 1.5 saat sonra ara ogun yaparsan bence problemin cozulur. bir de sabah kahvaltisinda pogaca cok yaglidir. onun yerine tam tahilli bugday ekmegi ve peynir domates yemelisin..yaptigin spor bence yeterli. pilates ya da callan yapabilirsin bir dePekii, Masa başı çalışıyorum malesef hep hareketsiz geçiyor, Hafta 3 akşam en az 30 dk olmak üzere kondisyon bisikleti kullanılyorum göbek bölgemi bi güzel streç filimle sarıyorum ki iyice terleyeyim, Hafta içi sabahları bir çay bir poğacayla la, öğlenleri çorba, salata, bir dilim keğek ekmeği ve iki çeşit yemek o gün menüde ne çıkıyorsa artık(suyundan yememeye çalışıyorum), Akşamı hiç söylemeyeyim kıtlıktan çımış gibi yiyorum, fazla su içemiyorum içersem bu defa işime konsantre olmaıyorum sık sık wc ye gitmekten,
cok normal.bu arada bişi paylaşmak istiyorum ama çok utanıyorum,ayıp ediyorsam lütfen kususrabakmayınbilmiyorumkismile
pogaca kek yerine tam tahilli bugday ekmegi ve peynir domates salata yemelisinbugünden başlayayım:) sabah 1 çay bir poğaça minicik bi kek ısırdım, arada çay içtim sonrasında 4 tane erik yedim, Öğlende 1 dilim normal ekmek, çorba, kıymasız yerlerinden karnıyarık bir dilim domates, Şuana kadar iyi görünüyor belki ama akşam napıcam bilmiyorum bide bugün yeğenimin doğum günü var hiç te dur diyemem ki kendime. Benim tek sıkıntım akşamları sanki, kendimi akşam yemeğinde çok yeme mecburiyeti hissediyorum sanki
Günaydın kızlarr nasılsınız?
Ben bugün 1 e kadar uyumuş ya iyi dinlendim ama.
sınavları bugün sanıp ders çalıştım meğer yarınmış kaydirigubbakcemile3
Anchusa sideye eylül ekimde gidilmez, denizi aşırı dalgalı olur, ben ağustosda gidip yüzememiştim, kıyıya kıyıya vurdu beni, ondan sonradaa daha antalyaya gitmedim, bodrumada geçen sene gittim, orası da sarmıyor beni zaten artık.
Fethiyede bildiğiniz otel yok mu ya, hep antalya, hep bodrum olmazki aaaaa.
Kızlar saçımı koyu kahveye boyatmayı düşünüyorum bana yakışır mı sizce?
onu duymuştum işte bende. analyada özellikle köylülere para verip vurdurtuyolarmış diyee.inşallah hiç değilse ii otellerde yapmıyorlardır
(( tamam kymalarını da yicem ama yemekte köfte vardı az piştiği ve yağlı göründüğü için yemedim bi kere :)) ok anlaştık madem sizlerin kontrolu altın zayıflayacağımı düşünüyorum o halde dinlicem sizleri:) simit poğaçayı hayatımdan çıkarıyorum evet çıktı gitti, uykucu olmasam evde kahvaltı yapsam iyii olcak ama bakalım yapıcaz bişiler, akşam için de dur diyorum şimdilik ama bakalım, akşam yemeklerini en geç 6 da çok fazla yiyorum ya ondan sonra genelde çay meyve 1 2 tane bisküvü oluyor 12 den öncede yatmıyorum eriyomudur 6 da yediklerim acaba?
buda iimiş ya.sınavı bugün sanıp çalışdıysan bitirmişsindir zaten bugünde rahat rahat tekrar edersin.
canım özel olmazsa cevaplamak istersen hani bölümde okuyorsun.uzattın sadece sınavlara falanmı giriyorsun.
benim saçlarda sarı bu aralar sarı saçın modası hiç yok.hep dizlerde falan koyu oldu saçlar ama yazın açık rengi seviyorum ben
canimcim maksat bodrum antalya degil, zaten tatilde tatil koyu secince yalnizca dinleniyorsun, ben bodrum ya da antalyada oldugumu bile hissetmiyorum. biz bir d ekucuk salas ir yere gideriz tabii ki onun zevki ayri oluyor tatil koyunden
eylul ekimden once de cok sicak oluyor, nefes alamiyoruz guneyde batida yaaa...
bence kahverengi yakisir sana..
semerta
yukarda spatzda bahsetmiş .bende 3 ayda falan 4 kilo verdim. bende kışın deli gibiyedim .ilk olarak porsiyonumu azalttım. ve bu topik bana çok faydalı oldu .inanırmısın bazen akşaamları büskivi yi falan fazla kaçırınca topikdeki kızlar aklıma geliyor. sanki ihanet ediyomuşum gibi geliyor
radyo-tv sinema okudum canım, televizyon kanalları canıma okuduğundan, işi bırakıp alan öğretmenliği için tezsiz yüksek lisans yapıyorum şimdi. benim de saçlarım akıp bir caip renk olmasaydı boyatmazdım da şuan çok karışık renk.
Ya ben bu siteyi çok sevdim cuma sabahları kilomuzu aç ve çıplak şekilde bildiriyoruz dendi hemen internetten baskül şiparişi vermek için kolları sıvadım işe yaracak bu site valla yaricak eminim:)):Saruboceq:
git boyat...yakisir...rBenim için deniz çok önemli, sakin sıcak bir su tüm dertlerimi alır benim. Bir de yüzmekden acıktığımdan yemek de önemlidir tabi:) Tatile alkol ve dans için gitmek bizden geçti artık:)
Açıkçası Bodrum da Antalya da benim deniz zevkime hiç uygun değil, herkes Fethiye'nin denizini övdüğünden oraya gitmek istiyorum, biz de Ağustos mu, Eylül mü karar veremediğimizden daha yer ayarlamadık, bir de önceden ayarlamayı sevmiyorum ben hasta falan olurum diye, umarım sonradan yer buluruz.
Gidiyim boyatıyım o zaman ben dimi:)
Ok:)) Teşekkürler öncelikle akşamları az az 2 öğüne bölücem ve sabah evde kahvaltı yapıcam
merhaba arkadaşlar sabah 2 küçük dilim ekmek azcık peynir 5 tane zeytin yedim aarada 3 tane kuru kayısı öğle ise 3 tane biber dolması yedim şimdilik bukadarzemuszemusopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?